Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

sharishvr - schreef op 08-05 om 23:12
Hey meiden! Ik heb sinds een paar dagen echt last van rommelende darmen. Stoelgang is een klein beetje gebeterd van waterachtig naar een klein beetje steviger. Iemand hier ervarig mee? En iemand weet of dit gevaarlijk is voor de zwangerschap? Morgen eens aan mijn schoonmama vragen of ik er iets voor mag gaan halen want dit is heeeel lastig. 

@Simone94x wat leuk voor je! Blij dat alles oke is! 
1797 antwoorden en 7559540x bekeken
Ikke - schreef op 09-05 om 06:19
37 weken
Bedankt dames, 
Ik heb er een beetje moeite mee dat de partner misschien niet mee mag naar de echo binnenkort door het coronavirus.. 
Het vaak plassen deed ik in de week wel maar dat kwam wss omdat ik heel veel water dronk dus het viel me niet op. 
Ik heb nog maar is een testje gedaan voor de zekerheid daar juist. Was toch positief. Kan men ogen niet geloven.. 
Ik heb woensdagochtend heel veel last gehad van rommelende darmen maar misschien kwam het door de zoon. Hij had avond ervoor buikpijn. Mss iets doorgegeven. 
Simone94x gelukkig alles goed nu. Leuk dat je al eens kon spieken 
Saar - schreef op 09-05 om 06:56
Sharishvr bij mijn eerste zwangerschap had ik tot week 12 een voedselvergiftiging .... ik at amper en was super ziek. En die slimme babbelkous loopt hier nu rond. Je darmen wennen aan de hormonen en doen wat rare sprongen. Ook altijd moeilijk te onderscheiden wat je darmen zijn en wat je baarmoeder vond ik.
Mamsie92 - schreef op 09-05 om 07:09
23 weken
Rommelende darmen is volgens mij een veel voorkomend symptoom en gaat na een aantal dagen weer over. Gevaarlijk voor je zwangerschap is het naar mijn weten niet. De eerste weken van je zwangerschap haalt het kindje de voedingsstoffen uit het vruchtzakje en niet van jou. Dus als jij minder binnen houd heeft dat geen gevolgen voor de kleine. 
Mamsie92 - schreef op 09-05 om 07:15
23 weken
Ikke snap volkomen dat dat lastig is als je partner niet mee kan. Mijn partner werkt in de zeevaart en vertrekt maandag. Dit kan voor 2 a 3 weken zijn, maar waarschijnlijk 6 tot 8. Mijn partner mist zoiezo de eerste bel afspraak en hoogt waarschijnlijk ook de echo. 
Bij mijn eerste zwangerschap was ik super misselijk etc en was hij de eerste weken niet thuis. Dit was echt heel zwaar voor mij. Helaas heeft hij die zwangerschap ook de 20 weken echo moeten missen. De oma's vonden het niet erg, want nu mochten hun mee 
Ikke - schreef op 09-05 om 07:55
37 weken
Oei mamsie92, 6 tot 8 weken weg is een heel tijdje.
Om 9.30 moest ik naar de gynaecoloog bellen voor mijn bloeduitslag. Ben zenuwachtig. En heb net een test op het nod groepje zien passeren die heel erg duidelijk was en ik heb dezelfde gebruikt en was bijlange zo donker ni. Ook al weet ik dat die wss enkele dagen verder is. 
Ik wou ni naar de winkels gaan als ze maandag terug open gaan maar ik denk dat ik snel naar het Kruidvat rij en er enkele ga halen puur om te kijken of ze goed oplopen. 
De 2 voor 5 euro testen. 
Elize - schreef op 09-05 om 07:56
Goedemorgen allemaal, ik voeg me graag bij t groepje als dat mag  vanochtend voor de tweede keer getest, nu met kruidvat en ook deze is positief! Ik kan t nog niet helemaal geloven. Het wordt trouwens ons 2e kindje. (Ben 32 jr) het was onze 5e ronde.. 
op dag 11 hebben we voor t laatst gezellig gemaakt en dag14 mn eisprong, dus was er deze maand eigenlijk vanuit gegaan dat t niets zou worden.. ik hoop dat t goed blijft gaan, zo onwerkelijk  
sharishvr - schreef op 09-05 om 08:01
@danku dames voor de reactie!! Dan heb ik nog een vraagje. Sinds vanmorgend zijn mijn tepels een beetje minder gevoelig. Kan dit? Dat het de ene dag gevoeliger is als de ander. 
Ikke - schreef op 09-05 om 08:08
37 weken
Welkom en proficiat Elize!
Sharishvr ik heb er geen idee meer van. Het is te lang geleden bij mij..
Ik denk dat we ons allemaal de komende weken zullen focussen op zwangerschapskwaaltjes. 
sharishvr - schreef op 09-05 om 08:12
@Elize proficiat!!!! Super duidelijke zwangerschapstest!!! 
@Ikke, ja dat doen we inderdaad ???? het eerste wat ik smorgens doe is aan mijn tepels voelen haha, ze staan nog gevoelig hoor. Alleen gisterenavonf hadk een zwaar avondje. Heeel misselijk en mijn darmen dat all the way gingen. Nu heb ik gemerkt dat ik het moeilijk vindt om in een auto tr zitten, ik word er misselijk van. Maar maandag heb ik mijn echo en als die goed is ga ik een pak geruster zijn!!! 

Danku meiden voor raad & steun! Tch leuk dat wij hier alles kunnen vragen en elkaar kunnen steunen door deze moeilijke maar mooie tijd!
sharishvr - schreef op 09-05 om 08:21
@Ikke, ik heb er vandaag ook 2 gedaan ook gewoon voor mezelf gerust te stellen. Ja hoor, had niet eens een 3tal minuten nodig om te zeggen dat ik zwanger ben en het duidelijkste wat er was. Natuurlijk zegt dit niet hoe het met mijn zwangerschap ervoor sta, maae hij zegt toch nog duidelijk en snel dat ik zwanger ben! Nu dit waren mijn laatste testen, want het is niet de bedoeling dat ik veel geld ga uitgeven aan deze testen. 
Nu gewoon wachten op de echo!
Mamsie92 - schreef op 09-05 om 08:23
23 weken
Kwaaltjes komen en gaan gedurende de dag ene dag wat erger dan de ander. De ene heeft veel last de ander bijna niet. Ik zou me er niet teveel druk om maken tenzij je de een op de andere dag nergens meer last van hebt 
sharishvr - schreef op 09-05 om 08:28
@Mamsie dat is waar. Jaren geleden had ik pas door na 11weken dat ik zwanger was, ik was wel heeeel moe maar dacht dat het kwam door iets anders. Maar nee hoor, kwas al 3maand ver bijna. Alle zwangerschappen verschillen net zoals de kwaaltjes dagelijks. Wat is het toch vermoeiend soms de eerste 3maand hihi 
Ikke - schreef op 09-05 om 08:54
37 weken
Sharishvr ja dat zijn duidelijke testen he 

Konden we maar 2 maand verder spoelen.. 

Straks gaan we bij de kindjes hun overgrootmoeder op bezoek. We hebben elkaar al 2 maand niet gezien. Ik word al emotioneel als ik er aan denk. Wel achter glas max 15 minuten mogen we maar.

sharishvr - schreef op 09-05 om 09:04
@ikke, idd konden we maar al verder staan. Maar iedereen moet hierdoor. 
Oh... succes! Ik kan begrijpen dit moeilijk is, zeker na 2 maand.. 
Zusss - schreef op 09-05 om 09:14
Hi meiden, sorry was wat stil de laatste tijd.
Druk druk druk!

Kwaaltjes kunnen per dag verschillen helemaal wanneer je zo pril zwanger bent. No worry’s. Mijn misselijkheid ging in week 4/5 op en af, vanaf week 6-7 werd het menens! 

Vandaag alweer 10 weken zwanger en heb zojuist te horen gekregen dat manlief woensdag met mij mee mag naar de termijnecho 
Heeel blij aangezien ik de eerste echo alleen heb gehad, en is toch echt minder leuk 
Simone94x - schreef op 09-05 om 09:16
Welkom Elize!  Ik heb je toegevoegd! Wanneer denk je uitgerekend te zijn?

Mijn mama mag met de tweede echo mee  mijn zusje gaat met de termijnecho mee.. (als dat mag) nog even duidelijk vragen aan de gynaecoloog. 
Vandaag zou mijn zusje 11 zijn geworden..  
Elize - schreef op 09-05 om 09:21
@simone: volgens mijn eigen berekening 11 januari. 

Sterkte vandaag 
Simone94x - schreef op 09-05 om 09:24
Elize , dankjewel! Voeg ik dat toe

Dankjewel  
Ikke - schreef op 09-05 om 09:40
37 weken
Simone, veel sterkte en een dikke knuffel!
Ik heb net de gynaecoloog gebeld. Mijn hcg is 48!! maandag ochtend moet ik terug gaan voor nieuwe bloedtest. Hij wil het strikt opvolgen. Spannend, ik ben echt zwanger! Hoe moet ik dit ooit aan men ouders zeggen.. En men schoonmoeder..
Zoveel vragen.. Oh jee..
Brabbel - schreef op 09-05 om 10:05
Hebben jullie ook zo dat je nog steeds bang bent om bloed te verliezen als je naar het toilet gaat? Dat je steeds checkt of alles wel nog ok is dan
Ikke - schreef op 09-05 om 10:07
37 weken
Zeker weten brabbel.  Ik durf al, precies niet goed meer naar de grote wc te gaan.. 
Simone94x - schreef op 09-05 om 10:10
Ikke , hoeveel weken ben je? Gefeliciteerd hoor  hihi dat vertellen herken ik.. hier weten alleen mijn moeder, zusje , broers beste vriend en ex-schoonouders dat ik zwanger ben ... de rest vertel ik het pas als de termijnecho is geweest... dit mede doordat ik afgelopen maart onze Angel met 11w1d ben verloren 
Mijn hcg is ook begonnen met 48! (3w5d) daarna netje gestegen tot 410 (4w4d) en als laatste stond het op 3.540 (5w4d)   

Simone94x - schreef op 09-05 om 10:12
Brabbel, ik check dat ook nog steeds.. denk dat het tot een week of 12 wel blijft hoor. (Althans bij mij dan) 
Brabbel - schreef op 09-05 om 10:23
@ikke, ik moet sinds gisteren veel meer plassen en naar het grote toilet gaan is sindsdien moeilijker...blijkbaar hoort dat er allemaal bij hihi
sharishvr - schreef op 09-05 om 10:34
@Ikke proficiat je bent idd echt zwanger!!! 
@Simone94x sorry om te horen... sterkte meid!!! 
@voor al de dames, mijn bestevriendin is ook zwanger en nu ook onderweg naar haar 6de week. Nu heeft ze vandaag een test gedaan die aangeeft 2-3 weken. Kan dit? Natuurlijk zegt de test het, 3weken dus dat zou dan tocj idd moeten kloppen met 5weken en 2dagen ongeveer? 
Mamsie92 - schreef op 09-05 om 10:50
23 weken
Bij iedereen kunnen de hcg waardes toch verschillen en daardoor test uitslagen. De ene heeft sneller 2-3 dan de ander. Ik zou me er niet zo druk om maken tenzij de test negatief is . 
sharishvr - schreef op 09-05 om 10:52
@Mamsie dat heb ik haar ook gezegd, maar ja onzeker he... danku voor uw reactie!! 
Ikke - schreef op 09-05 om 10:57
37 weken
Simone, geen idee hoe ver ik ben. Ik had 6 april de start van mijn cyclus. Ik weet niet exact wanneer mijn eisprong was maar vermoedelijk rond dag 26 a 28 april denk ik.
Begrijpelijk als je eentje verloren bent dat je er angstig over bent. 
Ik wil voor mezelf geen echo voor 8 weken denk ik.. Dat ik zeker duidelijk een kloppend hartje zie al wil dat niet alles zeggen. 
Mijn cyclus is heel onregelmatig van zichzelf dus weet niet hoeveel weken ik dan exact ben.. 
Jelly - schreef op 09-05 om 13:02
Proficiat aan alle nieuwe dames het januari-groepje is al mooi aan het groeien he!! Vandaag ook nog eens extra getest hihi kon het niet laten. Ben 4w3d zwanger. Maandag voor nod clearblue 1-2weken en nu vandaag zegt die al +3. Veronderstel dat mn hcg dus de hoogte is in gevlogen.
Ik lees hier bij sommige dat de partner/familie mee mag?? Wow ik hoop zo dat mijn partner ook mee mag dan 27/05. Ze hebben me woensdag gezegd dat ik alleen moest komen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan