Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

sharishvr - schreef op 05-05 om 16:51
Jelly, awel dat heb ik ook! Soms heel lichte steken en dan met momenten wordt het erger. Ik probeer me er niet druk in te maken, is waarschijnlijk heel normaal bij een zwangerschap als vele vrouwen dit ondervinden. 
1797 antwoorden en 7559809x bekeken
sharishvr - schreef op 05-05 om 16:53
simone94x werden jouw steken met momenten erger dan andere momenten? 
Nik (Gast) - schreef op 05-05 om 17:18
Ik heb vorige vrijdag positief getest ik zou uitgerekend zijn rond 7 januari als het nu wel   Wil blijven . 2e kerstdag heb ik n miskraam gehad ik dacht 8 weken te zijn maar helaas was er maar 5.5 week te zien, dus is wrs al heel snel fout gegaan. Ik heb door de Corona maatregelen pas n echo met 11 weken , 19 juni vind ik best wel kut zo lang moeten wachten maar je mocht pas eerder komen als je al 2 x een miskraam gekregen had.. de vorige keer voelde ik me eerst misselijk en Mn borsten waren voller.. en ineens was ik niet meer misselijk maar wel veel griep enzo gehad die periode.. we zouden naar t kerstbuffet gaan en net n half uur ervoor verloor ik bloed  helemaal in paniek .. toen heeft nog tot in februari geduurd voor ik er helemaal vanaf was ik, duurde echt heel lang dus ik hoop dat ik nu meer geluk heb. Heb een zoontje van 2.5 jaar
Jelly - schreef op 05-05 om 17:51
Welkom Nik! Dat is idd lang wachten op de eerste echo. Is dit in België of Nederland? Hoop dat je een goede zwangerschap mag hebben
Simone94x - schreef op 05-05 om 19:09
Lieve dames! 

Ik ga een poosje stil zijn.. heb net een telefoontje gehad wat totale omkeer heeft gemaakt in mijn leven  
Er is niets met mij of de baby aan de hand!  
Simone94x - schreef op 05-05 om 19:21
Nee , ze werden niet erger 

Nik, welkom en gefeliciteerd  ik heb je toegevoegd! 
Wat raar dat je pas met 11 weken mag langskomen.. woon je in NL of BE? 
Nik (Gast) - schreef op 05-05 om 19:35
nederland een vriendin van mij en mn schoonzus zijn voor November en die moeten Ook pas zo laat. We moeten Ook Alleen komen, misschien heb ik Geluk en mag mn vriend wel Mee tegen die tijd. De intake gaat Ook telefonisch en kreeg n vragenlijst die ik online moest invullen. Mogen Julie wel iemand meenemen 
sharishvr - schreef op 05-05 om 21:16
Iemand die ook een drukkend gevoel heeft tijdens het plassen? 

Last van steken in onderbuik en soms ook tijdens het plassen. Heb geen blaasontsteking dit is getest geweest. 
Tot hiertoe geen bloedverlies. 
Iemand ervaring mee? 
Jelly - schreef op 05-05 om 21:34
@sharishvr ik heb daar ook last van. Ben in het laatste uur al 4x naar het toilet geweest. Dacht ook tis nie waar hé toch geen blaasontsteking. Maar geen branderig gevoel.... mag morgen om 11u bellen voor mn bloeduitslag zal het dan eens vragen. Echt ambetant ????
Zusss - schreef op 05-05 om 21:51
Sharishvr, ik bedoel dit niet aanvallend, maar ik zie dat je al drie topics geopend hebt, allemaal met dezelfde vraag over zeurende, stekende pijn in je onderbuik. In je eerste topic benoem je dat je een blaasontsteking hebt, en in de andere topics dat je negatief bent getest op een blaasontsteking. 

Wanneer je op betrouwbare verloskundige sites kijkt, krijg je antwoord op je vraag. Wij kunnen heel vaak zeggen dat het erbij hoort, maar schijnbaar stelt dat je niet voldoende gerust. Mijn tip: bel je verloskundige/vroedvrouw/gynaecoloog en vraag het hem of haar. Anders is 24baby.nl een betrouwbare site, gemaakt door verloskundigen. Succes!
Kimmm09 - schreef op 05-05 om 23:18
Hoi dames,

Ik kom weer gezellig mee brabbelen in het verleden heb ik heel veel op krabbels gezeten toen ik bewust bezig was met zwanger worden van mijn zoontje. Inmiddels heb ik ook al een dochtertje die 19 mei 2 word.
Ik zat niet aan de pil en voelde me anders maar ik durfde niet te testen we waren in die zin nog niet toe aan een derde. Toch maar naar de action gefietst vanochtend om te testen. Me vriend heeft getest voor me en je raad het al 2 dikke strepen dus ik ben vanaf nu weer legaal. Hoever ik precies ben weet ik niet me cyclus verschilde nog al maar ik denk rond de 4,5 week. 
Ik was bang voor me familie hun reactie, maar we gingen vandaag het bos in met me schoonouders en mijn ouders en toen heeft mijn vriend gezegd. Kim is posfiief  getest niet op corona maar op een baby.
Ze vongen het gelukkig goed op. Nu genieten en 18 mei de eerste echo. Erg spannend en nu genieten. Samen met jullie en we maken het pas bekend rond de 12 weken. 

Simone94x - schreef op 06-05 om 08:51
Welkom kimmm09! Gefeliciteerd  
Wat leuk als 2 kindjes! Hoe oud is je zoontje ?  
Ik heb je toegevoegd in het lijstje. 

Jelly , ik ben benieuwd na je uitslag
Kimmm09 - schreef op 06-05 om 09:59
Dankjewel! Mijn zoontje is net 3 ????
Jelly - schreef op 06-05 om 12:24
Gefeliciteerd Kim!!

Ben vandaag precies 4 weken en hcg staat 216. Is dit goed? Ken er helemaal niks van. Eerste echo gepland op 27mei, helaas zonder partner
Nik (Gast) - schreef op 06-05 om 12:43
doen Jullie allemaal n bloed test voor die hcg? Heb ik Ook nog nooit gedaan of Aan mij gevraagd.. Ik Ben echt bang dat t weer fout gaat. De vorige x had ik t gevoel dat t fout zat. Deed te rug n zwangersschapstest maar Daar gaf hij nog steeds zwanger an. Omdat die hcg nog steeds in je bloed zit. Dus opnieuw testen heeft Ook geen zin. Je zit gewoon te veel bezig nu met heb ik nog ergens last van.
Mamsie92 - schreef op 06-05 om 14:57
23 weken
Bij ons in Nederland doen ze dat ook niet . Ik weet dat ik vorige keer met 12 weken een keer bloed moest prikken. Ik heb ook de verloskundige nog niet ingelicht ga dat denk morgen of maandag doen 
sharishvr - schreef op 06-05 om 20:06
Hoi Zuss, ik neem uw reactie helemaal niet aanvallend op. Klopt ik heb veel geplaats, ik ben namelijk heel onzeker en heb veel last van angstaanvallen. Ik heb idd eerst gezegd dat ik een blaasontsteking had en dit is de reden. De strip waarop een dokter test gaf aan dat er bloed in mijn urine zat, nu had het lab mijn urine onderzocht en dat was helemaal niet het geval. Dus mijn schoonmoeder (huisarts) was overtuigd dat ik het had, maar ze zei ook dat die testen super gevoelig zijn en dan foute zaken kunnen aangeven. Nu heb ik na het lezen van uw bericht ook mijn gynaeocoloog geraadpleegd en die vertelde me dat de steken heel normaal zijn. Ik voel me vandaag veel kalmer en probeer er optimaal van te genieten!!! 

Hoe voelen jullie je vandaag???? Ik voel me goed, alleen last van diarree sinds gisteren. 

Fijne avond iedereen!!! 
sharishvr - schreef op 06-05 om 20:10
Yelly, 
Uw hcg waarden staan goed hoor. Alles onder de 25 is positief maar kans is groot dat je een miskraam krijgt. Boven de 50 is het goed. Ik was 4weken en had 56, paar dagen later 256, terwijl die van een vriendin al 800 was. Het gaat er niet perse om hoeveel je hebt, het moet gewoon stijgen. Elke vrouw is anders, ieder maakt verschillende hcg waarde aan, het heeft geen zin om te gaan vergelijken!!!! Geniet van je zwangerschap!!! 
Jelly - schreef op 06-05 om 21:12
@sharishvr ben blij dat je al meer gerustgesteld bent! Dank je voor de uitleg. Volgende week nog een bloedname en dan afwachten tot de echo. Zo spannend!! Maar voel me er goed bij, dus idd genieten he nu! 
Brabbel - schreef op 06-05 om 21:43
Van mij staat hij momenteel al aan 1400. 
sharishvr - schreef op 06-05 om 21:52
Nik, in belgie wordt er zowiso een bloedtest afgenomen na een positieve zwangerschapstest. Dit is om echt zeker te zijn dat je zwanger bent, of toch een positieve zwangerschap hebt. Nu is het normaal niet dat je elke week getest wordt, dit gebeurt normaal 1 keer en dan moet je afwachten tot een ego omdat hcg waarden niet vertellen of het goed gaat met je zwangerschap. Veel meiden gaan vaker naar de huisarts om zichzelf een gerust gevoel te geven of de dokter vertrouwt het niet helemaal of je hebt in het verleden een miskraam gehad. Bij mij is dit ook 2x getest geweest maar dit gaat bij mij in ieder geval nu niet meer getest worden. Ik wou gisteren normaal nog eens testen, maar ik heb besloten dit niet te doen anders focus ik mezelf te veel en te hard op cijfertjes. Ik hoop dat je wat hebt aan mijn uitleg!  
Brabbel - schreef op 06-05 om 22:28
Vind het nogal moeilijk om te weten aos je hcg aan +1400 staat, hoeveel weken je dan al kan zijn. Iemand van jullie?
Ben niet echt regelmatig vandaar...
Morgen moest ik nog eens gaan om te kijken of het verhoogt is.
Jelly - schreef op 07-05 om 06:03
@brabbel ik denk dat je dan misschien wel al de 4weken voorbij bent? 
Jelly - schreef op 07-05 om 06:05
https://www.24baby.nl/zwanger/zwangerschap-zo-werkt-het/het-zwangerschapshormoon-hcg/
Hier staat een schema op als je wat naar beneden scrollt. Maag zoals sharish zei is bij iedere vrouw verschillend 
sharishvr - schreef op 07-05 om 07:04
Brabbel,  1400 is wel erg hoor om 4 weken zwanger te zijn, maar het kan ze. Mijn beste vriendin was 4weken en 4dagen en stond op 800. Maar zoals ik al zei niets om zorgen over te maken!! Hcg is een manier van bepalen hoe ver je ongeveer sta en of het een goede zwangerschap is, verteld je niks meer of je zwangerschap goed gaat. 
Simone94x - schreef op 07-05 om 10:37
Jelly , jouw hcg staat goed hoor  
Mijn hcg is zo opgelopen ; 48 , 410 en 3.540  
Geprikt met 3w5d , 4w4d en 5w4d.
Ik ben vandaag alweer 6 weken ik voel me steeds misselijker worden...  
Mamsie92 - schreef op 07-05 om 11:26
23 weken
Hier ookal met vlagen misselijk. Bij mijn eerste zwangerschap was de misselijkheid extreem. Tot nu toe merk ik dat ik regelmatig wat moet eten . 
sharishvr - schreef op 07-05 om 17:05
Mamsie, hier ook hetzelfde. Wel al paar dagen misselijk bij het opstaan en dan door de dag vlagen van misselijkheid. Ook sinds eergisteren super veel last van rommelende darmen, niet normaal. Mijn steken zijn wel al een pak minder, oeff. 

Hoe gaat het met jullie vandaag? 
Brabbel - schreef op 07-05 om 17:11
Dames, 
Een vraagje. Ik weet nog maar sinds zondagavond dat ik zwanger ben en mijn hcg is van 1400 naar 1700 gegaan. Huisarts wist niet wat hij moest denken....heb geen bloedverlies, geen pijnlijke krampen etc..

Wat moet ik volgens jullie denken?
Saar - schreef op 07-05 om 18:02
Hoi iedereen, ik kom me voorzichtig aanmelden. 31 jaar, mama van een dochter van 18 maanden.
In november en februari miskraam gehad, op 7w en 11w.... Nu in de 3e ronde, (denk ik) 4 dagen voor NOD positief.
Als ik van m'n laatste menstruatie uitga, ben ik voor 19 januari uitgerekend. Ik mag op 2 juni bij de gynaecoloog gezien de voorgeschiedenis... Ik ben ERG bang, maar ik moet erdoor...

Succes aan iedereen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan