Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

kleintje013❤️ - schreef op 16-10 om 00:36
Nou ik kan me voorstellen wat je bedoelt met door de grond van de niesbui , ik was verkouden een week voor de keizersnede en dat is nu allemaal los aan het komen dus heb constant slijm op me longen die er voor zorgen dat ik steeds in hoestbuien schiet waar ik niet meer uitkom en dus grandioos veel pijn heb omdat ik moet hoesten en hoe! Maar het slijm wat er zit krijg ik zelf niet opgehoest door de pijn en ze hebben er hier niets voor dus je kunt me voorstellen hoe ik me voel
Gelukkig gaat alles met De Kleine Wel goed ! Ook super belangrijk toch ik zelf kom er wel alleen dan maar met pijn ze geven hier namelijk geen morfine , maar wel diclofinac en paracetamol....
En ik hoop met je mee dat jou kleintje via de normale weg komt zoals je zegt met een keizersnede ben je voorlopig nog wel zoet....
967 antwoorden en 13615014x bekeken
imw - schreef op 16-10 om 00:16
Gefeliciteerd kleintje! Ik wens jouzelf een voorspoedig herstel. Hopelij kvoel je je gauw wel wat betrr. 
Hier Alles oke 38 weken nu en me lijf is het wel beetje zat... verder voel ik me goed. Geduld geduld geduld.
Volgende week gaan ze kijken of er wellicht gestript kan worden, ze vond het nog wat vroeg maar ik wil liever niet  overtijd lopen. Ik heb stalen pinnen in me rug en kan hierdoor geen ruggenprik krijgen, hierdoor is me angst op een keizersnede onder algehele narcose best groot, paniek om niks maar dit wil ik liever niet mee maken op die manier... verder hoop ik zo dat meneeertje me een beetje helpt en zelf komt voor die 40 weken.  Maargoed voor nu ook genieten natuurlijk. Zwanger zijn is immers iets heel moois!!
Oktober is op zn helft spannend!
Meid23 - schreef op 16-10 om 06:37
33 weken
Hier inmiddels al weer 40+6 en helaas nog altijd geen baby  
Gisteren avond even met me man naar de bioscoop geweest, had dat echt even hard nodig want die hele dagen binnen zitten “wachten” tot ze komt (veelal alleen omdat me man wel nog gewoon werkt al komt hij uiteraard direct naar huis als er iets begint) begin ik nu echt wel wat zat te worden.    Ergens weet ik wel dat het nog maximaal 8 dagen is maar ze lijken wel echt eeuwig te duren ;-) misschien voelt dit alles ook zo doordat we zo lang op de zwangerschap hebben moeten wachten en natuurlijk de eerdere (vroege) miskramen.               
Hoop in elk geval dat komende dagen spoedig voorbij zullen gaan
Zantiax - schreef op 17-10 om 00:44
Ach meid. Die laatste dagen vond ik er ook echt teveel aan!

Hier het eerste nachtje samen thuis. Wat geniet ik er zo van! Zo een onbeschrijfelijk gevoel! Lexi is ook weer voor het eerst in gewicht aangekomen dus ze doet het super goed!
ZwangereMonique - schreef op 17-10 om 08:41
Wat een mooie naam Kleintje  mijn vriend vond die naam ook mooi voor een jongetje haha 

En @ meid; ja dat snap ik.. het wachten en overtijd lopen is ook heel vermoeiend. Je wacht al zo lang.. op een gegeven moment is t ‘leuke’ daar wel vanaf en wil je gewoon die kleine in je handen houden!

@ zantiax; fijn is dat indd hè om weer thuis te zijn! Lekker van genieten nu samen!

Meid23 - schreef op 17-10 om 10:14
33 weken
@ZwangereMonique Ja idd ;-) de lol is er inmiddels wel een beetje vanaf mede natuurlijk door de heftige periode afgelopen maand met de grote verliezen ;-( en of we nog niet genoeg pech hebben gehad vandaag ook ineens geen warm water meer boven en een overbuurman die doodleuk de parkeerplaats voor ons huis bezet houdt met zijn werkbus (die mensen hebben 4 auto s en menen ze allemaal recht voor de deur te moeten zetten en dus ook onze deur, terwijl wij maar 1 auto hebben en er 2 plekken zijn recht voor ons huis en de andere zijn behoorlijk ver lopen met zo n buik en ze hebben gewoon niet het respect 1 plekje vrij te laten ..) 
ZwangereMonique - schreef op 17-10 om 10:47
Ja alles hakt er dan extra in! 
Vaak is het zo dat alles tegelijkertijd komt.. maar dat maakt het voor jou - zeker met alle hormonen - wel extra zwaar!
Oei, geen warm water is zeker geen succes nu.. ik zou je buurman wel aanspreken en vragen of hij er deze weken nog rekening mee kan houden. Als je vliezen straks zijn gebroken zou t ook fijn zijn als je auto in de buurt staat.. gewoon aangeven, hopelijk helpt het!

Rustig aan... en hopelijk meld de kleine meid zich al snel!! 
Meid23 - schreef op 17-10 om 11:22
33 weken
@ZwangereMonique Ja inderdaad wel erg vervelend dat alles net nu moet gebeuren           En zeker met de hormonen lijkt het dan ook harder aan te komen ;-) 
Als het goed is zou de monteur wel in de ochtend komen maar tot nu toe is hij er nog niet ;-)               Natuurlijk wel liever nu dan wanneer de baby er net is want dat lijkt me nog vervelender (met badje maken enzo).
Heb me man gisteren avond gezegd dat hij beste even bij de overburen persoonlijk kon langs gaan en gewoon aardig vragen of ze er rekening mee kunnen houden (want hij wilde eigenlijk een briefje op de bus doen maar ik dacht beter eerst persoonlijk langs gaan) maar toen deden ze de deur niet open (terwijl ik wel zeker weet dat ze thuis waren), hopelijk is mijn man vandaag eerder thuis van zijn werk als de overburen dan hebben we in elk geval plek  schijnt dat de vorige bewoners gewoon standaard die twee plaatsen in bezit hadden (al afgesproken bij de bouw omdat de rest toch allemaal een eigen oprit heeft maar dit huis in het midden is in een rij van 3), maar op de een of andere manier is ons 1 plek gunnen (we hebben ook maar 1 auto)  toch nog wat lastig (terwijl ze wel weten dat ik hoogzwanger ben).
Che3ky - schreef op 17-10 om 11:33
Mama's!
Ik ben gistermorgen bevallen(39+2)! Na het plaatsen van het ballonnetje kwam ik al gauw op een centimeter. Van een centimeter zat ik binnen 4 uur op 6 cm en daarna al vrij snel op 8cm. Daar bleef ik op hangen, kreeg koorts, en de baby had het niet fijn meer in de buik. De OK werd klaar gemaakt en al met al, plus keizersnede binnen 12 uur. Met de kleine meid gaat het goed! Heb vanmorgen gedouched, over de afdeling gewandeld, goed gegeten en gedronken en met een beetje geluk mogen we morgen naar huis! 
Ik ben helemaal verliefd
Voor de mama's die nog even moeten, heel veel succes! Jullie kunnen dit!!!
Natascha86 - schreef op 17-10 om 20:49
Gefeliciteerd Che3ky!
Hier aanstaande maandag op 42 weken en wordt dat ingeleid tegen mijn wil wel een beetje maar goed. Als de baby in het vruchtwater poept of geen voeding uit de baarmoeder meer kan halen vergeef il het mezelf nooit. Ik hoop nog dat het rap gaat plaatsvinden. Vandaag ook weer eem ctgscan gehad en die krijg ik zaterdag ook weer zodat we de baby goed in de gaten houden. Ik heb nu veel harde buiken, Drukkend gevoel maar geen weeën. Wie weet komt het nog...
Meid23 - schreef op 17-10 om 22:27
33 weken
@Natascha Hier heeft de baby (vrijwel zeker) in het vruchtwater gepoept, ook vandaag in het ziekenhuis geweest maar net zo hard weer naar huis gestuurd omdat ik geen spoed was (heb nog geen weeën) en omdat ze volgens hun woorden geen hotel zijn.. ben behoorlijk boos nu.                  Ik had vandaag veel slijm verloren wat groen van kleur was vandaar dat de verloskundige dacht dat de baby in het vruchtwater heeft gepoept, ziekenhuis denkt dat overigens ook maar ze willen niks voor me doen en volgens hun is het niet gevaarlijk 
Anne - schreef op 18-10 om 04:32
@meid23 wat bijzonder dat ze je dan gewoon weer naar huis sturen.. ik ken het protocol niet maar dacht dat het dan niet te lang meer mocht duren van m vanwege infectie gevaar? Wat zei je eigen verloskundige ervan dat ze je weer naar huis hebben gestuurd? Als je het zelf niet vertrouwd zou ik vannacht gewoon opnieuw bellen naar de verloskundige of ziekenhuis.
Anne - schreef op 18-10 om 04:39
Veel slijm kan mogelijk wel een teken zijn van een begin van de bevalling? Weet niet hoe het eruit ziet maar bij mij was dat het eerste teken. Hele nacht slijmverlies, anders slijm dan afscheiding. Verloskundige zei toen dat dat kwam doordat de baarmoedermond aan het ontsluiten was ofzo. Hopelijk bij jou een teken dat ze zichzelf gewoon gaat melden vannacht, ik duim voor je
Meid23 - schreef op 18-10 om 04:59
33 weken
@Anne Vind het persoonlijk ook maar een slecht ziekenhuis, het ziekenhuis van onze voorkeur was gisteren middag vol dus moesten naar ander ziekenhuis, mijn vliezen zijn nog niet gebroken en had nog geen weeën ;-)  daardoor was ik geen spoed en stuurde ze me dus weer weg.                     Kan er voor kiezen om te worden ingeleid maar dan pas op zijn vroegst zondag namiddag maar ook dat is niet zeker want moet dan eerst bellen of ze inderdaad plek hebben en anders schuiven ze me ook nog op naar maandag dus lekker ..
Natascha86 - schreef op 18-10 om 07:58
Meid23 ik zou goed nagaan wat je gevoel zegt. Al je twijfelt aan iets moeten ze je gewoon opnemen en anders zou ik gewoon je verhaal wat aandikken door bijvoorbeeld te zeggen dat je de baby minder voelt. Ik ben ook bang dat dat kan gebeuren maar ik krijg continu ctgscans waardoor ze zien dat het met ds baby goed gaat. Als ze gepoept hebben dan gaat het slechter met de baby. Tenminste dat is mij verteld. Vanochtend weer teleurgesteld wakker dat er niks gebeurd. Alleen vannacht zwetend wakker geworden. Ik hoop dat dit me mentaal niet opbreekt. Positief blijven kan ik pas zijn als ik merk dat er wat gebeurd. Voor alsnog geen ontsluiting dus ook geen strippen. Weer wachten dus. 
Meid23 - schreef op 18-10 om 09:01
33 weken
@Natascha Het probleem is dus echt dat ze me niet willen opnemen omdat het momenteel te druk is, schijnbaar worden er momenteel erg veel kindjes geboren want gisteren was ons voorkeur ziekenhuis dus te vol om ubehaupt te mogen komen en het andere ziekenhuis heeft me dus weggestuurd (ze hebben wel een echo en ctg gemaakt).
Wat betreft het voelen van de baby dat is de laatste dagen ook wel echt minder en dat heb ik gisteren ook aangegeven maar zij vonden (aan de hand van ctg) dat de baby het nog goed maakt en dat ik geen spoed geval ben, ziekenhuis zei letterlijk dat ze geen hotel waren en ik weg moest, geloof me we wilde helemaal niet naar huis gestuurd worden en ook de verloskundige van onze praktijk stond achter ons maar we konden niks anders dan weg gaan, menselijkheid is helaas ver te zoeken in dat ziekenhuis dat was ook de reden dat wij op voorhand voor dat andere ziekenhuis hadden gekozen .. 
Mijn afspraak bij de verloskundige vandaag gaat niet door omdat ik dus gisteren al ctg en echo heb gehad ;-) ze hebben gisteren in het ziekenhuis niet gekeken of ik al ontsluiting heb dus dat weet ik niet en weet dus ook niet of ik mogelijk gestript had kunnen worden.
Heb wel vandaag afgesproken nog even met de verloskundige te bellen aan de hand van gisteren ;-) denk dat ik toch ga vragen of ze ons voorkeur ziekenhuis kunnen bellen en vragen wanneer zij evt plek hebben om me in te leiden ;-)
Vervelend dat je ook nog altijd moet afwachten Meis  
Natascha86 - schreef op 18-10 om 13:46
Ja positief blijven als je ongeduldig wordt is erg lastig. Ik hoop voor ons beide dat het nog natuurlijk gaat komen. Bij mij ziet het er nu niet naar uit. Geduld. Gelukkig zijn we het volgende week allemaal vergeten en hebben we onze kinderen in ons handen. Ik loop bij het slechtste ziekenhuis van Nederland Langeland in Zoetermeer omdat ons eigen ziekenhuis Bronovo in Den Haag gesloten. En totale chaos in dit ziekenhuis. Te weinig parkeerplaatsen,te weinig personeel. Betalen voor de koffie enz. Gelukkig is het personeel bij de verloskundige erg lief maar ook ik zit hier niet met liefde. Zorg in Nederland gaat erg achteruit. Erg Jammer. 
Meid23 - schreef op 18-10 om 13:53
33 weken
Ik ben inmiddels wel opgenomen in ons voorkeursziekenhuis  inmiddels 2cm en heb tabletjes gekregen om de baarmoedermond wat meer te verweken  hoef in elk geval niet meer naar huis (zonder baby)  
Anne - schreef op 18-10 om 13:56
Dat is fijn meid23, kleine meisje komt nu snel. Heel veel succes! En hopelijk verloopt alles goed
Natascha86 - schreef op 18-10 om 15:16
Succes meid23 je kan het!Ben stiekem wel jaloers!
Zantiax - schreef op 18-10 om 16:36
Succes meid!!
kim - schreef op 18-10 om 17:00
Meid 23. Heel veel succes.
Laat jullie lieve kleine meisje maar snel komen nu.
Xx
deb95 - schreef op 18-10 om 17:04
Veel succes meid! Kan nu niet meer lang duren.
Meid23 - schreef op 18-10 om 18:37
33 weken
Bedankt allemaal
kleintje013❤️ - schreef op 18-10 om 18:55
Succes meid23! Je kan het
ZwangereMonique - schreef op 18-10 om 22:42
Ben benieuwd meid! Succes ermee, of wellicht is de kleine al geboren. 
@natascha; nee met Zoetermeer waren wij ook niet blij.. ik ben zelf in Gouda bevallen, maar daar zijn we ook nooit over te spreken.
Als de moeder & kind afdeling maar goed voor je zijn!
Sterkte met de laatste loodjes.. hopelijk duurt t niet meer al te lang voor je.. 
Meid23 - schreef op 18-10 om 22:48
33 weken
@Monique nog niet bevallen ;-) vliezen zijn om 22:00 gebroken door de arts en zit op 6cm dus ze zal morgen worden geboren 
kleintje013❤️ - schreef op 19-10 om 15:27
@meid23 

En meis? Hoe is het met je

Ben je al bevallen?
Meid23 - schreef op 19-10 om 18:24
33 weken
Vanmorgen om 08:36 bevallen na een bevalling van 20,5 uur, het was zeer heftig voor zowel onze dochter Milla als voor mij, we blijven dus ook nog een tijdje in het ziekenhuis.                                          Milla weegt 4662 gram                                           Ze is wel op de intensive care gezien wat complicaties (vruchtwater poep in haar Longen en daardoor ademhalingsproblemen, ik heb koorts gehad bij de bevalling dus daarom geven ze haar antibiotica en haar suiker was te laag dus geven ze haar glucose) maar ze zorgen hier super voor ons in het Radboud  
Anne - schreef op 19-10 om 18:27
Wauw, gefeliciteerd meid! Met de geboorte van Milla een pittige opstart dus zo, hopelijk knapt ze snel op en kunnen jullie veel knuffelen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan