Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim

Brabbels vergeleek de pijzen van Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Maxi-Cosi

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 149.00
BabyPark € 149.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim

Maxi-Cosi Rodi AirprotectDe Rodi Airprotect autostoel van Maxi-Cosi is geschikt voor kinderen van 15-36 kg. (c.a. 4-12 jaar) en is speciaal ontworpen om de meest strenge veiligheidseisen te overstijgen. De Airprotect is voorzien van gepattenteerd Airprotect® technologie, die speciaal door Maxi-Cosi is ontworpen. Door deze nieuwe techniek verminderd de kans op hoofdletsel met 20 procent en biedt het autostoeltje optimale bescherming bij een impact van opzij.Wat is Airprotect?Airprotect is één van de meest innovatieve veiligheidstechnologieën die in autostoeltjes worden toegepast. Het systeem is speciaal ontworpen om het belangrijkste lichaamsdeel van het kind te beschermen: het hoofd. AirProtect bestaat uit schokabsorberend schuim in een geperforeerd luchtkussen. Door op het juiste moment en op gecontroleerde wijze de lucht te laten vrijkomen, wordt AirProtect samengedrukt om zo de kracht van de botsing te verminderen, daar waar het kind het meest kwetsbaar is: bij het hoofd. AirProtect®verlengt de tijd waarin de beweging van het kind bij een botsing vertraagt. Door de vertragingstijd te verlengen krijgen we een langzamere, zachtere impact. Met AirProtect loopt het kind 20 procent minder risico op verwondingen aan het hoofd. In de Maxi-Cosi Rodi autostoel is AirProtect onzichtbaar in de hoofdsteun ingebouwd en voelt het comfortabel en zacht aan.ComfortabelDe Rodi Airprotect is voorzien van een zachte en ergonomische zitting. Dankzij de ergonomische zitting kun je gerust met je kleine op auto-vakantie. Verder beschikt de autostoel over een comfortabele ruststand, in hoogte verstelbare rugleuning, hoofdsteun en nog veel meer.GebruiksgemakDoor jarenlange ervaring heeft Maxi-Cosi de kennis volledig toegepast in de Rodi Airprotect. De installatie van de autostoel in de auto is kinderlijk eenvoudig en is binnen enkele seconden gebeurd. Dankzij het lichte gewicht van slechts 5,7 kg is de autostoel eenvoudig te switchen tussen meerdere auto's.Features- Geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar)- Gepatenteerde Airprotect technologie- Instelbare ruststand- Rugleuning en hoofdsteun in hoogte verstelbaar- Eenvoudig tussen auto's te wisselen- Gordelgeleiders- In breedte verstelbare rugleuning- Extra stabiliteit door bevestigingsanker- Uitwasbare bekleding- ANWB Award: GOED- Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04SpecificatiesGewicht: 5,7 kgAfmetingen: 46 x 43 x 68 cm (bxdxh)

Type:
Merk: Maxi-Cosi

 

Prijsverloop van de 'Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim

 

Vertel wat jij van Maxi-cosi Rodi AirProtect Divine Denim vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Maxi-Cosi Noa Intense Red Maxi-Cosi Noa Intense Red
Maxi-Cosi Mura Plus 4 Walnut Brown Maxi-Cosi Mura Plus 4 Walnut Brown
Maxi-Cosi Elea | Total Black (2011) Maxi-Cosi Elea | Total Black (2011)
Maxi-Cosi Priori SPS | Bjorn (2011) Maxi-Cosi Priori SPS | Bjorn (2011)
Maxi-Cosi Mura 3/4 Bekleding Zit Intense Red Maxi-Cosi Mura 3/4 Bekleding Zit Intense Red
Maxi-Cosi RodiFix Confetti Maxi-Cosi RodiFix Confetti
Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak Dress blue Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak Dress blue
Maxi-Cosi Mura/Elea Voetenzak Walnut Brown Maxi-Cosi Mura/Elea Voetenzak Walnut Brown
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan