Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

Anne - schreef op 13-10 om 18:47
Heel veel succes morgen kleintje! Gewoon je kindje in je armen morgen  hopelijk kun je vanavond de slaap nog wat vatten.
967 antwoorden en 13597189x bekeken
Natascha86 - schreef op 13-10 om 18:49
Dat is fijn Nala zon snel herstel.
Zantiax - schreef op 14-10 om 06:21
Goeiemorgen.
Eerst en vooral veel succes kleintje vandaag.

Ik wil jullie met trots melden dat ik gisteren bevallen ben v een flinke dochter met de naam Lexi. 
Ze weegt 3kg620 en meet 53cm
De bevalling ging goed maar achteraf heb ik veel bloed verloren door de baarmoeder die niet wilde samen trekken. Ik bespaar jullie de details maar nu gaat het gelukkig goed met me. Ze hebben juist nogmaals bloed geprikt nu om zeker te zijn dat ik geen bloed moet bijkrijgen straks. 
We stellen het alle 2 heel goed. 
Anne - schreef op 14-10 om 06:54
Gefeliciteerd zantiax met Lexi! Wat fijn dat ze er is en het nu goed met jullie gaat. Hopelijk zijn je waardes zometeen goed en kan het genieten beginnen!
deb95 - schreef op 14-10 om 07:31
Gefeliciteerd zantiax met de mooie dame! Nu snel opknappen 

Heel veel succes en plezier vandaag Kleintje. Eindelijk jullie ventje ontmoeten. Zo speciaal 
Meid23 - schreef op 14-10 om 08:05
33 weken
Hartelijk gefeliciteerd Zantiax  fijn dat het nu goed met jullie gaat  
Hier helaas nog altijd niet bevallen en moet zeggen dat ik daar wel echt van baal, fysiek al weken op en de 2 crematies in 4 weken tijd maken dat ik mentaal ook helemaal gesloopt ben  ook nog altijd geen teken dat het spoedig zal beginnen en inmiddels 40+4 ;-) 
Zantiax - schreef op 14-10 om 10:57
meid het kan plots snel gaan hoor! Hier eergisteren uit het niets plots regelmatige weeen beginnen krijgen. 
Maar de laatste dagen duren inderdaad eeuwen
Zantiax - schreef op 14-10 om 10:58
dokter is juist langsgeweest en ik moet geen bloed toegediend krijgen. Enkel een volledige maand ijzer bijnemen  
mama02 - schreef op 14-10 om 12:09
Gefeliciteerd Zantiax! 
Anne - schreef op 14-10 om 12:31
Fijn zantiax! Mogen jullie nu naar huis toe?
@meid23 dat wachten duurt zo lang, bij mijn eerste liep ik ook over tijd maar toch spontaan begonnen bij 40+5& bevallen bij 40+6. Het kan ineens snel gaan, hopelijk meld jullie meisje zich snel.
Ben benieuwd hoe het met kleintje is, hopelijk lekker aan het knuffelen al
Meid23 - schreef op 14-10 om 12:42
33 weken
@Anne Duurt idd lang maar komt vooral ook door de heftige periode met het verliezen van de familieleden, het klinkt misschien heel raar maar ben nog steeds bang wie/wanneer de volgende is... Gewoon de angst om nog meer dierbare te verliezen en zelfs wel eens de angst om de baby te verliezen (waar ik dan ook nachtmerries over heb).   Het wachten had een stuk makkelijker geweest als dit allemaal niet zou zijn gebeurd ;-) natuurlijk vind ik het ook wel jammer dat omdat ze zo lang blijft zitten des te korter ik met haar heb voordat ik weer (4 dagen per week) moet werken..                  Maar weet dat ik mezelf er bij neer zal moeten leggen, komende vrijdag hartfilmpje en echo hopelijk alles goed  al hoop ik uiteraard nog meer dat ze voor vrijdag zelf komt ;-)
kleintje013❤️ - schreef op 14-10 om 13:49
Dag lieve lieve Dames...

Sorry dat ik nu pas wat van me laat horen maar ben nu pas een beetje bijgekomen van de operatie althans de pijn is nu draagbaar!
Met onze kleine ( grote jongen) gaat alles goed, de keizersnede is ook goed verlopen alleen ben ik verkouden en moet ik steeds hoesten dus je kunt naar gaan hoe een hel dat is.. Ons mannetje weegt 4275 gr en is 52 cm Lang dus een behoorlijke kerel haha, ook Prikken ze hem op suikerwaarde en die was steeds net way te laag maar nu naar 2 flesjes en wat extra glucose is hij prima 

Hierbij een fotootje van de kleine schat!
Zantiax - schreef op 14-10 om 14:00
@anne: woensdag mag ik naar huis toe

kleintje: proficiat! o jee ik kan me het levendig voorstellen. Ik heb nog een hoest van mn verkoudheid van 2 weken geleden en mn hechtingen down there doen ook echt pijn als ik moet hoesten. Ik voel met je mee
Geniet ervan kleintje! gelukkig gaat alles goed met jullie!
kleintje013❤️ - schreef op 14-10 om 14:19
Ja pijnlijk is het wel maar goed heb een goede Dosis morfine gekregen net dus voel me
Nu wel wat beter dus dat is fijn, de kleine zelf
Is super tevreden en rustig dat scheelt
Ook enorm!
Hoe voel jij je verder? 
kleintje013❤️ - schreef op 14-10 om 14:17
Meid23 - schreef op 14-10 om 14:19
33 weken
Hartelijk gefeliciteerd Kleintje
kleintje013❤️ - schreef op 14-10 om 14:33
Dankjewel meid23
deb95 - schreef op 14-10 om 15:13
Aah gefeliciteerd kleintje! Wat een knapperd!

@meid: kan me voorstellen dat het lang duurt. Hopelijk komt ze snel. Maar waarom heb je minder tijd met de baby? Je krijgt toch altijd minimaal 10 weken na de bevalling? Ook als je overtijd loopt 
Meid23 - schreef op 14-10 om 15:23
33 weken
@Deb95 Ik had vakantie achter mijn verlof aan gepland ;-) heb afgesproken 2 januari weer te starten.
De 10 weken heb ik dus idd wel maar als ik gewoon “op tijd” was bevallen had ik wel langer samen met de baby ;-) nu moet ik immers alsnog 2 januari beginnen (houdt ik wel meer verlofuren over omdat ik dan i.p.v. vakantiedagen nog bevallingsverlof heb) vandaar dat ik het ook wel extra jammer vind ;-) langer vakantie nemen gaat helaas niet omdat mijn werkgever en de klanten wel op me rekenen dat ik er 2 januari weer ben plus dat mijn “vervangster” haar vakantie (expres) in januari heeft gepland omdat ik dan terug zou zijn ;-) heb in principe nog 100 vakantie uren staan maar kan die dus niet in januari opnemen.             
Elena - schreef op 14-10 om 16:14
Gefeliciteerd voor de dames die een kleine hebben.

Ik ben even wat afwezig geweest. Ik moest even wat dingen op een rijdje zetten voor mezelf. De kleine is hier inmiddels alweer 17 dagen en het blijft raar, zeker omdat hij pas over 2 weken had moeten komen. De kleine heeft hier inmiddels al een hielprik gehad en ook de controle van het consultatiebureau en alles gaat super. De kleine komt goed aan en is van 2060 gram naar 2400 gegaan. Ondanks de hele snelle "storm" bevalling van totaal 35 minuten kan ik me er niks van herinneren en dat is raar zeker voor de verwerking omdat dit mijn eerste baby is. Vandaar wat afwezig af en toe. 
Anne - schreef op 14-10 om 19:56
@kleintje, gefeliciteerd. Mooi ventje en een mooi gewicht fijn dat hij er is, Hopelijk herstel je snel van de keizersnede
@elena, dat geloof ik. 35 minuten is bizar snel. Zeker als je er nu ook weinig meer van weet. Neem je tijd om dat een plekje te geven.
@meid23, dat is ook wel heel wat om zo mee te maken in een korte tijd. Jammer dat je je vakantie er dan nu niet achteraan kan plakken. Het is/kan best pittig zijn bij 10 weken weer beginnen, al vinden sommige mensen het heerlijk volgens mij hier 20 weken vrij na geboorte, en als ik moet blijven kolven moet ik even kijken of ik daarvoor ziektewet in kan oid. Vorige keer trok ik en mijn productie dat niet, en als ik hem wel nog aan de borst krijg dan krijgt hij absoluut geen flesjes meer naast dus ook dan is de mogelijkheid er dat ik niet ga kunnen werken. Woensdag naar de Lactatiekundige! Ik ga voor je duimen dat jullie meisje zich snel meld
Meid23 - schreef op 14-10 om 21:44
33 weken
@Anne Ja inderdaad, ik weet natuurlijk niet hoe het zal zijn met een baby’tje en hoe mijn herstel zal gaan lopen als ik eenmaal bevallen ben, maar leek me wel lekker om wat langer vrij te zijn vandaar dat ik eigenlijk nog wat vakantiedagen er achteraan had geplakt  en ook omdat ik niet tussen kerst en oud en nieuw wilde werken (wij zijn zelf van het uitgebreid kerst vieren ).                               Overigens dacht ik (van te voren) wel dat het lekker was 2 januari te starten omdat dat op een donderdag is dus dan is het “slechts” 2 daagjes werken en dan weekend en mijn moeder past op donderdag op en mijn man is op de vrijdag thuis dus leek me wel fijn met eerste werkdag om haar dan niet meteen naar de gastouder te moeten brengen (heb wel een goed gevoel bij de gastouder maar denk dat ik het toch extra zwaar zou vinden haar de eerste dag meteen daar heen te brengen).     Had wel expres wat vakantie uren achter de hand gehouden zodat als er iets met de kleine is of als bijv de gastouder ziek is ik wel makkelijk vrij kan pakken  (al krijg je natuurlijk per 1 januari ook weer nieuwe vakantiedagen).                                   Wel super lekker dat jij zo lang vakantie er nog achteraan hebt                                                      Heb zelf wel aan het eind van me verlof nog 2 nachtjes in ons favoriete hotel geboekt en dan een extra luxe kamer met uitzicht op het bruggetje waar me man me ten huwelijk vroeg 3 jaar terug (dat is nog een verassing voor hem) zodat we het verlof wel relax kunnen afsluiten (gaan dan uiteraard met zijn 3e) en heb begin maart alvast een weekend Centerparcs Zandvoort geboekt  kijk er nu al naar uit om heerlijk te kunnen zwemmen samen  
Anne - schreef op 14-10 om 21:52
@meid23, dat klinkt inderdaad wel fijn een rustige opstart als je moeder op kan passen. En snel weekend erachteraan, heerlijk. Wat leuk zo twee weekendjes in het verschiet, zwemmen met zo'n kleintje zal inderdaad leuk zijn. Goed vooruitzicht hoor!
Natascha86 - schreef op 14-10 om 22:08
Gefeliciteerd Zantiax met Lexi!
En kleintje 013 ook van harte gefeliciteerd. Wat een prachtig jongetje.
Hier nnog steeds in afwachting. Ik zit nu op 41 weken volgens het ziekenhuis. Donderdag een afspraak om te laten strippen al hoop ik iedere dag nacht dat er wat staat te gebeuren. En alle foefjes al uitgeprobeerd tot aan meditatie toe. Vandaag met mijn jongen en mijn man even naar monkeytoen geweest om even mijn hoofd op wat anders te zetten. 
Meid 23 ik denk dat we in hetzelfde vaarwater zitten. Wachten duurt zo lang. Ik maak me niet druk om me werk. Sinds onze Jilles vindt ik werk niet zo belangrijk meer als daarvoor. En als ik straks langer weg ben is dat jammer voor hun. Ik heb ook nog vakantiedagen staan maar ik zie wel. Met 2 kleine zal ik ze harder nodig hebben geloof ik. 
Positief blijven denken. Hij komt vanzelf hoop ik!
Meid23 - schreef op 14-10 om 22:11
33 weken
@Anne Ja klopt  ons meisje zal wanneer ik weer moet werken op maandag en dinsdag naar de gastouder gaan (die is wel hier in de straat ).      Op woensdag heb ik straks mijn vaste vrije dag    Op donderdag komt mijn moeder of de moeder van me man in ons huis oppassen (ze komen om de beurt of als ze het gezellig vinden misschien ook soms samen) en op vrijdag is dan mijn man zijn vaste papadag  in het weekend ben ik zelf sowieso thuis (kantoorbaan ).                                   Maar denk dat eerst even 2 dagen werken wel lekker is, lekkerder dan meteen een volle werkweek.
Ja idd heerlijk even weekendjes weg, zijn dit jaar ook wel paar weekendjes weg geweest maar niet op vakantie (omdat mijn man ook graag zijn dagen wilde sparen voor als ons meisje er straks is).        Hij had mij op onze 1-jarige trouwdag getrakteerd op een verblijf in de bruidssuite als verrassing en nu neem ik hem dus eind december mee naar ons verlovingshotel waar ik een exclusieve kamer heb geboekt   
Centerparcs hebben we gewonnen  kreeg daar op me uitgerekende datum een mailtje van dus gelukkig ook nog leuk nieuws  heb wel een paar tientjes bijbetaald zodat we een wat luxer huisje hebben en voor 6 personen i.p.v. 4 (we vragen een paar goede vrienden dan mee
Che3ky - schreef op 15-10 om 11:41
Als eerste: Alle kersverse mama's, van harte met jullie kleintjes en wat zijn ze prachtig..you all did a good job!!! 
Zelf ben ik inmiddels 39+1. Moet om 18.00 naar de verloskamers bellen en 19.30-20.00 melden in het ziekenhuis. Ik word vanavond nog ingeleid. Spannend
Alleen heb ik van8 merendeels dus wakker gelegen met voor mij nog onbekende pijnen..het begon in de bovenbenen en trok door naar de onderrug en weer terug. In het begin wat regelmatiger en daarna zaten er langere pauzes tussen. Bij het wakker worden, had ik een soort van, een te strakke riem om gevoel.
Herkent iemand dat van jullie? 
Anne - schreef op 15-10 om 14:09
@cheky, spannend bijna zover dus. Waarom gaan ze je inleiden?
@meid23 heerlijk en snap je man wel. Mijn man had zijn vakantiedagen ook bewaard en is nu een hele maand thuis, ideaal en voor hem ook leuk de kleine te leren kennen. In ons geval ook wel nodig met onze dochter van 2, heb ook nog geen idee hoe ik dat ga doen over 3 weken als hij weer gaat werken..
ZwangereMonique - schreef op 15-10 om 17:34
@zantiax & kleintje; gefeliciteerd met de kleine!  
Hoe heet je kleine ventje kleintje?
En fijn Zantiax dat je geen bloed toegevoegd hoefde te krijgen. Ik heb wel een bloedtransfusie gehad en voel me nu (4weken later) nog steeds snel duizelig enz. Dus hopelijk helpt je ijzer! 
kleintje013❤️ - schreef op 15-10 om 18:48
We hebben de naam Jackson voor Ons zoontje gekozen monique 
Even een update...
De Kleine knapperd doet het super goed heeft alleen inmiddels Een infuusje voor zijn te lage suiker waardes Terug op peil te krijgen maar verder is het eem sterke krachtige jongen
Zelf heb ik enorm veel last van de keizersnede, ben vandaag in de douche geweest en katheter enzo zijn verwijderd dus moet ook weer zelf naar het toilet en dat valt niet mee... maar goed we doen het maar en elke dag zal een stukje beter gaan daar gaan we voor


Hoe gaat het Het Met jullie allemaal dames ?? 
mama02 - schreef op 15-10 om 21:46
O kleintje hopelijk krijg je geen niesbui! Dan ga je door de grond
Ik was ook zo blij dat die Katheter eruit was, daar had ik veel last van.

Hopelijk komt onze kleine deze keer met een vaginale bevalling. Je bent toch weer 6 weken onder de panne met een keizersnede 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan