Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

kleintje013❤️ - schreef op 04-09 om 08:50
Dag dames hoe is het met jullie allemaal??
967 antwoorden en 18119791x bekeken
Anne - schreef op 04-09 om 09:47
Hey,
Hier alles goed, lekker aan het voorbereiden en aftellen voor de kleine en nog even genieten van mijn dochter. Leuke dingen met haar doen. Hoe gaat het met jou kleintje?
Anne - schreef op 04-09 om 09:52
O, en maandag de extra echo gehad in het WKz voor zijn hartje en alles was goed onrijpheid blijven ze het opgooien en kan tot na de bevalling blijven zei de cardioloog. Geen afwijkingen gevonden , dus erg opgelucht nu. Ze heeft de kleine ook opgemeten en zei dat hij het erg goed had in de buik en hij waarschijnlijk wel net zo groot of groter als zijn zus word (4200)
Elena - schreef op 04-09 om 09:55
@ZwangereMonique zorry voor de late reactie maar er is heel veel gebeurd afgelopen weekend.
Ik ben vrijdagnacht hals over de kop opgenomen in het ziekenhuis met weeen en ontsluiting, mijn verloskundige vertrouwde het niet dus hup gaan.
kleintje013❤️ - schreef op 04-09 om 11:51
@Elena

Ohh nee toch, hoe gaat het nu met je ? 
Ben je al bevallen nu dan of hebben ze het nog kunnen afremmen??
kleintje013❤️ - schreef op 04-09 om 11:50
@Anne
Wat fijn om Te horen dat alles goed gaat met jullie kleine mannetje & dat ze het blijven zeggen dat het onrijpheid is dan zal dat wel zo zijn ze weten wel waar ze over praten in het wkz ben er zelf ook geweest met me dochter die is wel geboren met een hartafwijking maar is geopereerd met een week oud & nu doet ze het super er zijn nog wel wat rest afwijkingen maar ondervind ze geen hinder van en heeft geen medicatie niets ! 
Hier ook aan het aftellen tot de kleine komt nog 6 weekjes super spannend wel!!
 hij heeft het volgens de gynacoloog ook nog prima in me buik   Maar lichamelijk ben ik er wel echt klaar mee hoor heb zon last van me bekken kan me dochter niet eens meer tevoet naar school brengen...  maar ach nog eventjes en dan word het allemaal beloond 
Elena - schreef op 04-09 om 13:00
@kleintje013,
Ik ben nog niet bevallen. Ze remmen het niet want de kleine is al veels te ver ingedaald. Het is nu wachten tot hij komt. Kan nog even duren maar ook binnen een paar uur zijn.
kleintje013❤️ - schreef op 04-09 om 13:34
@elena..


Pfff wat spannend,, heel veel
Succes meis! 
Anne - schreef op 04-09 om 14:56
@kleintje, inderdaad heel fijn het WKz. En ook wel vertrouwen in hun, fijn dat ze toen zo goed jouw meisje hebben kunnen helpen voor jou wel fijn, dit keer een gewone kraamweek hopelijk. Lijkt me heel stressvol je kleine na een week geopereerd en zelf nog herstellende. Herken je gevoel wel, ga nu richting de 36 weken en krijg iets betere moed. Bekkenklachten lijken ook iets te zakken ten opzichte van paar weken terug. Wel lastig dat je je dochter niet te voet weg kan brengen, gelukkig maar tijdelijk maar fijn is het niet. Tis dat we er zoiets bijzonders voor terug krijgen

@elena, wat spannend. Hopelijk blijft de baby toch nog even zitten maar lijkt me heel slopend zo afwachtend wat het gaat brengen. Gelukkig ben je al bij een redelijk termijn, maar toch. Weten ze hoe het komt dat het zo vroeg al rommelt?
Elena - schreef op 04-09 om 15:06
@Anne, ze denken omdat mijn baarmoeder te klein is, is maar 27 cm groot blijkt.
ZwangereMonique - schreef op 05-09 om 11:00
@elena; ow jeetje.. zeker spannend! Ben erg benieuwd hoelang je lichaam t nog volhoudt. Met dit termijn krijg je zeker ook geen longrijpingsprikjes meer? Hopelijk blijft de kleine nog even zitten, maar ben maar blij dat je toch al rond de 33 weken zit!

@ Anne; wat fijn dat ze je hebben kunnen geruststellen en dat t dus so far allemaal lijkt mee te vallen  gelukkig maar! Jij gaat al hard ook met je 35 weken! 

Hier was t ook rumoerig en n dagje opgenomen geweest en wat zhuis bezoekjes. Bij mij zullen ze de meisjes zeker niet langer als 37 weken laten zitten. Ik kijk steeds meer uit naar hun komst en hebben ook n datum geprikt voor de inleiding als ik t red.. maar wij houden die nog even voor onszelf 
Anne - schreef op 05-09 om 11:04
@elena, nog nooit van gehoord maar wel vervelend zeg ik duim voor je 
@monique, spannend dat je al een datum weet. Hopelijk blijven de meiden zitten tot die tijd! Hier gaat het inderdaad snel, a.s. zaterdag 36 weken. Vanaf dan nog "maar" 5 weken geduld, ga maar uit van een week overtijd net zoals bij de eerste. Kan niet wachten
Elena - schreef op 05-09 om 11:29
@ZwangereMonique, Ja ik heb de longrijpingsprikken wel gehad omdat ik met opname precies 32 weken was.
@Anne, Ik hoor momenteel zoveel van de artsen zoals kleine baarmoeder, blaasontsteking. Uit onderzoek blijkt geen blaasontsteking of infectie waar ik wel even bang voor was. Ik denk dat we de rede nooit te weten komen.

Vanmiddag weer een uitgebreide controle omdat ik licht vocht blijf verliezen en ze op een echo zagen dat mijn vruchtwater minder is geworden in 2 weken, niet heel veel maar toch. De harde buiken blijven gelukkig stabiel om de 10 a 20 minuten 1. 
Anne - schreef op 05-09 om 12:44
Succes met de echo vanmiddag, hopelijk positief nieuws. De reden is inderdaad niet zo belangrijk, als jullie kindje maar zo gezond mogelijk op de wereld mag komen. Succes vanmiddag!
kleintje013❤️ - schreef op 05-09 om 13:47
Succes Elena!
ZwangereMonique - schreef op 05-09 om 14:57
@Anne, ja hoop ook dat ik t red, maar t worden sowieso september kindjes.. kijk er onwijs naar uit, al lijkt t me ook raar als je voor een inleiding gaat en weet dat t echt gaat gebeuren. 
Nu nog even aansterken iig!

@ Elena, ben benieuwd bij jou hoor! Wat een verhaal. Fijn dat je wel longrijping hebt gekregen.. maar goed, hoe zit t dan met de ontsluiting nu?
Mijn harde buiken / voor-weeen zijn er standaard om de 9 minuten en dat heb ik al 6 weken zo... sja.. ik hobbel ook nog gewoon door, dus who know’s bij jou
Elena - schreef op 05-09 om 15:12
@ZwangereMonique, hoever de ontsluiting nu is weet ik niet. In elk geval licht de kleine tegen de baarmoederhals aan gedrukt en als ik nu op mijn hand blaas of druk zet daalt het hoofdje de mond in, mag dus absoluut niet persen of degelijke. 
ZwangereMonique - schreef op 05-09 om 16:58
@elena, nou spannend dan... een spontane hoestbui kan dus al ‘voor persen’ zorgen... 
rustig aan iig! Ben benieuwd hoe dit gaat verlopen. Dit houdt je zo niet nog weken vol natuurlijk  
Elena - schreef op 05-09 om 17:25
@ZwangereMonique, bij hoesten en niezen ben ik ook eigenlijk best wel  bang. Ik ben eind oktober uitgerekend maar bijna iedereen zegt dat het een september baby wordt, denk ik stiekem zelf nu ook. 

Net de controle gehad en alles is gelukkig hetzelfde gebleven. Dus we wachten weer rustig verder af. 
Anne - schreef op 05-09 om 17:41
Fijn dat de controle goed was Elena!
ZwangereMonique - schreef op 05-09 om 18:06
Indd fijn dat de controle goed was, maar vind t allemaal maar akelig klinken...
Hopelijk blijft t kindje nog even zitten.. 
rustig aan... 
Zantiax - schreef op 07-09 om 11:54
O jee er is al redelijk wat gebeurd. Spannend elena! Ik duim met je mee.
Monique zo fijn dat je al een datum hebt. Hopelijk haal je het tegen dan. Wel best leuk een datum te weten dat je weet van kijk die dag heb ik zeker mn kindjes in mn armen.
Hier nog 5 weekjes te gaan. Alles gaat goed. Kleine is goed actief en ik word meer en meer moe haha. 
ZwangereMonique - schreef op 07-09 om 12:49
@zantiax; ja enerzijds is t heel leuk! Je hebt echt iets om naar uit te kijken, anderzijds maakt t dat ook wel lastiger, want je wacht echt op de dag enz.. terwijl iedereen gewoon ‘overvallen’ wordt ermee en je dan meegaat in de flow haha
Maar hoop zeker dat ik t nog even volhoudt!

Moeheid herken ik wel ja, zijn toch de laatste loodjes... toegeven aan je rust indien mogelijk
Fashionkillaaaah - schreef op 07-09 om 16:15
Hier 31 weekjes sinds gisteren en mijn buikje heeft precies een groeispurtje meegemaakt 
Gisteren was de kleine niet zo actief, maar gelukkig vandaag kan hij niet stil zitten 
Zantiax - schreef op 07-09 om 19:04
hey fashionkillah. mijn buik maakte ook opmerkelijk een groeispurt door. Mooie buik hoor! O ik heb ook al zo een dag gehad, je maakt je dan onmiddellijk zorgen omdat ze niet veel bewogen hebben! gelukkig weer een heel bewegelijke kerel voor je vandaag  
Anne - schreef op 08-09 om 00:02
@fashion, mooie foto en buik fijn dat hij vandaag zo actief was, voelt altijd fijn.
@zantiax, hoe gaat het?
Hier gisteren de hele dag wat steken onderin en een hele drukke baby, vandaag wat rustiger dus vermoed dat hij iets is ingedaald weer ben benieuwd wat de verloskundige zegt vrijdag. Nog een week en dan de 37 weken grens helemaal blij mee
kleintje013❤️ - schreef op 08-09 om 04:50
Mooie mijlpaal Anne!

@Elena

Hoe gaat het met je meid?
Monique (Gast) - schreef op 08-09 om 08:06
Ik heb vluchtig jullie verhalen gelezen en voor sommigen is het al echt spannend aan het worden zeg! Ik ben zelf 5 oktober uitgerekend. De zwangerschap verloopt voorspoedig. Alleen af en toe last van harde buik, maar dat is vaak ook weer snel weg. Hoe gaan jullie om met sex in de laatste maand? Ik heb er zelf geen moeite mee, alles functioneert ook gewoon  Maar mijn man vind het raar en vooral nu ik de laatste tijd echt een flinke buik heb. Even benieuwd hoe jullie dit ervaren?
Anne - schreef op 08-09 om 08:17
Andere Monique dan Monique?
Hier gewoon als van ouds, mijn man zegt soms voor de grap ah de baby mag er bijna uit, het is weer zover (in de hoop dat het voorweeen, weeën, of dus echt de bevalling start). Laatste keer had het hier niet geholpen, maar ach je weet het nooit en anders is het nog leuk
Elena - schreef op 08-09 om 12:03
@kleintje013, gisteren de 33 weken aangetikt . Hier alles nog steeds het zelfde alleen worden de harde buiken iets erger. Morgenochtend belt het ziekenhuis voor controle en dan geef ik even door dat ik veel pijn, jeuk en opgezet ben van onder, is vannacht begonnen.
Ik ben blij dat ik thuis ben in mijn vertrouwde omgeving want in dat ziekenhuis wordt je alleen maar depri. Ik heb wel strenge instructies en regels mee gehad hoor waar ik me echt aan moet houden. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan