Gaat het wel goed?! - Zwangerschapsforum

Mimi - schreef op 21-09 om 14:41
Hoi allemaal,

2,5 weken geleden voor het eerst naar de vk geweest voor de 1e echo! Ik dacht toen dat ik rond de 8 weken zwanger was, ik heb nadat ik gestopt ben met de pil 2 keer mijn menstruatie gehad, dus mijn cyclus was voor mij niet echt duidelijk, wel nadat ik gestopt was ongesteld geworden en 4 weken later weer opnieuw, en toen dus niet meer en heb ik een positieve test gedaan! Dat was snel!! Maar nu bleek dus 2,5 weken geleden dat het nog wel erg klein was, we zagen het vruchtzakje met iets erin maar wel met een kloppend hartje ( niet super snel maar ook niet traag) dat was een shock! Wel een interne echo Nu ben ik afgelopen maandag weer geweest, weer nog erg klein (wel groter dan de 1e keer ) en ook hartactiviteit. Nu kon ze het meten en dacht ze dat ik 6 weken en 4 dagen zwanger was! Nu mag ik volgende week  dinsdag terug komen maar ik maak me echt grote zorgen! Ik verlies geen bloed, ben alleen erg moe en m'n borsten zijn al flink gegroeid heeft iemand dit wel is mee gemaakt? Of vinden jullie dat ik me druk maak om niets!?
1 antwoord en 35610703x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 22-09 om 09:51
Dat je zorgen hebt is normaal, dat kleintje is gewenst dus wil je het niet kwijt. Hou vast aan de gedachte dat het groeit en het hartje klopt. Verder is het afwachten, ik wens je in iedergeval een fijne zwangerschap toe.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gaat het wel goed?!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan