ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M

Brabbels vergeleek de pijzen van ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M en vond 4 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

ByKay

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 59.46
babypark.nl € 69.95
BabyPark € 59.46
babypark.nl € 69.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M

Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend.Deze trendy draagdoek is gemaakt van 100% babyvriendelijk, Ökotex-100 gecertificeerd, katoen. Maat: M. Tijdens het dragen van de baby heb je je handen vrij, zonder dat het lichaamscontact met de baby verbroken wordt. Op deze manier heb je alle mogelijkheid je te richten op je dagelijkse bezigheden of de aandacht aan andere kinderen te geven. Niemand komt iets te kort! Blijf je wel ten alle tijden en in elke situatie bewust van de baby, ter voorkoming van ongelukken. Gebruik de draagdoek multifunctioneel als dekentje, speelkleed of onderlegger, zo heb je de draagdoek altijd binnen handbereik als je hem nodig hebt: - Als je wilt tegemoet komen aan de behoeftes van de baby én jezelf; - Als de baby ontroostbaar is; - Als je niet de ruimte of financiële middelen hebt voor een kinderwagen; - Als je de stad in gaat of op een andere plek bent waar wandelwagens erg onhandig zijn; - Als je gewoon even je handen vrij wilt hebben; - Als je een vermoeide arm en stijve nek en schouders krijgt van het ‘wiegen’; - Als je de baby heerlijk knus bij je wilt hebben.De voordelen van het dragen in een draagdoek en het geven van borstvoeding hebben een grote overlap. Beide “ways of life” bieden de baby de meest natuurlijke basis in hun leven. Het voeden in een draagdoek kan, na hier wat handigheid in verkregen te hebben, in alle discretie én met alle gemak gebeuren. In de bijgeleverde foto- en informatie-instructie wordt het voeden in een draagdoek uitvoerig behandeld. De draagdoek mag gewassen worden op 40˚C met gelijke kleuren. Gebruik bij felle en donkere kleuren een speciaal wasmiddel. De draagdoek mag NIET in de droogtrommel.

Type:
Merk: ByKay

 

Prijsverloop van de 'ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M

 

Vertel wat jij van ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M ByKay Draagdoek Grijs met Ster Turquoise Maat M
ByKay Draagdoek Uni Antraciet Maat M ByKay Draagdoek Uni Antraciet  Maat M
ByKay Speen- Knuffelkoord Antraciet ByKay Speen-  Knuffelkoord Antraciet
ByKay Omdraaimuts Grijs met Bloem Fuchsia ByKay Omdraaimuts Grijs met Bloem Fuchsia
ByKay Mutsje Grijs Melee ByKay Mutsje Grijs Melee
ByKay Speen- & Knuffelkoord Turquoise ByKay Speen- & Knuffelkoord Turquoise
ByKay Knuffelpop Grijs met Bloem Fuchsia ByKay Knuffelpop Grijs met Bloem Fuchsia
ByKay Mutsje Antraciet ByKay Mutsje Antraciet
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan