Uitgerekend Maart 2019 *NIEUWTOPIC* - Zwangerschapsforum

kruimel - schreef op 08-08 om 20:00
Stom dat dat zo verschillend is per praktijk qua echo’s, want dat wachten en die onzekerheid zullen zo vast killing zijn @Muisje!!

En echt meiden, geloof in jullie zelf!! Jullie kunnen dit  Moeder worden is het raarste, mooiste, heftigste en drukste wat je mee kan maken in je leven, maar iedereen vindt haar eigen weg op den duur en ook als het niet zo gaat hoe je het voor je zag of zoals het volgens het ‘boekje’ zou moeten gaan, dan nog maak je er het beste van en is het zo mooi 
1527 antwoorden en 7863572x bekeken
Krummeltie84 - schreef op 08-08 om 20:42
Wat zijn jullie toch allemaal stuk voor stuk lieve vrouwen!  
Jullie kwetsbaarheid en eerlijkheid..... 

Klopt, nipt is voor chromosoom afwijkingen.... maar deze kinderen kunnen het medisch heel zwaar hebben. Nou ja we zullen het morgen nog eens bespreken. 
Ik heb zelf eens schoonzus met down en een broer meervoudig gehandicapt... en dan begin je ineens te denken.... 
james29 - schreef op 08-08 om 20:45
Oh tulpke wat een ontzettende tegenvaller  heel veel sterkte komende tijd! 
Vera - schreef op 08-08 om 20:56
Hallo allemaal en vooral Tulpke,
Veel sterkte...wat een schrik. 
Ik ben heel benieuwd naar onze tweede echo. Wij kregen bij de intake gelijk een echo (8weken) en krijgen de termijnecho met 10 weken. Wel heel prettig dat je dus meteen 2 echo's aan het begin hebt. Maar ook heel spannend, zeker als ik nu lees wat Tulpke doormaakt.
Vandaag had ik weer zo'n gekke dag. Vanochtend ging het best redelijk maar vanmiddag was het hopeloos. Moe en tot 3 keer toe zitten huilen. Nouja, ik geloof je als je zegt dat het erbij hoort en ik niet de enige ben, maar pffff !
Liefs!
Kimmie (Gast) - schreef op 08-08 om 21:13
Oh Tulpke! Wat vreselijk naar! Sterkte. 

Voor de lijst: 
Kimmie, 30 jaar, 1e kindje, geslacht nog onbekend, uitgerekend 22 maart (?)
james29 - schreef op 08-08 om 21:18
Oh zo slecht, krijg steeds meer zin in de slechte snoeperij...Denk ik bij me zelf pas nou op, moet er uiteindeljk ook weer af maar mee Mn lekkere trek heeft t vanavond gewonnen. 
20-8 hebben wij de termijnecho einde van de dag. Ene kant ben ik rustiger geworden en heb ik iets we zien het wel, ik kan er toch niets  aan doen maar aan de andere kant maken de minder leuke ervaringen van andere as moeders het wel spannend. Zo heb je een mooie echo en zo wordt je plots klaps geconfronteerd met de harde realiteit. 
Nog 1.5 week afleiding zoeken om Mn focus elders te hebben. 
Verder hier eigenlijk geen symptomen meer. Buik opgeblazen, heeel soms zo m misselijkheid vlaag maar geen pijntjes en dingen. 
Mam3 - schreef op 08-08 om 21:22
Mam3  38 jaar 3de kindje 10 maart uitgerekend
TrotseJongeMama - schreef op 08-08 om 21:24
Tulpke neeee!!!!  Heel veel sterkte toegewenst!
Mam3 - schreef op 08-08 om 21:30
Tulpke heel veel sterkte
Ik mag morgenvroeg voor mijn 2de echo.Als die goed is gaan we het aan mijn kinderen vertellen en aan de opa's en oma's.Ben zo zenuwachtig niet normaal. 
missSheephead - schreef op 08-08 om 22:26
Lieve tulpke,  heel veel sterkte..  Een dikke knuffel 
james29 - schreef op 09-08 om 06:23
Mam3 succes vandaag bij je echo. Hopelijk genieten van de kleine dartel!
Miep - schreef op 09-08 om 06:38
Goed bezig!! 
Miep,   27 jaar , 1ste kindje, geslacht ?,  uitgerekend op 1 maart 

Tulpke wat verschrikkelijk en verdrietig... Heel veel sterkte!!
MamaDoor - schreef op 09-08 om 06:50
MamaDoor, 31 jaar, zwanger van mijn 2e en uitgerekend 09-03-2019
missSheephead - schreef op 09-08 om 07:08
Mam3 heel veel s6! Ik snap dat je zenuwachtig bent!  Ik heb via fb kraskaarten gekocht, met "we willen jullie wat vertellen..." en fan dan onder het kraslaagje staat "jullie worden opa en oma" en "jullie worden tante en grote nicht" scheelt weer vertellen, gewoon geven haha...  Morgen is mijn 1e echo om 12 uur...  Spannend!!! 
Vera - schreef op 09-08 om 08:54
Wij hebben het na de 8 weken echo verteld met cadeautjes: speelgoedauto voor mijn ouders met de tekst opa vertelt...oma vertelt. Voor mijn schoonouders het boek nijntje logeert bij opa en oma. ..voor mijn broer ook zo'n kraskaart en mijn schoonbroer een slabbetje met I love oom....was erg leuk op deze manier. Hopelijk hebben we.maandag een goede echo, dat vertel ik het ook op mijn werk. Dat vind ik ook wel weer spannend! 
Succes mam3 vandaag!
Mama van S - schreef op 09-08 om 09:29
Tulpke wat verschrikkelijk. Echt de schrik van ons allemaal. Hoe gaat het met je?
Mama van S, 31 jaar, 2e kindje, uitgerekend 11 maart
Tulpke (Gast) - schreef op 09-08 om 10:04
Niet echt zien aankomen. Helaas is het nu de vierde keer fout gegaan. Ik was dus ook wel voorzichtig met te hopen dat het goed was. De gyn had mij wel een goed gevoel gegeven bij de eerste echo. Ik heb beslist om het zo te laten en te stoppen. Ik heb 2 gezonde jongens en die gaan we maar extra verwennen. 
Nu hopen dat het vanzelf wil komen, ik heb helemaal geen zin in een curretage.
Veel succes voor iedereen!
Noor - schreef op 09-08 om 10:42
Elise,  33 jaar, 1ste kindje, geslacht? ,uitgerekend 30 maart 
Ik herken het zo, die twijfels... En dan zie ik mijn man en dan denk ik, pfff... jouw leven gaat gewoon door alsof er niks veranderd is. En ik maak me druk hoe we het allemaal gaan doen met werk en het kindje straks. En we krijgen nog de sleutel van ons huis rond de uitgerekende datum dus de hele verhuizing komt er dan aan... En nu zelfs al vind ik het werken pittig omdat je steeds moe bent en/of misselijk af en toe. En daarnaast gezond eten, wasjes ophangen... hahaha
Soms denk ik echt... waar ben ik aan begonnen! En het is voor altijd!!
Noor - schreef op 09-08 om 10:43
Supef heftig Tulpke! Heel veel sterkte de komende tijd
Lexje27 - schreef op 09-08 om 10:56
Hallo,
Lexje27, 28 jaar, tweede kindje, uitgeteld 29 maart.
Vera - schreef op 09-08 om 11:01
Wat dapper hoe je het schrijft, Tulpke. Geniet van je 2 jongens en een dikke knuffel!

Elise, wij zijn vorig jaar verhuisd maar moeten nog klussen! Ik schilder eigenlijk altijd alles, maar dat kan nu dus niet meer. Tja...weet je....we doen wat we kunnen...en wat niet af is tegen die tijd, is niet af. Ik weet zeker dat liefde en zorg de eerste periode genoeg zijn. En de rest komt wel. Maar ik herken je zorgen wel hoor. Helaas kun je niet alles onder controle hebben. Daar kan ik me gelukkig wel bij neerleggen.
Ka - schreef op 09-08 om 11:15
iedereen is toegevoegd dames, 

tulpke, ongelooflijk veel sterkte meisje! x
moosje - schreef op 09-08 om 12:01
@tulpke: sterkte en inderdaad lekker genieten van je jongen.
Mag je niet verven als je zwanger bent? 
Onzekerheid is vervelend he. Omdat ik op vakantie ga morgen had ik De keuze uit een termijn echo bij 9.4 weken of pas met 12.4 weken. Voor het laatste gekozen omdat het mij leuk lijkt dat het kindje wat verder is ontwikkeld. Maar nu stiekem een beetje spijt van. Had toch wel graag willen weten of alles goed zit. 
Noor - schreef op 09-08 om 12:25
Ja ik zei al tegen mijn man, ik ben wel vrij rond die periode dus als familie dan aan het verven is enzo en hij 's avonds dozen in de auto zet, dan kan ik die alvast naar het nieuwe huis rijden. Dan kan de familie ze eruit halen... Ga ik daar weer even chillen en dan rij ik weer rustig terug voor mijn middagdutje hahaha. 
En na de verhuizing, 1 doos per dag toch... 
Verven mag alleen met verf op waterbasis. 
Vervelende is dat we een nieuwbouwhuis gekocht hebben en oplevering staat gepland voor Q1 en Q2, wij zitten ongeveer in het midden van het project, dus einde Q1 ofzo? Kan ook sneller gaan natuurlijk... We wachten dus met smart op een nieuwe update over de oplevering, want op dit moment valt hij iin mijn hoofd exact gelijk met mijn uitgerekende datum. Maar ja, als het nodig is, dan wachten we gewoon maar een maandje langer met verhuizen. Alles op zijn tijd
TrotseJongeMama - schreef op 09-08 om 13:17
Wij hebben een nieuw huisje..  DOLGELUKKIG EN BLIJ!!!!

Krummeltie84 - schreef op 09-08 om 17:23
Gefeliciteerd!!!! 
kruimel - schreef op 09-08 om 13:40
Goed zo Noor, gewoon rond die verhuizing straks alles uit handen geven!!
Bij de eerste zijn wij ook verhuisd toen ik 38 weken was, het enige wat ik hoefde te doen is vertellen waar alles moet staan en de babykamer - kast en commode enzo - inruimen en mooi maken. Alles van tevoren gewassen en gestreken enzo zodat ik op mn gemakkie alles kon inruimen. Saar is uiteindelijk geboren met 39+4..

@Tulpke, wauw heel heftig hoor. Geniet van de 2 mooie zoons die je hebt en koester dat! her verdriet om dit kindje zal er niet minder om zijn natuurlijk, maar toch. Dikke knuffel
Mam3 - schreef op 09-08 om 14:17
Dankje wel.
Vanmorgen mijn echo gehad.Ben nog nooit zo zenuwachtig geweestMaar ja hoor van een dooierzakje naar een goed gegroeid pukkie met een mooi hartslagje en geschat op 9 weken en 2 dagen. 
Heb wel even door alle spanning wat traantjes gelaten hoor huilen en lachen wat waren we blij.Bij thuiskomst de kinderen verteld.De oudste van 13 heel blij en had al een vermoeden en de jongste 6 jaar dolgelukkig want ze word eindelijk grote zus.Vanavond de opa's en oma's het leuke nieuws vertellen en dan zaterdag op familiedag de rest.Over 2 weken de termijnecho.
Krummeltie84 - schreef op 09-08 om 17:27
Yeah vanmorgen de echo gehad. 
Ik ben nu toch weer uitgerekend op 2 maart. Maar wat een mooi gezicht. Armpjes en beentjes en een neusje en zo fanatiek. Het dansde en sprong.ze drukte erg met de echo op mijn baarmoeder en toen ineens wipte hij onhoog en voelde ik het! Aaaah dat kan toch niet... maar volgens vk kom dat prima met bijna elf weken. Dus het was super bijzonder. Tranen met tuiten. 
Onze dochter van 5 was door het dolle heen. De vk had speciaal een foto voor Haar gemaakt met daarop geschreven; Sofie wordt grote zus! 
Super attent, de vk kon niet meer stuk bij mijn dochter (en bij ons). Die werd gelijk geshowd bij iedereen! 
Muis - schreef op 09-08 om 18:13
Jeeeejj! Wat goed!
Ik ben ook voor 2 maart en heb maandag echo met 11+2.
Ben benieuwd of ik hem/haar ook voel!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend Maart 2019 *NIEUWTOPIC*' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51
asd
Zwangerschapsyoga: live en online!
  • 14 live en online lessen!
  • Wees er snel bij er is beperkt plek!
30% korting met de code BRABBELS
Lees meer
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan