Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK

Brabbels vergeleek de pijzen van Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Maxi-Cosi

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 778.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK

Maxi-Cosi Mura PlusDe Mura Plus van Maxi-Cosi heeft alles wat je jezelf maar als ouder voor je kindje kunt wensen. De vernieuwde en stevige kinderwagen van Maxi-Cosi is speciaal ontwikkeld voor het welzijn van je kind en combineert trendy looks met allerlei features voor optimaal wandelplezier in de stad, bos of strand.ComfortabelDe ergonomisch gevormde zitting zorgt ervoor dat je kleine zich urenlang kan vertoeven in de wandelwagen. Een geïntegreerde zonnekap biedt bescherming tegen de kou of zon en de ruime zitting kan in een comfortabele slaapstand ingesteld worden. Verder is de Mura Plus voorzien van een stevig frame en foam zwenkwiel(en) aan de voorzijde. Dit maakt het besturen van de kinderwagen extra comfortabel.GebruiksvriendelijkHet invouwen van een wandelwagen is nog nooit zo eenvoudig geweest! De Mura Plus is binnen enkele seconden op te vouwen tot een compact pakketje. De zonnekap en het zitje zijn gemakkelijk te verstellen tot de juiste configuratie bereikt is. De kinderwagenbak klik je met slechts één klik op het onderstel zodat je altijd klaar bent om op reis te gaan.VeiligDe Mura Plus is voorzien van een 5-punts harnas en een (verwijderbare) beugel zodat je kind altijd stevig in de kinderwagen zit. De wandelwagen is extra veilig door het stevige en robuuste frame in combinatie met de foam wielen. Eigenschappen- Stevige kinderwagen- Biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden- Ruime zitting- Ergonomische zitting- Veiligheidsbeugel- 5-punts harnas- Instelbare slaapstand- Eenvoudig in te klappen tot een compact pakketje- Foam wielen- Zwenkwielen aan voorzijde voor optimaal stuurcomfort- Ruime boodschappenmand- Verstelbare zonnekap- Verwijderbare wielen- Brake system- In hoogte verstelbare duwbeugel- Ideaal travel system in combinatie met Maxi-Cosi baby autostoeltje of kinderwagenbak- Verkrijgbaar in een 3 of 4 wiel kinderwagen- Inclusief kinderwagenbakGroeps / Gewichtsklasse- Wandelwagenzitje: tot 15kg. (inbegrepen)- Maxi-Cosi kinderwagenbak: tot 9kg. (inbegrepen)- Maxi-Cosi baby-autostoeltje: tot 13 kg. (niet inbegrepen)

Type:
Merk: Maxi-Cosi

 

Prijsverloop van de 'Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK

 

Vertel wat jij van Maxi-Cosi Mura Plus 3 Dress Blue PACK vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Maxi-Cosi Cabriofix Voetenzak Walnut Brown 2013 Maxi-Cosi Cabriofix Voetenzak Walnut Brown 2013
Maxi-Cosi Mura 3 | Intense Red (2011) Maxi-Cosi Mura 3 | Intense Red (2011)
Maxi-Cosi CITI SPS | Horizon (2008) Maxi-Cosi CITI SPS | Horizon (2008)
Maxi-Cosi Mura Voetenzak | Atlantic Slice (2008) Maxi-Cosi Mura Voetenzak | Atlantic Slice (2008)
Autostoeltje Maxi-Cosi Cabriofix Walnut Brown 2013 Autostoeltje Maxi-Cosi Cabriofix Walnut Brown 2013
Maxi-Cosi Noa Intense Red Maxi-Cosi Noa Intense Red
Maxi-Cosi Mura 3 Total Black Maxi-Cosi Mura 3 Total Black
Maxi-Cosi Pebble Voetenzak | Onyx Lilac (2010) Maxi-Cosi Pebble Voetenzak | Onyx Lilac (2010)
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan