Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm

Brabbels vergeleek de pijzen van Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm en vond 3 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Little Company

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babyhuyswebshop.nl € 69.95
BabyPark € 89.95
babypark.nl € 89.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm

De Combi Sleeper van Little Company is een vierseizoenen baby- en kinderslaapzak, speciaal bedacht en ontwikkeld door ouders en deskundigen die zochten naar het juiste en meest veilige beddengoed voor baby' s en kleine kinderen tot ca. 4 jaar.



Bij te weinig toedekking -bijvoorbeeld als je kindje meer naast dan onder het beddengoed ligt- heeft het lichaam van je kindje meer energie nodig om warm te blijven waardoor een diepe slaap niet wordt bereikt en dit heeft als gevolg een niet uitgerust kindje.



De Combi Sleeper bestaat uit twee delen: een buitenslaapzak van 100% katoen met uitritsbare mouwen en een uitritsbare binnenhoes van 100% katoenen fleece. De combinatie van de 2 delen maakt de Combi Sleeper compleet beddengoed.

Normaal gesproken zal je kindje goed slapen onder regulier beddengoed maar zo rond de 2 maanden oud worden de meeste kindjes veel actiever in bed met als gevolg dat ze zich bloot trappen en zelfs misschien verstrikt raken in het beddengoed. Juist door dit dreigend gevaar is de Combi Sleeper ontstaan!



Veelgestelde vragen




  • Waarom de Combi Sleeper?


Verkeerd beddengoed leidt tot slecht slapen. Belangrijk is de temperatuur van de z.g. 'stilstaande' lucht. De temperatuur in bed moet globaal tussen de 28 en 32 oC liggen. Bij te weinig toedekking heeft het lichaam meer energie nodig warm te blijven, waardoor een diepe slaap niet wordt bereikt. De meest ideale kamertemperatuur ligt rond de 20 oC. Die wordt lang niet altijd bereikt, bijvoorbeeld tijdens een gemiddelde winternacht of koele zomernacht. De Combi Sleeper biedt vier seizoenen, dag en nacht, de juiste oplossing.




  • Wanneer gebruik je de Combi Sleeper met binnenhoes?


Daar is geen vaste regel voor maar wij willen je hierover natuurlijk wel graag adviseren. In onze ogen is het een misverstand dat men denkt dat de Combi Sleeper met binnenhoes voor de winter is en zonder binnenhoes voor de zomer. Eenvoudig zou je kunnen zeggen dat wanneer het koud is, je kindje met binnenhoes slaapt en wanneer het warm is zonder binnenhoes en/of mouwtjes.




  • Hoe is de Combi Sleeper opgebouwd?


De Combi Sleeper bestaat uit twee delen (patent verleend). Een buitenhoes van 100% katoen en een binnenhoes van 100% katoenen fleece van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien heeft de Combi Sleeper afritsbare mouwen en is het babymodel voorzien van een opening voor de riem van het autostoeltje. Dus ook ideaal voor op reis!



Maten




  • Babymodel:    80cm, voor kinderen tot ongeveer 12 maanden.

  • Kindermodel:110cm, voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden tot ongeveer vier jaar.



Type:
Merk: Little Company

 

Prijsverloop van de 'Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm

 

Vertel wat jij van Little Company Combi Sleeper Ecru 80cm vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Little Tulip kussen Dutch blue 30x30cm Little Tulip kussen Dutch blue 30x30cm
Little Tulip Wandlamp Stars & Stripes Little Tulip Wandlamp Stars & Stripes
Little Tulip Wandlamp Deer Naturel Beige Strass Little Tulip Wandlamp Deer Naturel Beige Strass
Little Tulip Ledikantlaken 3 Stars Pure Beige 120 x 150 cm Little Tulip Ledikantlaken 3 Stars Pure Beige 120 x 150 cm
knusse 'little friend' lizzy de witte kat knusse 'little friend' lizzy de witte kat
Little Tulip Knuffelkussen Star Blue 30 x 30 cm Little Tulip Knuffelkussen Star Blue 30 x 30 cm
Stickers My Little Pony Stickers My Little Pony
Littlest Pet Shop Talented Diertjes Littlest Pet Shop Talented Diertjes
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan