Brandend maagzuur? - Zwangerschapsforum

veer - schreef op 11-08 om 17:33
Hehoi! 
Ik ben nu bijna 26 week zwanger en heb continu last van hele ‘droge’ boeren en continu een ‘droge’ hik. Het brandt zelfs maar komt geen ‘zuur’ omhoog... Tis dan zo droog in mn keel dat ik direct wat moet drinken.. Is dit een begin van brandend maagzuur? En zou ik voor deze klachten Rennie’s kunnen nemen? Heb het nu al een paar week...

Groetjes veer!
14 antwoorden en 1412412x bekeken
proud_mommy - schreef op 11-08 om 19:42
36 weken
Ik heb gaviscon gekregen van mijn huisarts. Ik heb het nog niet gebruikt maar heb het al wel thuis. Gaviscon munt is het. Of melk drinken (warme melk), glas cola.. succes meid haha dat kan vaak voorkomen de laatste weken. Ik heb er vandaag ook last van.
veer - schreef op 11-08 om 20:18
Oja Gaviscon ken ik idd wel, maar zijn niet echt zuurbranden te noemen denk ik aangezien er geen zuur omhoog komt? Hoe ver ben jij nu? Gaat alles tot nu toe goed met je?
proud_mommy - schreef op 11-08 om 21:14
36 weken
Klopt bij mij komt het ook niet op. Maar ik voel het wel branden en laat ook boertjes. 
Ik ben bijna 19 weken (dinsdag).
starz - schreef op 12-08 om 00:16
31 weken
Rennie's waren onmisbaar voor mij !
Ik had alle huis tuin en keuken middeltjes (wat er niet veel zijn die mogen tijdens de zwangerschap) geprobeerd. Maar het enige wat hielp waren Rennie's.
Kan het zeker aanraden en zijn veilig tijdens de zwangerschap. Ieder mens is anders maar zeker het proberen waard 
veer - schreef op 12-08 om 20:45
@proud mommy, ja dat heb ik dus ook! Continu boeren laten en een soort van ‘ de hik ‘ die enorm brand. Om gek van te worden hahah. Aah spannend bijna de 20 weken echo dus, weet je al wat het wordt?

@starz, rennie’s maar es halen dan kijken of dat helpt! 
proud_mommy - schreef op 12-08 om 21:24
36 weken
Nog 2 weken inderdaad voor de echo, dat duurt zo lang haha. Ik weet nog niet wat het word. Weet jij wat het wordt of pas na de bevalling?
veer - schreef op 13-08 om 10:21
Haha spannend! Ja wij wisten met 16 week al wat we krijgen haha, echo op verzoek kon niet langer wachten. Wij krijgen een jongetje  Wat hoop je dat het wordt?
proud_mommy - schreef op 13-08 om 10:23
36 weken
Gefeliciteerd,  haha met mijn zoontje wist ik het ook pas met 20 weken. Ik zal dus even geduld moeten hebben. Hoopte je op een jongen? Ik heb eigenlijk geen voorkeur. Wel een twijfelend gevoel dat het een meisje zal zijn.
veer - schreef op 13-08 om 16:11
Haha knap zoveel geduld! Nee ik hoopte stiekem een meisje haha, alhoewel ik nu in een jongetje krijg ook helemaal in de wolken ben! Haha ik dacht dat er niet veel te krijgen was voor een jongen maar dat valt reuze mee! Zou leuk zijn als je een meisje krijgt, heb je van ieders 1 haha!
proud_mommy - schreef op 13-08 om 16:53
36 weken
Een jongetje is geweldig. Ik ben helemaal verliefd op mijn zoontje. Geniet ervan meid. Haha ik ben benieuwd. Mijn omgeving en ik denk stiekem ook een meisje (op 2 personen na). Geduld haha, het gaat dit keer moeilijker dan de eerste zwangerschap. Nog 2 weken haha.
veer - schreef op 13-08 om 21:25
Haha spannend, succes nog even met wachten!
proud_mommy - schreef op 13-08 om 22:12
36 weken
Dank je wel
Joyce2018 - schreef op 19-08 om 08:21
Goedemorgen, ook hier waren de rennies onmisbaar tijdens de zwangerschap. Ze kunnen ook geen kwaad.
Loes (Gast) - schreef op 20-08 om 08:26
Bij mij in het begin rennies en daarna bij de huisarts geweest op recept malox gekregen kun je ook bij de drogist krijgen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Brandend maagzuur?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan