Uitgerekend febr 2018 - Zwangerschapsforum

mer - schreef op 02-06 om 07:03
Zijn er nog meer die uitgerekend zijn in febr 2018.

Ben nu 4.5 wkn zwanger !! 1e kindje 
2315 antwoorden en 10261308x bekeken
J&S - schreef op 02-06 om 19:50
Vandaag een positieve test in handen! Als ik goed tel ben ik uitgerekend voor 11 februari wel spannend nog omdat ik 2 dagen voor men NOD getest heb. Maar had wel knaltest! 
Voor wanneer ben jij? 
mer - schreef op 02-06 om 20:57
Ah wauw gefeliciteerd !!!!! 
Ook jullie eerste?
6 febr 2018 volgens het rekenen nu, maar weet het zeker na de echo . (Was nog aan de pil dus een mega verassing ) 

Femm - schreef op 02-06 om 21:40
Van harte beiden!!
Ik heb vorige week vrijdag posi getest! Uitgaande van posi ovu testen zou ik rond 4feb uitgeteld zijn, van mijn 2e kindje! Spannend hoor!! Tot in zoverre sta ik in de januari app, deze was er vorige week nog niet ik wacht de echo af, over kleine 3weken (nog zooooo lang... Maar de tijd zal vast vliegen...) en anders steek ik dan hierheen over! Lees wel mee! Zet m op!! X
mer - schreef op 02-06 om 22:24
Ah wat leuk ook jij super gefeliciteerd !!!
Is jullie buik ook savonds zo opgezet ?

Duurt idd lang tot de echo...... kan niet wachten hahaha 
Cest moi (Gast) - schreef op 03-06 om 01:16
dag dames, 
Gefeliciteerd allemaal
ook ik ben in februari uitgerekend.. volgens mijn berekening 14 feb.. test was wel erg lichtjes en vaag maar ik heb ook een paar dagen voor nod gestest..
Kim 1989 (Gast) - schreef op 03-06 om 07:30
Hoi dames, mag ik ook meepraten? Moest normaal gezien vorige zaterdag ongesteld worden. Tot gisteren nog niks dus even getest, positieve Clearblue 2-3 w. Volgens m'n eigen berekening uitgerekend op 3/02/2018! Ga volgende week de gynaecoloog bellen voor een 1e afspraak, spannend! Gefeliciteerd met jullie zwangerschappen!
Mii - schreef op 03-06 om 10:10
Hoi dames,
Ik ben hier nieuw. Wij zijn nu zwanger van ons 3e kindje en als ik het goed heb 8 feb uitgerekend.. gefeliciteerd allemaal!!
hellopretty - schreef op 03-06 om 13:24
hoi iedereen ik ben ook nieuw hier.
1 juni een positieve test in de handen volgens mijn eigen berekeningen ben ik rond 5 feb uitgeteld.
vind het zo spannend allemaal;-))
Caresse - schreef op 03-06 om 13:31
Dag Mama’s!  

Om te beginnen wil ik jullie onwijs feliciteren met jullie zwangerschap! Ik hoop dat jullie kunnen genieten van deze bijzondere tijd!   

Ik zou mezelf graag willen voorstellen. Mijn naam is Caresse, 20 jaar en ik ben 3e jaars studente Vroedkunde en Verpleegkunde. Voor mijn laatste jaar Vroedkunde ben ik opzoek naar een zwangere (van maximaal 16weken zwanger) die ik mag opvolgen.   

Wat houdt dit precies in?   
Ik maak een opdracht over een totale zwangerschap. Hierbij zou ik graag willen weten hoe jouw zwangerschap verloopt en hoe je dit ervaart. Loop je tegen problemen aan? Hoe zien je consultaties eruit bij de verloskundige? En hoe gaat het met jullie na de geboorte?   
Ik zou het erg heel leuk vinden om een keer met je mee te gaan naar de verloskundige en misschien wel beschuit met muisjes te komen eten. Ik respecteer natuurlijk jullie privacy, geef aan wat je wilt en wat niet.  

Uiteraard ben ik ook een aanspreekpunt, en kan ik jullie persoonlijke vragen beantwoorden!  Contact kunnen we via de telefoon/mail/whatsapp houden.    

Indien je vragen hebt kan je een berichtje sturen, waarna ik contact met je opneem!  

Met vriendelijke groeten,   
Caresse 
Femm - schreef op 03-06 om 15:23
Mer, wat duurt t lang he! Voor dit soort dingen ben ik te ongeduldig aangelegd... En hadden afgesproken dat we t onder ons 2tjes houden tot na de 1e echo.... Oeff dat valt me lastig! Werk in de zorg, en wil graag gauw n tandje bij zetten indien nodig, of iets alleen doen wat eigenlijk met zn 2en moet als dat gunstiger uit komt.. En moet nu dus terug schakelen.. Niet mijn ding...
En ja, buik is inderdaad opgezet savonds!! Soms vraag ik me af of t soms aan mij ligt, tussen mn oren, maar ik denk t niet... Had net in de auto ook t gevoel of mn buik echt uitpuilde zeg maar... Zo vreemd dat dat allemaal zo snel gaat! Kruimel heeft al n plekje in mn hart, maar t besef is er nog niet helemaal... Ben daarbij bang dat t mis gaat, op zoek naar signalen van misselijkheid(vorige zwangerschap mezelf uitgedroogd door steeds te moeten spugen), en nu nog niks.. Dat maakt me onzeker al weet ik ook wel dat t niks wil zeggen... Dinsdag moeders voor moeders, als er dan weer n dikke 2e streep staat kan ik weer even vooruit vriend is zenuwachtig, onrustig, wil t graag in controle houden maar dat kan natuurlijk niet.. Hij vind t maar lastig, de lieverd xx
Fems83 - schreef op 03-06 om 16:28
Hey iedereen, ik kom er ook bij
Volgens mijn eigen berekening zou ik uitgerekend zijn voor 5 februari, maar ik zal meer zekerheid hebben na de echo (lange cyclus).
Ik zit er nog steeds erg mee in dat het verkeerd gaat, dus tel echt wel af naar mijn echo op 16/5.
Verder heb ik geen echte klachten buiten wat gerommel in mijn buik en af en toe pijn in mijn borsten. Ah en ik krijg ik niets meer binnen van zoet (chocolade, koekjes, taartjes), maar dat beschouw ik als iets positiefs
Veel succes iedereen en ik hoop dat het voor ons allemaal goed mag blijven gaan!
Femm - schreef op 03-06 om 17:03
Fems dat eten herken ik! Heb opeens ook behoefte aan gezond, fruit, melkproducten, salades enzo... Moet niet denken aan vlees of aan zoetigheid, terwijl ik normaal n echte snoepkont ben.... Ligt al 1,5week ben&jerrys ijs in de vriezer.. Normaal binnen n dag op en nu onaangebroken...... Zonde eigenlijk! zie de weegschaal helaas ook niet verplaatsen ondanks t gezondere patroon, maar dat zal ook wel vd warmte en gegroeide borsten/buik zijn....buik word verder steeds rustiger, borsten auww.... X
Fems83 - schreef op 03-06 om 17:16
Vlees gaat er bij mij wel nog altijd goed in En liters, liters water...minstens 3 liter op een dag!
Borsten zijn ook al gegroeid en ik had al geen klagen :s
Blijft toch allemaal ongelooflijk spannend é!
Hummie (Gast) - schreef op 03-06 om 17:20
Hallo dames,

Ik ben 1 februari uitgeteld volgens eigen berekeningen.... 3juli 1e echo! Jullie al klachten? 
mer - schreef op 03-06 om 17:21
Ahh wauw gefeliciteerd allemaal!!
Super leuk!!!!!
Zoveel symptomen die hetzelfde zijn!
En zooo spannend , ben ook zo bang dat het misgaat , ben gewoon nu al verliefd op die kleine kruimel in me 
Mii - schreef op 03-06 om 17:29
Zo spannend die eerste weken!! Vorig jaar april een (baarmoedelijke) miskraam gehad  + een buitenbaarmoederlijke zwangerschap (tegelijk) dus vandaar dat ik nu bij elk krampje gelijk het ergste denk. 
17juni de eerste echo kan niet wachten!! 
Geniet van jullie zwangerschap!! 


J&S - schreef op 03-06 om 19:31
Proficiat allemaal!! Bij ons is het hrt eerste kindje dus ik weet niet goed wat ik moet verwachten.. Maandag is mijn NOD en dinsdag ga ik eerst even bloed laten trekken. Hoewel ik er wel zeker van ben dt ik zwanger ben, heb ik toch een ongelooflijke schrik dat ik maandag gewoon men MS krijg. Ik heb het volgens mij nog niet helemaam beseft...
Voor de rest beginnen mijn borsten wat gevoelig te zijn en krampen in men onderbuik blijven aanhouden. Zijn er nog die lage rugpijn hebben? 
Als ik dinsdag positief nieuws krijg van de dokter maak ik een afspraak bij de Gyn voor een echo ????
mer - schreef op 03-06 om 20:29
Als eerste Gefeliciteerd J&S 
Spannend nog he dat wachten..... ik teste ook al posifief voor mijn nod.  Kreeg exact dezelfde symptomen als jij. Ook nog met ochtendmisselijkheid. 
Ik ben nu 4 wkn en 5 dan. Voor mij is het ook mijn eerste kindje, en het was vorige week ook een mega verassing. Maar zoooo welkom.  
Ik heb als eerste de huisarts gebeld die zetten het dan in je dossier. Daarna heb ik een verloskundige uitgezocht en die ook doorgegeven aan de huisarts.
Verloskundige gaat het dan helemaal over nemen van de huisarts . Gebeld naar de verloskundige , ingeschreven en vragen beantwoordt en daarop een afspraak gemaakt voor de eerste echo....

Hummie (Gast) - schreef op 03-06 om 20:35
Mijn lichaam denkt ik geef je gewoon elke symptoom die er is elke dag een ander haha.. Vandaag in Body World te Amsterdam geweest. Daar heb ik hummie al vast gezien op sterk water, 6 weken groot haha ver grappig! 
J.V - schreef op 03-06 om 23:21
Hallo, ik zou hier ook graag aansluiten.
Volgens de berekening zou het 8 februari zijn.
Proficiat aan iedereen, wat een mooi moment in ons leven!
Cinta (Gast) - schreef op 04-06 om 09:18
Hoi ik ben nu ook vier weken en rond 8 februari dan uitgerekend. 
Ik vraag me al even iets af. Ik heb sinds een week best veel last van me zij en buik. Heel de dag beetje zeuren gevoel. Soms in het even weg. Eerst was ik dan ook bijna overtuigd weer ongesteld te worden maar heb ondertussen toch al wat positieve testen (tja kon met 1 niet zeker zijn).
Hebben jullie ook van die rare buikgevoelens? 
Ook heb ik het idee een dikke/opgezette buik te hebben en heb eigenlijk maar zelden honger. Helemaal in de avond weinig trek. Komt dat bekend voor?
J&S - schreef op 04-06 om 09:54
Dankje Mer! 
Jij ook nog trouwens. Probleem bij ons is wel dat mijn huisarts ook mijn schoonbroer is  die zal dus als eerste weten of we effectief een kleintje verwachten. 
Na hoeveel tijd zoeken jullie het te vertellen tegen de ouders en de broers en zussen? 
lise - schreef op 04-06 om 10:11
Pffff... mijn lijntjes op de testen werden minder dacht ik, maar net een knaltest. Snap er helemaal niks van... durf ook niet blij te zijn..
Mocht het goed gaan ben ik 6 februari uitgerekend. 
Pfff... wat gaan mijn emoties deze week alle kanten op...
J.V - schreef op 04-06 om 10:28
@cinta
Ik heb net het zelfde wat jij beschrijft, vraag mij ook af of dit een normaal gevoel is, heb dit bij m'n vorige zwangerschap ook gevoeld en toen een miskraam gehad, ben bang dat het dit keer ook weer gebeurd..
Ch90 - schreef op 04-06 om 10:30
Hoihoi! 
Ik zou ook graag met jullie mee willen kletsen. Ik heb afgelopen maandagavond positief getest. Ik ben dan vooralsnog 3 febr uitgerekend. Het is mijn tweede kindje.
Ik merk ook gelijk dat mijn eetlust veranderd is. Heb totaal geen trek. Terwijl ik normaal uit zelfbescherming geen tony's Chocolonely in huis moet halen . Nu kijk ik er niet naar om. 
Hier ook meiden die last van jeuk hebben? Ik heb zo'n jeuk de hele dag en dan m.n. rondom mijn borsten. Verder heb ik het idee dat iedereen aan me kan zien dat ik zwanger ben omdat mijn buik al behoorlijk opgezet is.
 
Fems83 - schreef op 04-06 om 13:56
Als ik wat pijn in mijn buik heb, is het paniek. Nu voel ik een dag niets en is het ook paniek Verwarrend hoor allemaal
Kim1989 - schreef op 04-06 om 17:50
Ik herken mezelf in heel veel van jullie. De onzekerheid voor de 1e echo is en blijft hier ook wel! Hebben jullie ook zo vaak menstruatie achtige krampen?

De jeukende borsten herken ik ook. Ben verder ook zo goed als de ganse dag door wat misselijk. Hoef niet over te geven maar heb wel continue het gevoel dat het elk ogenblik kan komen. Trek heb ik ook zo goed als niet.

Zijn jullie allemaal zwanger van jullie eerste kindje of zijn er mama's die al één of meerdere kindjes hebben?

Spannend allemaal... Dinsdag bellen naar de gynaecoloog om een afspraak te maken. Ik vertrek 19/6 op vliegvakantie. Zou er graag nog voordien kunnen gaan!
J.V - schreef op 04-06 om 18:20
@Kim1989
Ja het lijkt idd op lichte menstruatie pijn. M'n borsten gedragen zich nog haha 
Van mij is het m'n 1ste kindje, wel al een miskraam gehad.
Het is heel vroeg maar ben veel bezig met namen , graag zou ik een meisje hebben en m'n vriend een jongen, maar als het maar gezond is natuurlijk, nu heb ik super veel namen voor meisjes maar niets voor jongens.. hebben jullie dit ook? 
Ch90 - schreef op 04-06 om 19:59
Ja die eerste echo! Ik heb hem 13 juli. Dus duurt nog wel even. 29 juni de intake bij de Vk. Hoop zo dat de echo goed is. Super spannend deze weken. 

Het is mijn tweede kindje. Mijn oudste wordt 30 juli 2 jaar. 
Bij mijn eerste kindje heb ik onwijs veel overgegeven en 2 keer in het zh gelegen vanwege uitdroging. Ik hoop zo dat het dit keer niet hoeft. Ik werd toen echt misselijk rond 8 weken. Nu afentoe een vlaag van misselijkheid maar goed te doen zolang ik kleine beetjes eet en heel regelmatig. 

Haha @J.V, herkenbaar. Hoewel het bij ons andersom was. Ik had ook voorkeur voor meisje (is het ook geworden) maar wij konden maar geen leuke meisjesnaam vinden. Uiteindelijk pas in week 39 de uiteindelijke naam gekozen. Je hebt gelukkig nog even de tijd. ???? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend febr 2018' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan