Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Elize - schreef op 01-06 om 22:37
Mijn verloskundige noemde nog het middel: suprimal.
Verkrijgbaar bij de drogist.
Ze zei dat de meningen wel verdeeld waren, dat bij de 1 heel goed hielp en ander er niets van wou weten.
Tis wellicht het proberen waard.
Als het niet minder wordt kan ik evt wat laten uitschrijven door de dokter, maarja liever niet natuurlijk.
Heeft iemand ervaring met “suprimal”?
1797 antwoorden en 6807615x bekeken
Mila92 - schreef op 01-06 om 23:05
Wauw Elize, wat leuk! Gefeliciteerd 

Ikke, je mag hier altijd komen zeuren en klagen! Daar is dit forum ten slotte voor 

Mamatobe. - schreef op 02-06 om 01:26
Elize dubbel gefeliciteerd meid!! Super leuk om te horen

Hier is het bloeden wel zo goed als gestopt. De vk heeft me wel terug gebeld vandaag en zei dat er heel veel oorzaken kunnen zijn voor t bloeden. Ik moest nog een zw test doen om te kijken of het nog reageerd maar dat heb ik nog niet gedaan.

Zelf denk ik: de natuur gaat zijn gang.. Ik kan mezelf gek blijven maken maar kan helaas t lot niet veranderen. Ik heb 0 zw symptomen en niks wat aanwijst op een zwangerschap (buiten de extra afscheiding) maar dit had ik met mn 1e zwangerschap ook.. Daarom is t ook erg moeilijk voor me om te bepalen of t nog wel goed gaat of niet. Ik voel me gewoon heel normaal zoals altijd. Niet misselijk nooit overgegeven of duizelig, moe noem maar op.

De echo konden we trouwens niet eerder doen omdat het nog heel pril is konden ze zwz niks zien zei ze. Dus voorlopig afwachten tot 17 juni
Orchidea - schreef op 02-06 om 06:47
Ikke enorm veel succes zo!! 
Gwen - schreef op 02-06 om 07:13
Ik ben ook erg stil. Dat komt omdat ik de weken naar de eerste echo zo zenuwslopend vindt. Ik weet ook niet zo goed wat ik hier moet zeggen. Ik durf nog niet hardop te fantaseren over 'hoe vertellen wij het onze ouders', want misschien gaat het wel niet goed. Dus vragen als de nipt, het geslacht weten, waar te bevallen, durf ik gewoon nog niet zo goed te beantwoorden. Maar! ik lees evengoed alles mee, dus blijf op de hoogte.
Janne - schreef op 02-06 om 07:45
14 weken
Elize, proficiat! Lijkt me leuk een tweeling! 

Ik ben ook alles aan het lezen, maar zoals de meesten vol spanning aan het afwachten tot m'n eerste echo op 17 juni. Heb geen last meer van duizeligheid en andere kwaaltjes, maar ik kan mijn buik j niet meer verstoppen. Heb het dus verteld aan onze dichte familie (ouders, zussen, broers,..). Moest het nog  fout gaan, heb ik ook steun aan hen
Ikke - schreef op 02-06 om 07:48
30 weken
Bedankt orchidea 
Ik zit nu terug thuis in de zetel. Beetje aan het bekomen. Het beeld gaf 28 januari aan. Is naar achter. Volgens eigen berekening 17 a 20 januari. Het kan nog alle kanten op dus gewoon voorzichtig zijn.
Het hartje klopt momenteel 
Iedereen hier, ga nooit te vroeg want dan zit je zoooo in onzekerheid.  Volgende week donderdag ga ik terug. 
Orchidea - schreef op 02-06 om 07:56
Ikke wat fijn dat het hartje klopt.. ik hoop zo op een mooie afloop over 8 maanden. Zoals je zegt het kan elke kant op, maar dat het hartje klopt is positief! Doe nog lekker even aan en kom even bij 
Ikke - schreef op 02-06 om 08:03
30 weken
Ja orchidea, aangezien ik ook naar achter ben gezet. Het heeft hier al niet zo een goede afloop gehad voor Els dus ben voorzichtig positief. 
Gewoon van het beste ff van uit gaan.. 
Els - schreef op 02-06 om 08:07
Ikke ik begrijp je ongerustheid maar dat ik enkele dagen was achteruitgezet was niet de reden denk ik dat het misging. Zo vroeg een echo is nooit exact te meten. Want 2e echo was de termijn wel weer goed alleen toen geen hartje meer. Moet net gestopt zijn vorige week want kindje was mooi op termijn vrijdag. 
Als hartje klopt is de kans groot dat alles goed gaat
Dus denk niet te negatief en kan alle kanten uitgaan!!!!! 
Orchidea - schreef op 02-06 om 09:22
Ikke ik snap je heel goed, maar zoals Els zegt, ik zou tevens ook niet de situatie vergelijken, want de situatie is compleet anders, en dat bedoel ik juist goed!! Dat je wat minder ver bent, kan, dat is voor nu nog geen ramp. Het hartje is mooi gaan kloppen en dat maakt de kans op een miskraam kleiner. Ik denk echt dat je voor nu lekker positief moet blijven en er lekker van moet gaan genieten.. de volgende echo staat weer binnekort gepland, en als het vruchtje dan mooi op dat termijn groeit lijkt het mij goed? ;-) het blijft afwachten tot de 12e week sowieso, maar dat is nu eenmaal zo helaas, omdat in het 1e trimester toch de aanleg word gelegd. Ik duim voor je. 

Els hoe gaat het met jou lieverd? Wat een klap zeg.. wat oneerlijk is het eigenlijk soms. Vooral hiermee. Dikke knuffel en kop op, ondanks dat ik heel goed snap dat het lastig is. 

Gwen Ik snap je wel, maar probeer je ook een beetje te genieten? Het is lastig, want ik herken het enorm dat “niet durven uitkijken” ik ben nog altijd bang dat het hier ook mis gaat maar probeer die barrière te verbreken.. we zijn nu zwanger, en moeten er wel van proberen te genieten. Hopelijk komt dat gevoel heel snel bij jou!!

En Elize, dubbel proficiat!! Snap dat je even moet wennen aan het idee.. haha
Sophietje - schreef op 02-06 om 09:24
Ikke wat een ontzettend goed nieuws dat het hartje klopt! Hoeveel weken ben je nu volgens de berekening van de echo?

En Elize dubbel gefeliciteerd!! Snap dat je even aan het idee moet wennen maar ook wel weer heel bijzonder toch! :-)

Leuk om even wat updates te lezen van hoe het gaat met jullie! Hier gaat het goed, misselijkheid is weer aanwezig helaas. Eigenlijk de hele dag door en met vlagen echt heftig. Stiekem heel blij dat ik vanwege Corona thuis werk. Volgende week (8 juni) eerste echo en vind het ontzettend spannend.
Els - schreef op 02-06 om 09:40
Orchidea, t is heel moeilijk om te verwerken. Morgen curretage, ben er wel bang voor....
Maar k zal hier stilaan afscheid nemen van jullie. 
Voor iedereen veel geluk en een mooie toekomst 
Orchidea - schreef op 02-06 om 09:44
Els Dat snap ik lieve meid, het is ook niet niets. Vooral omdat het zo gewend was. Ik denk aan je morgen en zal morgen nog een berichtje plaatsen voor je. Hopelijk valt het allemaal mee voor je.
Sophietje - schreef op 02-06 om 09:45
Heel veel sterkte Els. Curettage is natuurlijk mentaal heel heftig maar ik vond het fysiek heel erg meevallen.  Ik hoop dat dat je een beetje gerust kan stellen. Probeer aan iets leuks te denken als je onder narcose gaat. Misschien kan je van te voren al wat bedenken, een vakantie, fijn moment samen met je vriend, familie of vrienden. Je wordt dan een stuk fijner wakker. 
Heel veel sterkte morgen en ook komende tijd om het een plekje te geven  Heel veel liefs 
Gwen - schreef op 02-06 om 10:07
Heel veel sterkte, Els. 
Els - schreef op 02-06 om 10:35
Bedankt meisjes 
Ikke - schreef op 02-06 om 10:56
30 weken
Veel sterkte Els!

Sophietje op de echo zag ik 5w6d maar volgens eigen berekening vandaag max 7 weken..  Afwachten, meer kan ik niet doen. 
sg92 - schreef op 02-06 om 11:06
Heel veel sterkte Els.
Heeft er hier iemand tips voor de misselijkheid is hier nu ook al aan gebroken nooit gehad bij de vorige zwangerschap
Mamsie92 - schreef op 02-06 om 11:24
15 weken
Veeel kleine porties eten. Gember thee werkt soms. Niet teveel of vet eten . 's morgens in bed vast een crackertje of iets. Vooral geen lege maag krijgen dan word het alleen maar erger. 
sg92 - schreef op 02-06 om 11:28
Dankje voor je antwoord
Brabbel - schreef op 02-06 om 11:37
Hoi, vandaag terug naar gyn geweest! Zoals je op foto ziet was er al veel meer te zien ivm het mini stipje vorige week. (Zie foto's) Hij had wel moeite om hartje te zien flikkeren, 1st dacht hij n goed maar naar einde dacht hij dan af en toe wel iets mini te zien flikkeren..ik ben sowieso wel wat zwaar dus is moeilijker om soms mooi beel te krijgen... volgende week moet ik terug om zeker het hartje te zien!
Sophietje - schreef op 02-06 om 11:39
Sg2, als het echt heftig wordt zou je ook acupunctuur kunnen proberen (als je daarvoor open staat natuurlijk). Probeer beetje uit te vinden wel voedsel/drinken je het best verdraagt. Bij mij maken groene zure appels, koude chocomel en eierkoeken (niet tegelijk haha) de misselijkheid wat minder. Heel random, I know. Heb ook wel eens gehoord dat bij sommige mensen paprika chips wat helpt. Verder wordt het bij mij erger als ik moe ben, dus probeer voldoende te slapen. 
sg92 - schreef op 02-06 om 11:45
Zal de komende tijd eens kijken wat ik kan verdragen gelukkig is het nog niet zo erg en hopelijk weinig last van ga krijge op me werk als broodbakker en vleeswaren snijden bij de supermarktinch:
Orchidea - schreef op 02-06 om 14:49
Brabbel Wat een mooie foto’s. Inderdaad het vruchtje is mooi gegroeid. Wat fijn dat ze je voor de zekerheid nog terug laten komen. Ben je er al wat meer gerust op?
Brabbel - schreef op 02-06 om 15:19
@Orchidea nog n volledig, met dat hij nog geen 100% hartje zag kloppen...maar foto ziet er wel goed uit he? Ben nu precies bang om volgende week geen hartje te zien, maar dan zou alles ook niet zo snel groeien zeker? Xx
Orchidea - schreef op 02-06 om 15:36
Brabbel Dat het groeit is al goed hoor. Volgende week krijg je vast en zeker een hartje te zien. Het is al mooi gegroeid. Spannend blijft het wel. Dat kan ik mij goed voorstellen. Je telt nu zeker de dagen af tot de volgende echo..? Hopelijk kun je snel genieten!
Flo - schreef op 02-06 om 15:43
Wat fijn ikke dat je een mooi kloppend hartje hebt gezien
Ik hoop mee voor nog zo’n  mooie echo volgende week!
Spnnend brabbel, positief blijven .. groeien is goed! 
Brabbel - schreef op 02-06 om 15:57
Dankj alle 2! ja ben ook wel positief hoor, enkel de angst speelt soms nog eens op en ook doordat ik gwn gehoopt had om al hartj te zien kloppen 
Ikke - schreef op 02-06 om 20:13
30 weken
Een vriendin zei me dat je kon terug vinden op Google zodra het hartje klopt dat er meer symptomen optreden. 
Ik moet het gaan geloven ofwel is het puur psychologisch. Als men maag leeg lijkt word ik precies ongemakkelijk..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan