Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw

Brabbels vergeleek de pijzen van Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Bumbo

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 47.95
BabyPark € 40.76

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw

Bumbo Babysitter + Tuigje BlauwMet deze comfortabele Bumbo Seat kunnen de baby's helemaal alleen zitten! De Bumbo is een comfortabele stoel voor alle baby's vanaf 3 maanden.Voor gebruik op binnen en buitenlocaties zoals in huis, op kinderdagverblijven, op het strand en bij het zwembad. De Bumbo Seat is zacht, flexibel en comfortabel. Het is licht van gewicht  en dus gemakkelijk mee te nemen. Bovendien is het makkelijk schoon te maken. Bumbo geeft kleine kinderen het gevoel dat ze al echt kunnen zitten. Baby's eigen lichaamsgewicht zorgt er voor dat hij niet uit de Bumbo Seat kan klimmen. Het is dus een handig hulpmiddel bij het voeden; het geeft die extra paar handen waar moeders altijd naar op zoek zijn.De Bumbo Seat word aanbevolen door kinderartsen en orthopedisch specialisten.Het belangrijkste element van de Bumbo is dat de zitting lager is dan de been openingen. Dit zorgt voor een correcte ondersteuning van het onderste deel van de wervelkolom. De hogere plaatsing van de been openingen zorgt ook voor een grotere beweeglijkheid van de heup- en  kniegewrichten waardoor belasting van de wervelkolom kan afnemen.De Bumbo Seat is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Type:
Merk: Bumbo

 

Prijsverloop van de 'Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw

 

Vertel wat jij van Bumbo Babysitter + Tuigje Blauw vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Bumbo Babysitter + Tuigje Lime Bumbo Babysitter + Tuigje Lime
Bumbo Babysitter Rood Bumbo Babysitter Rood
Bumbo Toilettrainer Lime Bumbo Toilettrainer Lime
Bumbo Play Tray Bumbo Play Tray
Bumbo Babysitter Grijs Bumbo Babysitter Grijs
Bumbo Babysitter Aqua Bumbo Babysitter Aqua
Bumbo Toilettrainer Rood Bumbo Toilettrainer Rood
Bumbo Hoes Blue Balloon Bumbo Hoes Blue Balloon
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan