Mijn ervaring; Miskraam opwekken met medicatie - Zwangerschapsforum

Meissie - schreef op 01-06 om 17:12
Hallo meiden,
Ik weet niet zo goed waar ik dit onder moet plaatsen. Maar ik heb veel horror verhalen gelezen over een miskraam opwekken d.m.v medicatie. Daarom had ik zelf ook besloten om voor een curretage te gaan.. tot bij de gynaecoloog en die mij vertelde dat daar wel degelijk risico's aan zitten. Dus toch medicatie. Vandaag de inwendige 4 tabletten ingenomen. Na een uur kreeg ik krampen in mijn baarmoeder, een uur later kwam het bloedverlies. Er zijn veel stolsels uit gekomen en als ik een kramp kreeg ging ik gewoon naar het toilet. Het voelde alsof ik een grote boodschap moest doen, maar dan kwamen er stolsels. Het is me ECHT ALLES MEEGEVALLEN. Net zelfs naar het ziekenhuis gebeld met de vraag.. was dit het??? Kan toch niet... ik breng voor de zekerheid morgen nogmaals 4 pillen in.. ik ben echt verbaast want ik zag er zo tegenop maar het voelde als een menstruatie. Meer niet. Ik ben benieuwd of ik morgen na het inbrengen weer wat ga verliezen.
Hopelijk heb ik meiden die voor dezelfde keuze staan hiermee gerustgesteld, ik ben achteraf blik dat het op deze.manier is gegaan !
5 antwoorden en 28090263x bekeken
Meissie - schreef op 01-06 om 17:14
Overigens bij het verliezen van zoveel stolsels voelde het wel een beetje eng aan, het lijkt alsof de grote boodschap uit het verkeerde gaatje komt. Sorry weet het even niet anders te verwoorden haha.
Annemieke - schreef op 01-06 om 20:41
Ik heb vorig jaar ook een miskraam na medicatie gehad. Ook hier werd verteld dat aan een curettage risicos zitten.  Het is mij ook heel erg meegevallen,  precies zoals jij het omschrijft.  Een erge menstruatie eigenlijk. Ik heb de tweede dag de andere twee tabletten nog wel gebruikt zodat alles weg zou zijn. Het heeft wel twee weken geduurd tot bloeden helemaal gestopt was. En na 3 maanden was ik weer zwanger.  
Meissie - schreef op 01-06 om 22:03
Fijn om te horen!! Ik wil ook weer zwanger worden zo snel mogelijk  de angst was wel groot denk ik nadat je weer zwanger was?
Anoniem (Gast) - schreef op 10-06 om 22:01
Ik weet alleen nog dat ik het heel naar vond. En volgens mij ook een vrij lange menstruatie had. Als de voorlichting beter wat geweest en ze me verteld hadden dat het best pijnlijk kon zijn had ik het niet gedaan.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mijn ervaring; Miskraam opwekken met medicatie ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan