Welkom op het prive forum van Brabbels. Hier kun je jouw eigen prive forum aanmaken. Als je een prive forum hebt aangemaakt kun je vervolgens jouw vrienden uitnodigen om mee te doen !

 

Prive forums waar je jezelf voor aan kunt melden ! 

Prive forum aanmaken op Brabbels


Helaas, om een prive forum aan te maken moet je eerst eventjes inloggen

 

Waarom een prive forum

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet alles over jouw zwangerschap of baby zomaar openbaar op internet wilt zetten. Daarom kun je een prive forum aanmaken. Voor dit forum kun je dan jouw vrienden, kenissen en bekenden op Brabbels uitnodigen of een clubje maken met andere bezoekers op Brabbels!

De spelregels

Natuurlijk zijn er een paar regels waar je je aan moet houden als je een prive forum aanmaakt

  • Controleer eerst of je je niet beter aan kunt sluiten bij een ander prive forum.
  • Wees zo specifiek mogelijk bij het aanmaken van een prive forum voor wie dit forum is bedoelt. 'December moeders' is niet specifiek genoeg, 'uitgerekend in december 2011' is dat wel !
  • Beheer jouw forum actief, als je 4 weken niet hebt ingelogd krijgt het automatisch forum een andere eigenaar ! Je kunt meerdere eigenaren aan een forum toevoegen als je weet dat je een tijdje niet actief bent !
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan