Joolz Day Black / Jeans

Brabbels vergeleek de pijzen van Joolz Day Black / Jeans en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Joolz

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 849.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Joolz Day Black / Jeans

Joolz Day Compleet bestaat uit:* Onderstel* Zitgedeelte* ReiswiegMaak kennis met de nieuwe Joolz Day! Het omkeerbare stoeltje op tafelhoogte zorgt voor intieme interacties met uw baby en biedt de mogelijkheid om samen de wereld te ontdekken. Het comfortabele stoeltje met verstelbare voetensteun kan in drie posities gezet worden, en de veiligheidsbeugel is met één hand eenvoudig te openen. De duwstang is in hoogte verstelbaar en alle vier de wielen hebben vering! De Joolz Day is inklapbaar met het stoeltje en kan rechtop worden weggezet. De duwstang en veiligheidsbeugel zijn afgewerkt met leer.FeaturesIn elkaar zettenDe Joolz Day zet je snel en gemakkelijk in elkaar. Van de wielen, tot de boodschappenmand, de stoel of de wieg en de zonnekap. Voor je het weet ben je klaar voor de eerste rit.Hoge stoel positieDe hoge positie van de wieg en stoel ontlasten je rug als je je kind in en uit de Joolz Day tilt. Je kind kan spelen, eten en drinken op tafelhoogte wanneer je ergens samen een tussenstop maakt.Omkeerbare ergonomische stoelJe kind zit comfortabel en veilig in de volledig verstelbare en omkeerbare stoel. In beide richtingen kan de stoel eenvoudig versteld worden. Rechtop, half zittend of de volledige ligstand. Wat je kindje fijn vindt op dat moment.Verstelbare voetensteunJoolz groeit mee. Om het lichaam en de benen van je kindje zo goed mogelijk te ondersteunen, passend bij zijn/haar lengte, kan de voetensteun op maat worden versteld.Hoogte verstelbare duwbeugelDe in hoogte verstelbare duwbeugel geeft ook lange benen de ruimte om comfortabel achter de Joolz Day te lopen. De ronde met leatherette afgewerkte duwbeugel zorgt voor een veilige en aangename grip.VierwielveringDe vering in de vier wielen zorgt voor optimaal en licht rijgemak op haast elke ondergrond. De wielen zorgen ervoor dat je alle kanten op kunt sturen zonder kracht te hoeven gebruiken.Compact inklappen en opbergenReis beëindigd? Klap de Joolz Day in en zet hem rechtop in een hoek of kast, inclusief stoel. Als je wagen op de meest compacte manier wilt opbergen, dan kun je ook de stoel van het onderstel afhalen samen met de achterwielen en de veiligheidsbeugel. Je zult versteld staan hoe compact de Joolz Day kan worden. Zo past hij in elke achterbakComfortabele en praktische wiegDe wieg van de Joolz Day biedt ruimte, comfort en bescherming tot je baby zes maanden oud is. De wieg wordt geleverd met een anti-allergeen matras. Je kindje kan comfortabel en veilig slapen. De wieg is eenvoudig te dragen aan de veiligheidsbeugel en kun je met de slaapkop neerzetten, de vier pootjes zorgen ervoor dat de wieg stabiel blijft staan. Eenmaal teruggeplaatst op het onderstel, zorgt de hoge wiegpositie ervoor dat je rug wordt ontzien en je niet zo diep hoeft te bukken om je kind uit de wieg te tillen.

Type:
Merk: Joolz

 

Prijsverloop van de 'Joolz Day Black / Jeans'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Joolz Day Black / Jeans onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Joolz Day Black / Jeans

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Joolz Day Black / Jeans

 

Vertel wat jij van Joolz Day Black / Jeans vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Reiswieg Joolz Day Antraciet Reiswieg Joolz Day Antraciet
Joolz Day Inzet Silver / Antraciet Joolz Day Inzet Silver / Antraciet
Zitgedeelte kinderwagen Joolz Day Zilver Zand Zitgedeelte kinderwagen Joolz Day Zilver Zand
Joolz Day Verzorgingstas Sand Joolz Day Verzorgingstas Sand
Joolz Day Verzorgingstas Zilver 2013 Joolz Day Verzorgingstas Zilver 2013
Joolz Day Verzorgingstas Zand 2013 Joolz Day Verzorgingstas Zand 2013
Joolz Day Earth Edition Turtle Green 2013 Joolz Day Earth Edition Turtle Green 2013
Set Wielen Joolz Day Black Set Wielen Joolz Day Black
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan