5 weken zwanger en buikpijn... - Zwangerschapsforum

Dominique - schreef op 25-04 om 21:17
Hoi allemaal, 

Zit er nog iemand op dit forum?  Zonet alles gelezen maar zie dat het al paar  maanden oud is :/

Ik zit ook in mijn 5e week,  alleen met heel veel schrik. Vandaag lichte bloeding gehad (roze) opgemerkt als ik naar toilet ging..  Gisteren  betrekking gehad met partner, maar is dat dan normaal dat er dan bloeding is 24u later?!  En roze duidt ook op "vers"  bloed... 
En sinds late namiddag menstruatie  achtige pijn  in onderbuik,  exact zoals  in vorige berichten  van de andere vrouwen... 

 Nu maak ik mij ernstige zorgen of dit  een dreigende  miskraam  is, of dat het bloed van het vrijen is  en de pijn normaal is door de groei  van de baarmoeder...  

Help
133 antwoorden en 45634341x bekeken
Jootje (Gast) - schreef op 22-05 om 00:13
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier en was even op onderzoek uit.
Ben voor de 2e keer zwanger... Eerste helaas een miskraam met 10 weken. 
Paar dagen geleden weer een positieve test gehad.
Enerzijds blij, anderzijds bezorgd...
Heb de ziekte van Graves... (Auto immuunziekte wat mijn schildklierwerking heeft versneld) wat een vergrote kans op een miskraam betekent.
Heb al ruim een week menstruatie achige buikpijnen. Ik lees gelukkig dat dit veel voorkomt in t begin. Maar ik herken het niet van de vorige keer, wat je toch wel weer onzeker maakt.
Ergens probeer ik mezelf voor te bereiden dat dit ook een miskraam kan worden. Maar vind dat ook zonde als het toch goed gaat. Dat heb ik er niet van genoten... Zou toch zonde zijn...  Geen idee wat ik met dot berichtje wil. Maar een reactie zou al prettig zijn... Liefs
Cin - schreef op 09-06 om 22:10
Hoi
@Dominique
Ik ben zondag 5 weken zwanger van de 2e  en heb ook  de menstruatie achtige krampen.  Ik heb het web afgestruind en zag dat je na het vrijen idd bloedverlies kan hebben. Zolang het niet helder rood is en veel lijkt het me loos alarm.

@jootje
Ik heb hypotherioedie (trage schildklier) en wanneer je onder een goede endocrinoloog of internistbegeleiding staat moet het gewoon goed komen! Voordat ik zwanger raakte met deze aandoening. ....pfff... nu met de goede waarden is het na 3 jaar eindelijk gelukt olv mijn endocrinologe die ik sinds anderhalve maand bezoek! 

Geloof hoop en liefde.  De natuur zijn werk laten doen zijn mijn 'mantras' om angst voor evt miskraam uit te bannen. 

Succes dames!
Dominique - schreef op 25-08 om 13:56
Dag Cin,

Helaas was het uiteindelijk toch een miskraam nog dezelfde week
Het goede nieuws is wel dat ik opnieuw zwanger ben ! 7 weken nu !! Spannend
Groetjes,

Dominique
Nancy (Gast) - schreef op 27-08 om 10:24
hier bij beide zwangerschappen buikpijn gehad in het begin. Menstruatieachtige krampen, zo erg dat ik het er gewoon af en toe warm van kreeg. Hield een week of 3 aan en begon op 5 weken. De ene is ondertussen 2 jaar en de andere 3 maanden. Krampen horen erbij je darmen moeten plaats maken voor je baarmoeder.

Hoop dat dit je een beetje gerust stelt
Martina (Gast) - schreef op 31-08 om 13:37
Hallo! Ik ben nieuw hier. Vandaag 4 weken en 5 dagen zwanger. Ik ben heel bezorgd. Eerst deden mijn borsten heel erg zeer maar dat is sinds twee dagen ietsje minder geworden. Ook heb ik last van mijn darmen. Niet dat het heel veel pijn doet, maar wel vervelend. Mijn ontlasting is ook zachter geworden en soms moet ik twee keer per dag naar het toilet. Mijn eerste echo heb ik pas 13 september. Zijn er meer moeders met hetzelfde problemen? Hopelijk kan iemand mij een beetje geruststellen.
Anoniem (Gast) - schreef op 18-10 om 21:13
Hi meiden,
Ik had nooit gedacht iets op een forum te plaatsen... ;-)
Vandaag kreeg ik van de huisarts te horen dat ik zwanger ben. Ik zou 4 weken en 4 dagen zwanger moeten zijn. Ik heb last van buikpijn, last van mijn onderrug en heb licht roze bloedverlies. Ook zijn mijn urine testen negatief, maar volgens de bloedtest ben ik zwanger. Donderdag ga ik opnieuw bloedprikken om te kijken of mijn hcg verdubbeld is, hcg is nu 176. Ik vind het zo spannend!! Als ik lees schijnen mijn klachten 'normaal' te zijn en moet ik gewoon geduld hebben een vertrouwen dat het goed is maar toch... Hoop echt dat mijn hcg verdubbeld is donderdag! 
Liefs!
Danni - schreef op 20-10 om 03:33
Hoi Lynn,
Je verhaal komt me bekend voor! Ben zelf bijna 6 weken zwanger en heb zoveel pijn in mijn darmen en misselijkheid! Maar bij jou was het dus snel over?
Ik heb zelf prikkelbare darmen dus misschien is het daarom nu zo heftig?
Groetjes Danielle 
Mariska (Gast) - schreef op 28-10 om 06:58
goedemorgen 
Ik zit een beetje verhalen te lezen 
Ben nu zelf 5 weken zwanger en krijg volgende week mee eerste echo hij is alleen inwendig
Iemand een inwedige echo gehad zoja hoe voelt dat ?
Pien (Gast) - schreef op 17-01 om 20:08
Wat fijn om al jullie verhalen te lezen! Ik ben nu 5 weken zwanger van ons eerste kindje, zo spannend allemaal. Ik heb echt geen idee wat je allemaal kunt voelen en wat normaal is. Ik heb ook last van lichte krampen in m'n onderbuik. Jullie hebben me weer gerust gesteld  
Nevada (Gast) - schreef op 22-01 om 04:44
Hallo,
Ook ik weet sedert 4 dagen dat ik zwanger ben. Zou nu in week 5 moeten zitten. Ik kan pas naar de gynaecoloog op 6 februari, wat voor mij veel te lang is.
Het is mijn eerste zwangerschap en buiten mezelf en m'n partner (en jullie nu) weet nog niemand ervan.
Ik heb sedert gisteren regelmatig buikpijn en nu net een heel scherpe stekende pijn gevoeld links onderaan m'n buik. Ik lees hier wel dat dit normaal zou zijn maar maakte toch grote zorgen...
Mijn grootmoeder (91jaar) met wie ik een hechte band had is 3 dagen geleden overleden. Dus de dag nadat ik wist dat ik zwanger was. Ik heb het haar niet meer kunnen vertellen terwijl ik weet dat ze zolang gevochten heeft omdat ze nog het moment wou meemaken dat ik zwanger was. Het verscheurt me vanbinnen en ik kan er enkel met m'n partner over babbelen maar die lijkt mij niet te begrijpen.
Sinds eergisteren (2de dag dat ik wist dat ik zwanger was) loop ik constant te wenen en ben ik een emotionele puinhoop. Ik heb nog niet helemaal kunnen verwerken dat ik zwanger ben maar nu moet ik nog eens het verlies verwerken ook.
Ik voel me dus echt tot en m'n partner vindt mij abnormaal reageren aangezien ik al voor de 3DE nacht op rij s'avonds wil babbelen met hem wat dan uitmondt in wenen bij mij omdat hij mij niet begrijpt en me kwetst.
Ik weet (of hoop) dat hij het goed bedoelt maar ik weet het allemaal niet meer goed. Deze avond vertelde ik hem (zoals gisteren) dat ik me grote zorgen maakte omdat ik voordien geen foliumzuur had genomen en omdat ik de laatste dagen zoveel weten en diep verdrietig ben en schrik heb voor de gevolgen op de zwangerschap. 
Hij lijkt dan vrij gerust in alles en gaat ervan uit dat foliumzuur pure geldklopperij is en alles van een leien dakje zal lopen. Het gesprek is geëindigd in het feit dat hij wou slapen en ik ermee moest stoppen en niet steeds m'n zorgen moest herhalen en ik ben al wenend naar de zetel gegaan (waar ik ondertussen al 5uur wakker lig). Hij is zelfs nooit achter me gekomen.
Ik heb van dag 1 wat informatie opgezocht aangezien ik wat in paniek sloeg toen ik te weten kwam dat ik zwanger was, het is dan ook m'n eerste zwangerschap. Hij daarentegen informeert hem over niets, stelt zich geen vragen en doet alsof alles zijn gangetje gaat. Toen ik vnvd met hem wou babbelen over m'n zorgen was zijn reactie: je gaat toch niet weer beginnen?
Ik voel mij zo alleen in m'n zwangerschap en in m'n verdriet om m'n grootmoeder. Ik weet nu niet of het aan de hormonen zou kunnen liggen of niet maar sedert we weten dat ik zwanger ben ben ik enorm ongerust en heb ik de indruk dat m'n vriend verandert is. Ik ben precies een last voor hem, terwijl ik diegene ben die altijd alles regelt, , zijn agenda opvolg en hem tijdig aan zaken herinner, het huishouden doet en altijd kookt, hij neemt zelden tot nooit de leiding.
Het enige wat ik nu verwacht is dat hij voor de zwangerschap mij toch iet wat begeleidt en gerust stelt maar telkens ik m'n zorgen met hem deel wimpelt hij mij af dat alles wel goed komt. Dan denk ik: waarschijnlijk wel want je laat alles aan mij over!
Ik ben blij dat ik zwanger ben maar heb nu zo'n grote twijfels over m'n relatie + verdriet om m'n grootmoeder + zorgen over die scherpe stekende pijnen.
Ik heb het gevoel dat ik de enige op de wereld ben die zo ongelukkig en verdrietig zwanger is en zich zo onbegrepen en eenzaam voelt.
Ik weet geen blijf met mijn gevoelens, vragen en zorgen en wil m'n zwangerschap ook niet kenbaar maken vooraleer ik over de drie maanden ben.
Herkent iemand zich hier wat in?
AVG - schreef op 16-02 om 09:58
Hey iedereen, ik ben 5 weken zwanger momenteel en heb stekende buikpijn sinds enkele dagen. Helaas omdat ik vorige keer een MK heb gehad, kan ik moeilijk positief blijven en loop ik hele tijd met schrik rond dat het fout gaat lopen. Ik hoop dat jullie me een beetje gerust kunnen stellen...

Bedankt allemaal
Joyce (Gast) - schreef op 23-08 om 11:25
Hallo, 
Ik ben er sinds vorige week woensdag achter gekomen dat ik zwanger ben (helemaal blij )maar nu heb ik sinds een paar dagen last van steken in me buik en ook het gevoel dat ik ongesteld moet worden zijn soms gewoon aanvallen en dat maakt me wel echt bang omdat dit me eerste kindje is 
En natuurlijk ongerust 

Liefs joyce 
Marie (Gast) - schreef op 16-09 om 19:51
Hey ik ben nu 4weken 4dagen maar heb soms last van buikpijn niet veel maar irritant gevoel zou er iets mis zijn ??
sharon (Gast) - schreef op 27-11 om 00:15
Halloo iedereen, 
Ik ben vandaag precies 5weken.
Best vaak last van me onderrug. Vooral na een tijdje gestaan te hebben en soms ook een stekende pijn die ff komt en gaat. Is dat normaar?
Draakje - schreef op 28-11 om 16:55
hoi mag ik me ook melden 
ben 4 weken en 6 dagen net geen 5 weken maar buik smorgens veel steken in de zij en vanmorgen 2 x diaree later op dag veel beter weer
Anoniem (Gast) - schreef op 30-11 om 11:54
KHallo Dames,

Gisteren ben ik er achter gekomen dat ik zwanger ben terwijl ik nog 5 dagen te gaan heb voordat ik ongesteld word..
Maar gisteren heb ik 3-4 druppels bloed verloren en vandaag weer heel weinig.
Heb wel menstruatie krampen pijn.
Lijkt netals of ik elke moment ongesteld ga worden..
Wat kan het zijn? Ik maak me heel erg zorgen wie heeft dit ook gehad en toch goed gekomen?
Draakje - schreef op 30-11 om 16:41
ik gister bij huisarts geweest erg veel laat van mijn darmen. veel bovenbuik krampen ben zo opgeblazen.ben zwanger geworden via iui en geinsimineerd met een klein eicel en een grote eicel. mis wel kans op tweeling??????
eefke - schreef op 30-11 om 17:29
Hallo,
GEFELICITEERD!!!

 Vraagje,
Vorige week donderdag onbeschermde seks gehad. eisprong was 2 dagen later.
Vanaf sept. gestopt met de pil.
Vanaf zaterdag opgeblazen gevoel, en krampen in mijn buik.
Ik ben nog nooit zwanger geweest dus ik weet niet wat ik moet en kan voelen..
Gisterenavond hele erge rommelend darmen. Vanaf vandaag veel slijmerige afscheiding..
Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat dit kan betekenen of iemand ervaring hiermee?
Sara (Gast) - schreef op 06-12 om 00:13
hey morgen ben ik 8 weken zwanger maar heb enorm last van buikkrampen lijkt of ik ongesteld ga worden, maak mij toch wat ongerust???? iemand met het zelfde probleem x
C (Gast) - schreef op 22-02 om 16:34
Hallo, 
Ik ben 6 weken en 1 dag zwanger. Sinds gisteravond krampen die steeds meer toenamen. Voor t slapen gaan ook flink last van gehad. Vandaag ontstond het weer in de ochtend en ben zelfs naar huis gegaan. Nu is t sinds ik thuis ben tot zover weg. Gelukkig geen bloedverlies. 
Hopelijk duren deze klachten niet lang. Fijne zwangerschap allemaal 
kelly (Gast) - schreef op 09-04 om 09:07
heyhey dames als eerste allemaal gefelicteerd natuurlijk! 

Ik ben vandaag ongeveer 5 weekjes zwanger. Dit is mijn 2e keer zwangerschap, de 1e is hellaas een miskraam geworden. Ik ben gelijk na me miskraam zwanger geworden dus zonder menstruatie ertussen
Sinds gisteren heb ik ontzettend veel last van me onderrug. En gister heel eventjes soort menstruatiepijn maar dat was al snel weer weg. Nu nog wel onderrug

Iemand ervaring ? 

Ik ga nu heel de tijd naar t toilet en dat is best wel vervelend omdat je natuurlijk onzeker bent wat kogisch is. Ik heb pas 2 Mei afspraak

Groetjes xx
Sandra (Gast) - schreef op 09-07 om 11:09
Hoi,
Ik ben nu 5 weken zwanger en heb veel last van buikpijn, zeurende pijn en soms eerder het gevoel van menstruatiepijn, ook mijn onderrug doet wat pijn. Volgens de ha is dit het optrekken van mijn baarmoeder maar blijf toch ongerust, vrijdag mijn 1ste echo gehad omdat ik zoveel pijn heb, was al een mooie vruchtzak met vruchtje te zien en mij hcg hormoon was ook bijna verdubbeld op 2 dagen. Ze zeggen dat dit allemaal goed is maar blijf wel ongerust. Dit is mijn 3de zwangerschap, 1ste is 10 jaar geleden en kan mij niet herinneren dat ik toen zoveel last had, de 2de is misgelopen toen ik 5 maanden was dus nu ben ik super ongerust ????
Anoniem (Gast) - schreef op 14-09 om 23:02
Dag hayastan. 
Ik ben ook zwanger geraakt met ivf. In week 6 kreeg ik bloedverlies, 1 keer best veel op het wcpapier en veel buikpijn en rugpijn. 
Ondertussen ben ik 32 weken zwanger. Ik hoop dat ik je een beetje gerust kan stellen. Als je ongerust bent, even je huisarts bellen. Heb ik toen ook gedaan. Groetjes
GastM (Gast) - schreef op 23-02 om 23:33
Hoi allemaal,
Ik ben nu precies 5 weken zwanger, nadat ik vorige maand een miskraam heb gehad. Ik ben me ontzettend bewust van alle pijntjes in mijn lichaam en ook ik voel de krampen. Ik heb ze als het ware als een band rond m’n onderrug en onderbuik. Het beste waar ik het mee kan vergelijken is alsof ik last heb van mijn darmen.
Ondertussen ben ik constant naar de wc aan het gaan om te checken of ik niet bloed.. 
Is deze kramp een gevoel waar meer zich in kunnen vinden? Maak me constant zo’n zorgen.
Groetjes!
Fleur (Gast) - schreef op 03-08 om 18:01
Ik weet net dat ik zwanger ben gisteren spoed geweest omdat ik wat ongerust was.
Ik heb menstruatie pijn en pijn onderrug op de echo hebben ze gezien dat het vruchtzakje nog leeg is hebben er nog mensen dit voor gehad 
Deb (Gast) - schreef op 16-01 om 20:03
Hoi meiden,

Wat ben ik blij met deze topic. Ik ben er vandaag achter gekomen dat ik 5 weken zwanger ben en heb sinds 3 dagen krampen in mijn buik. Maakte me toch zorgen maar ik gelukkig lees ik dat het bandenpijn is. 
Nijntje - schreef op 16-01 om 20:11
Is dat niet gewoon het groeien van je baarmoeder? Heel normaal dus!maar bij twijfel altijd verloskundige bellen!
Mariëtte (Gast) - schreef op 25-01 om 17:40
Hoi,
Hier ook iemand die best wel in de stress zit. 18 dec eerste dag van mijn cyclus de ene zegt dat je dat moet mee tellen en de andere niet. Als ik dat mee tel ben ik bijna 6 weken nu. Vanochtend wat licht bloed verlies tijdens het afvegen na het plassen toen een test gedaan (want ik was overtijd) binnen een minuut twee dikke roze streepjes. Helaas voelde ik mij gisteren heel grieperig en heb ik vandaag een beetje zeurende buikpijn niet echt kramp. Moet ik mij nu ook zorgen maken, we zijn ook op vakantie momenteel (Mexico tot en met za) dus gezond eten is altijd niet het makkelijkst in zo'n resort en even bellen lukt nu ook niet zo makkelijk. Wijst dit direct op een miskraam?

Groetjes Mariëtte
 
Nijntje - schreef op 25-01 om 18:13
Ik denk nog steeds dat dat gewoon het groeien van je baarmoeder is

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger en buikpijn...' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan