Uitgerekend Juni 2023 - Zwangerschapsforum

DauphineMoes - schreef op 26-09 om 14:47
Een topic voor de dames die uitgerekend zijn in juni 2023

38 antwoorden en 814854x bekeken
DauphineMoes - schreef op 26-09 om 16:36
Yes.. na 2 jaar eindelijk een positieve test in handen! 
Ik ben uitgerekend op 4 juni 2023 en woon in Alkmaar
buddha~ - schreef op 28-09 om 16:15
13 weken
Ik wil me aansluiten bij je!! 
Ik ben zelf voor nu ook uitgerekend 4 juni 2023! Dus we lopen gelijk op 
Hoe voel je je? En wat fijn dat het na 2 jaar is gelukt!! 
MB (Gast) - schreef op 30-09 om 10:33
Zullen we een groepsapp starten voor meiden die in juni zijn uitgerekend? 
Lovemylife (Gast) - schreef op 08-10 om 20:00
Hoi 
Ik voeg me bij de groep! Heb vandaag met een digitale sensitest eindelijk positief getest. Er stond hcg1+ op. Wat zoveel wil zeggen als dat ik tussen de 1-2 weken ver ben. En dat kan perfect kloppen. Nadat we ongelooflijk super blij dankbaar en emotioneel waren , begon ik te ???? 
Zou ik natuurlijk beter niet doen maar ik vind het zo eigenaardig dat ik eigelijk helemaal niks voel buiten vlagen van lichte misselijkheid en meer honger dan anders. Hoe is dat bij jullie ? Het grappige is dat ik zowat elke maand vanalles meende te voelen en nooit was ik zwanger. Net nu ik wel zwanger ben , voel ik nagenoeg niets… en dat maakt me behoorlijk onzeker. Maar ik weet wel dat een digitale test er niet om liegt en ik heb ook geen menstruatie natuurlijk ????.
Ik ben uitgerekend voor 21 juni 2023 en jullie ?
Oh wat ben ik gelukkig ???? 
buddha~ - schreef op 08-10 om 21:38
13 weken
Lovemylife gefeliciteerd Meis!!  
Geweldig hè een positieve test in handen!! 

De eerste weken zijn sws erg moeilijk en onzeker… ik houd me maar vast aan zolang ik geen bloedverlies heb is het allemaal goed! 

Hier is de misselijkheid serieus begonnen… eigenlijk de hele dag wel misselijk … en vermoeid..  oh en m’n borsten zijn een heel stuk groter!! Haha 

As woensdag eerste echo!! 
Lovemylife (Gast) - schreef op 09-10 om 09:08
Jaaaaah buddha~ het is zo wonderlijk 
Ik voel me niet al te misselijk , het komt overdag vaag al eens voorbij maar als ik er geen aandacht aan schenk zou ik het niet echt merken, meer s’avonds dat ik misselijk ben. 
Jij loopt dan wat voor op mij? Oh ja ik zie het , twee weken. Wel een hele mooie tijd vinden wij om te bevallen. 
Heb jij iets van een innestelingsbloeding ondervonden? Ik helemaal niets. Het lijkt wel hocus pocus , geen menstruatie en ook nog geen buikje of andere zwangerschap verschijnselen. Ik vind het echt iets magisch hebben. Er gebeurd zoveel vanbinnen als ik erover lees maar niemand weet of ziet het. 
Genieten moeten we doen idd, die 9 maanden zullen gauw om zijn en dan heb je natuurlijk je kindje maar ik koester deze periode want het is zo wonderlijk.
Moe ben ik helemaal niet ik bruis van de energie , is dat vreemd ? Ik hoor alleen maar zwangeren die moe zijn. Hoort dat dan altijd zo te zijn ? Weet jij dat ? 
Ik wens jullie ook de allermooiste maanden toe en een gezond kindje !
Ben aan kijken voor een pretecho in te plannen , daar nemen ze veel tijd om alles te bekijken wat er in je buik afspeelt. Heb jij dat al eens laten doen?
buddha~ - schreef op 09-10 om 09:27
13 weken
Lovemylife je bent dan nu ongeveer 4 weken? Toen had ik er ook nog niet zo’n last van… wel m’n borsten die al pijn deden en af toe een vlaag van misselijkheid! 
De misselijk is zelf nog gestopt tussen week 4 tot 5,5 denk ik ongeveer… maar nu volop terug! Vanochtend bijna aan het overgeven… 
Dat is het nadeel dat niemand iets ziet aan je maar je je zo beroerd voelt … 
En elke zwangerschap en persoon is anders hè  dus zal me zeker niet druk maken! Waarschijnlijk komt het nog! 

Ik heb idd ook een pretecho ingepland! Wij hebben 19 oktober de officiële echo! 
Is dit je eerste kindje? 
Lovemylife (Gast) - schreef op 09-10 om 19:38
Het is niet mijn eerste kindje maar het is wel 10 jaar geleden dat ik zwanger was van mijn dochter dus ik ben het helemaal vergeten hoe het allemaal was.
Dat je je zo beroerd kan voelen herinner ik me ook nog, en enorm moe. Jij bent verder dan mij dus logisch dat je het al veel meer voelt . Echt fijn is het niet natuurlijk maar anderzijds “weet” je op die manier wel dat je goed zwanger bent 
Wat ik nog nooit hoorde hiervoor van niemand is dat die misselijkheid zelfs even bijna weg kan zijn om dan weer terug te komen! 
Wij zouden rond kerst een pretecho willen inplannen want dan zit ik rond 15 weken en dan zouden ze leuke beelden kunnen maken wordt gezegd. Ben heel benieuwd allemaal en moet nog naar de douala bellen om een eerste gesprek, zodat zij ons kan begeleiden verder.
Heb jij al kindjes ?
buddha~ - schreef op 12-10 om 06:50
13 weken
Ohja dat is dan wel een tijd geleden weer… 
Je best beroerd kun je je voelen idd hihi zijn de klachten bij jou toegenomen? 
Denk dat we hier ook een beetje grieperig zijn want m’n dochter is ook aan het overgeven… 

Oh ja dat het even weg is geweest had ik bij m’n dochter ook… 

Ja dat is idd een mooi termijn voor een pretecho! Ik heb vanavond de pret echo maar dat komt omdat we volgende week de officiële echo in het ziekenhuis hebben waar m’n vriend niet bij kan zijn… en ik kan de spanning niet aan… ik heb in mei en juni een miskraam gehad nog voordat we een echo hebben gehad dus ik moet iets zien! 
Ik heb een dochter van 4 jaar… dus voor ons is het iets korter geleden maar ben ook alweer een hooo vergeten … bij m’n dochter was wel heel erg beroerd ook de eerste weken! 
Jasmin (Gast) - schreef op 14-10 om 10:06
Hallo dames,
Mijn nod was 10 oktober , ik ben nu 4 dagen overtijd. Ik heb ook wat symptomen zoals: vaker moeten plassen, gerommel en lichte krampjes in mijn buik, voel me moe misselijk! Mijn zoontje is pas 15 maanden (Ik was niet met zwanger zijn bezig).
Ik durf niet te testen, mocht ik toch zwanger zijn dan is het welkom
Wat zijn jullie symptomen?
SSS. - schreef op 16-10 om 08:24
Ik sluit me graag aan! 26/27 juni ergens uitgerekend. Is er een appgroep? 
buddha~ - schreef op 16-10 om 09:43
13 weken
Jasmin heb je ondertussen al getest?? Symptomen… misselijk misselijk en misselijk, slecht slapen en pijnlijke borsten! 
Ben benieuwd Meis!! 

Op het moment ben ik ziek dus dat is toch altijd weer even spannend 

Sss gefeliciteerd Meis! Een app groep.. nee niet dat ik weet 
Froetie - schreef op 16-10 om 16:31
10 weken
Ik sluit me ook voorzichtig aan.
Ongeveer rond 29 juni uitgerekend.  Woensdag is mijn nod pas gisteren positief getest. 
Nog eventjes spannend 
buddha~ - schreef op 16-10 om 18:29
13 weken
Froetieee jeeeej! 
Hoe voel je je verder Meis? 
Froetie - schreef op 16-10 om 18:43
10 weken
Ik voel me goed hoor,  mijn buik is flink aan het rommelen en voel mijn borsten steeds meer . Verder alles goed. 
Gaat het ook een beetje met jou  ? Kom je een beetje oke de dag door met je misselijkheid?? 
buddha~ - schreef op 16-10 om 19:14
13 weken
Ja m’n borsten had ik idd ook al heel vroeg! 
Ja de misselijk is nu wel te doen… ik ben vanaf vrijdag zo ziek geweest met overgeven en sinds vanmiddag lijkt het alsof de normale zwangerschaps misselijkheid zich weer aan dient… haha nou we gaan zien hoe het gaat lopen! 

Ilse (Gast) - schreef op 20-10 om 16:19
Hai hai! 
Ik sluit me ook graag aan bij jullie… 30 juni uitgerekend! Voel me eigen perfect op een beetje zere borsten na.. het word mijn 3e kindje ik heb nog 2 zoons van 7 en 9 jaar bij de zwangerschappen met hun was ik ook erg misselijk en veel overgeven maar ik voelde me toen wel echt zwanger door de misselijkheid nu voel ik zo weinig dat ik maar hoop dat alles goed zit! Verse gember thee hielp me wel toen tegen de misselijkheid.. 
Ixz - schreef op 20-10 om 20:46
Hoi lieve mommys, 
Ik ben ongepland zwanger geraakt van de 4e.. eventjes schrikken maar nu heel blij. 
Ik ben als het goed is nu 5+3. 
Ik heb een heftige innesteling gehad met bloeding van bijna 1 week.. daarom dacht ik dat ik ongesteld was geworden.. maar toch ergens een onderbuik gevoel dit ivm ik dit ook heb gehad bij de andere zwangerschappen. 
Mijn testen lopen heel mooi op maar toch maakt het me onzeker dat ik eigenlijk nog heeeel weinig voel.. ik weet dat ook niet meer van de vorige zwangerschappen wanneer ik echt misselijk werd enz.. echt gek hoe snel je dat vergeet.. 
ik heb aanstaande maandag met precies 6 weken een vroege echo omdat ik een echte paniekzaaier ben en er dus continu mee bezig ben.. hopelijk valt het mee en is het allemaal goed 
Pfff groetjes een zenuwachtige mama
buddha~ - schreef op 20-10 om 21:06
13 weken
Ilse welkom en gefeliciteerd! Ja ik zou het toch ook niet fijn vinden hoor om niets te voelen… oké de misselijkheid begint echt weer toe te nemen en de m’n borsten doen echt zoveel pijn!! 
Ik merk nu wel denk ik een soort van lichte groei pijntjes in m’n baarmoeder! 

En wat nog niet is… kan nog komen hè!!
Ik dronk normaal gesproken veel verse gember thee maar dat is nu iets waar ik niet aan moet denken! Misschien gember capsules proberen!

Ixz Welkom! Gefeliciteerd! 
Ook niet fijn om een week lang bloedverlies te hebben… en dan onverwacht zwanger te zijn! Maar wat fijn dat je er nu toch wel van kunt genieten!
En dat paniek achtige herken ik wel … ben er ook 24/7 mee bezig en m’n hoofd blijft malen! Wij hebben met 6w3d een pretecho gedaan en dat is goed bevallen!!
Ik hoop dat je een mooie echo hebt as maandag! 
Ixz - schreef op 23-10 om 21:40
Ik blijf nu alweer 4 dagen bloedverlies houden. Niet veel, geen stolsels en geen buikpijn maar ik zie wel bloed bij afvegen pff het maakt me onzeker en nerveus.. mijn testen blijven wel oplopen dus ben het denk ik nog niet kwijt.. heb ipv maandag nu donderdag een echo.. ben super zenuwachtig 
Iemand anders ook bloedverlies met positieve echo
buddha~ - schreef op 24-10 om 07:42
13 weken
Ixz oh meis toch! Natuurlijk maakt dat je onzeker en nerveus!! Er zijn genoeg positieve verhalen over bloedverlies terwijl het allemaal gewoon goed was! Alleen kan ik je die niet geven…
Sterkte Meis en hopelijk is het snel donderdag voor je!! 

Positief blijven tot het tegendeel bewezen is…! 
buddha~ - schreef op 26-10 om 07:40
13 weken
Hoi meiden! Hoe gaat het met jullie?? 
Hier alles nog goed! De misselijk was begin deze week zo erg dat ik de dokter heb gebeld voor medicijnen… nou de dag erna was de misselijkheid ineens een heel stuk minder! Dus heb de medicijnen maar heb ze nog niet genomen! 

Vrijdag hebben we een echo dus ben heel benieuwd.. dat de misselijkheid ineens zoveel minder is maakt me dan toch weer een beetje onzeker… Dus hopelijk vrijdag een goede echo zodat ik ervan kan genieten dat ik minder misselijk ben Hahah het is ook nooit goed hè
Amber88 - schreef op 26-10 om 17:40
12 weken
Hoi hoi, 
Wat leuk dat ik mij ook mag bijvoegen bij dit forum. 13 juni uitgerekend. Niet zonder slag of stoot.. 4 jaar bezig en nu na de 4e iui dan toch echt zwanger van onze eerste. Hartje gezien bij 6 weken. 7 november volgnede echo. Ik probeer te genieten maar het is allemaal zo spannend.  Ik voel mij wel enorm zwanger..en dat gevoel is heerlijk 
Voor iedereen die hier ook zit, gefeliciteerd !!!
Liefs Amber 
Erica - schreef op 10-11 om 09:38
Hoi allemaal,
Wat leuk om mee te lezen zeg! Wij zijn uitgerekend in juli, mag ik dan wel in deze groep of liever een nieuwe starten? Zo spannend allemaal
Groetjes,
Erica
buddha~ - schreef op 11-11 om 06:32
13 weken
Amber welkom! Was vergeten te reageren op je! Zo lang bezig en dan eindelijk is het zover! Gefeliciteerd Meis! En ja die eerste weken duren lang en zijn zo spannend!! 
Hoe is je echo geweest??

Erica van harte gefeliciteerd! Je bent zeker welkom in deze groep! Heb je al een eerste echo gepland? 

Hoe is het verder met iedereen? 
Erica - schreef op 17-11 om 11:57
Ja, op 5 december mogen we voor een echo komen, zo benieuwd! We hebben al 2 zoons van 5 en 3, maar deze zwangerschap is ook weer heel anders.. Bij onze tweede had ik HG en nu in eerste instantie nergens last van, behalve de laatste dagen wat misselijkheid af en toe en bij bepaalde luchtjes (raketjes bijv.!)

Hoe gaat het bij jou?
Erica - schreef op 18-11 om 11:00
Hebben jullie al meer kinderen en zo ja, is deze zwangerschap dan ook echt anders? Dit is ons derde wonder, maar geen een zwangerschap is hetzelfde begonnen/verlopen en de eerste twee waren toch echt van hetzelfde geslacht!
Ik ben benieuwd!
Liefs
Froetie - schreef op 18-11 om 11:55
10 weken
Hey erica,
Ik ben zwanger van ons 3e kindje .
4e zwangerschap en indd geen een zwangerschap is hetzelfde 
buddha~ - schreef op 18-11 om 11:56
13 weken
Oh wat fijn dat weinig last heb van kwaaltjes! Al zal je wel wat gewend zijn met je hg zwangerschap..
Wel pittig met 2 van die kleintjes thuis! 

wij hebben een dochter en was bij haar de eerste weken ook ziek en dat is nu hetzelfde! Eigenlijk met alle zwangerschappen tot nu toe gelijk ziek toen het zover was! Haha 
Zondag ben ik 12 weken en ik hoooooop dat de klachten dan minder worden! Al lijkt het wel dat de vermoeidheid minder aan het worden is! 
Zou ook wel heel graag van de misselijkheid af willen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend Juni 2023' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan