Uitgerekend April 2021 deel2! - Zwangerschapsforum

kirstnn - schreef op 20-05 om 16:08
En mamaN hoe gaat het brengen van de kids met Liyam erbij? Hier gaat t idd ook weer beter nu hij weer naar de psz kan.

Scheelt al dat je zelf weet dat t meer de gedachte is 
674 antwoorden en 4302693x bekeken
Gitaa - schreef op 20-05 om 18:57
Morgen ons kleine prinsesje alweer 2mnd  

Sinds gisteren slaapt Genevieve op haar eigen kamertje en dat gaat trouwens enorm goed! 
Dominic begint een beetje zijn eigen regeltjes te bepalen  nachten wakker worden en dan spelen met zijn speelgoed.. 
kirstnn - schreef op 21-05 om 22:18
Wauw 2maanden alweer Gita, wat gaat het snel zeg! Fijn dat dat goed gaat  

Oef die Dominic hahah, hopelijk stopt die daar snel mee! 

Hoeveel/hoevaak drinken jullie kindjes? Hier vandaag de fles opgehoogd dus ik was even benieuwd 
Nicky28 - schreef op 22-05 om 12:29
5 weken
Gita, 2 maanden alweer. Het vliegt voorbij hè Wat knap van haar dat ze op haar eigen kamertje slaapt! Binnenkort gaan we dit met V.iënna ook oefenen, maar ik vind het eigenlijk nog wel fijn zo dichtbij me. 
Kirstnn, bij mij drinkt ze nog 6-7x per 24u, wel volledig borstvoeding dus dat is mss weer net anders.
V.iënna weegt nu 4100 gram en is 52cm. Waar is dat kleine meisje naartoe haha, ze heeft haar geboorte gewicht zo'n beetje verdubbeld op een kleine 2 maanden tijd
Gitaa - schreef op 22-05 om 15:33
Ons kleine meisje weegt 5100gram en is 56cm
Genevieve drinkt 5/6x per 24u  we mogen het langzaam afbouwen tot 5x per 24u.
Gitaa - schreef op 23-05 om 12:31
Dominic is inmiddels ook een grote jongen aan het worden, Hij slaapt zonder tut en is vannacht de hele nacht droog gebleven  

Ik lijkt een buikgriep te hebben..  Helaas mag Dominic daardoor donderdag niet naar de Psz.. (Kl* Corona regels) 
kirstnn - schreef op 27-05 om 12:33
Nicky28, dat is idd net anders maar volgens mij wel al knap hoor nog maar 6-7x. Je hoort heel vaak dat bv baby's vaker komen dus  Groeit goed dus, super fijn!

Gita en dan 150+5 neem ik aan? Hier nog op 7x, waarvan de 7e dus de nachtvoeding is. Moet maandag naar t cb. Wat knap van Dominic, hier is zindelijkheid nog steeds drama  Dat is balen idd, hopelijk knap je snel op.
Gitaa - schreef op 27-05 om 18:18
Kirstnn, ja dat klopt  
Ik ben alweer iets beter, misselijkheid en buikpijn zijn er nog wel verder is het overgeven sinds gisteren gestopt 
Gitaa - schreef op 29-05 om 10:11


Can’t wait to see , Mommy’s expecting number 3 

Volgens mijn berekening ben ik uitgerekend rond 3 februari .. 
kirstnn - schreef op 29-05 om 10:55
Wow Gita, gefeliciteerd! 
Was dit gepland of een verrassing aangezien je met de pil zou beginnen? 
Gitaa - schreef op 29-05 om 11:07
Kirstnn , het was niet gepland.. een kleine verassing 
kirstnn - schreef op 30-05 om 11:01
Awhh leuk hoor! 

Hoe voel je je?

Gitaa - schreef op 30-05 om 11:30
Ik voel me best wel goed, Wel veel last van maagzuur en misselijkheid met vlagen  

Morgen kan ik bellen voor een eerste afspraak..  

Ben wel bang voor commentaar van onze families.. Onze vieve wordt in Maart 1 en baby#3 komt in Januari/Februari..  
Lisa V. (Gast) - schreef op 30-05 om 21:48
Oh, Gita, gefeliciteerd seg!! Wat een verrassing!!!  Waaauw!
Je niets aantrekken van negatieve reacties hoor. Mijn achternicht heeft een zoontje en daarna een dochtertje dat ook slechts elf maanden jonger is. Zij kregen ook commentaar, maar zijn zelf dolgelukkig en wat is het mooi om hen samen te zien!

Gus is bijna twee maanden oud. Hij is een vrolijke, lieve baby. Zo verliefd!! Krampen blijven vaak terugkomen, maar het is nog steeds een pak beter dan eerst. Hij slaapt ‘s nachts al een hele tijd door. Tussen 22 en 23 uur krijgt hij nog een flesje, dan pas tussen half 6 en half 7 weer. Hij krijgt nu dan ook 5 voedingen van 150+5. Dinsdag wordt hij weer gemeten en gewogen.
We willen hem rond de leeftijd van 4 maanden op zijn eigen kamer leggen, althans als de krampen dan echt door zijn. Af en toe wordt hij er ‘s nachts wakker van en dan moet ik hem sussen met een tutje of even bij mij nemen. Als ik daarvoor altijd uit bed moet ...

Hoe gaat het verder nog met jullie kleintjes?
Gitaa - schreef op 31-05 om 09:04
LisaV , het is inderdaad een verassing Wad absoluut niet gepland .. maar hij/zij is net zoals grote broer en zus enorm welkom! 
Ik ben vooral bang voor het commentaar van mijn ouders en schoonouders, dat het te snel is (bijna 11maanden verschil) Ik denk vooral dat het straks makkelijker is omdat we dan natuurlijk Genevieve en de baby in de luiers hebben.. Dominic bijna 5 dagen in de week op school zit..  We zullen zien hoe het gaat lopen.. Al met al zijn wij er gelukkig en blij mee dat dit ons voor de derde keer is gegund!

Wat fijn dat Gus het zo goed doet, vervelend van die krampjes.. weten jullie waar dat aanligt? Koemelkallergie? 

Genevieve is inmiddels 2 maanden.., haar laatste flesje is om 23:00 en de volgende dan tussen 06:00 en 07:00  
21 juni moeten wij weer een bezoekje brengen aan het CB (consultatiebureau) wordt ze weer gewogen, gemeten en krijgt ze inentingen

Vanmorgen gebeld en ik mag 25 Juni langskomen voor de eerste echo  
kirstnn - schreef op 31-05 om 10:01
Gita daar moet je je niks van aantrekken, makkelijker gezegd dan gedaan dat weet ik! Maar zolang jullie er blij mee zijn is het helemaal goed toch. Ben heel benieuwd naar je echo komende maand! 

Fijn dat Gus het zo goed doet Lisa! Balen van de krampen nog steeds, helaas heeft de ene daar gewoon meer last van dan de andere.. 

Logan is morgen 5 weken, vanaf t begin liet hij snachts al snel 4-5,5uur tussen de flesjes maar wel steeds andere tijden. De afgelopen dagen is de laatste fles rond 00:00 en komt hij zo rond 06:30/7:00. Verder is hij heel makkelijk en vind alles wel prima, echt tegenovergestelde van Jackson! En qua uiterlijk is t juist net hem, bizar gewoon net een tweeling  Straks 11:50 heb ik afspraak bij t cb, heel benieuwd hoeveel hij is aangekomen. 

Gitaa - schreef op 31-05 om 12:17
Kirstnn, dat klopt ja makkelijker gezegd dan gedaan  Al heb ik wel geleerd dat je het beter met een korreltje zout kunt nemen want dan ze toch wel heel blij zouden zijn met hun toekomstige kleinkind!
Ik ben ook weer opnieuw benieuwd.. het blijft telkens spannend hé .. 

Hoe was je afspraak bij het cb?  Genevieve is spreken manlief! 
MamaN (Gast) - schreef op 31-05 om 14:08
Wow wow ik kijk even niet en er zijn alweer nieuw babies onderweg!!! Haha wat ontzettend leuk Gita!! Gefeliciteerd  3 is hartstikke leuk take it from me haha( en nog praktisch)

Kinderen naar school brengen zit er inmiddels in Kirsten. Ik heb alleen nu al geen zin om te beginnen met werken eind augustus. Ook al is het nog steeds thuiswerken. Ik ga ook ouderschapsverlof opnemen en minder werken. Heb nog recht op van 3 kids. Dus ga ik zeker gebruiken! 

Hier morgen naar het cb. Hoe was het vandaag kirsten? 
kirstnn - schreef op 31-05 om 15:14
Gita dat ook nog idd, daarom komt wel goed  Ja blijft zeker iedere keer weer spannend! 

Afspraak cb was prima, hij is al 55,5cm en weegt 4460  Alleen ze wilde z'n hartje luisteren maar meneer ademt zo hard dat ze t niet goed kon horen dus met 8 weken moet dat nog een keer. Niet omdat ze denkt dat er iets is maarja ze moet t wel checken natuurlijk.

Fijn dat dat er al in zit mamaN! Zou ik ook doen ja waarom niet als je die keuze hebt 
Nicky28 - schreef op 04-06 om 12:01
5 weken
Wauw Gita proficiat!! Wat een leuk nieuws  idd, niet teveel aantrekken van negatieve reacties. Ik snap dat het niet leuk is, maar uiteindelijk gaat het om wat jullie willen/ gelukkig maakt  oh heerlijk zeg  hoe voel je je? Gaat het een beetje icm de verzorging van Genevieve? 

Lisa V. wat fijn dat Gus zo'n lieve baby is  Hopelijk gaat het snel nog wat beter met zijn krampjes, maar gelukkig zit er wel al verbetering in. 

MamaN ik geef je groot gelijk, zeker gebruik van maken  ik zie er ook als een berg tegenop. Van tevoren had ik me niet voor kunnen stellen dat ik het liefst thuismoeder was geworden. Maar helaas kan dat financieel niet echt. Over 3 weken start ik alweer en hoewel ik ergens wel zin heb om weer eens buiten en onder de mensen te komen denk ik aan de andere kan ook, dat arme kindje  laat me maar lekker hele dagen voor haar zorgen en voor het huishouden en hond  

Wat doen jullie kindjes het allemaal goed met de nachturen  knap hoor! Hier is het de ene keer 4,5 uur ertussen en de andere keer 6u. Maar allemaal al een stuk fijner als de 3u in het begin  Ik krijg V.iënna alleen echt niet uit haar voorkeurshouding en ze begint toch wel een klein beetje een afgeplat hoofdje te krijgen  ik voed al om en om, als ze bij ons zit is het altijd in haar niet voorkeurshouding en soms doe ik met een kussen haar ook op haar andere zij "dwingen" maar dan zet ze het op een huilen totdat ze weer in haar voorkeurshouding kan liggen. Tja... waar doe je dan goed aan  Zo'n kussentje vind ik eng, omdat ze dan haar spuug niet kwijt kan en ze spuugt toch regelmatig na haar voeding. Hier 23 juni weer terug naar het CB  
Gitaa - schreef op 04-06 om 12:14
Kirstnn, fijn dat de afspraak bij het CB goed was Logan groeit goed hé! 

Nicky, ik voel me best wel goed.. Wel veel last van maagzuur en misselijk is nu ook echt aanwezig.. voornamelijk als ik net heb gegeten
Het gaat goed icm de verzorging van Genevieve, Ze is een makkelijke baby heb eigenlijk niets te klagen! Mevrouw huilt alleen als ze trek heeft of een vieze luier ..Dominic slaapt in de nacht ook veel beter en wordt eigenlijk niet wakker als Genevieve huilt. 
Wat vervelend .. misschien helpt het om een ondersteuningskussentje te kopen? Ik heb er helaas geen ervaring mee.. Dominic sliep vaak anders en Genevieve slaapt ja vaak op haar zij! 

Genevieve mag op 21 juni weer een bezoekje brengen aan het CB. Zelf wegen we ons meisje ook af en toe.. Gisteren woog ze 5,5kg
Gitaa - schreef op 04-06 om 12:18
MamaN , hoe was jullie controle bij het CB?
kirstnn - schreef op 04-06 om 15:58
Nicky28, misschien afspraak maken bij een osteopaat voor haar voorkeurshouding? Jackson heeft ook een plat achterhoofd door het continue op zijn rug liggen. Voel je ook nu nog steeds echt, en als z'n haren kort geschoren zijn zie je het ook.. Dat wilde ik dus bij Logan niet dus die leg ik op zijn zij en dan steeds afwisselend van kant.

Gita ja heel goed idd!  
MamaN (Gast) - schreef op 04-06 om 20:18
Jaa Nicky dat gevoel van weer onder de mensen en iets anders dan alleen mama zeg maar zijn begrijp ik heel goed! Alleen ik moet nog verplicht thuis werken. Dus voor mij voelt het als nog iets extra’s erbij. Ik ga in gesprek met mijn leidinggevende om het te rekken tot eind augustus. Wat extra verlof erbij. Mijn kleintje heeft geen voorkeurshouding maar ik leg hem sinds gister overdag ook meer op zn buikje. Dan slaapt hij ook beter soms bleef hij zo onrustig en nu met de warmte helemaal. 

Jaa goed Kirsten! Alle controles waren goed. Bolle weegt al 6 kilo! Waar gaat mijn kleine babytje heen!! 
MamaN (Gast) - schreef op 04-06 om 20:19
Oh oeps ik bedoel Gita haha ipv Kirsten
Gitaa - schreef op 13-06 om 15:08
MamaN , 6 kilo hihi 
Onze kleine meid weegt bijna 5.7kg. 
Hoe is het met jullie allemaal?   
Ik ben nu 6 weken en 2 dagen zwanger  Dominic verteld dat er een baby in mama haar buik groeit.. hij snapt er niet echt veel van en wijst dan richting Genevieve 
kirstnn - schreef op 16-06 om 23:23
Hier alles goed, heel tevreden mannetje  Maandag weer naar het cb. Ben heel benieuwd hoeveel hij gegroeit is want als dat weer zoveel is zoals de vorige keer, dan gaat hij net zo hard als Jackson toendertijd en die was al heul snel geen baby meer 

Hahah Dominic zal wel denken, de baby is er toch al mama! Nog iets langer als n weekje en je hebt alweer je eerste afspraak 
Gitaa - schreef op 17-06 om 00:18
Vanmorgen een echo gehad vanwege bloedverlies met stolsels..., ik heb een miskraam gekregen met 6,6 weken  kindje is gestopt met groeien op 6,1 weken.. Ik mag me prijzen met twee heerlijke en gezonde kindjes ooit komt ons derde kindje er .. alleen was de tijd nog niet daar 

Maandag moeten we weer met Genevieve naar het CB. Ik ben benieuwd hoe onze kleine meid ervoor staat!
kirstnn - schreef op 17-06 om 00:42
Ohnee Gita  Dat is gewoon super kut, woorden schieten te kort.. Veel sterkte 

Toevallig! Wij moeten in de middag rond 15:00 dacht ik.
Gitaa - schreef op 17-06 om 10:40
Kirstnn, wij mogen al om 09:30

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2021 deel2! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan