Uitgerekend Juli 2018 - Zwangerschapsforum

ws91 - schreef op 27-10 om 14:35
Hee meiden, ik heb een nieuw topic geopend voor de dames die in juli gaan bevallen! Het is nog erg pril 4,5 week zwanger nu maar gezellig om samen te kletsen 
3141 antwoorden en 16322691x bekeken
Chantal88 - schreef op 27-10 om 17:07
Ik sluit mij hier graag aan!
ws91 - schreef op 27-10 om 17:57
Gefeliciteerd Chantal met je zwangerschap! Tweede kindje zie ik? Voor mij is het de eerste dus heel nieuw en vooral heel spannend ( en eng) haha
Chantal88 - schreef op 27-10 om 19:22
Dank je wel! Jij ook gefeliciteerd. Klopt, ik heb al een zoontje van bijna 21 maanden. Het blijft voor mij net zo spannend!
AL03 - schreef op 27-10 om 20:02
Hoi meiden , 
Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Ik ben zwanger van de 2e en na eigen berekening op 1 juli uitgerekend. Spannende tijd weer! ????
Liefs. 
ws91 - schreef op 27-10 om 22:00
Hee al03,
Gefeliciteerd!! Ik ben 3 of 4 juli uitgerekend, 4 juli ben ik zelf jarig. Wie weet een verjaardags cadeau? Zelf merk ik wel dat ik het nog heel moeilijk vind om het te geloven en een gat in de lucht te springen. Ik wacht nog even af tot de eerste echo maar ben wel erg blij! 
AL03 - schreef op 27-10 om 22:46
Ik vind het ook dit keer weer net zo spannend als de eerste keer en durf ook nog niet heel hard te juichen. Maar ik ben wel ontzettend blij! 
Wat een leuk verjaardagscadeau! 
Wanneer hebben jullie de eerste echo? De mijne staat gepland op woensdag 22 november.. Duurt echt lang .  
ws91 - schreef op 27-10 om 23:16
De mijne staat gepland op 20 november! Heb je al last van kwaaltjes?
Mama-An - schreef op 28-10 om 00:10
Ik kan t nog niet helemaal geloven maar denk toch dat ik in verwachting ben van mijn tweede gupje. Nu zo rond de 4 weken. Erg pril dus nog, maar duidelijke test. Ergens begin juli uitgerekend (rond de 7e). Een echte verrassings-baby. Vind t heel spannend allemaal. We hebben al een zoontje van net 1. 
noortje28 - schreef op 28-10 om 00:38
Hoi hoi! Hier ook pril zwanger van de derde (2 zoontjes van 8 en 3) rond de 4 weekjes en naar eigen berekening 7 juli uitgerekend. Mijn intake staat gepland op 6 november en Mn echo op 22 november. Allemaal erg spannend!! Leuk om mee te mogen kletsen met de juli 2018 mama’s liefs noor
Chelle - schreef op 28-10 om 07:35
Hi! Allerleerst.. gefeliciteerd allemaal!! Na een miskraam afgelopen juni ben ik nu opnieuw zwanger. Naar mijn berekeningen ben ik uitgerekend op 9 juli en nu dus 4 weken zwanger. Ik heb al ongeveer een week last van misselijkheid en stemmingswisselingen. Jullie?
ws91 - schreef op 28-10 om 07:42
Hoi allemaal, gefeliciteerd! Hier vannacht even wakker gelegen van de buikkrampen, weet nu niet of het me darmen waren of me baarmoeder. Vind het allemaal maar eng, maar was na een par minuten ook weer weggezakt. Nu last van me liezen. Herkenbaar voor iemand? 
Chantal88 - schreef op 28-10 om 07:50
Hier pas 23 november intake en de echo pas bij 12 weken. Helaas. 
Ik heb geen last van mijn liezen, dus dat herken ik niet. Misschien iemand anders wel?
Myra - schreef op 28-10 om 08:07
Hoi iedereen, ik kom er ook bij ???? ik heb 2 dochtertjes van 2 en 3.5 jaar. In augustus heb ik een miskraam gehad dus ben nu heel bang dat het opnieuw misloopt... We kwamen er na bijna 10 weken achter dat het hartje gestopt was met kloppen... Ik ik ben uitgerekend voor 7 juli. 
mamavanjai - schreef op 28-10 om 08:21
Hoi dames!
Sluit me ook aan. Gisteren 2 positieve tests gehad! Iedereen  gefeliciteerd en geniet!!
Het is mijn 2de kindje heb een zoon van 3. Toch weer heel spannend en vooral heel leuk dat we mijn zoon een broertje of zusje kunnen geven!
Mama-An - schreef op 28-10 om 08:49
Vanmorgen het verlossende bericht! Ook de digitale geeft zwanger aan. Nog steeds in shock maar blijdschap begint te komen. Mijn man heeft t gisteren aan zijn ouders en broers verteld en daarna aan mijn vader. Hij wilde niet zo lang wachten ???? Alleen mijn moeder weet t nog niet. Ben ook een beetje bang voor haar reactie. Zeker omdat het zo snel is. Ze zei laatst nog nou ik zou nog maar even wachten.. dat wil je toch niet 2 kinderen zo dicht op elkaar.  Nee als ik het had kunnen plannen niet, maar nu is het zo. Onverwacht maar zeker niet minder welkom. 
A7X - schreef op 28-10 om 09:55
Ohhh mama-an wat leuk!!! En wat je moeder betreft; ze zal dat vast zeggen om jou een beetje te beschermen. Ze bedoelt het goed en ik verwacht dat ze dolblij zal zijn!
Ik heb overigens ook gister een lichte positieve test in handen gehad, alleen durf het zelf nog niet te geloven. Ik ga morgen opnieuw een test doen, die mijn vriend en ik dan samen gaan aflezen. Het zou in principe een goede streep moeten zijn als ik kijk naar de theorie dat het hormoon verdubbelt elke 48 uur hahaha. We vinden het allebei enorm spannend.
Wat betreft het vertellen aan iedereen vind ik het ook nog eng! Wat nou als het niet goed gaat enz enz...
 Dit wordt onze eerste en dit is dus best wel heftig haha. Bij elk steekje denk ik 'o jee' en ik controleer steeds of ik echt niet ongesteld ben geworden.. pffff hahahaa 
noortje28 - schreef op 28-10 om 10:17
mama-an, wat super die test!! ik durf hem nog niet te doen de digitale haha. ik snap er trouwens niks van ik heb twee apps gedownload en de ene zegt dat ik vandaag 4 weken ben en de moeders voor moeders app zegt dat ik 5 weken ben?! ws91, hier ook continu buikkrampjes alsof de ongesteldheid doorkomt. ik herken dit van mij twee vorige zwangerschappen en ik ben er eigenlijk wel blij mee. is een bevestiging dat er een hele hoop bezig is daarbinnen.
verder vannacht vreselijk lopen dromen over de intake en de echo. nu heb ik dit altijd wel in het begin, ben erg angstig ingesteld. angst dat er niks te zien is op de echo, angst voor de bloedtest bah bah bah. probeer heel hard te genieten overdag maar nachts neemt mn onbewuste ik het over soms

allemaal van harte gefeliciteerd!
AL03 - schreef op 28-10 om 11:12
Gefeliciteerd allemaal! 
Hier weinig kwaaltjes. Alleen sneller moe en soms wat last van hoofdpijn en verminderde eetlust.. Eigenlijk net als de vorige zwangerschap. Mijn gevoel zegt misschien mede daarom dat we weer een jongentje krijgen. Maar dat zegt natuurlijk niks. 
Liefs 
A7X - schreef op 28-10 om 11:15
Ik bewonder hoe jullie zo zeker vaj jullie zaak zijn, zonder echo of iets... wauw! Ik merk dat ik t allemaal moeilijk te bevatten vind... hopelijk na de test morgen dat ik er meer van overtuigd ben en ook wat meer blij durf te zijn.
Zijn jullie niet bang dat er wat mis gaat? 
ws91 - schreef op 28-10 om 11:58
Fijn Noortje dat jij de krampen herkend. Ik heb gedurende de dag wel wat steekjes en krampjes maar vannacht was t even heel heftig dat ik er bang voor was.. nu weer normaal en lekker weer gevoelige borsten. Ik vind het fijn om kwaaltjes te hebben omdat ik dan iets zekerder ben! Maar als het nieuw is of net iets heviger dan krijg ik toch wel even een angst momentje 
@a7x ik ben ook wel bang hoor! Het is mijn eerste zw dus alles is nieuw, en denk zelf ook elke keer als het maar goed gaat.. ik loop oook 30 keer op een dag naar de wc om te kijken en ik kan niet wachten tot het 20 november is! Maar ook de echo vind ik eng!
A7X - schreef op 28-10 om 16:06
Ik ben idd de pijntjes en steekjes ook gaan waarderen. Dan is er in ieder geval iets gaande!
Mama-An - schreef op 28-10 om 17:46
Ja hier ook wat krampjes en pijntjes. Herken ik nog van mijn eerste zwangerschap. Maar toch maak ik me steeds zorgen als ik wat voel. Zou fijn zijn als ik t gupje gezien heb op de echo. M'n moeders reactie viel trouwens best mee. Ze was verrast (maar hé dat waren wij ook) en ze zei vooral dat ze t erg spannend vond!
ES - schreef op 28-10 om 20:55
Hoi allemaal! Ik sluit me ook graag hier aan. Ben ook ong 4 weken zwanger! Ik heb op 22 november mijn eerste afspraak gepland. Ik heb jammer genoeg heel erg last van onderrugpijn
Mamna32 - schreef op 28-10 om 20:57
Hoi hoi! Gefeliciteerd allemaal! Ook ik zou het gezellig vinden om mee te kletsen! 
Volgens mijn berekening ben ik 6 juli uitgerekend van ons tweede kindje. Ik ben nu al benieuwd waar de termijnbepalimg op uit zal komen! Jammer genoeg is dat (gevoelsmatig) nog ver weg. 
Wij hebben een dochtertje van 9,5 maand rondkruipen. We hadden de “jas” deze maand in de kast laten hangen en wisten dat er een kans zou bestaan, maar dat deze uk zijn/haar kans meteen zou pakken... Tja, daar vielen we stijl van achterover! Maar we zijn er super super blij mee en vinden het erg spannend! 
Ook hier de digitale test gedaan en het voelt voor mij ook nog wat onwerkelijk. We hebben het mijn ouders en zusje met partner al live verteld (wonen dichtbij). Die waren heel enthousiast. Nu de ouders van mijn man en zijn zus met partner nog! 
A7X, ik vind het ook spannend. Bij mijn dochtertje heb ik heel lang gebloed in het begin. Nu merk ik ook dat wanneer ik naar het toilet ga toch even kijk.
sannn26 - schreef op 28-10 om 21:28
Hi,

Gefeliciteerd allemaal. 
Ik ben in verwachting van ons 1e kindje, en volgens de site 2 juli uitgerekend. Over 2,5 week 1e echo. Super spannend vind ik het.

Fijne zwangerschap gewenst allemaal! 

Liefs,
---- - schreef op 29-10 om 07:50
Alle mama's to be gefeliciteerd en hopelijk blijft alles goed gaan hihi!!
Ik sluit mij ook aan hier, heb gisteren 2 testen gedaan en beide testte licht positief en vandaag weer getest en was de test alweer donkerder dus dat zit voorlopig goed. Ik ga pas dinsdag naar mijn huisarts en dan kijken hoe verder, volgens de app ben ik 9 juli uitgerekend, heel spannend allemaal is mijn eerste kindje dan 
Niemand buiten mijn partner om weet het en dat willen we ook zo houden tot 12 weken, willen het aan vrienden en familie dus dan pas vertellen, toevallig is het net kerst als ik 12 weken ben, dus leek ons een leuk kerstkado!
noortje28 - schreef op 29-10 om 09:05
vandaag momenteel geen buikpijn. mijn borsten staan wel op ontploffen al een week haha. verder ook veel misselijk maar niet overgeven wel kokhalzen. dit is iets wat ik niet herken van de jongens daar ben ik totaal niet misselijk geweest. misschien dit keer toch een meisje?!
ws91 - schreef op 29-10 om 09:17
Wat leuk al zoveel zwangeren, gefeliciteerd! Oktober blijkt toch echt een vruchtbare maand te zijn, dat het voor ons allemaal goed mag blijven gaan!
Hier willen wij het pas na de eerste echo tegen ouders en zussen/broers vertellen. Vooral omdat we eerst zeker willen zijn dat ons kindje goed groeit! Mijn moeder heeft overigens een vermoede maar kon goed mijn mond dicht houden haha. Ook wilde ik het dan pas op mijn werk vertellen, maar mijn collega’s wisten dat er een kinderwens was en nu zijn er dus 2 al achtergekomen, wat niet de bedoeling was niks gezegd uit mezelf maar ze vroegen er zelf om, en mijn gezicht kan niet liegen helaas.. maargoed heb ook duidelijk aangegeven dat ik het pas tegen mijn baas wil vertellen na de echo (ze is zelf ook zwanger, dus dan gaan er 2 met verlof ) 
Dus nog even geduld tot 20 november 
Vanmorgen misselijk gevoel van de honger maar na het eten is dit dan weer zo goed als over. 
ws91 - schreef op 29-10 om 09:19
@noortje, twee vriendinnen van mij zijn ook bevallen van 2 jongens. Die waren dus ook weinig misselijk of overgeven. Kenmerk van een jongetje dan of gewoon pure toeval haha. Ik ben wel benieuwd hoor!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend Juli 2018' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan