Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Zusss - schreef op 11-09 om 15:35
Ik kan het alleen maar eens zijn met Flo en Anna.
Mijn moeder zou er niet aan denken om op Brabbels jullie op de hoogte te houden. Ze weet niet eens dat Brabbels bestaat 

Ik werk als vpk op een neonatologie afdeling in NL en ouders mogen altijd direct bij hun kindje, ook (juist) een kindje van 24 weken die zwak is. 
Ik word alleen maar erg verdrietig van jouw verhalen Simone. Ik denk dat je hulp moet hebben en alle zwangere vrouwen met rust moet laten.
1797 antwoorden en 7559695x bekeken
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 15:39
Ja precies dit wat je zegt over dat stukje neonatologie.. lijkt me sterk dat de artsen en verpleegkundige je daar van weghouden ookal is je kindje zwak maar als ze denken dat je kindje zo zwak is dat het de nacht niet doorkomt dan al helemaal niet lijkt mij..
Zusss - schreef op 11-09 om 15:40
Kleintje, helaas denk ik dat je gevoel klopt 
En wat je zegt over een neonaat die het mogelijk niet gaat redden klopt hoor! Ouders zijn hier ALTIJD bij! 

En (een kleine detail) op de afdeling gynaecologie liggen niet vrouwen die bevallen zijn. Die liggen op de kraam/obstetrie en vrouwen met een zwangerschapsduur van 24 weken zelfs op een high care obstetrische afdeling.  
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 15:43
Uhhh oke , nu weet ik helemaal niet meer wat ik er van moet denken..

Ik mag toch hopen dat ze hier niet over liegt want dit is niet iets waar je zo mee kunt spotten , haar verhaal bevatten veel dingen waarbij ik na ga denken en dat ik denk dit klopt niet het rammelt aan alle kanten , en ik durfde er niets van te zeggen omdat ik dan weer de boevrouw ben maar ik zie dat er dus meerdere zo over denken...


Dankje voor je toelichting zuss
Orchidea - schreef op 11-09 om 15:40
Ook ik vond het na het berichtje van "moeder" al een beetje vreemd worden, ook elke keer die ellende na ellende, ik snap dat je pech kunt hebben maar zoveel pech lijkt mij wel een klein beetje vreemd. Dat er een uur na moeder beweert dat het slecht gaat en Simone op de IC ligt al een berichtje komt vanuit Simone, na eerst haar profiel etc bij gewerkt te hebben.. vind ik nog frappanter. Ik moest na mijn geplande sectio al bij komen, en toen was brabbels niet echt mijn eerste prioriteit, laat staan als je kindje met 24 weken en een paar dagen geboren word, ik weet niet in wat voor status ik zou zijn, maar brabbels zou dan echt op plek 10 komen, zodat ik het eerst zelf kan verwerken. Ik heb nog maar geen berichtje geplaatst over mijn vermoede want ik word al aangekeken als, hier op brabbels. Jammer dat dit soort berichten juist zwangere waaronder ik, in paniek brengen..  
Orchidea - schreef op 11-09 om 15:43
Wat jammer dat het verhaal ook echt door een deskundige zoals Zuss ontkracht word. Bevestigd helaas toch wel de vermoedens dat... zo zo ontzettend jammer dit!!
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 15:45
Inderdaad!!?
Mamsie92 - schreef op 11-09 om 15:44
23 weken
Ben het wel eens dat het iedere keer weer wat is. Steeds niet iets kleins... Ik hoop inderdaad ook dat hier niet over gelogen word. 

En mijn moeder weer inderdaad ook niet wat Brabbels is haha...
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 15:47
Die van mij ook niet hoor ! En ik heb gelukkig een goede geplande keizersnede gehad maar ik plaatste hier ook pas een paar uur later dat hij geboren was.. 
nogmaals hoop uit de grond van me hart dat dit niet iets is waar over gelogen word want als dat wel zo is moet er echt hulp gezocht worden ben ik bang... 
Orchidea - schreef op 11-09 om 15:46
Mamsie Dat viel mij ook op, dat ze wel enorm veel pech had. Nu is dat al erg genoeg opzicht he, maar na het verhaal van vandaag begon ik enorm te twijfelen over de waarheid ervan, zeker nu Zuss het verhaal zo ontkracht als deskundige. Het lijkt mij haast wel... En verder hou ik hier mijn mond , of het nu waar is of niet. Dit is gewoon niet tof als hier een heel verhaaltje word gemaakt over alle ellende.
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 15:49
Ik ben het met je eens, we kunnen beter onze mondjes houden Anders worden wij straks weggezet als de gekke..  
Orchidea - schreef op 11-09 om 15:51
Eens met kleintje. Als hier over gelogen is, en over de rest dan lijkt het mij goed om in het echte leven psygische hulp te gaan zoeken, het feit dat er wellicht een hele verhaallijn verzonnen is lijkt mij reden tot paniek dat er iets niet helemaal lekker loopt mentaal. 

Lieve Simone, ik ben niet boos, maar hoop uit de grond van mijn hart dat je dit bericht ten harte neemt, en die van de andere, we willen je alleen maar helpen. 
Zusss - schreef op 11-09 om 15:51
Ik kan hier ook echt boos over worden.

Merk dat ik deze zwangerschap erg spannend vind. Ben twee weken geleden geopereerd aan mijn galblaas (dit is echt waar ) en heb al drie dagen nu dat ons meisje rustig is. Gister en eergister aan de CTG gelegen maar was gelukkig allemaal goed!
En dan lees je dat verhaal van Simone. Bah, word er misselijk van!

Helaas (voor Simone) weet ik hoe het werkt in een ziekenhuis. En haar verhaal klopt gewoon niet. Dat maakt mij oprecht verdrietig!
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 16:00
Jou verhaal geloven we wel hoor meid ! En wat naar wat zul je een stress ervaren  maar wel heel fijn dat het goed gaat met jou en je kleine meisje!!  

Simone, niemand is boos op je maar trekken je verhaal wel enorm in twijfel door het geplaatste berichtje van je moeder / nog geen uur later plaatste je zelf een bericht en heb je je profiel aangepast.  Het is niet zo gek dat iedereen dan zo begint te denken toch ? En zuss ontkracht je ziekenhuis verhaal meteen omdat ze zelf werkzaam is op neonatologie en dan is het helemaal apart.. ik hoop echt dat dit verhaal niet gelogen is , en als dat wel zo is dat je hulp gaat zoeken..
We willen alleen maar het beste voor je!
Orchidea - schreef op 11-09 om 15:56
Goed om te horen dat alles goed gaat met jullie kleine meid Zuss, en met jou uiteraard ook. Ik snap dat deze zwangerschap voor jou ontzettend spannend is en dan is dit inderdaad niet wat je wilt lezen. Ik weet zeker dat jullie meisje het fantastisch doet bij jou. 

Je hebt een prachtig beroep, nogmaals is het in deze nadelig voor Simone waardoor haar verhaal ontkracht word. Erg jammer 
Mamsie92 - schreef op 11-09 om 16:18
23 weken
Ik had geen geplande keizersnede en was al meer dan 20uur bezig. Een dag later dacht ik er pas aan om hier een berichtje te plaatsen dat ik bevallen was. Ik was na de bevalling veelste druk met mijn kleine, familie, vrienden en mezelf. 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 16:32
Ja Precies Mamsie92!
Sophietje - schreef op 11-09 om 16:37
Pff jongens... Ik had eerlijk gezegd ook al m’n twijfels maar had die opzij geschoven omdat ik dacht... het zal toch niet dat je dit gaat bedenken? Al helemaal niet op een plek als deze. Maar nu ik het even goed teruglees en qua tijden bekijk is het op z’n minst wel een heel vreemd verhaal te noemen. 
Ik sluit me bij Orchidea dr mooie woorden aan, ik hoop dat je onze woorden ten harte neemt. Sterkte. 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 16:55
Ik denk dat niemand wat durfde/wilde zeggen omdat je natuurlijk nooit weet of het wel of niet waar is maar nu alles bij elkaar genomen inderdaad de tijdstippen, verhalen kloppen gewoon niet in mijn ogen en bij meerdere Dames niet...
Ikke - schreef op 11-09 om 16:39
37 weken
Oei mja ik heb niet echt zo gevolgd omdat ik er niet mee wou geconfronteerd worden. 
Vandaag toevallig las ik hier nog een keer.. 
Puck - schreef op 11-09 om 16:46
Tja dames, ik heb ook al heel lang mijn bedrnkingen. Al vanaf de eerstetweelingzwangerschap was het gek, maar ik durfde niks te zeggen. Je zal er maar naast zitten. Maar nu is hrt echt wel duidelijk... om 11:04 bevallen en om 11:30 zegt moeder dat ze op de ic ligt? Welke moeder/oma komt dan hier op het forum?! Bovendien is in 26 minuten net de wond dicht, dat je al op de ic bent is onmogelijk. Nog los van alle andere gekke dingen in dit verhaal.
Maar dames: wees niet boos. Simone is duidelijk ziek. Hopelijk krijgt ze daadwerkelijk Medische zorg, maar dan om een andere reden. 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 16:53
Wat zeg je dit mooi puck! 
Boos zijn we ook zeker niet maar we hopen gewoon dat ze onze woorden te harte wil nemen als het blijkt dat ze wel liegt , zoals je zegt binnen 20 minuten is je buikwond nog niet dicht gemaakt en daarna moet je nog naar een soort van uitslaapkamer om te kijken of je waardes goed blijven dus alles bij elkaar is het een erg raar verhaal..  en mijn moeder weet niet eens van Brabbels en die zou daar ook echt niet aan denken als je dochter en kleinzoon allebei ( slecht) liggen.. 
Zusss - schreef op 11-09 om 17:46
Wat kan jij de dingen toch mooi verwoorden Puck. Kan me er alleen maar bij aansluiten 

Thanks andere dames! Ik ga nu keihard genieten van het laatste stukje zwangerschap. Morgen alweer 28 weken zwanger 
Orchidea - schreef op 11-09 om 18:29
Wat gaat het hard Zuss. Nog 12 weken voor jou, nog eventjes tot jullie meisje... 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 18:30
Je hebt groot gelijk meid !! Geniet van de laatste loodjes 
Mamsie92 - schreef op 11-09 om 20:17
23 weken
Jullie schieten allemaal erg op hoor meiden. Spannend 
Ik hoop dit jaar nog in verwachting te raken als mijn partner ooit nog thuis komt. Door corona zit hij helaas al veel langer aanboord dan gepland .
Ik zit voorlopig nog op het wachtbankje. Gelukkig is mijn cyclus keurig 4 weken!!
Chriske - schreef op 11-09 om 20:18
Ok... nu val ik van mijn stoel. Simone postte hetzelfde verhaal in de februari groep maar zonder de details. En nu lees ik hier alle twijfels. Jammer dat ook op dit soort fora mensen actief zijn die het niet zo nauw nemen met de waarheid 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 20:35
Hoe weet jij dat het waarheid is dan?
Want we willen het best geloven hoor maar de tijdstippen en de dingen die ze zegt kloppen niet met elkaar dus dan is het niet zo gek dat mensen dat in twijfel gaan trekken toch? 
biancaa - schreef op 11-09 om 20:36
Wat chriske zegt idd.  Op het februari groepje hetzelfde verhaal dat ze vanmorgen bevallen is maar daar stond dus niet bij dat het bericht van haar moeder kwam 

Waarom zou je hier in godsnaam over liegen.  Mijn moeder weet het ook niet haha 
Chriske - schreef op 11-09 om 20:45
Maar nee ik bedoel dat het lijkt alsof ze een loopje neemt met de waarheid. Ongelukkig geformuleerd misschien. Sorry hoor... 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan