Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen

Brabbels vergeleek de pijzen van Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kidsriver

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen

Kidsriver Daisy TerrainDe naam zegt het al! De Daisy Terrain is een uitmuntentde kinderwagen, die geschikt is voor elk terrein. Of je nu naar het bos, strand of de bergen gaat, met de Daisy Terrain van Kidsriver ben je op elke denkbare situatie voorbereid.Comfortabel voor kinderenDe Daisy Terrain is een comfortabele kinderwagen voor ieder kind. De Daisy Terrain beschikt over een plat te leggen rugleuning zodat je kleine tijdens de rit lekker kan slapen. De kinderwagenbak is ergonomisch gevormd en gemaakt van comfortabel materiaal. De reiswieg en zitting beschikken over een verstelbare zonnekap. Door de vele instelbare mogelijkheden zoals de rugleuning, voetensteun en zonnekap geniet jouw kleine altijd van de beste comfort.Comfortabel voor oudersEen grote boodschappenmand, de in hoogte verstelbare duwbeugel met de ergonomische grip, de grote zwenkwielen en de stabiele ligging van de kinderwagen zorgen er samen voor dat wandelen met je kind een waar genot is.GebruiksvriendelijkDoordat alle functies zo eenvoudig werken is de Daisy Terrain een erg gebruiksvriendelijke kinderwagen. Zo is de Daisy Terrain bijvoorbeeld erg makkelijk in te vouwen tot een compact pakket en kunnen rugleuning, rem, zonnekap in een fractie van seconden ingesteld worden. Je kunt de Daisy Terrain al direct vanaf de geboorte gebruiken in combinatie met de meegeleverde reiswieg of een baby-autostoeltje*.VeiligNatuurlijk staat veiligheid bij elk babyproduct bovenaan. Bij de Daisy Terrain is dit ook het geval. De wandelwagen beschikt over een veiligheidsgordel, valbeugel, voetrem en nog veel meer veilige features. Daarnaast is de Daisy Terrain goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen.Eigenschappen- Geschikt voor ruw terrein- Direct vanaf de geboorte te gebruiken- In hoogte verstelbare duwbeugel- Luchtbanden achter, massieve banden voor- Gaasvenster in zonnekap voor optimale luchtcirculatie- Verstelbare voetensteun- Ruime en stevige boodschappenmand- Grote zwenkwielen- Veiligheidsgordel- Verwijderbare valbeugel- Ergonomische zitting- Verstelbare zonnekap (zitting en reiswieg)- Compact in te vouwen- Verstelbare rugleuning- Eenvoudig te bedienen voet-rem- Goedgekeurd volgends Europese veiligheidsnormen- Kan gebruikt worden i.c.m. Maxi-Cosi CabrioFix, Citi SPS of Nuna Pipa autostoeltje (niet meegeleverd)

Type:
Merk: Kidsriver

 

Prijsverloop van de 'Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen

 

Vertel wat jij van Kidsriver Daisy Terrain Silver - Kinderwagen vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kidsriver Box Kubus II Honing Met Lade Kidsriver Box Kubus II Honing Met Lade
Kidsriver Po Wit Kidsriver Po Wit
Kidsriver Alyssa Black - Wipstoel Kidsriver Alyssa Black - Wipstoel
Kidsriver Traphek Simon beuken Kidsriver Traphek Simon beuken
Kidsriver Daisy Voetenzak Sand Kidsriver Daisy Voetenzak Sand
Kidsriver Cosco Zitverhoger Red / Grey Kidsriver Cosco Zitverhoger Red / Grey
Kidsriver Loopstoel Lily Play Stripe Kidsriver Loopstoel Lily Play Stripe
Kidsriver Tandem Qtro Black Kidsriver Tandem Qtro Black
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan