Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Ikke - schreef op 21-05 om 20:22
30 weken
Loopt netjes op orchidea!
Mijn probleem van constipatie is ook voorbij se. Maja lijk al zo opgeblazen.. Pff januari bevallen en in april doet de zoon zijn communie. Ik heb dan februari maart en stuk april om de kilo's er af te smijten. Ik ga vanaf morgen proberen echt gezond te eten.. 
1797 antwoorden en 6807995x bekeken
Sophietje - schreef op 21-05 om 21:36
Sharisvr en Ikke, jullie hebben gelijk. Ik ga gewoon proberen vertrouwen te hebben en ik ga niet meer testen. Thanks voor jullie support, heel fijn!

Testen lopen mooi op Orchidea! :-) Ik had ook voor NOD menstruatie achtige krampen, dacht echt ongesteld te gaan worden. Maar na NOD een positieve test en inmiddels 8 dagen na NOD ;-)

Fijn dat je je inmiddels wat beter voelt Zuss. Ik ben bij m’n vorige zwangerschappen ontzettend ziek geweest dus weet hoe je je voelt. En beetje zelfmedelijden mag dan best ;-) 

Sterkte voor alle dames die zo misselijk zijn! Ik heb vorige keer acupunctuur gedaan tegelijk de heftige misselijkheid. Hielp bij mij helaas maar een klein beetje maar heb er hele positieve verhalen over gehoord. Misschien iets om te overwegen. jo - schreef op 22-05 om 05:52
Wauw!! Wat een vruchtbare maand inderdaad! Gefeliciteerd iedereen.
Ik heb helaas bij de vorige twee zwangerschappen de diagnose hg gekregen! Echt ik hoop zo dat dit mij deze zwangerschap bespaard blijft! 
Ga vandaag de gyneacoloog bellen voor een 1e afspraak. Hopelijk kan ik snel terecht, want merk ook dat ik erg onzeker ben of het dit keer wel goed gaat! 
Orchidea - schreef op 22-05 om 06:18
Fijn om te horen dat ze mooi oplopen, die van vandaag was vergeleken met gisteren al een stuk dikker. Ik kan nu eindelijk genieten.
Ik zei de 30 Januari uitgerekend zijn, maar dat is de 29e, vandaag is mijn Nod daarom ;-)
Het was wel raar hoor. Voor je Nod al te weten dat je vandaag niet ongesteld gaat worden. Ik hoop dat die “enge krampjes” wel weggaan naarmate. Maar dat lees ik zowel bij iedereen. Hier is de ochtend misselijkheid al begonnen, of in ieder geval niet zo heftig. Maar het voelt wel naar. Ik vind deze week zo ontzettend heftig spannend om dat het bij mijn vorige zwangerschap nabij -/+ 5 weken mis is gegaan. Als ik deze week voorbij ben kan dan ook alvast de eerste “vlag” dr uit! Haha

Wat fijn Sophietje! Al heerlijk 5 weken dan. 
Janne - schreef op 22-05 om 07:24
14 weken
Dag dames
Ik kom mij ook aanmelden. Vanmorgen positief getest met een clearblue (1-2weken) op m'n nod.
Jana, 27j, 2de kindje, uitgerekend 28 januari
Els - schreef op 22-05 om 09:01
Amaai echt een vruchtbare maand . Leuk!!
Ik had gisteren de schrik goed te pakken, we waren intiem, gebeurt wel vaker natuurlijk, maar net nadien heeeeel licht bloedinkje, eerder wat roos tussen sperma (sorry voor details)....paniek om miskraam bleef hele avond hangen....gelukkig nadien meer gehad, pffff die onrust is killing soms .... 
Ben zo bang v bloed want doet me altijd denken aan die vroeger miskramen....
Mila92 - schreef op 22-05 om 09:16
Els, dat is zeker even schrikken inderdaad! Je vagina is nu goed doorbloed, waardoor een klein bloedinkje sneller op zou kunnen treden. Hopelijk ben je een beetje bekomen van de schrik? 

Orchidea, Super leuk! Dan ben je, als mijn berekening klopt, 1/2 dagen na mij uitgerekend 

Jana, Gefeliciteerd! 
Janne - schreef op 22-05 om 09:51
14 weken
Dank je wel. 
Heb al meteen een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog voor m'n eerste echo: 17 juni 
Orchidea - schreef op 22-05 om 10:12
EnEls dat is schrikken, ik had gisteren bij het plassen ook een paar keer “iets” wat op licht rosig bloeding leek. Ik denk door het niezen. De testen lopen namelijk keurig op en het was zo inimien dat je er een vergrootglas bij moest pakken. Ik denk inderdaad dat het een contact bloeding is geweest. Probeer te genieten meid, je bent er bijna bij de 12 weken grens ;-)

Mila Wat tof! Inderdaad!! Ik denk zelf dat ik wl wat verder word gezet en dus iets langer ben dan 4 weken maar dat gaat de termijn echo duidelijk maken, met mijn dochter werd ik uiteindelijk twee dagen achteruit gezet. 

Wat tof Jana! Wij moeten online een formulier invullen en gisteren was het Hemelvaart en Vrijdag zitten ze er niet, mijn afspraak zal dus Maandag of Dinsdag bekend worden. Ivm mijn miskraam, en waarschijnlijk telt nu het lange wachten ook mee krijgen wij een vroege echo rond de 6e of of 7de week. Voor mij dus nog 2, 2,5 a 3 spanende weken. 
MiniMe - schreef op 22-05 om 10:40
Goedemorgen lady's.
Ik kom mij onverwacht aanmelden, In januari 2020 zijn wij de trotse ouders geworden van Sofia  Totaal ongepland en onverwachts opnieuw in verwachting geraakt van ons 2e kindje. Uitgerekend volgens berekening voor 22 januari 2021
Dit kindje is meer dan welkom En zijn dan ook benieuwd hoe alles verloopt straks met 2 baby's 
Wanneer mijn eerste echo gepland staat hoor ik maandag .. 
MiniMe , 22 jaar , 2e kindje , 22 januari 2021

Simone94x - schreef op 22-05 om 10:44
Welkom nieuwe dames!  
Ik heb jullie allemaal toegevoegd 
Ik ben een poosje stil geweest vanwege verbouwen in huis 
Ik ben alweer 8 weken  over 6 dagen staat mijn volgende echo ... ben benieuwd hoe met mijn wondertje gaat
Simone94x - schreef op 22-05 om 10:46
MiniMe , dat lijkt me heel erg pittig..  Maar ook fijn twee kindjes dicht op elkaar! 
Wanneer ben je bevallen van Sofia? 

Orchidea wauw! Gefeliciteerd eindelijk
MiniMe - schreef op 22-05 om 10:53
@Simone , op 03-01

Noukster - schreef op 22-05 om 11:11
Goedemorgen allemaal!
Ook ik wil mijzelf graag aanmelden. Afgelopen week positief getest en nu als het goed is 4 weken en 3 dagen. Vermoedelijk uitgerekend rond 25 januari
Mijn eerste echo is 6 juni.
Ikke - schreef op 22-05 om 11:35
30 weken
Welkom aan de nieuwe dames! Alvast proficiat!
Baby2021 (Gast) - schreef op 22-05 om 11:49
Goedemorgen! 
Gefeliciteerd allemaal!????

Ik ben zwanger van m’n eerste kindje, net positief getest en morgen nod. Hier idd ook menstruatiekrampen maar heftiger dan normaal (in vlagen).

30jaar, eerste kindje, 30 januari 2021 uitgerekend.
Orchidea - schreef op 22-05 om 12:23
Baby2021 Dat heb ik ook met vlagen, hoort er bij denk ik zo!

lisa - schreef op 22-05 om 12:48
Hoi meiden,
Ik kom mij heel voorzichtig aanmelden. Afgelopen dinsdag zou mijn nod zijn athans dat dacht ik. Na een negatieve test en een rode en bruine veeg had ik de moed opgegeven. Vandaag nog steeds geen doorgezette menstruatie dus heb ik nogmaals een testje gewaagt. Ik wist niet wat zag maar het waren toch echt 2 streepjes! Ben wel echt enorm gespannen en bang maar toch kom ik me voorzichtig aanmelden.

Lisa, 23 jaar, 1e kindje na 2 miskramen
Simone94x - schreef op 22-05 om 12:52
MiniMe , oh dus het wordt spannend !! Leuk
Welkom Noukster, Baby2021 en Lisa! 
Het lijstje wordt weer lekker uitgevuld!   

Els - schreef op 22-05 om 14:06
Zo leuk nieuws van iedereen 
Klinkt misschien belachelijk maar toch zonet even gebeld naar verloskundige om te horen of ik me zorgen moet maken om dat klein bloedinkje gisteren na de sex... ben gerustgesteld oef!!!! Ze zei dat dit zelfs de hele zwangerschap kan voorkomen. En zeker als het direct over was geen zorgen maken. Misschien is dit ook een geruststelling voor jullie als jullie dit ook eens zouden tegenkomen 
Saar - schreef op 22-05 om 14:08
Goedemiddag iedereen, sorry dat ik even wat stiller was. Onze dochter is dinsdag met spoed opgenomen en we zijn net terug van het ziekenhuis. Even knopje moeten omdraaien.... 

Proficiat voor alle nieuwe daammeesssssss!!!! Ik mag dinsdag nog eens bloed laten prikken en de week nadien is het al echo-tijd! 
Simone94x - schreef op 22-05 om 14:36
Oh jeetje Saar! Hoe is het nu met jullie dochtertje? Mag ik vragen wat er aan de hand is ?
lisa - schreef op 22-05 om 14:39
Als klap op de vuurpijl een mooie CB test 
Brabbel - schreef op 22-05 om 14:41
Vandaag om 15u30 terug naar de gyn om te zien hoe het nu is. Vorige week aan 5w6 enkel mooi vruchtzakje, ik hoop zo dat ze nu het vruchtje zelf mooi ziet ben op van de zenuwen! Hopelijk positief nieuws! 
Simone94x - schreef op 22-05 om 15:05
Brabbel! Succes ik duim voor je 
Els - schreef op 22-05 om 15:29
Succes brabbel!!!! 
Saar, Veel beterschap voor je dochtertje!!!! 
Ikke - schreef op 22-05 om 15:57
30 weken
Succes brabbel! Laat ons snel wat weten. 
Saar veel beterschap voor je dochtertje. Hopelijk snel beter.
Lisa welkom, de ene na de andere heeft leuk nieuws om hier gezellig mee te komen aansluiten. 
Wat een lockdown allemaal kan verrichten 
Simone94x, ik zag dat mijn datum nog niet erbij staat. Vermoedelijk zal het 17 januari zijn. Als je een keer tijd zou vinden mag je dat aanpassen. 
lisa - schreef op 22-05 om 16:13
@simone ik vermoed mijn datum rond 28 januari volgens eigen berekening
Saar - schreef op 22-05 om 16:24
Hoi hoi,

tuurlijk mag je dat vragen! Zaterdag begon ze koorts te maken, zondag ook, maar nog te doen 38,5... 
Maandagochtend toch even naar de huisarts want ik ging hcg laten prikken dus nam haar mee.
Bleek een dubbele oorontsteking te zijn. Maaaaaar maandagnacht ging het van kwaad naar erger... 40,6 dinsdagochtend om 4u, en ze wou ook niet meer eten en drinken. Ik heb toen de huisarts terug gebeld maar die wou het even afwachten. Ik merkte ook dat ze maandag geen grote boodschap gedaan had...
Toch rond 11u maar naar spoed gereden, want ik vertrouwde het niet. Bleek een dubbele oorontsteking, blaasontsteking en bij toeval geconstipeerd.... Het kind moet zo'n pijn gehad hebben... Maar nu zijn we thuis, ze is beter. Drinkt al terug erg goed. Eten nog wat minder... maar hoe ben je zelf als je buikgriep had ofzo....
Bestaat er een brabbels app? Ik ben niet zo goed in dit bijhouden. Lukt niet goed op m'n telefoon en op de computer zit ik niet altijd. Nog altijd voorstander van een januari groepje op Whatsapp hierzo... hihi.
Saar - schreef op 22-05 om 16:26
Succes Brabbel! Je zal al wel buiten zijn, hoop ik!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan