Seks in laatste maand?? - Zwangerschapsforum

Yennax - schreef op 09-06 om 22:55
Dit is misschien een "te persoonlijke" vraag..
Maar hoe zit dat bij jullie voor de laatste weken seks te hebben..
Bij mij brand het alleen maar &voelt het echt niet meer hoe het hoort.. mn vriend accepteert het wel.. maar ik voel me zo slecht omdat ik al een maand geen seks meer kan hebben! 
Hebben nog vrouwen hier last van?
17 antwoorden en 14216441x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 10-06 om 00:22
Ik had vanaf 3 maanden geen seks omdat mijn man niet meer durfde. 
Doe waar je je goed bij voelt je kunt ook intiem zijn zonder dat hij bij je binnenkomt. En die laatste weken zijn zo voorbij
Anoniem (Gast) - schreef op 11-06 om 09:07
Hallo
Ik ben nu 27 weken en geef niks meer om de seks omdat het gewoon heel raar voelt nu er een kindje in mijn buik groeit.
Natuurlijk klaagt mijn vriend, maar ik ga het ook niet met tegenzin doen.
Gewoon doen waar jij je goed bij voelt!
Yennax - schreef op 11-06 om 14:31
Het is gwn de pijn dat ik vervelend vind.. ik zou het niet erg vinden om seks te hebben als ik geen pijn had omdat ik weet dat de baby wel veilig zit maar omdat ik nu zoveel pijn heb,ben ik bang dat da blijvend is.. het brand verschrikkelijk :/ 
Kaatje - schreef op 01-10 om 00:09
Sex zou geen pijn mogen doen hoor. Ik denk dat je ergens last van hebt... schimmelinfectie ofzo. Hier heb ik juist na het 1ste trimester veel meer zin.
Olivia (Gast) - schreef op 01-10 om 22:51
De voorlopig laatste keer hier was ik 34 weken, toen geen pijn. Ben er nu bijna 36 maar intussen geen seks gehad. De laatste keer voelde ik hem wel meer tegen mijn baarmoedermond aankomen tov de weken ervoor. 
Mijn vriendin die in augustus is bevallen had vanaf rond 36 weken een bepaalde druk, alsof hij niet meer 'paste' bij penetratie. Niet heel fijn dus. Maar over een branderig gevoel heeft ze het nooit gehad en dat lijkt me ook niet oké. Ik zou eens langsgaan bij de huisarts.
Mariska Snijders - schreef op 10-04 om 15:56
Bijna 36 weken en nog steed's 2x per dag sex voor mijn zwangerschap had ik zelde zin in sex sinds zwangerschap Wil ik alleen Maar sex weet ook niet waarom. Pijn doet het zeker niet het is just fijner. Klinkt raar Maar ik ga door tot bevalling haha. Btw het is beweezen goed voor jou en de baby te zijn DUS blijf proberen. Wees nooit bang om over sex tijdens zwangerschap te praaten groetjes.
karimalak - schreef op 15-05 om 00:14
40+ en nog steeds seksueel actief. ??
Weliswaar minder mogelijkheden vanwege de dikke buik, maar geen inwendige pijn. 
Als je een branderig gevoel hebt zou ik dit wel laten controleren? Blaasontsteking? Schimmelinfectie? 
Mariska Snijders - schreef op 15-05 om 17:05
Hier nu ook 40+ en nog steed's plezier doet ook geen pijn DUS heb je wel klachten Dan meteen na de arts
Anne (Gast) - schreef op 29-05 om 10:09
Hier hetzelfde probleem. Soms zijn vrouwen wat ‘droger’ tijdens de zwangerschap. Dat geeft een branderig gevoel. Een beetje glijmiddel en het is verholpen ????
Femke (Gast) - schreef op 05-09 om 19:57
Hier al een paar weken geen seks meer. Jammer voor mijn man, maar die sjouwt geen baby met zich mee. Misschien kun je hem af en toe 'plezieren' zonder dat er aan jouw lijf gezeten wordt? Haha. 
Moedertjuh - schreef op 10-09 om 09:38
Ik ben ruim 38 weken zwanger en hebben ook nog steeds sex, moet wel zeggen dat sinds de baby wat verder is ingedaalt bepaalde standjes zijn dan echt niet prettig meer. Maar intimiteit kan ook op andere manieren. Mijn vriend en ik hebben beide een hoog libido. Mocht ik geen zin meer hebben dan respecteerd hij dat. Binnenkort houd het toch even tijdelijk op. 
Je moet je nooit schuldig voelen als je door een bepaalde reden geen sex kan of wilt hebben. Het is heel normaal dat het tijdens een zwangerschap minder word of even tijdelijk stopt. Wij vrouwen zitten nou eenmaal met alle kwaaltjes en ongemakken en ik vind dat een man daar respect voor moet hebben en begrip ! 
Lisa.96 - schreef op 22-09 om 19:20
Hier vaak te droog voor seks en aan voorspel denkt hij nooit. Helaas is ook glijmiddel geen optie omdat mijn vriend hier altijd bultjes van krijgt.
Nog even doorzetten maar geloof me nadat je weer kunt.... neem de tijd en geniet want de seks is dan heerlijk. Wij konden niet wachten tot goedkeuring dus zodra de hechtingen er uit waren waren we weer bezig!
Annelies (Gast) - schreef op 04-11 om 23:29
ik ben 37 weken zwanger en wij hebben nog steeds seks , soms meerdere keren per dag. het voelt heerlijk en zo intiem. kom ook sneller klaar dan toen ik niet zwanger was.
eigenlijk schaam ik mij er voor , maar kan er niet genoeg van krijgen. gelukkig kan ik mijn vriend altijd overhalen/stimuleren om weer te seksen.
hopelijk zijn er meer vrouwen met deze fijne ervaringen. 
veel liefs Annelies   
Anoniem (Gast) - schreef op 05-11 om 07:25
Lisa96, aan voorspel denkt hij niet en jij helpt hem dan niet even herinneren? Die van mij weet wat zijn beloning is als hij goed zijn best doet, anders krijgt hij zelf ook minder. Misschien helpt dat?
Anna (Gast) - schreef op 07-11 om 13:18
Ladies glide van ladies night
Zit niks in hier krijg je geen bultjes van of iets geks, super fijn spul.
Helpt ook tegen schurende benen ;-) geen reclame trouwens gewoon ervaring
https://www.nachtkastje.nl/product/1105/ladies-glide
roos (Gast) - schreef op 12-12 om 23:07
ben 38 weken zwanger , echt neuken durf ik niet meer , bang dat er iets beschadigt,
opgewonden ben ik wel ik vinger mij vaak en laat mij iedere dag oraal verwennen door mijn vriend .
die orgasmes zijn echt hemels , beter dan toen ik niet zwanger was .

kan iedereen het aanraden 
veel liefs Roos
Anoniem (Gast) - schreef op 15-12 om 01:29
Roos, vinger jij je elke dag tot een hoogtepunt?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Seks in laatste maand??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan