Uitgerekend April 2021 deel2! - Zwangerschapsforum

kirstnn - schreef op 30-03 om 22:26
Oooh MamaN ellende he, ik zal morgen weer eens wegen maar bij mij zat er laatst ookal sowieso +15 aan dus zal nu ook nog wel meer zijn. Bij Jackson was t ook +18 

Snap ik helemaal! Ik ben er ook klaar mee maar verwacht m voorlopig ook nog niet.. Morgen weer controle dan eens horen of die überhaupt ingedaald is nu. Bij de oudste braken dus mijn vliezen als eerste, als dat nu weer gebeurd moet ik dus meteen gaan liggen 
674 antwoorden en 4302512x bekeken
MamaN (Gast) - schreef op 31-03 om 07:21
Bij mijn vorige zwangerschappen kon ik niet zo zitten met het gewicht maar deze keer wel. Mijn man besloot ook te gaan dieeten zo 4 maanden geleden. Dus precies wanneer ik aan kwam viel hij af hij 20 eraf ik 20 erbij. Misschien stiekem jaloers dus hahaha. 

Jaa indalen kan ook pas bij de bevalling gebeuren natuurlijk vooral als het niet meer je eerste is. Mijne is ook nog niet ingedaald. Mijn oudste was 2 weken later en de jongste een week. Dus als het volgens “schema” gaat is dezen op tijd haha maar vroeger naaaahh daar gaan we niet vanuit. 

Ik moet opstaan om de kinderen te brengen en dan word met de dag echt zwaarder. Nergens zin meer in bah. Ja ineens een schoonmaak aanval krijg je dan. Maar verder..
gita - schreef op 31-03 om 07:58
Hier gaat alles goed!  
Zondag ons meisje alweer 2 weken bij ons  Dominic geniet van zijn kleine zusje en is vooral blij dat mama haar dikke buik weg is  haha 
Voor de dames die nog niet bevallen zijn , zet m op he! Jullie kunnen het  de laatste loodjes wegen het zwaarst maar voor je het weet ligt hij of zij in jullie armen
kirstnn - schreef op 31-03 om 09:25
Hahaha MamaN dat is ook wel hele slechte timing van je man  Wel knap van hem overigens! Hier staat de teller op +17. 

Ja klopt idd, heb zelf ook niet t idee dat die wel al is ingedaald nu. Pff 2 weken en n week later, ik vond 5 dagen later al teveel  Ik gun t je zo dat deze optijd komt! Zou wat zijn ook precies steeds iets eerder haha. 

Ook herkenbaar ja, ben blij als t middag is zodat ik m naar de psz heb gebracht en weer opgehaald.  Verder is t maar een beetje 'wachten'

Gita 2 weken alweer! Ik snap Dominic wel, zou ik zelf ook erg blij mee zijn het zit maar in de weg haha  We zullen zien wanneer de volgende zich aandient 
MamaN (Gast) - schreef op 31-03 om 14:45
Dat gaat super hard he Gita! Lekker genieten hoor.
Jaa fysiek ben ik er echt klaar voor/mee  maar het is ook nog “rustig” nu. Klinkt een beetje dubbel maja ik weet wat me te wachten staat haha dus als dat nog even wacht zodat ik nog wat “rust” heb vind ik ook niet heel erg. En dan denk ik weer heel praktisch ja maar als ik eerder beval gaat dat van me verlof af  vind ik ook zonde. Maar ondertussen heb ik nergens zin meer in en heeft slapen me voorkeur. Haha. Het is ook niet echt genieten nu van me verlof.. zit vol met afspraken. Kids achter elkaar ziek, de oudste kreeg helaas toch ook buikgriep een week later. Daarna man ziek. En verder vol afspraken zoals tandarts en kinderkliniek dingen. Je hoopt op tijd voor jezelf en winkelen dat soort dingen maja lang leve corona. We hebben letterlijk corona babies haha, in coronatijd verwekt en geboren 
Lisa V. (Gast) - schreef op 31-03 om 19:50
Amai, Gita, het gaat echt snel! Niet te geloven. Fijn dat jullie lekker kunnen genieten van elkaar.

Aan de andere dames: jullie zijn aan het aftellen?! Ik zit hier ook maar te wachten. Haha!! Nog twee dagen tot de uitgerekende datum ... Morgen weer op controle. Ik vermoed dat de gynaecologe dan weleens zal checken of ik al ontsluiting heb. Hopelijk beval ik nog deze week, want anders zal ik dinsdag of woensdag worden ingeleid.

Ondertussen probeer ik me maar wat bezig te houden: marktje met mijn nicht, korte wandelingetjes, alle was goed bijhouden ...

Teller staat hier op +11 à 12 kg.
Lisa V. (Gast) - schreef op 31-03 om 19:53
Kirstnn, hoe was je controle vandaag?
kirstnn - schreef op 31-03 om 20:23
MamaN opzich niet gek dat je zo denkt mbt je verlof, je wilt denk ik toch zo lang mogelijk tijd met de baby hebben? He bah, maar jij zelf gelukkig geen buikgriep gehad dus. Hou maar op, word gek van die corona 

Lisa lief dat je het vraagt! Controle was prima alleen idd nog niet ingedaald dus advies blijft t zelfde voor als de vliezen eerst breken voor de zekerheid dan, stel het gebeurd dan is t meestal zo dat de baby dan meteen indaald. Maar goed moet dan dus gewoon gaan liggen en meteen bellen dan komen ze voelen hoe hij ligt. Ben benieuwd naar jou controle morgen! Stel je hebt ontsluiting kan je ook vragen of ze je wil strippen? Dat kan helpen het opgang te brengen. Duim voor je dat het idd nog spontaan begint.

Ja aftellen aan de ene kant wel, aan de andere kant verwacht ik eigenlijk dat het nog wel z'n 3 weken duurt dus we zullen zien..
Lisa V. (Gast) - schreef op 01-04 om 12:43
Fijn dat de controle goed was, kirstnn! Spannend afwachten dus weer. Een collega van mij was uitgerekend voor 17 april en is gisteren bevallen. Het kan ineens snel gaan ... Water gebroken in de voormiddag en om 18.50 uur baby geboren.

Mijn controle vandaag was goed. Baby nu echt volledig ingedaald. Hartslag baby en mijn bloeddruk + urine waren prima. Schatting gewicht wat moeilijker doordat hoofdje nu zo laag ligt, maar ze blijft denken zo’n 3,3 kg.
Ook ontsluiting voor het eerst gecheckt. Baarmoederhals was verzacht maar nog niet verkort en een ‘dikke vinger’ ontsluiting. 1-2 cm denk ik dan. Ze voelde het hoofdje van de baby, die goed ligt. Ik verloor meteen erna bloed en ook een slijmprop bloed; de slijmprop denk ik dan?? Strippen heeft ze nog niet gedaan, maar wel gevoeld dat bekken breed was.
Nu moet ik zaterdag op controle (monitor bij vroedvrouw), dan dinsdag en donderdag evt inleiden. Ik hoop dat het straks of morgen toch begint! Mijn gynaecoloog is net van wacht dit weekend, dus dat is wel fijn.

Ik vind de bevalling toch spannend hoor! Dat meten van ontsluiting voelde toch al niet fijn ... Echt pijnlijk vond ik het niet, maar weet niet of ik het zonder verdoving ga kunnen, bevallen. Hopelijk wel!

Hoe gaat het met jullie nog?
kirstnn - schreef op 01-04 om 13:10
Lisa klopt als het begint kan het snel gaan, beetje jaloers op jou collega maar dat zul je zelf net zo goed hebben denk ik zo 

Fijn dat je controle goed was! Ben benieuwd of de schatting van zijn gewicht klopt. Zal idd wel zoiets wezen qua ontsluiting denk ik, was handiger geweest als er gewoon gezegd was zoveel cm he haha  Kan goed de slijmprop zijn idd, zelf heb ik die echter bij Jackson nooit gezien. Afwachten ook maar weer dus, hopelijk is voor zaterdag de bevalling gewoon al begonnen! 

Er zijn meer vrouwen die t voelen van de ontsluiting heeeel vervelend vinden dus daarin ben je niet de enige hoor! En dat je t spannend vind is ook logisch maar komt echt wel goed!

Hier alles prima 37+3 'pas' vandaag Behalve dat ik er wel klaar mee ben heb ik verder niet echt ergens last van dus dat scheelt wel.
Lisa V. (Gast) - schreef op 01-04 om 22:57
Kirstnn, inderdaad. Ik ben erg jaloers. Het wachten duurt toch zoooooo lang!

Ja, misschien komt het doordat de baarmoedermond nog hoog zat, of misschien heeft ze stiekem toch een beetje gestript? Haha!! Dan denkt ze vast: die zie ik snel terug.

Hoewel je nog maar 37+3 bent, snap ik wel dat je graag wil bevallen! Bij mij is het net zo: nergens last van, maar het is goed geweest nu.

Vandaag nog wat slijm en een beetje bloed verloren na dat toucheren. Verder nu weer menstruatiekrampen. Ben eens benieuwd ...
kirstnn - schreef op 02-04 om 00:10
Lisa ja ik snap je helemaal hoor! Dat wachten is ook gewoon drama. Wij dachten toendertijd dat Jackson ook eerder zou komen door de wekenlange voorweeën maar hij kwam ook pas met 40+5. 
Ja blijft t beetje gokken he waardoor het nu precies komt hahah.

Ja precies uiteindelijk ben je er ook gewoon aan toe en wil je graag je kindje ontmoeten! 

Spannend! We horen het wel mocht het zover zijn 
gita - schreef op 02-04 om 09:41
Hierbij een foto van ons mooie meisje

We genieten nog steeds en de kraamtranen nemen zo langzaam de overhand   

Ik kan om alles wel huilen.. Dominic die zijn zusje kusjes geeft, als ik knuffel met mijn twee liefdes Manlief die gewoon danst met ons meisje.. En zo nog wel veel meer 

Ik hoop voor jullie dames dat het allemaal snel mag beginnen! Het is de maand APRIL!! Babymaand
Lisa V. (Gast) - schreef op 02-04 om 14:45
Wauw, gita, wat een mooi meisje!!  Je mag heel erg trots zijn!

Hier vannacht wakker geworden rond 3 uur met pijn. Ik denk dat de weeën begonnen zijn. Het is sowieso anders dan de eerdere menstruatiekrampen. Ze begonnen om het kwartier, nu om de 10 minuten ongeveer. Van 3-6 wakker gelegen, dan nog wat geslapen maar wel paar keer wakker geworden van de pijn. Ik ben niet 100% zeker omdat de pijn snel opzet en ineens weg is i.p.v. zo zacht opkomend en weggaand ... We gaan zo dadelijk even op controle (monitor + misschien nog eens ontsluiting checken). Spannend is het wel!
kirstnn - schreef op 02-04 om 15:21
Wat een schatje Gita!  Lekker van genieten! Die kraamtranen gaan wel weer over 


Spannend Lisa! Succes met de controle, ben heeel benieuwd! 
Marie (Gast) - schreef op 02-04 om 16:17
Gita, wat een mooi meisje  gefeliciteerd! 

Hier 31 maart een nieuwe controle gehad, alles gaat goed! Vandaag 36 weken! 
Ons meisje is met 35+5 weken geschat op 2.1kg en 45 centimeter  mocht ze tot de 40 weken blijven zitten dan schatten ze haar op 2.8kg en 48cm..  

Spannend Lisa! Ik ben benieuwd. 
Lisa V. (Gast) - schreef op 02-04 om 18:32
Net drie kwartier aan de monitor gehangen. Het zijn dus wel degelijk weeën! Ik heb ondertussen ook een verkorte baarmoederhals en 3 cm ontsluiting. We zijn even weg uit het ziekenhuis (afhaaleten) en gaan terug als de weeën elkaar sneller opvolgen. Nu is het zo’n 9-10 minuten ertussen.
We mochten ook blijven, maar voorlopig kunnen we daar ook niet meer doen hé.
Er werd al een coronatest afgenomen (48 uur geldig) zodat mijn mondmasker toch af mag als deze negatief is.
Sorry, even alleen over mezelf bezig! Ik vind het spannend!
kirstnn - schreef op 02-04 om 19:21
Lisa zo blij voor jou dat het eindelijk zover is! Moet je bij jullie in het ziekenhuis die anders de heletijd op tijdens de bevalling? Neem aan dat die gewoon negatief is toch.. Alvast heel veel succes meid!  Is ook spannend maar komt echt goed. Je gaat jullie Gusje ontmoeten 
MamaN (Gast) - schreef op 02-04 om 21:23
Wat een schatje Gita kan me voorstellen dat je geniet!

Spannend hoor Lisa! Binnen nu en morgen dus weer baby nieuws erbij!! Joehoee
Lisa V. (Gast) - schreef op 02-04 om 23:54
We zijn zo’n 6 uurtjes verder en ik heb nog maar 4 cm ontsluiting.  Dit ondanks de weeën die om de 7-8 minuten komen. Pffff.
We blijven in het ziekenhuis. Gaan wat proberen te slapen ... Al bijna 21 uur geleden dat de weeën begonnen ...
Ook coronatest is opnieuw afgenomen omdat de vorige ‘niet te bepalen’ was.
MamaN (Gast) - schreef op 03-04 om 05:52
Ach meis  dat is ontzettend zwaar! Misschien pijnstilling zodat je nog wat tot rust kan komen. Zet hem op je kan dit!!
gita - schreef op 03-04 om 08:34
Nee Meis toch  
Pff.. ik hoop dat jullie snel jullie kleine man in armen hebben  
kirstnn - schreef op 03-04 om 09:14
Lisa idd wat mamaN zegt evt pijnstilling zodat je wat rust hebt of wat kan slapen.. Jij kan dit! 
Lisa V. (Gast) - schreef op 03-04 om 13:27
Wat lief van jullie dames, die laatste berichten!

Het is me uiteindelijk toch zonder pijnbestrijding gelukt. Vanmorgen om 5.46 uur is Gus geboren!! Hij meet 49,5 cm en weegt 3375 g. We zijn natuurlijk helemaal verliefd!!
Ik heb, uiteraard, niet meer kunnen slapen. De weeën bleven flink doorzetten en ik wist met mezelf geen blijf. Gelukkig had ik ineens wel snel 6 en 7 cm enz. Dat was vooral mentaal een hele opkikker! De bevalling verliep goed, al vond ik het toch echt zwaar (pijnlijk). De borstvoeding komt prima op gang en voorlopig slaapt Gus mooi tussen de voedingen door. 
gita - schreef op 03-04 om 13:54
Gefeliciteerd Lisa met de geboorte van jullie zoon Gus
kirstnn - schreef op 03-04 om 14:04
Gefeliciteerd Lisa met jullie Gus! 
Fijn dat het naderhand toch wat sneller ging, het doet zeker pijn maar ondanks dat heb je t wel gewoon geflikt! Nu lekker genieten van jullie ventje 
Tina (Gast) - schreef op 03-04 om 16:09
Gita , Lisa en Nicky. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie wondertjes  gaat alles goed met jullie?
Gita, wat een mooi prinsesje!!

Hier onze Rover alweer 6 weekjes oud! 
Hij weegt inmiddels 2685gram en is 47 centimeters. Als hij zo door gaat mag hij volgende week vrijdag lekker mee naar huis  dan kunnen wij eindelijk gaan genieten van ons gezinnetje! 
Hij is sinds 2 weekjes van de beademing, en sondevoeding  
In 6 weekjes tijd is hij 1230 gram aangekomen en 9 centimeter gegroeid! Ik ben een super trotse mama
Samantha (Gast) - schreef op 04-04 om 09:19
Op 30 maart ben ik opgenomen met het HELLP-syndroom.. Waarnaar het allemaal als een sneltrein voorbij is geraast..  
maar op 1 april 2021 om 12.20uur is met een spoedkeizersnede onze dochter en zusje Amara Mirthe geboren. Ze is gehaald met 35 weken en 1 dag, weegt 2577gram en meet 46cm. 

gita - schreef op 04-04 om 10:15
Tina, 6 weken alweer  de tijd gaat snel hè! 
Wat fijn dat hij waarschijnlijk vrijdag mee naar huis mag  fijn om te horen! 

wow samantha.. gefeliciteerd met de geboorte van Amara  
Hoe voel je je nu? Lijkt me heel heftig dat te moeten meemaken.., maar gelukkig hebben ze op tijd ingegrepen en is jullie meisje met spoed ter wereld gebracht! 
Mooie lengte en gewicht! Geniet van jullie dochter! En ik hoop dat alles met zowel jou als Amara goed blijft gaan!!

Fijne paasdagen dames!
kirstnn - schreef op 04-04 om 10:54
Tina wat fijn dat het zo goed gaat met Rover! Logisch dat je trots bent  Het is jullie gegund om eindelijk als gezin te gaan genieten 

Samantha wat heftig! Gefeliciteerd met de geboorte van Amara  Hoe gaat het met jou en met haar?

Fijne Pasen allemaal! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2021 deel2! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan