Chicco Trio I-Move Rood Compleet

Brabbels vergeleek de pijzen van Chicco Trio I-Move Rood Compleet en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Chicco

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 899.00
BabyPark € 899.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Chicco Trio I-Move Rood Compleet

Let op ! Vanwege de grote omvang van het pakket kan deze niet verstuurd worden per post. De Babypark Bezorgservice komt deze kinderwagen bij u thuis afleveren (geen extra kosten). De levertijd bedraagt indien op voorraad circa 2 weken.Chicco Trio I-moveDe Trio I-Move bestaat uit een reiswieg, autostoel en wandelwagen. Het is een ideale combinatie  voor het vervoer van je kindje van 0 tot 3 jaar, in elk seizoen. Dankzij de geavanceerde technische kenmerken van de Trio I-Move kun je je samen met je kleintje met het grootste gemak door de stad verplaatsen. Alle onmisbare accessoires zijn inbegrepen: een voetenzak om de kleine tijdens koudere dagen te bedekken, een ruime verzorgingstas met verzorgingskussen, regenbekleding en een boodschappenmandje.Eigenschappen:Wandelwagen I-Move- Heeft een 360° draaiend zitje, waardoor het gemakkelijk versteld kan worden van de positie “naar de ouders gericht” naar de positie “naar de straatkant gericht”, en dit terwijl de baby comfortabel blijft zitten; - De Comfort Kit is samengesteld uit twee schouder beschermstukken, een tussenbeenstuk en een verkleinkussen; - De rugleuning is verstelbaar;  - Het remsysteem, dat met een hendel op de handgreep geactiveerd wordt, verzekert een maximale veiligheid.Reiswieg I-Move- Bedoeld voor baby's van 0 tot 6 maanden;- Te gebruiken in elk seizoen.;- Kan in een handomdraai aan het frame van de wandelwagen bevestigd worden;- Kan gebruikt worden in de auto. Omdat de baby er liggend in vervoerd wordt, is het ideaal voor lange autoritten;- Ruim en comfortabel;- Gevoerd met ademend netweefsel; - Een handig uitneembaar muggennet beschermt het kindje in de zomer tegen muggen/vliegen. Tevens biedt de reiswieg bescherming tegen wind en winterse kou. Autostoel Auto Fix I-Move- Bedoeld voor kinderen tot 13 kg;- Is perfect voor dagelijkse, korte trajecten; - Is uitgerust met een nieuw ergonomisch verkleinkussen dat zich aan de grootte van je kind aanpast;- Wordt geleverd met een basis die met de driepuntsgordels kan worden vastgemaakt in de auto.

Type:
Merk: Chicco

 

Prijsverloop van de 'Chicco Trio I-Move Rood Compleet'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Chicco Trio I-Move Rood Compleet onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Chicco Trio I-Move Rood Compleet

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Chicco Trio I-Move Rood Compleet

 

Vertel wat jij van Chicco Trio I-Move Rood Compleet vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Chicco Sprekende Werkbank Chicco Sprekende Werkbank
Chicco muziekdoos maan Chicco muziekdoos maan
Chicco Kinderstoel I-sit Bruin Chicco Kinderstoel I-sit Bruin
Chicco Pollystoel swing Up Castlerock Chicco Pollystoel swing Up Castlerock
Chicco Stoomkoker Chicco Stoomkoker
Babygym Chicco L-gym Babygym Chicco  L-gym
Loopstoeltje Chicco Band Groen/Blauw Loopstoeltje Chicco  Band Groen/Blauw
Chicco Trio I-Move Blauw Compleet Chicco Trio I-Move Blauw Compleet
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan