5 weken zwanger en buikpijn... - Zwangerschapsforum

kim - schreef op 10-01 om 16:22
Allemaal gefeliciteerd.
hier een mama zwanger. Van haar 2 e.meidje.snap heeel goed. Dat t allemaal spannend is dat blijft t ook wel bij een tweede.
bij alles wat je voelt denk je zal t wel goed gaan wat is er aan de hand

de pijn die je beschrijft lijkt idd op groei van de baarmoeder en anders banden pijn

zolang t niet enorme steken zijn in combinatie met bloed verlies zal ik me niet te gek maken.

mocht je het echt niet. Vertrouwen kan je altijd je vk bellen. Dit is geen probleem daar zijn ze voor.
en hun zullen alles er aan doen om je je beter te laten voelen
133 antwoorden en 45616094x bekeken
barbie - schreef op 11-01 om 13:44
Haai allemaal,

Ik ben vandaag 6 weken zwanger en heb alleen last van vermoeidheid, raar gevoel in mijn buik en grotere borsten. Heb sinds gister beetje bloedverlies, maar echt een druppel op het toiletpapier. Voor de rest voel ik me wel goed! Ben in verwachting van mijn eerste baby trouwens!
lisaaaa&milan - schreef op 23-02 om 13:33
hallo dames,
ik ben als het goed is morgen of overmorgen 6 weken zwanger, 
@ barbie, ik heb idd oo last van mij onderbuik & onderrugg.
en heel af en toe misselijk ( niet super veel )
heb helemaal geen bloedverlies,
zoal je geen helderrood bloesverlies krijgt, zit het goed hoor. naar lezen van op brabbels en via google, moet het haast wel goed zitten hoor bij je meis
ik ben ook inverwachting van mij 1e.
ik heb officeel 17 maart mij eerste echo, maar ik ga morgen bellen en vragen of die wat vervroegt kan worden
Esther (Gast) - schreef op 12-04 om 09:58
Nou dames, heel herkenbaar. Ik zit nu op iets meer dan 5 weken en heb ook veel buikpijn. Maakte me er behoorlijk zorgen over, maar nu ik jullie verhalen lees ben ik wat meer gerust gesteld. Ik heb geen bloedverlies dus hopelijk gaat het goed. En ik hoop wel dat dit minder wordt want het is echt niet te doen...
kelly (Gast) - schreef op 30-05 om 14:45
Hallo,,
Ik heb een vraagje, is dat normaal ik heb daar geen last van.of bijna geen last van buikpijn en kou nu ong 5 weken zwanger zijn??? Grtj
lilly (Gast) - schreef op 30-05 om 23:50
Hi allemaal Hoe is , t hier? Ik ben nu 6 weken zwanger en heb wat lichte buikkrampen soms overdag soms midden in de nacht .Dit is mijn tweede zwangerschap maar toch spannend omdat ik de eerste niet prettig meegemaakt heb. Was meer miskijkt dan wat anders voor drie maanden .ben heel erg antuoshast over mijn tweede ...groetjes dan maar
Jorinde (Gast) - schreef op 26-09 om 23:35
Hoi meiden.

Mijn vriend en ik zijn sinds juni gestopt met de anticonceptie.

2 x normale menstruatie gehad.

En nu wachten op mm 3e...veeel last van mijm buik en erg rare steken links onder in mijn buik. Voor rond mijn darmen rommelt het aardig.

Ik durf gewoon geen test te doen.
Nu nog 2 dagen afwachten.

Herkennen jullie deze klachten?
Danielle (Gast) - schreef op 11-10 om 13:36
Nou na jullie reacties ben ik iets gerustgesteld. Ben nu bijna 7 weken zwanger. Heb volgende keer een echo omdat ik zaterdag zon kwampen had dat de verloskundige aan heeft gegeven dat ik een week eerder kon komen. Ik ben niet misselijk gelukkig, maar wel wat ik hier meer lees buikkrampen. Die komen ineens opzetten waardoor ik daarna naar de toilet ren om te lijken of ik geen bloeding heb gehad. Ik blijf me op een of andere manier steeds druk maken of de echo wel goed is. Nou hopen op goed nieuws donderdag.

Groetjes Danielle
Anoniem (Gast) - schreef op 23-10 om 20:59
Blij te horen dat meer mensen last hebben van een zeurend gevoel (net alsof er een aansprong aan zit te komen) aan de linkerkant van de buik.
Ik maak me daar ook zorgen over.
Ik hoor namelijk enge verhalen dat deze zeurende pijn aan een kant ook soms kan betekenen dat je een BBZ hebt maar gelukkig zie ik veel meer verhalen dat het herkenbaar is :-)
Dus we gaan maar gewoon van het positieve uit en hopen dat ik over 4 weekjes een mooie echo te zien krijg met een kloppend hartje
Selda (Gast) - schreef op 18-11 om 23:10
?k ben morgen 5 weken zwanger, enige wat ik heb is afentoe buikpijn. Verder nog helemaal niet misselijk of duizelig geweest. Meer mensen die nergens last van hebben?
angel (Gast) - schreef op 18-12 om 21:53
Hallo,
Ik ben 4 dagen over tijd en heb een negatieve test.
Heb last van buikpijn en me borsten doen me ook pijn bij me tepel.
Wat kan dat zijn?
Ben ik zwanger?
W (Gast) - schreef op 03-01 om 13:52
hier ook 4 weken en 4 dagen zwanger..
 ook last van buikkrampen en diarree maak Me daar erg ongerust over geen bloed wel het idee dat er steeds wat weg loopt nog meer mensen hier ervaring mee ?
engeltje (Gast) - schreef op 24-02 om 10:04
Hallo allemaal,
Ik ben nu 5 weken zwanger en heel erg misselijk s 'morgens het is ambetant om zo te gaan werken en ik heb ook heel veel buikkrampen .
Vooral als ik een hele dag gewerkt heb ik ben trouwens poetsvrouw .
Zou dat normaal zijn.
Ik heb wel al een dochtertje van 4 jaar maar heb niets van kwaaltjes gehad bij die zwangerschap

Groetjes engeltje
Kimmie (Gast) - schreef op 25-02 om 20:08
hey, ik maak me wat ongerust daarom dit berichtje.

Ik ben nog niet overtijd, maar had wel het gevoel dat ik zwanger ben ( rare buikpijn, vermoeid, puistjes...) ik heb dus 3 dagen voor mijn menstruatie een zwangerschapstest gedaan en deze was positief, ook de huisarts heeft intussen bevestigd dat ik zwanger ben.
Nu heb ik wel buikpijn, alsof ik morgen gewoon mijn menstruatie kan krijgen... Ik heb zo'n schrik voor een miskraam...

Heeft iemand hier ervaring mee ?

Groetjes
Kim (Gast) - schreef op 07-03 om 09:30
Hallo..

volgens de berekening zou ik 6 weken zwanger moeten zijn.. 20 januari was mijn eerste menstruatiedag.. 
afgelopen week kreeg ik ontzettende kramp. Net of ik elk moment ongesteld zou worden..

21 dec heb ik een miskraam gehad. Ook met 6 weken...
Dus nu heb ik best de angst dat het weer mis zou gaan.
ik heb de VK gebeld. Aangezien ze met 6 weken wel iets kon zien mocht ik langs komen voor een inwendige echo.
wat zij kon zien was nie veel.. Je bebt zwanger zei ze.. Maar zeker geen 6 weken.. Haar diognose was of ik was nog nie zover heen of het was mis.. er wad wel een hele kleine donkere langwerpige vlek te zien maar ze kon er nog niets van zeggen.
Nu een week wachten wn dan weer een echo..
De angst is groot...
terecht????

????????????
renata (Gast) - schreef op 12-03 om 22:21
hoi allemaal,

ik ben er vandaag achter gekomen dat ik in verwachting ben van ons 3 de kindje. Ben nu 5 weken in verwachting en heb best veel last van menstruatie pijn. En me stoelgang werkt ook niet echt lekker mee. Bij me andere 2zwangerschappen had ik hier geen last van. Ben echt een beetje bang. Heeft iemand misschien tips?

groetjes
L.K (Gast) - schreef op 25-03 om 09:27
Goedemorgen,

Vandaag 5weken en 1 dag zwanger:-)!!
Mijn eerste zwangerschap erg bijzonder.

Maar heb sinds gisteren wel last van zeurende onderbuik pijn is dit een normaal verschijnsel??

Verder last van duizeligheid en licht in het hoofd..

Groetjes L.K
Evi (Gast) - schreef op 16-04 om 14:24
Ik ben nu 6weken zwanger, en heb ook lichtjes buikkrampen..... Ik kom echt zot, want ik ben zo bang voor een miskraam! Ik ben 33 en voor het eerst zwanger! Hopelijk alles goed. 4 mei eerste echo! Lijkt nog wel een eeuwigheid :-(
Nadia (Gast) - schreef op 29-04 om 10:49
hoi allemaal,

Ik ben 5 weken zwanger, heb soms heel heftige buikpijn, gelukkig geen bloed. Wel zo een gevoel van menustratiepijn. Het gaat en komt. Mijn rug en benen doen ook erg zeer. Dit is mijn tweede keer zwangerschap. Eerste keer was miskraam na 2 maanden. Ik ben nu zo erg bang van alles. Net gynaecoloog gebeld ze zei is normaal maar als het steeds heftiger wordt moet je langs komen. Ik hoop dat het allemaal meevalt en goed komt.

Gr Nadia
Nancy (Gast) - schreef op 02-06 om 10:42
Hallo ik ben 6 weken zwanger en ook ik heb afentoe buikpijn waar ik me best zorgen om maak en gekste van alles dit is mn 3de zwangerschap maar wel de eerste met allerlij kwaaltjes mvg Nancy
Linda - schreef op 05-06 om 14:21
Ik had rond de 5/6 weken veel last van buikkrampen en was steeds als ik ging plassen blij dat ik geen bloed verloor. Zo eng! Maar het gaat nu goed, heb andere kwaaltjes en als ik teveel doe toch ook weer een beetje buikpijn, maar lang niet meer zo erg. Hoort erbij denk ik! Bij mij helpt het om geen strakke kleding te dragen, daar wordt het bij mij erger van! 
Succes, het komt vast goed! x
Marijkos - schreef op 07-06 om 07:52
Ik had de eerste weken ook buikpijn, waarschijnlijk waren dat mijn darmen die door de hormonen helemaal de kluts kwijt waren. Ben nu 6 weken en het is helemaal over.
Cinnie (Gast) - schreef op 18-06 om 23:22
Hallokes allemaal ook ik ben 5 weken zwanger en heb last van zo een weeïge buikpijn, doodongerust ben ik !  Dit is mijn vierde en totaal onverwachtse zwangerschap en bij de andere 3 heb ik daar nooit last van gehad dus weet niet goed wat ik ervan moet denken. Heb zo schrik dat het alsnog mis gaat ...
Pasje (Gast) - schreef op 23-06 om 08:29
hee heel herkenbaar ben vandaag 5 wkzwanger en heb iedere dag buikpijn.. Maak me ontzettend ongerust.. Gister arts gebeld en die zei pak paracetamol en rust verl.. Pff 10 juli pas eerste echo
Linda - schreef op 23-06 om 12:38
Probeer te ontspannen! Ik heb het nog steeds als ik me te druk maak of teveel heb gedaan. Een soort bandenpijn. Mijn moeder had het haar hele zwangerschap, dus daar bereid ik me maar op voor!  Bij mij hielp het om even rustig te gaan liggen. Luister goed naar je lichaam, er gebeurt nu zoveel!
Anoniem (Gast) - schreef op 17-07 om 17:04
Hallo,
Ik zit nu aan mijn 5de week en heb ook krampen,...niet echt prettig wnt dit is nu al gans de dag pffft,
Dit is mijn 3e zwangerschap en had dit niet van mijn andere 2....
N (Gast) - schreef op 20-07 om 08:22
Hallo allemaal. Ten eerste allemaal gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ik ben nu 5 weken en 6 dagen ongesteld. Heb ook last van zeurende pijn. Maar gelukkig geen pijn als mijn ongesteldheid want dat is echt een ramp. Ik maak me ook heel gauw zorgen en wilde vragen of het mogelijk is om een echo aan te vragen en er desnoods zelf voor te betalen. Ik heb over 3 weken mijn eerste echo. Maar kan niet zo lang wachten. Ik wil weten of alles goed gaat. Alleen weet niet of het veel zin heeft om nu al een echo te hebben. Aangezien ik dan nog niet het hartje kan horen?? 
Ik hoor graag van jullie wat jullie adviseren. Ik wens iedereen een fijne zwangerschap toe.
My1987 - schreef op 20-07 om 08:47
Is erg vroeg volgens mij kans dat ze nog niets(niet veel ) kunnen zien is groot
lia89 - schreef op 20-07 om 12:14
Dag allemaal,

Volgens de zwangerschaps test zou ik bijna 5 weken zwanger zijn, ben nu 3 dagen overtijd en ben normaal heel regelmatig.
Dit zou de 2de keer moeten zijn dat ik mijn regels zou krijgen na het stoppen met mijn pil. 
Ik heb wel al enkele dagen zeurende menstruatie pijn, ben er deze nacht zelfs van wakker geworden... Ik ga dan kijken en ben heel angstig om bloed te zien. Ondertussen is de pijn weer even gaan liggen.
Ik wou deze week ergens naar de dokter gaan om dit te checken, maar nu lees ik hier dat het vrij normaal is.
Ook het wakker ervan worden in het midden van de nacht?

Groetjes!
N (Gast) - schreef op 20-07 om 22:33
Beste MY 
Bedankt voor je reactie. 
Je hebt denk ik wel gelijk ja. Het wachten vindt ik gewoon niet fijn. Heb nou vakantie en kan er niet van genieten omdat ik alsmaar aan denk wanneer de 3 weken voorbij zijn. Voor mijn echo.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger en buikpijn...' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan