Uitgerekend juni 2018 - Zwangerschapsforum

Mir - schreef op 20-09 om 15:28
Hallo allemaal, 
Het is nog een beetje vroeg, maar ik hoop 3 juni 2018 uitgerekend te zijn van ons derde kindje. Onze lieve, mooie zoon Tyas* en z'n tweeling broertje of zusje zijn helaas twee mooie vlindertjes geworden en niet meer bij ons, maar voor altijd in ons hart 
3234 antwoorden en 7624410x bekeken
MAS (Gast) - schreef op 26-09 om 15:22
Gefeliciteerd MIR. Wat vervelend dat je je 1e 2 bent verloren. Maar wat goed dat je nu een nieuwe kans krijgt. 
zojuist ontdekt!! Ik ben ook voor de 2e keer zwanger. Mijn zoontje krijgt er een broertje of zusje bij ??.
Uitgerekend op 6 juni 2018
Ik was 3 dagen geleden grieperig, diarree en misselijk. Nu weer goed te pas. Toch overtijd en een goedkope test van de action gebruikt, want ik voelde me echt niet zwanger! Maar na 2 testen waren ze direct dik positief!!
Nu ik weet dat het weer raak is voel ik mijn borsten. Grappig
H1 (Gast) - schreef op 26-09 om 20:26
hoi mama's ik heb ook net ontdekt dat ik zwanger ben. Moet morgen mijn regels krijgen. Ik heb twee testen gedaan. Ik herkende de krampen van bij mijn eerste zwangerschap. Ik ga donderdag bloed laten trekken. Mijn borsten zijn ineens terug stevig en gevoelig   Spannend!!!
Mir - schreef op 27-09 om 08:07
Gefeliciteerd dames! Hier helaas toch ongesteld geworden. Een hele vroege miskraam waarschijnlijk... Maar ik hoop snel weer zwanger te zijn en dan misschien eind juni uitgerekend, dan kan ik in deze groep blijven 
Junikindje - schreef op 27-09 om 08:39
Hoi Dames!
Aller eerst gefeliciteerd voor de dames die ook zwanger zijn. 
Ik zelf heb gisteren en vandaag beide een positieve test in hadden gehad. 10 Juni 2018 ben ik uitgerekend. Nu alleen maar hopen dat alles goed blijft gaan!
Ik had wel duidelijke klachten. Mijn tepelhoven zijn veranderd en ik had last van veel afscheiding wat ik normaal niet heb.

We gaan een spannende tijd tegemoet!
Geluk (Gast) - schreef op 27-09 om 18:12
Hoi dames, gefeliciteerd met jullie zwangerschap. 
Ik weet sinds een paar dagen dat ik zwanger ben van ons eerste kindje. We zijn begin juni uitgerekend. Wat zullen we een spannende en nieuwe tijd tegemoet gaan. Ik voelde me direct na de ovulatie al anders. Buikpijn bleef aanhouden. Geen innestelingsbloeding gehad. Al drie dagen op rij een steeds donkerder streepje op de test. Heel hard duimen dat alles zo goed blijft gaan. Het was direct raak in de eerste ronde. Nog steeds niet te geloven. Het nieuws moet dan ook echt nog even volledig landen maar jeetje wat ben ik gelukkig en vooral heel benieuwd naar alles wat komen gaat. Heb me maar direct aangemeld bij moeders voor moeders om hopelijk een steentje bij te kunnen dragen voor andere moeders.
Geluk - schreef op 27-09 om 18:18
Hoi dames, gefeliciteerd met jullie zwangerschap. 
Ik weet sinds een paar dagen dat ik zwanger ben van ons eerste kindje. We zijn begin juni uitgerekend. Wat zullen we een spannende en nieuwe tijd tegemoet gaan. Ik voelde me direct na de ovulatie al anders. Buikpijn bleef aanhouden. Geen innestelingsbloeding gehad. Al drie dagen op rij een steeds donkerder streepje op de test. Heel hard duimen dat alles zo goed blijft gaan. Het was direct raak in de eerste ronde. Nog steeds niet te geloven. Het nieuws moet dan ook echt nog even volledig landen maar jeetje wat ben ik gelukkig en vooral heel benieuwd naar alles wat komen gaat. Heb me maar direct aangemeld bij moeders voor moeders om hopelijk een steentje bij te kunnen dragen voor andere moeders.
Kimmy (Gast) - schreef op 27-09 om 19:34
Hallo.. ik weet sinds vrydag dat ik zwanger ben en ben 2juni uitgerekend.. spannend!
Mia - schreef op 28-09 om 09:10
Gefeliciteerd allemaal. Ik heb net een positieve test gehad dus geloof dat ik me bij jullie aan mag sluiten (:
Htje - schreef op 28-09 om 09:16
Hoi meiden, 
Ik had per ongeluk een andere uitgerekend in juni 2018 aangemaakt, maar laten we gewoon in deze kletsen.
Mir, onee ! Wat vervelend zeg. Hoe ben je eronder?

Mia, ben jij helemaal in de wolken?
Junikindje - schreef op 28-09 om 09:25
Mir, jeetje wat vervelend!
Gefeliciteerd voor alle dames die als het goed is mama gaan worden in Juni 2018
Ik merk dat ik nog heeel onzeker/voorzichtig ben en er nog niet helemaal van durf te genieten. 
Dames die hier ook last van hebben?
Ik testte namelijk al positief op 5 dagen voor NOD.

Nathalie - schreef op 28-09 om 10:48
Is dit positief of niet?
Mir - schreef op 28-09 om 11:30
Gefeliciteerd allemaal!
De foto is niet zo duidelijk Nathalie, maar als je een heel licht streepje ziet is het goed. Morgen nog een keer testen dan zal hij wel donkerder zijn!
Met mij gaat het wel weer... Ik zal alleen denk ik verder niet meer in deze groep zitten. Of ik moet heel veel geluk hebben de volgende poging en eind juni uitgerekend zijn.... 
Dus misschien tot ziens en anders een hele goede zwangerschap voor jullie allemaal 
Bueno - schreef op 28-09 om 12:02
8 weken
Ik meld me hier ook heel voorzichtig. 3 zwangerschappen hiervoor zijn niet goed gegaan, hoop dat deze een plakkert is. 
Mir, heel veel sterkte!
Annesje - schreef op 28-09 om 12:26
Dag dames

Ook ik mag me hier aanmelden. Uitgerekend voor 2 juni 2018. 
Onze tweede zwangerschap maar eerste kindje. We hebben al een traject van 2 jaar achter de rug.
Hopelijk mag dit blijven duren nu, het is al heftig geweest en zonder medische hulp zou het nooit gelukt zijn. 
De miskraam eind maart was dan ook een zware slag. 
Dit houdt me nu ook tegen om echt te kunnen genieten van het nieuws...ik heb zo bang dat het opnieuw gaat mislopen.  

Groeten
Mia - schreef op 28-09 om 14:27
Htje nee ik geloof het nog totaal niet! Vooral omdat het de eerste poging was, dus durfde het niet te hopen! 

Ik duim voor jullie dat het nu goed mag gaan Annesje en Bueno!
stephanie1988 - schreef op 28-09 om 17:10
Hi allemaal,
Zag dat er twee forums zijn aangemaakt. Ik weet sinds vanmiddag dat ik zwanger ben. 2 positieve testen. Het moet nog even landen gezien dit de eerste ronde voor ons eerste kindje is. Heb geen innestelingsbloeding gehad. Wel een licht ongesteldheidsgevoel. Hoop dat dat gauw weggaat want dat maakt me onzeker. Fijn om hier wel met elkaar erover te praten gezien je nog niks naar de buitenwereld wilt communiceren gezien het zo pril is. Voelen jullie je verder prima?
Htje - schreef op 28-09 om 19:25
Oooh gefeliciteerd Stephanie1988!
Ook ik ben pas heel pril zwanger. Afgelopen zaterdag pas de eerste normale test gedaan. Wat betreft de zwangerschap heb ik wel vertrouwen in mijn lijf. Wel heb ik vaak een soort van kramp, net als ongesteldheidspijn maar wat dan niet doorzet zeg maar. Mijn borsten doen echt veel pijn. Verder slik ik mama multivitamines en foliumzuur en heb ik t aan 4 vrienden verteld.
Ank88 - schreef op 28-09 om 20:32
Hoi allemaal!
Ik was al druk op het andere forum aan het kletsen maar ik sluit me hier graag aan.
Mir, wat jammer dat je toch ongesteld bent geworden. Gelukkig sta je er wel positief in. 
Alle andere meiden; gefeliciteerd!
Ik heb dinsdag positief getest (2 dagen voor NOD). Dit is ons eerste kindje en we zijn er iets van zes rondes mee bezig geweest. Ik voel nu nog niets, misschien een beetje buikpijn..
Buenos en Annesje, ik kan me heel goed voorstellen dat het extra spannend is als het hiervoor is misgegaan. 
emma - schreef op 28-09 om 20:50
Gefeliciteerd voor alle zwangere dames!
@ mir bloed hoeft niet altijd wat te zeggen.. anders wens ik je heel veel geluk bij de volgende poging en dan toch nog bij deze maand te zitten..
Ik ben eigelijk 29 mei uitgerekend maar ik was bij mijn 1e 6 dagen overtijd en dan zou het ook juni worden.. ik vind het fijn om me bij een wat prillere groep aan te melden als jullie dat niet erg vinden..
Liefs Emma
MAS - schreef op 28-09 om 20:56
Wat leuk dat er steeds meer reacties komen! Ben benieuwd hoe jullie je ondertussen voelen.
Ik had wat last van licht bruine afscheiding. De verloskundige vertelde me dat het vrij normaal is en oud bloed is. Hebben jullie dit ook?
Ik ben benieuwd of het met een 2e zwangerschap sneller te zien is bij mij. Vorige zwangerschap werd ik pas wat ronder met 24 weken.
Wendy - schreef op 28-09 om 21:06
Na een moeilijke periode en verschillende iui behandelingen, heb ik voor het eerst de datum gehaald en een positieve test. Ik heb nu al 7 dagen elke dag wat bruin verlies en krampen. Dit maakt mij erg onzeker, maar volgens het ziekenhuis is dit normaal. Toch durf ik nog niet helemaal blij te zijn. Verder voel ik mij prima!
Liefs Wendy
Ank88 - schreef op 28-09 om 21:26
Gefeliciteerd, Mas en Wendy! @Mas, pas met 24 weken? Wauw. En ben je daarna heel hard gegroeid of ben je sowieso weinig aangekomen? 
@Wendy, wat ontzettend fijn dat het eindelijk is gelukt. Ik denk dat je het ziekenhuis maar moet geloven.. je leest vaker dat meiden wat oud bloed verliezen in het begin.
Ik had overigens nergens last van.. maar toevallig sinds een uur wel best heftige buikpijn en rugpijn 
Jeetje.. wist niet dat zwanger zijn ook zo veel onzekerheid meebrengt. 
MAS - schreef op 28-09 om 22:23
@ank88 haha nou je zag wel iets maar die buik kwam echt pas rond week 24. Ook later in de zwangerschap... Je zag dat ik zwanger was, maar mijn omgeving kon mij niet zover inschatten als dat ik daadwerkelijk was. Mijn zoon kwam ook met 36 weken dus wie weet had ik de groeispurt nog moeten hebben als hij gewoon bleef zitten tot 40 a 42 weken. Hij werd geboren met 2400 gram en nu kerngezond
stephanie1988 - schreef op 29-09 om 08:18
Gefeliciteerd dames met jullie zwangerschap.
@Htje: dank voor je reactie! Mijn borsten deden vanaf de eisprong zeer en dat is nooit weggegaan. Ik zal ook maar eens beginnen met de multivitaminen voor moeders!

Voor alle andere dames die zich zorgen maken ivm bloedverlies begrijp ik dat wel. Zou ik ook hebben. Toch lees je overal dat dit wel normaal is in het begin zolang het maar weinig is en niet helder rood. En anders even contact opnemen met HA?
Annesje - schreef op 29-09 om 08:42
Proficiat aan alle dames!
Welk zijn jullie zwangerschapssymptomen?
Ik maak me namelijk wat ongerust...Ik heb sinds de week na de eisprong een zeurend gevoel gehad in mijn buik, eerder lichte menstruatiepijn. Dit was wel met komen en gaan en niet constant. Nu is dit gevoel in m'n buik zo goed als verdwenen. Af en toe voel ik nog eens "iets" maar niet meer te vergelijken met hoe het geweest is.
Pijnlijke borsten en de hele dag door moe heb ik wel nog.
Omdat ik al een miskraam gehad heb, maak ik me (teveel) zorgen. En als ik dan op internet begint op te zoeken, word ik helemaal gek...
Leonie (Gast) - schreef op 29-09 om 10:10
hi allemaal, ook ik weet sinds een paar dagen dag ik zwanger ben, eerste kindje, heb wel al eerder een vroege miskraam gehad, dat maakt me wel onzeker merk ik 
Heb wel een innestelings bloeding gehad, ongeveer 3 dagen voor m'n nod, daarna niets meer en op m'n nod een positieve test!
Ben nu 4 weken en 3 dagen.. nog zo pril! Hoop dat alles goed blijft gaan, uitgerekende datum zou dan 5 juni zijn!
Ik hoop voor ons allemaal op gezonde en mooie zwangerschappen
IkkeJ - schreef op 29-09 om 16:02
Hoi allemaal,
Mir sterkte met het verlies. 
Ik ben blij dat ik een groepje mensen gevonden heb die hetzelfde doormaken. Dit is mijn eerste kindje en ik zit zelf nog op school en woon bij mijn vriend en zijn ouders. Zodra ze weten dat ik in verwachting ben zullen we een plek voor onszelf moeten zoeken en daarbij alles klaarmaken voor de baby die komt in juni....
Nog geen idee hoe ik dit ga doen allemaal.
IkkeJ - schreef op 29-09 om 16:05
@annesje, Ik heb zelf een heel raar gevoel in mijn onderbuik en heb super gevoelige en gezwollen borsten
Hoe gaat het nu met Je?
Anoniem (Gast) - schreef op 29-09 om 20:22
Ik ben intussen al enkele weken aan het meelezen in enkele gesprekken, en
Mag me sinds kort aanmelden in dit gesprek.
Nu, is het wel enorm verwarrend voor mij over het hoe & wat. Ik had op 16/08 mijn laatste menstruatie, dus vorige week dinsdag een week overtijd.
Ik heb een test gedaan, en kreeg op de clearblue "1-2weken", 3-4 weken zwanger dus hoewel ik al 5 weken zou moeten geweest zijn.
Na mijn bloed te laten trekken, zei ook de huisarts dat ik zwanger ben,
Relatief pril, zonder een exact getal op mijn hcg gehalte te plakken.
Ik vermoed dus dat op 1 of andere manier mijn cyclus niet zo regelmatig was als voordien, echter baart mij dit wel zorgen naar het verdere verloop v de zwangerschap of alles wel in orde zou zijn.. 
ik vermoed dus ergens uitgerekend te zijn tussen 1&8 juni, maar wacht nog even af tot het bezoek aan de gynaecologe op 18/10.
Hen eerder deze week nog een test gedaan en vind hem precies maar licht gestegen ook tov vorige week :-/ :-(

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend juni 2018' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan