Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Mamsie92 - schreef op 20-05 om 20:53
23 weken
Ik heb juist meer klachten rond de avond. Ik probeer inderdaad ook te blijven eten. Ik haal eierkoeken mini crackertjes etc in huis. Het is bij mij wel echt met vlagen 
1797 antwoorden en 7559628x bekeken
Orchidea - schreef op 20-05 om 20:57
Dankjewel Zuss! Wat lief! Ik heb zojuist met avondurine een test gedaan en net zo’n mooi lijstje! Zojuist dan ook meteen het online formulier ingevuld bij de verloskundige. Ik ga verder ook niet testen, het is nu drie keer bevestigd. Spannend blijft het tot de eerste echo
Ikke - schreef op 20-05 om 21:59
37 weken
Ik had ook nog eens een zwangerschapstest gedaan daarstraks. 
Het test streepje is gewoon duidelijker dan de controle streep. 
Gwen - schreef op 20-05 om 23:44
Wow, Ikke! Dat is een hele mooie test.

Wat fijn, nog een keer bevestiging Orchidea. Ik ga waarschijnlijk morgen weer testen. Misschien maak ik mezelf wel gek. Maar ik kan het niet laten, hihi.
Orchidea - schreef op 21-05 om 06:16
Mooie test Ikke!! 
Orchidea - schreef op 21-05 om 06:26
Ja Gwen ik ken het, en met jou “geschiedenis” snap ik het ook. Ik ben ook super onzeker. Ik heb wel al wat klachten, maar is het wel voldoende. Je bent voort zo bang. Maar dit gaat goed komen meid, ik weet het zeker
Gwen - schreef op 21-05 om 07:31
Lieve dames, ik ben zo blij! Ik weet dat het helemaal niet gek is als de clear blue op je NOD 1-2 weken aangeeft. Maar die van mij zegt al 2-3! Het geeft me eindelijk wat rust en vertrouwen.
Ikke - schreef op 21-05 om 07:48
37 weken
Gwen, super leuk zo! 
Ik ben ook nog steeds onzeker. Nog 4 keer slapen en heb de echo. Maar ik ga de gynaecoloog zijn hoofd zot vragen vrees ik. 
Waarom ben ik zo bang voor een herhaling van het verleden. Elke dag word ik wakker en denk ik verdorie waar blijft de misselijkheid. 

Orchidea - schreef op 21-05 om 07:55
Gwen dat is fantastisch! Gefeliciteerd. Ga je nog een test doen voor de +3? Of geloof je het nu wel? Wat fijn zeg het is je gegund..

Ikke ik begrijp je. Wat fijn dat je zo vroeg een echo hebt, ik hoop ook dat ze ondanks de situaties mij rond de 6e week laten komen zoals belooft in Maart 2019. Dat geeft mij ook meer rust, ik weet dat het daarna nog mis kan gaan, maar als je een bepaald verleden hebt, wil je het liefst doorslapen tot de 12e week. Mijn echopraktijk die doet echo’s inpricipe met 8 weken, maar dat lijkt nog zo ver. Ik ben benieuwd. 

Is het herkenbaar nu al wat symptomen te hebben? Ik ben op een dag na bijna 4 weken. Ik moet continu boeren en deze ochtend durf ik nog niets te eten want het lijkt dat mijn eten van gisteren nog in mijn keel hangt. Symptomen zijn goed, maar zo vroeg al? De moeheid overheerst mij ook enorm, het is echt een andere soort moeheid. De testen lopen op, dus dat verklaart ook het een en ander maar Pff. 
Elize - schreef op 21-05 om 08:17
2 weken geleden voor t eerst positief getest, toen alleen nog 3 dagen daarna op zondag getest.. positief is positief, al is de verleiding groot  ik heb me aangemeld voor moedersvoormoeders en kreeg gisteren nog de test binnen. Deze nog wel even gedaan, hij kleurde gelijk 

Ikke - schreef op 21-05 om 08:29
37 weken
Orchidea ja ik wil ook liefst slapen tot week 12. Hopelijk weet je ook snel meer wanneer je mag gaan. Toch leuk om zo vroeg al symptomen te hebben. Straks heb je een tweeling 

Elize leuk dat hij zo snel kleurde! Hier gisteren ook. Ze zijn echt wel duidelijker dan eerder maar is logisch als het hcg stijgt zeker.

Ik ben net al een beetje rond aan het kijken. Wij gaan pretecho's doen zodat de 2 andere kinderen regelmatig op het gemakje kunnen mee gaan kijken 
Orchidea - schreef op 21-05 om 08:42
Ikke Dat zou best kunnen, mijn mans familie zitten wat tweelingen. Haha! Worth the wait, zullen we maar zeggen. En inderdaad, ik hoop dat ze mijn maandag bellen, ze nemen namelijk zelf contact op. Wat tof dat je pretecho’s gaat doet! Dat willen wij met week 14 ook, en dan een genderreveal die georganiseerd word door mijn beste vriendin. Ik ben benieuwd!
Gwen - schreef op 21-05 om 08:43
Mooie test, Elize, duidelijker kan niet!
Leuk, Ikke, pretecho's. Dat hebben wij nooit gedaan, wij willen sowieso niet weten wat het wordt. Vind jij het ook nog gek om zover vooruit te kijken, zonder de eerste echo te hebben gehad? Iets houd me toch tegen ...

Orchidea, ik heb het idee dat je mij ondertussen al goed kent, haha. Ik ga zeker nog een test doen voor de 3+. Heb er nog 1 liggen, die probeer ik te bewaren tot volgende week.
Ik ben ook al een aantal dagen misselijk en weinig eetlust. Alleen maar goed voor mij, ik drink veel water en eet alleen het hoognodige, zoals ontbijt, fruit en avond eten. Dus op dit moment val ik rustig af, voor mij prima. Als ik net zo'n zwangerschap krijg als bij mn dochter, komen er nog genoeg kilo's aan in de komende maanden.
sharishvr - schreef op 21-05 om 08:53
Een vraag die me ff geleden gesteld is, maar ik heb het echt even moeilijk nu daarom dat ik niet antwoordde. Ik heb niet kunnen tellen vanaf mijn NOD want ik ben in maart zwanger geweest,  2 april verloren, daarna direct weer zwanger geraakt dus heb geen menstruatie gehad tussen de zwangerschappen dan is dat heel moeilijk om te rekenen, maar alhoewel zat ik er niet ver naast. 

Ik ben een tijdje weg geweest omdat de zwangerschap heel zwaar valt. Zware misselijkheid heel de dag door, super moe waardoor ik mijn werk niet eens deftig (goed kan doen uitvoeren, pijnlijke borsten, ik overgeef garantie tijdens het tanden poetsen en doe niets anders als slapen en me slecht voelen door de zwangerschapskwaaltjes. Mijn gyn zei liever dit dat de zwangerschapskwaaltjes duidelijk aanwezig zijn dan dat je helemaal niets meer voelt. Hij heeft gelijk maar is erg onaangenaam zo. Maar alles voor de baby zeker!  

Mamsie92 - schreef op 21-05 om 09:09
23 weken
Ochidea bij mijn eerste zwangerschap was de reden om te testen dat ik al klachten had. Ik moest al overgeven en was pas 4 weken. Dat er nu al symptomen zijn kan dus prima. 
Sharisvhr sterkte! De extreme misselijkheid kan echt slopend zijn. Uiteindelijk allemaal voor een goed doel. Ik probeer vaak gember thee en heel vaak kleine beetjes eten. Frisse neus en afleiding zoeken. 
Vandaag precies 6 weken als het goed is. Gisteren had ik een zware dag vandaag gaat het eigenlijk weer prima. Ik heb echt geen klagen als ik het vergelijk met mijn 1e
Flo - schreef op 21-05 om 09:36
7 weken
Nou ik ben me toch misselijk wakker geworden ..
Wel ook nog een test gedaan haha heb er nog 2 en ze hebben een houdbaarheidsdatum dus zei tegen man ik doe m maar. De streep knalde van de test af dus was helemaal gelukkig.
Ik vind het spelletje met 0% wijn en nee ik drink niet want heb nachtdienst ( bereikbaar) helemaal leuk. En vooral als ik straks kan zeggen tadaaa.
Iedereen zei altijd als jij zwanger bent weten we het meteen , haha ivm wijntjes. Ik sloeg nooit over behalve als ik moest werken. Nu nog par weken zien vol te houden. Scheelt wel met Corona , maakt het net wat makkelijker
Orchidea - schreef op 21-05 om 09:43
Gwen Haha, dat dacht ik al! Goed toch, voor je eigen bevestiging. Groot gelijk hoor. “Fijn” dat het herkenbaar is die misselijkheid al. Ik had ook een bakje yoghurt gemaakt maar maar een paar happen genomen. Ik herken het wel, dat het nog enorm eng is om vooruit te kijken. Ik heb opeens meer afscheiding sinds een dag of 2, en dan voelt het echt alsof het loopt. Dat is echt eng, dan denk ik nee, geen bloed geen bloed. Ik ben ook bang dat ik morgen gewoon ongesteld word, ondanks de mooie testen. Het blijft gewoon een angst door dat rot verleden. Ik vind het ergens ook eng dat ik de verloskundige al heb ingelicht, herinner me helemaal weer het scenario dat ik ze af moest bellen en we uiteindelijk een lege echo zagen. Brr.   Spannend blijft het enorm..
Flo - schreef op 21-05 om 09:47
7 weken
Sterkte sharishvr hopelijk worden deze kwalen snel minder voor je 
Ik heb dat ook een tijdje gehad orchidea beetje nat gevoel van onder lekkerrrrr oeps

Nu kan ik het niet meer zeggen eigenlijk... er is hoop haha
Sophietje - schreef op 21-05 om 10:07
Dank je wel voor je lieve reactie Elize, heeft me goed gedaan. Fijn om te horen dat jouw zwangerschappen ook heel anders waren.

Er zit niks anders op dan geduldig te wachten tot de eerste echo. En, zoals m’n vriend gisteren terecht zei, proberen te genieten van dat ik zwanger ben en me goed voel! 

Zit te twijfelen om nog een ClearBlue test te doen met weken indicator. Maar ben bang dat als die minder weken aangeeft ik helemaal in de stress ben. Wat zouden jullie doen?
sharishvr - schreef op 21-05 om 10:11
@Sophietje, jezelf vaak testen heeft geen zin. Een zwangerschapstest geeft enkel aan dat je zwanger bent op dat moment maar of alles goed gaat kan die je niet vertellen. Ik heb ook veel geld gestoken in zwangerschapstesten en heb er gigantisch spijt van. Veel wijzer werd ik er niet van. Enkel een echo kan je angst sussen! Van veel testen wordt je obsessief en ga je u enkel op dat focussen. Probeer dat niet te doen! 
Mamatobe. - schreef op 21-05 om 10:32
Sterkte aan alle dames met heftige kwaaltjes. Ik voel precies niks buiten een paar steekjes hier en daar. Maar dat was bij mn 1e zwangerschap ook al zo dus verbaast me niets. 
Zusss - schreef op 21-05 om 11:08
Oef, succes voor alle beroerd voelende meiden. Ik ken het zo. Ben nu bijna 12 weken en voel mij een stuk beter. Af en toe komt het nog eens opzetten, maar dat is absoluut niks vergeleken met hoe ik mij voelde.
Ik heb mij 7 weken lang beroerd, ellendig, misselijk en oververmoeid gevoeld. Heb tabletjes van de huisarts gekregen, dat hielp wel iets. Elke keer dacht ik dan: kom op, niet zeuren! Jij wilde zwanger worden, nou, dat ben je nu!
Maar soms had ik best een beetje zelfmedelijden hoor 
Gwen - schreef op 21-05 om 13:27
Haha, dat herken ik heel erg van de vorige keer, Zusss. De eerste tijd zeg je nog 'ik ben zo blij met de kwaaltjes en de misselijkheid, dan weet ik tenminste dat mijn lichaam hard aan het werk is'. Maar na een aantal weken is die lol er ook wel vanaf en mag je best afentoe eens zelfmedelijden hebben hoor.
Els - schreef op 21-05 om 13:35
Bij mij valt het nog redelijk mee, misslijkheid komt en gaat. Ik merk dat als ik buiten ben en frisse lucht heb dat het beter is. Ma ja ik werk in een kantoor dus enkel op vrije dagen kan ik ervan profiteren . Zoals vandaag. Stralend dagje  geniet ervan meisjes en hopelijk gaan de kwaaltjes op en af met goeie momenten 
Orchidea - schreef op 21-05 om 14:17
Is het herkenbaar? De krampen etc? Ik heb het gevoel morgen toch echt ongesteld de worden. Ik zit nu precies 1 dag voor nod. Morgen ochtend test ik nog een keer voor de oploop.. maar het maakt mij wel enorm angstig
Mamsie92 - schreef op 21-05 om 15:39
23 weken
Orchidea Krampen had ik ook erg in het begin en dat is langzaam weer weggegaan. 
Els - schreef op 21-05 om 17:06
Ik had ook veel krampen en nu nog slechts af en toe. Voelen we iets is het angstig en voelen we weer niks ook 
sg92 - schreef op 21-05 om 19:46
Ik voel ook amper iets had ik bij de 1ste ook
Ikke - schreef op 21-05 om 20:08
37 weken
Orchidea hier zijn ook verschillende tweelingen in de familie. Onze beide moeders zijn een tweeling 
Gwen ik moet gewoon ff vooruit denken, ff positief proberen denken dat alles gewoon goed komt zeker. Al tel ik de dagen / uren af naar maandag!
Sophietje ik zou ook geen clearblue doen net omdat het me ook alleen maar onzeker zou maken.
Momenteel heb ik zo een ietsieminie zeurende gevoel in men buik. Dan zal er toch wel iets bezig zijn he.. 
Men vriend is werken.. De kinderen zijn binnen aan het spelen. Ik zit buiten op terras. Voel me redelijk eenzaam voor de moment. Klinkt zo zielig 
Orchidea - schreef op 21-05 om 20:15
Gelukkig wat fijn om te lezen dat de krampen herkenbaar zijn! 

Ikke Spannend dan! 

Ik ben heel blij dat ik hier een hele mooie oploop heb.  Morgen zal echt de laatste test worden voorlopig. Dan zit ik op mijn Nod. Dan kan het genieten ook 100% beginnen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan