Chillipeeps

Brabbels vergeleek de pijzen van Chillipeeps en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Xplorys

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 11.95
babypark.nl € 11.99

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Chillipeeps

ChillipeepsEen middagje, dagje of weekendje met de baby op stap betekent normaal gesproken veel voorbereidingen. Flesjes mee, melkpoedercontainertjes, en dan, vooral op zeer hete dagen goed in de gaten houden dat je baby'tje voldoende vocht binnenkrijgt en dat alles zo hygienisch mogelijk.Met chillipeeps: de ideale 2 in 1 oplossing voor dit probleem behoren al deze ongemakken tot het verleden! Chillipeeps heeft meerdere awards gewonnen voor beste innovatie!Chillipeeps kan gebruikt worden op: - Standaard waterflesjes: Draai de schroefdop rechtstreeks op het schroefdraad van een bronwaterflesje- Kartonnen drinkpakjes: Druk de chillipeeps in het pakje en draai de speen eropChillipeeps is BPA vrij en voldoet uiteraard aan alle veiligheidsnormen.Ook heeft de chillipeeps 3 standen, Stand 1 is voor langzaam, stand 2 is voor normaal en stand 3 is voor snel.

Type:
Merk: Xplorys

 

Prijsverloop van de 'Chillipeeps'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Chillipeeps onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Chillipeeps

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Chillipeeps

 

Vertel wat jij van Chillipeeps vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Fles Xplorys Chillipeeps Fles Xplorys Chillipeeps
Chillipeeps Chillipeeps
Chillipeeps speen voor pakjes en flesjes Chillipeeps speen voor pakjes en flesjes
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan