Uitgerekend Januari 2021 deel 2 - Zwangerschapsforum

Poll: Geslacht...


Jongen
Meisje
Verrassing
Meisje/Meisje
Jongen/Jongen
Jongen/Meisje


Orchidea - schreef op 13-09 om 18:15
Jelly Nee, niet dat ik weet.. En inderdaad je mag niet zo enorm veel eten, maar ik let er altijd wel enorm goed op, dit was dus echt enorm schrikken!
564 antwoorden en 3344503x bekeken
Mandy (Gast) - schreef op 13-09 om 19:26
Celina: haha fijn, hier wordt wat drukker gekletst!! En idd misschien wordt het wel een januari baby... zoontje was 4 dagen te vroeg . We willen het inderdaad een verrassing houden, vond dat bij mijn zoontje ook zoooo leuk . ORCHIDEA: Snap dat je daarvan schrikt hoor, is niet grappig. Zeker de reactie van de eigenaar niet. Toen wij dit hadden legde die hem nog even op de grill haha, wilde het ook niet zo eten !
Kim (Gast) - schreef op 14-09 om 08:17
@Nik, je zou eens kunnen kijken naar de kleur peach blossom van little green? Deze roze is niet té meisjesachtig .. en heel stoer te maken met hout en zwarte accessoires! Ik heb deze kleur thuis en ik krijg bizar veel complimenten! 
Orchidea - schreef op 14-09 om 08:18
Mandy Wat fijn, zo hoort het ook, mijn man had er nog flink van gegeten.. voor hem kon het geen kwaad, hij heeft alleen een stukje laten liggen als voorbeeld. Hij zegt ook dat het absoluut geen beef burger was maar gewoon een fout van de kok, maar toe geven, ho maar. Ach ik voel me prima dus het zal wel goed komen.. druk meneertje gisteren nog dus dat is heerlijk!
Morag - schreef op 14-09 om 08:46
Orchidea tja, zwanger uit eten gaan, wat zal ik ervan zeggen. Ik heb deze zomer op terrasjes een keer iets teruggestuurd, omdat er ingrediënten inzaten die niet aangegeven stonden op de menukaart (rauwe salami in een salade) en ook een keer iets geretourneerd dat niet goed doorbakken was (toevallig ook een burger)... 

Dus nu heb ik zekerheidshalve zoiets van, uit eten doen we wel weer na januari!  Niet heel gezellig, maar goed, 2020 is toch al een maf jaar.
Gwen - schreef op 14-09 om 09:11
Ik heb voor het slapen gaan voor het eerst échte schopjes gevoeld en mijn vriend ook! 

Ik was helemaal vergeten hoe bijzonder dat voelde. Wow. Echt heerlijk!

Vervelend dat je zo'n nare ervaring hebt gehad in een restaurant, Orchidea. Ik hoop dat het je niet weerhoudt om nog eens te gaan. Naar een ander restaurant uiteraard. Ik werk zelf in de horeca en misschien omdat ik een vrouw ben, maar ik ben altijd extra alert als het gaat om dieëten, allergieën en dus zwangerschap.

dreamer84 - schreef op 14-09 om 12:58
Wat vervelend Orgidea .....vooral de reactie. Dit is ook de reden dat ik tijdens een zwangerschap niet uit eten ga. de meesste dingen die ik lekker vind bij uit eten mag ik
nu niet.....dus gewoon weer na de bevalling
dreamer84 - schreef op 14-09 om 13:02
 Ik bedoel natuurlijk orchidea
Orchidea - schreef op 14-09 om 13:35
Morag  Wat vervelend ook jou ervaring, ik snap inderdaad dat je zoiets hebt om lekker te wachten tot Januari, ik heb dit ook met mijn man afgesproken, na januari gaan we gewoon lekker weer maar nu niet. Het was duidelijk te zien dat ik zwanger ben, die dikke buik liegt er echt niet om, dat is heel anders dan een vetbuikje, sorry. Laten we maar zeggen volgend jaar genieten we er extra van..

Gwen Heerlijk he, dat is genieten. We hebben nu zelf een beetje het idee om na Januari gewoon weer te gaan. Het invullen van de corona kaartjes etc hoeft voor mij ook niet, dat doe ik dus ook niet. Laatst bij de Hema lag er een map zo open en bloot met gegevens waaronder het telefoon nummer. Nee, mij een beetje to much. De gegevens worden vast en zeker bedoeld voor een goed doeleinde, ivm besmettingen maar ik deel liever mijn telefoon nummer niet met Jan en alle man wegens ooit een stellende ex vriend. Wel goed dat jij heel erg nauwkeurig bent in de horeca. 

Dreamer Haha, kan gebeuren hoor die naam. Ja, ik ga ook bijna nooit uit eten, dit was een van de uitzonderingen maar goed, jammer van de ervaring. 
Mamatobe. - schreef op 14-09 om 14:02
Gwen, ik heb het ookal een paar dagen en het voelt echt geweldig! Bij mij voel en zie je het ook aan de buitenkant  
Vervelend dat jullie zulke nare ervaringen hebben met restaurants. Mijn man en ik gaan wel gewoon uit eten en ik geef zelf door dat t extra gaar moet zijn en heb hier ook nooit problemen mee gehad. Maargoed ik ben ook niet echt iemand die er heel erg veel op let met wat ik eet dus voormij zou t ook niet uit maken 
Welpjes (Gast) - schreef op 14-09 om 15:12
Hier vandaag de groeiecho gehad! 
Ze doen het allebei goed.. lijken op hun papa  
Baby a is ongeveer 1kg en 37 cm  baby b is 950 gram en 35cm  beide keurig! 
5 oktober nieuwe groeiecho , en 26 oktober liggingsecho. 
bo30 - schreef op 14-09 om 16:25
Hee meiden, 
Ik lees zo nu en dan wel met jullie verhalen mee..heb het druk dus het reageren gaat me niet goed af, er is altijd wel weer iets dat er tussen komt.
Ik wou toch nog eventjes laten weten dat ik zwanger ben van een meisje! zo leuk! uitgerekende datum 30 januari.
Tot zover gaat het goed, eerste 3.5 maand veel misselijk en niet lekker in mn vel. Gelukkig voel ik me nu stukken beter en meer energie!  Ook voel ik ons meisje sinds ergens week 18.. zo speciaal. Ben benieuwd wanneer ik het vanaf de buitenkant kan zien..ook voor mijn vriend.
Hoe gaat het met jullie? alles goed met de kleintjes in jullie buik en zitten jullie wat lekker in je vel?
Liefs, Bo
nik - schreef op 14-09 om 20:54
@ Kim bedankt voor de tip. gister heb ik de knoop maar doorgehakt het wordt de kleur pink blossom van flexa. En omdat de kamer niet zo groot is wil ik graag proberen om hem in lambrisering aan te brengen dus n halve muur verven van boven gewoon wit en Van onder de pink Blossom. En zat zelf ook te denken om te combineren dan niet nog is met veel roze dingetjes maar gewoon stoere dingen erbij 
biancaa - schreef op 15-09 om 08:56
@gwen mijn zus heeft dat drankje ook gehad het is idd heel vies en echt heel dik en je moet het onder toezicht opdrinken. Ik heb er nog niks van gehoord dus we wachten het af.  Als je het hebt gehad is het maar weer klaar 
Celina85 - schreef op 15-09 om 11:12
Welpjes, wat fijn dat de groeiecho goed was!  1kg is al best wel veel  

Dreamer84, ik voeg je toe! en wat leuk een kleine meid Hoe vinden de grote broers het?
Gwen, Spannend hoor! Ik ben daar zelf geen persoon voor.. hihi 

Wij zijn gisteren uit eten geweest.. Nova heeft genoten  Wij hebben te horen gekregen dat onze vakantie naar Portugal 16 oktober door mag gaan, mits we dit zelf niet willen... Er dan ook voor gekozen niet te gaan, ik ben dan bijna 29 weken zwanger en zit er niet aan te denken om straks met een dikke buik en kind van 4 vast te zitten in Portugal . Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen..
Hier zou het ook maar zo een 2020 baby kunnen worden.. Oudste is geboren met 38+2 en als ons ventje besluit dat ook te doen zou dat betekenen dat hij voor kerstmis geboren wordt. We zijn ook heel benieuwd na zijn gewicht.. Onze oudste was een dikke grote baby  4kg320 en 53 cm.Orchidea - schreef op 15-09 om 11:31
Bo30 Wat leuk, een meisje. Fijn dat het goed gaat met jullie beide. Hier gaat ook alles goed, een lekker schopend ventje in mijn buik. 

Gats, weer een enorme hitte deze week. Ik zit voornamelijk binnen, nu is het gelukkig hier nog aardig koel (23 graad) hopelijk blijft het ook zo maar als de hitte een paar dagen aanhoud ben ik bang van niet. Ach Ja af en toe lekker een ijskoud drankje en ijsje. 
Celina85 - schreef op 15-09 om 12:32
Bo30, Wat leuk een meisje!

Orchidea, Ja vervelend he.. Hier gelukkig een klein badje opstaan waar ik met mijn voeten in kan.
Hier binnen is het 19 graden.. Lang leven de Airco
Jelly - schreef op 15-09 om 14:02
Bo30 super een meisje
Oh ja die hitte ben er ook geen fan van... en bij mn patiënten thuis in de badkamers kan het dan ook zoooo warm zijn!! Maar gelukkig vandaag de laatste dag van +30gr. 
Hier zitten we dan in het ziekenhuis. Net suikerdrankje gedronken en nu een uur wachten. Dacht ja ga even shoppen terwijl, niets van. Flink op mn stoel wachten
Gwen - schreef op 15-09 om 23:36
Spannend Jelly! Wanneer krijg je de uitslag? Ik moet m doen tussen 24 en 28 weken. Als de uitslag niet goed is, krijg ik het binnen 48 uur te horen, als 'ie wel goed is, hoor ik het pas bij de volgende controle. Vond ik een beetje vreemd. Zou het wel fijn vinden als ze me sowieso even bellen of mailen. Maar ik kan er ook zelf naar vragen.

Bij de nipt test, was ik aan het kokhalzen boven de wc in het ziekenhuis omdat ik nuchter was, haha. Hoop dat dat nu meevalt!

Hier ook warm, warm. En ik ben gewoon aan het werk. Had vandaag een heel slechte dag, kwam zelfs huilend thuis. Ik had 10,5 uur gewerkt maar mijn bekken trekt het gewoon niet meer. En dan morgen waarschijnlijk weer zo'n lange dag. Ik weet niet hoelang ik dit nog volhoud ...
Zusss - schreef op 16-09 om 08:50
Bah wat vervelend Gwen!

Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik moet stoppen met werken, per direct.
Mijn bekken zijn té instabiel. Ik ben deze week voor het eerst na de operatie weer even op mijn werk geweest, maar daar moet ik nu dus mee stoppen van de bekkenfysio.
Bah, ga mijn werk zo bellen maar vind het spannend te doen!
Gelukkig hoef ik nog maar 4 weken tot aan mijn verlof.
Flo - schreef op 16-09 om 09:19
O pittig zusss begrijp dat je ertegenop ziet!
 Maar je bekken zijn wel heel belangrijk dus denk goed aan jezelf! Dat komt echt op de eerste plaats. 
Sterkte Gwen, optijd aangeven zodat ze diensten kunnen wisselen he , als je erbij neervalt kan ook niet de bedoeling zijn! Stomme vraag van mij hier maar die Suiker test is dat alleen bij erfelijkheid oid ? Of krijgt iedereen dat?
Met mij gaat alles wel z’n gangetje , groei goed en heb weinig klagen. Soms heel erg pijn in mijn bil. Denk vanuit mijn rug. Dat is denk ik ook mijn bekken. ( alleen als ik heel druk ben geweest) En mijn linker boven been is een soort van doof /koud. Ons mam zei dat ze dat nu nog heeft overgehouden van de zwangerschap?? Geef er maar niet teveel aandacht aan.
Alleen waar ik echt last van heb is zuurbranden , wat een ellende meestal als ik ga slapen. 
9 Dec met verlof! Toch wel zin in. Meerdere die dat al vast hebben staan 

Fijne dag!

Mandy (Gast) - schreef op 16-09 om 10:26
Ah wat naar al die klachten met bekkenpijn, maar inderdaad: echt aan jezelf denken. Hoe langer je doorgaat des te vervelender het wordt!! 
Jaa ik sta voor de klas en mijn verlof begint met de kerstvakantie, duurt nog wel even, maar wel fijn om een soort eindpunt te hebben haha!
Mamatobe. - schreef op 16-09 om 12:29
Je moet jezelf echt niet pushen! Ik ben een dag thuis bezig geweest met huishouden alle hoeken en gaten schoongemaakt. Ik ben expres doorgegaan om t af te krijgen terwijl ik zo een pijn had in mn onderrug. Eindstand stond ik op zn hondjes onder de douche met de warme straaltjes tegen mn bil aan gericht. 
Orchidea - schreef op 16-09 om 12:36
Lekker Celina, geniet van je voetenbadje.

Wat rot Zuss, maar wat niet gaat gaat niet. Nu moet je even aan jezelf en aan je meisje denken. 

Mamatobe Oh zo herkenbaar, doorgaan tot.. je wilt het zo graag helemaal af hebben he, wat vervelend dat dat de eindstand was, ook weer heel herkenbaar als ik teveel heb gedaan op een dag merk ik het achteraf ontzettend. Zo veel last van mijn bekken dan, dat zelfs lopen etc pijnlijk is. Het is gewoon belangrijk om regelmatig rust te nemen en niet verder te gaan dan dat je eigenlijk kan.
Gwen - schreef op 16-09 om 22:41
Flo, mijn dochter woog 4430 bij de geboorte. Daarom willen ze nu een suiker test doen. Beetje gek eigenlijk, dat had ik beter de vorige zwangerschap kunnen doen. Maar waarschijnlijk waren we daar toen te laat mee. Het wordt gedaan tussen week 24 en 28.

Het kan ook erfelijk zijn. Mocht jouw moeder zwangerschapsdiabetes hebben gehad, krijg je ook zo'n test.

Wat vervelend, dat er zoveel last hebben van bekkenpijn. Inderdaad goed om je lichaam denken. Toevallig zei mijn baas vandaag uit zichzelf dat ik misschien beter halve dagen kan gaan werken. Heel lief. Dus we gaan even kijken of dat haalbaar is met het rooster. Dan ga ik deels de ziektewet in.

Zusss, hoe was het telefoontje? Pakte ze het goed op? Het is lastig he, toch snel het gevoel hebben dat je je 'aanstelt', omdat andere dames het wel makkelijk volhouden tot haar verlof. Het is nu eenmaal niet anders, denk goed om jezelf!
Zusss - schreef op 17-09 om 08:02
Nou Gwen, je beschrijft het precies zoals het voor mij voelt!
Maar ze hebben het nieuws goed opgepakt! Heb afgesproken nog 1 keer fysiek langs te komen zodat ik het voor mezelf goed af kan sluiten!

Spannend dames alle suikertesten! Ik heb daar verder niks over gehoord. Baby’tje lijkt gemiddeld. Ik ben zelf al wel 10-12 kilo aangekomen met 28 weken  Hoe is dat bij jullie?
Flo - schreef op 17-09 om 08:36
Aah oké Gwen , ik had er verder niets over gehoord dus dacht mis ik nu iets .

Zuss ik ben nu 2,5 kilo aangekomen. Baby was vorige week goed op gemiddeld. Heb vandaag een extra (20 weken)echo met studenten uit Maastricht. Altijd leuk een keer extra en dan ook nog gratis.
Orchidea - schreef op 17-09 om 08:59
Flo Wat tof, geniet er van. Lekker weer een keertje kijken

Wij hebben gisteren een 3D/4D Live echo ingepland voor 26 Oktober. Ik ben dan 26 + 4 weken zwanger. Mochten de maatregelen het nog toestaan mag onze dochter ook heerlijk mee. Voor haar heeft het dan ook al een mooi realistisch beeld van haar broertje. Zin in, wij willen deze zwangerschap ook vast leggen dmv een fotoshoot rond week 35. Wij weten nog niet 100% of we nu compleet zijn of graag een derde willen maar omdat dit misschien de laatste is wil ik het toch wel mooi vast gelegd hebben. 

Ik heb overigens ook nog niets over een suiker test gehoord maar voel hem wel een beetje aan komen (hehe) dat dit ter sprake komt bij mijn controle op 5 Okt. Ons mannetje loopt namelijk een week voor, geen idee of dit reden is om te controleren, maar hij liep overal voor op zoals ze dat noemen "een gemiddelde"  ik ben benieuwd, zelf ben ik nu alweer bijna 7 KG aangekomen..
Flo - schreef op 17-09 om 09:50
Orchidea zou inderdaad leuk zijn als je dochter mee mag! Dan kan ze een beetje een beeld schetsen en wordt het wat echter he .
Leuk een shoot. Mijn man vind het niet zo leuk dus weet niet of het er van komt . Ons mam is (hobby ) Fotografe ... dus zijn er zo een paar gemaakt 

Even een vraag van ander aard. Morgen is onze trouwdag en zou graag wat leuks ondernemen en erna lekker uit eten. Iemand tips ideeën alles is welkom 
Flo - schreef op 17-09 om 09:56
Verwijderd

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend Januari 2021 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan