Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen

Brabbels vergeleek de pijzen van Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kidsriver

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen

Kidsriver Daisy CityComfort, gebruiksgemak en design zijn de kenmerken van de Kidsriver Daisy. De wandelwagen beschikt over veel vernuftige eigenschappen, die de wagen één van de meest ideale kinderwagens maakt om te gebruiken in de stad.ComfortabelDe Daisy City biedt optimaal comfort aan ouder en kind. De wandelwagen beschikt over een volledig plat te leggen rugleuning zodat je kleine lekker kan slapen. Ook de kinderwagenbak is gemaakt van comfortabel materiaal en je kunt de Daisy City al direct vanaf de geboorte gebruiken. Zowel de zitting als de reiswieg beschikken beide over een verstelbare zonnekap. Door de vele instelbare mogelijkheden zoals de rugleuning, zonnekap en voetensteun geniet jouw kleine altijd van de beste comfort.Comfortabel voor ouders is de Daisy City in elk opzicht. De in hoogte verstelbare duwbeugel, de zwenkwielen aan de voorzijde, de ergonomische grip op de duwbeugel en het stabiele frame zorgen er samen voor dat wandelen met je kleine een waar genot is.GebruiksvriendelijkDoordat alle functies eenvoudig werken is de Daisy City direct een zeer gebruiksvriendelijke kinderwagen. Zo kunnen de rugleuning, zonnekap, voetensteun, rem en duwbeugel in een fractie van een seconde ingesteld worden. Daarnaast is de Daisy City is in slechts enkele handelingen compact op te vouwen zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Met het adapterset wat meegeleverd wordt, kan de Daisy Citi ook gebruikt worden in combinatie met de Maxi-Cosi CabrioFix, Citi SPS en Nuna Pipa baby autostoeltje.VeiligNatuurlijk staat veiligheid bij elk babyproduct bovenaan. Bij de Daisy City is dit ook het geval. De wandelwagen beschikt over een veiligheidsgordel, valbeugel, voetrem en nog veel meer veilige features. Daarnaast is de Daisy City goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen.Eigenschappen- Direct vanaf de geboorte te gebruiken- In hoogte verstelbare duwbeugel- Luchtbanden achter, massieve banden voor- Gaasvenster in zonnekap voor optimale luchtcirculatie- Verstelbare voetensteun- Ruime en stevige boodschappenmand- Vering op voorwieltjes- Veiligheidsgordel- Verwijderbare valbeugel- Ergonomische zitting- Verstelbare zonnekap (zitting en reiswieg)- Compact in te vouwen- Verstelbare rugleuning- Eenvoudig te bedienen voet-rem- Goedgekeurd volgends Europese veiligheidsnormen- Kan gebruikt worden i.c.m. Maxi-Cosi CabrioFix, Citi SPS of Nuna Pipa autostoeltje (Niet meegeleverd)

Type:
Merk: Kidsriver

 

Prijsverloop van de 'Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen

 

Vertel wat jij van Kidsriver Daisy City Sand - Kinderwagen vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kidsriver Box Iwan Koloniaal Met Lade Kidsriver Box Iwan Koloniaal Met Lade
Kidsriver Daisy Voetenzak Grey Kidsriver Daisy Voetenzak Grey
Kidsriver Ledikant Jersey Wit MDF III 90 x 200 cm Kidsriver Ledikant Jersey Wit MDF III 90 x 200 cm
Kidsriver Daisy Terrain Sand - Kinderwagen Kidsriver Daisy Terrain Sand - Kinderwagen
Kidsriver Logeermatras Grijs Kidsriver Logeermatras Grijs
Kidsriver Box Iwan Blank Met Lade Kidsriver Box Iwan Blank Met Lade
Kidsriver Verlengstuk Silver voor 01015 Kidsriver Verlengstuk Silver voor 01015
Kidsriver Box Kubus II Honing Met Lade Kidsriver Box Kubus II Honing Met Lade
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan