Uitgerekend September 2021 - Zwangerschapsforum

Duimpje90 - schreef op 29-12 om 20:44
23 weken
Thanks! 

Ja, ik zal zeker een foto sturen. Deze kan ik allen uploaden in mijn profiel of niet? 
783 antwoorden en 2232662x bekeken
Debbsster - schreef op 29-12 om 21:19
23 weken
Heyyy ????
nou ik ben er nog achter aan het komen hoe het hier allemaal werkt, bedankt voor je berichtje en ik heb je gevonden... 
Wanneer ik uitgeteld ben is nog een beetje onduidelijk aangezien ik eind november een miskraam had maar heel veel zin en vertrouwen in deze zwangerschap ????

Bedankt voor je uitnodiging en ik sluit me hier graag bij aan!!!
Feyre - schreef op 29-12 om 21:45
23 weken
Duimpje nee hoor op imgur kan je een foto uploaden en dan de direct link kopieren dan hier in het tekst vak zie je een plaatje met een + daar klik je op en dan kan je daar je link in plakken. je kan ook op foto toevoegen klikken rechts onder de tekst balk hier
Feyre - schreef op 29-12 om 21:48
23 weken
Debbsster spannend ik zie een streepje nu hopen dat deze mooi oploopt en een plakkertje is! je kan je datum bereken nav je laatste ms. dus de eerste dag bloeding van je miskraam
Debbsster - schreef op 29-12 om 21:53
23 weken
Dan kom ik uit op 4 september, maar mijn cyclus is dan langer dan normaal maar dat zal wel aan de miskraam liggen...
Bedankt!!

Fijne avond!!
Liefs
Karlijn - schreef op 29-12 om 22:04
23 weken
Hoi dames!
Allereerst gefeliciteerd met jullie mooie positieve testen! Ik mag me daarbij aansluiten  met de uitgerekende datum van 4 september (met wat gemengde gevoelens, die helaas bij sommige van jullie ook bekend zijn).
Vaak in dit soort forums meegelezen en nu eens besloten dat het fijn zou zijn om mee te praten. 
Ik ben de trotse moeder van een zoontje van 22 maanden (na een super vlotte bevruchting en voorspoedige zwangerschap). Vorig jaar rond deze tijd besloten we voor een tweede te gaan. In januari meteen positief getest, echter een week later een bloeding en bij de echo helaas niets meer te zien. In mei opnieuw zwanger. De eerste echo was kleiner dan verwacht en na een week in spanning opnieuw een echo waarbij alles goed was en we vier dagen terug kregen. Bij de termijnecho met 11 weken bleek echter dat het vruchtje rond de 8 weken gestopt was met groeien. Half juli daarom met medicijnen een miskraam opgewekt. En nu...6 maanden later (eindelijk) opnieuw zwanger! Ik ben echt heel blij, de eerste mijlpaal is er, maar vind het ook spannend. Het onbezorgde (voor zover dat al mogelijk is :angel is er toch wel af. 
Hoe is dat voor degene van wie ik al las een soortgelijk verhaal te hebben? Ben benieuwd naar hoe jullie hiermee omgaan. Zonder al te veel nadruk op de vervelende ervaring te willen leggen natuurlijk...laten we vooral blij zijn 
Feyre - schreef op 29-12 om 22:41
23 weken
Debbsster ja dat kan idd van de mk zijn. Ik zou gewoon de 4e aanhouden. Vlk gaat daar ook op af. En dan met de echo merk je wel hoever je echt bent.

Karlijn welkom.en gefeliciteerd. Wat een nare ervaring. Hopelijk is dit een plakker. Ik heb zelf ook een mk gehad en ook dit weegt nu nog mee. Ik maak me minder zorgen maar dat is mede door de oploop van me testen, echter blijft wel de angst er met elk toilet bezoek dat ik bloed zie bijv.
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 08:41
23 weken
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 08:43
23 weken
Goedemorgen dames! 

Zoals beloofd hierbij mijn foto van de test van vanmorgen! 
Bovenste 28/12
Middelste 29/12
Onderste vandaag 30/12

Dit is wat ik echt hoopte te gaan zien, dat de testjes mooi oplopen. En volgens mij is dat gebeurd, of niet?!
Ik heb wel echt ontzettende krampen, trekkerig gevoel, weeig gevoel. Kan het niet echt omschrijven... 

Spannend zeg! 
Feyre - schreef op 30-12 om 08:48
23 weken
Duimpje wow mooie oploop hoor! Heb je nog testen? Dan zou ik overmorgen weer testen en zou je weer oploop moeten zien.

Dat krampige zeurend gevoel heb ik ook wel is, dit is je bm die al aan het groeien is dus dat is een goed teken hoe eng het ook voelt omdat het net ms krampen zijn
Feyre - schreef op 30-12 om 08:53
23 weken
Debbsster hoeveelste kindje is het voor jullie?
En als jullie data hebben voor de echo geven jullie die dan door?  dan zet ik ze in het lijstje
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 08:54
23 weken
Hoi Karlijn, 

Welkom en proficiat! 
Mijn zoontje is van 15 februari, volgens mij is jouw zoontje dan ook in februari of niet?
Het is zeker heel erg spannend en onwerkelijk allemaal.

Wat hebben jullie een zwaar traject doorgemaakt. Als je terugleest op de eerste pagina heb ik mijn verhaal ook kort uitgelegd. Was ook niet zo'n leuke periode geweest. En nu, nu gelijk de eerste ronde zwanger! 
Zoooo ongelooflijk spannend!

Het onbezorgde is er zeker vanaf. Constant leef ik in onzekerheid eigenlijk. Hoe is dat door kom? Geen idee eigenlijk... Hihi
De eerste zwangerschap was voor mij letterlijk en figuurlijk 'overleven' door een zware HG zwangerschap. 

Ik wilde graag zien vanmorgen dat de testjes oplopen qua duidelijkere strepen. Dat is vanmorgen vokgens mij gebeurd, kan het nog steeds niet geloven. Maar nu kan ik het wel oprecht meer loslaten.
Wel ben ik ontzettend bang voor wederom een HG zwangerschap, waarvan de kans bij een tweede zwangerschap wederom 87 procent is dat ik het weer krijg. 

Iedereen een dikke proficiat voor de positieve testen! Zet hem op, we kunnen het! 
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 08:56
23 weken
Feyre, dank je wel! Ja, vind deze echt super mooi oplopen! Ik ben blij haha. Nu kan ik wat relaxter zijn. 

Ik heb nog twee testjes liggen dus inderdaad vd week nog een keertje testen. Morgenochtend ga ik de verloskundige even bellen dan hoor ik vast de datum vd eerste echo. 
Zou je mij op uitgerekende datum 4 september willen zetten ipv 6 september? Heb het nu eena goed uitgerekend en kom op 4 september uit hihi
Feyre - schreef op 30-12 om 09:00
23 weken
Haha ik pas hem aan Duimpje mijn bonus dochter is btw van 11 feb  ik heb ook een vriendin die bij de eerste HG had helaas nu bij de 2e ook. De kans is dus wel heel hoog ik hoop heel erg voor je dat je geen HG krijgt
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 10:36
23 weken
Wat grappig dat jouw bonus dochter van 11 februari is! Wij hebben geplande keizersnede gehad en ik kon toen kiezen tussen 11 feb en 15 feb. We hebben voor 15 feb gekozen omdat het kindje dan zo lang mogelijk in de buik zat. 

Ja, dan weet jij wel enigsinds hoe het is/eruit ziet als iemand een zwage HG zwangerschap heeft/heeft gehad. Dat gun je echt niemand. 
Was jouw vriendin ook opgenomen in zkh en veel afgevallen? Ik gaf echt wel 40x op een dag over, zelfs als er niks meer in zat. Alle geuren, geluiden, licht etc was allemaal teveel... Echt afschuwelijk. 

Ik zie dat jij ook 30 jaar bent? Ik ook! Leuk. 

Waar komen jullie allemaal vandaan? 
Karlijn - schreef op 30-12 om 10:41
23 weken
Hoi Feyre en Duimpje,
Bedankt voor jullie berichtjes! Lief dat jullie zo reageren. Vaak krijg ik toch wel een reactie dat je al blij moet zijn met wat je hebt. En natuurlijk ben ik heel gelukkig met ons zoontje, maar het gezin voelt nog niet compleet. 
Wat naar dat jullie een soortgelijke ervaring hebben. Elk toiletbezoek is inderdaad even spannend 
Wat een heftige ervaring heb je gehad Duimpje! Eerst een mk, dan zo lang moeten wachten (ik vond die 6mnd al slopend) en dan zo’n zware zwangerschap. Super dat je nu zo snel zwanger bent geworden. En wie weet is deze keer helemaal anders. Fingers crossed!
Voor mezelf probeer ik maar niet te veel valse zekerheid te creëren. De vorige keer was echt een achtbaan. Mocht wat eerder komen voor de eerste echo. Toen kwam de meting op een week kleiner dan te verwachten. Een week moeten wachten, toen de felicitaties omdat alles toch goed was. Om vervolgens drie weken later te horen dat het toch helemaal mis was. De goede echo was dus nog niet eens de garantie dat het goed zat. Daar had ik door mijn eerste, voorspoedige zwangerschap, toch niet zo veel rekening mee gehouden en zal ik nu wel doen. Er zit niets anders op dan rustig afwachten en hopen op het beste. 
Gelukkig geeft een bijna peuter veel afleiding. Mijn zoontje wordt 11 februari twee. Die van jou ook Duimpje, of viert hij zijn eerste verjaardag?
Feyre - schreef op 30-12 om 11:42
23 weken
Duimpje me vriendin is bij de eerste zwangerschap meerdere keren opgenomen geweest. spuugde idd ook zo'n 40x per dag en hield niks binnen. nu bij de 2e waren ze het voor en heeft ze zware medicatie ervoor gekregen. ze spuugt nog wel maar minder en ligt dus veel omdat ze niks kan. ze zei al gelijk ik wou 3 kinderen maar ik kan dit echt niet nog een 3e keer aan. geef der groot gelijk. HG is een mega impact op je lijf en je geestelijke welbevinden. Ik heb geen HG gehad maar ben wel extreem misselijk geweest van week 6 tot week 23 erna ging het pas iets beter. in die tijd kon ik ook amper iets.

ik kom overigens uit Rotterdam maar woon in Assen xD

Karlijn inderdaad heftig en een echo kan je geruststellen maar is nooit een zekerheid dat het goed blijft gaan idd. helaas komt het zelfs ook voor dat het tijdens of net na de bevalling nog helemaal mis gaat. moet je natuurlijk niet aan denken! en gelukkig gaat het vaker beter als verkeerd dus daar houd ik me wel aan vast. ik zie door me werk ook heel veel op dit gebied
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 13:53
23 weken
Ja klopt, ik ook 3 keer opgenomen geweest. Eerste keer 5 dagen, tweede keer ook en derde keer 10 dagen. Welke medicatie heeft je vriendin op dit moment? Ik ben bezig mijn HG plan in te vullen welke ik aan gyn, ziekenhuis, huisarts en verloskundige kan geven zodat we weten waar ik me goed bij voel en wat hun voor mij kunnen betekenen en ook qua medicijnen etc. Dus morgen ga ik verloskundige bellen en hopelijk mag ik snel even langskomen en dan goed plan maken. 
Ik was 13 kilo afgevallen en kon alleen maar op de bank en in bed liggen. Alle bewegingen moest ik overgeven. Echt heftig. 

Vooralsnog ben ik op dit moment alleen echt heel erg moe. Verder nergens last van. Alleen dan eem rommelige buik.

Hoe gaat het verder met jou? 

Karlijn - schreef op 30-12 om 14:06
23 weken
Wow, 40 keer per dag overgeven...vreselijk! Ik wist eerlijk gezegd niet dat het zo extreem zou zijn. Ik hoop echt dat je dat deze keer bespaard blijft!
Wat toevallig dat 11 februari voor jullie ook een datum met betekenis is. Mijn uitgerekende datum was 28 feb, dus voor mij was het een spontane verrassing. Een dag na de verjaardag van m’n moeder en op dezelfde dag als die van m’n schoonvader...hehe. We hebben dus drie jarigen in twee dagen. 
Hoe oud zijn jullie kindjes?
Grappig dat je in Assen woont Feyre, daar werk ik. Hoewel ik er sinds afgelopen maart al niet meer ben geweest ivm thuiswerken. 
Feyre - schreef op 30-12 om 16:00
23 weken
Duimpje oef ik heb eigenlijk geen idee welke medicatie ze heeft. bij der 1e kindje had ze het wel is gezegd maar nu eigenlijk alleen dat ze medicatie heeft. ik tob nu heel erg met me gewicht vind mezelf echt te zwaar al. er zit nog 3kg aan van me vorige zwangerschap helaas. en nu met de feestdagen nog iets aangekomen. ik weet dat afvallen nu niet goed is dus ik laat het maar, maar hierna is het toch ff flink aanpakken en dan wil ik überhaupt onder me zoontjes start gewicht komen (gewicht is altijd een ding geweest) 

ik voel me verder prima af en toe is een soort van misselijkheids gevoel en veel honger waar ik dus ook weer van aankom dus dat vind ik minder  maar nog steeds vraag ik me af en toe af of ik wel zwanger ben xD

Karlijn HG is vreselijk ik wens het echt niemand toe. waar in Assen werk je dan als ik vragen mag? of naja waar kwam je voor maart xD
Debbsster - schreef op 30-12 om 16:23
23 weken
Hallo dames!!

Ik ben vandaag bij de kliniek geweest, aangezien mijn zwangerschapstesten positief waren maar ik een miskraam heb gehad die begon op 28-11 is alles onzeker. 
Op de inwendige echo was het niet te zien 
Maar ook niet uitgesloten dat ik niet zwanger ben, toen moest ik een zwangerschapstest doen, die toonde heel licht positief, ook nog te onzeker. 
Daarna moest ik naar dichtstbijzijnde ziekenhuis (kliniek ligt 2 uur rijden bij mij vandaan) en daar hebben ze bloedgeprikt, dit zou vandaag worden getest en de uitslag zou worden doorgegeven aan de kliniek en die bellen mij vandaag dan nog op....

Ik ben zo benieuwd/ zenuwachtig ......
Hoe dan ook het komt goed maar wat zou ik blij zijn als ik zwanger was hahaha, wie niet op deze site, heh?! 

Nou eventjes mijn ei kwijt.

Liefs,

Nou net gebeld door kliniek, 
Zwangerschap is niet uit te sluiten. De waardes hcg zijn/ is 17 erg laag maar las dat in begin van de zwangerschap waardes tussen 5 en 400 nog wat zitten. 
Woensdag terug naar kliniek, dinsdag bloed laten prikken en deze zullen we woensdag bespreken ook wat er nog iets aan/ in of op mijn eierstok te zien dus sowieso nog een echo...
Nu nog onzekerder..
Als ik niet zwanger ben dan zou er nog zwangerschapsweefsel dat aangemaakt blijft worden en dat niet er dan zelf uit of dat halen ze eruit...
Wat een dag, ik was zo blij..... 

Eerdere zwangerschapstesten waren negatief de 28ste was de eerste keer super licht positief...

Spannend maar bereid me ook voor op wat slechter nieuws...
Feyre - schreef op 30-12 om 18:16
23 weken
Debbsster wat een gedoe zeg! Maar als je eerst negatief na de mk heb getest en nu positief dan kan het toch niet anders dat je gewoon zwanger bent? Zeker heel pril ia het hCG gewoon nog heel laag. Je kan evt overmorgen nog een test thuis doen zien of die oploopt. Zo niet dan weet je vrijwel genoeg zo wel dan ben je gewoon zwanger. Lange dag voor je dus
Debbsster - schreef op 30-12 om 18:53
23 weken
Wat lief!! Dankjewel!!
Ja lange dag en voel me zo onzeker. Omdat er geen duidelijkheid is zal het tot woensdag ook wel lang duren maar inderdaad ik zal thuis blijven testen tot het voor mij duidelijk is, loopt het op en worden de streepjes donkerder dan is het voor mij positief, blijven ze hetzelfde dan tel ik op het ergste...

Bedankt voor je berichtje xx
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 19:15
23 weken
Jeetje debbsster, 

Wat een verhaal! Ik voel erg met je mee, het is echt afschuwelijk om nog zo lang te moeten wachten. De dagen kruipen voorbij. Ik heb met je te doen. 
Maar laat je niet gek maken. Je zult, indien je thuis door test komende dagen, zelf wel weten welke kant het op gaat. Dat vond ik maamdag en dinsdag ook latig, en vandaag liep de test goed op. Dat gaf mij weer wat vertrouwen! Dus blijf nog even door testen, dan kun je het zelf hoogstwaarschijnlijk wel invullen.
Als je wilt kun je de testjes hier uploaden zodat we eventueel even met je mee kunnen kijken als je dat een prettig idee vind. 

Zet hem op! 
Debbsster - schreef op 30-12 om 20:27
23 weken
Wat super lief! Dankjewel!!
Misschien kan een wil ik dat wel doen, ik stap eventjes over op de wat goedkopere testjes totdat ik er meer duidelijkheid in zie dan stap ik weer over op cb.
Bedankt en wat super lief, voelt fijn.. 
Zal me kalm houden...
Liefs xx
Feyre - schreef op 30-12 om 20:31
23 weken
ik zou dan voor de kv 2v5 gaan die zijn erg goed
Debbsster - schreef op 30-12 om 20:39
23 weken
Bedankt voor de tip! Die komen r nog aan heb op dit moment nog 15 testen van 2be-sure. 
Karlijn - schreef op 30-12 om 20:39
23 weken
Hey Debbster,
Wat een spannende week ga je tegemoet! Goed idee van de andere meiden inderdaad om zelf nog een paar testjes te doen. Hopelijk heb je snel meer zekerheid en kunnen we je gewoon echt feliciteren!
X
Feyre - schreef op 30-12 om 20:41
23 weken
de testen van 2besure vond ik zelf minder dus houd daar rekening mee! ze werden pas later goed duidelijk terwijl de kv en action dit al veel eerder deden. ik heb de 21e een 2besure 6 dagen voor dip gedaan die was heeeeeeeeel vaag iets dus eerder negatief terwijl de dag erna me kv en action al zonder turen positief waren
Duimpje90 - schreef op 30-12 om 21:00
23 weken
Ik ben ook fan van de kruidvat 2v5!! 
Daarnaast heb ik reeds ook een cb digital test met wekenindicator gedaan zodat ik het echt kon 'aflezen' met een indicatie van het aantal weken. Vond ik zelf heel fijn. Deze test geeft vanaf een HCG waarde van 25 aan of je zwanger bent of niet inclusief ongeveer het aantal weken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend September 2021' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan