Ruzie schoonouders en zwangerschap. - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 133327 - schreef op 10-11 om 12:02
Hoi allemaal, 
Ik zit met een groot probleem.. 
Ik heb een hele lieve vriend maar mijn schoonouders zijn echt verschrikkelijk! 
Mijn vriend is enigst kind en ik was altijd de indringer in hun gezin.. 10 jaar lang doe ik mijn best en deed ik bijna alles om mijn  schoonouders naar hun zin te maken.. Ze gingen vaak over mijn grenzen heen en liet mij schofterig behandelen en zij bleef mij kwetsen met hele rare dingen zeggen.. ik heb dit maar allemaal geaccepteerd in de hoop dat mijn schoonouders mij gingen accepteren..
Dit werd alleen maar erger en ik deed niks goed en mijn familie vonden ze ook maar apart.. Terwijl mijn familie hun ook beleefd bleven uitnodigen op hun feestjes! 
Mijn schoonmoeder heeft hele gekke dingen tegen mij gezegt zoals: als jij stiekem achter (mijn vriend noem ik even M) zijn rug om zwanger word zal ik ervoor zorgen dat jij een abortus moet plegen dan ga k m hersenspoelen dat jij dat moet doen!
Of.. Als jij zwanger word word ik niet blij! Boos aankijkend met dr vinger in mijn gezicht.. 
En.. De erfenis is van M niet van jou! Ook zo in 1 x in een gesprek slaat t zo om over een onderwerp die aanvallend naar mij toe zijn en dit gebeurd ook vaak bij uitjes en etentjes..
Dit soort gekke uitspraken heb ik 10 jaar over mijn heen laten gaan.. Want aan mijn vriend had ik ook niets als ik al iets zei over zijn moeder was t gelijk.. Wat mijn moeder! Ik was nog jong en naïef en heb t toen laten gaan voelde mij machteloos. 
Zijn vader werd ook steeds erger wij hadden een hond en die eiste hij elke vrijdag op om een loopje te doen kwam met de sleutel zomaar binnen lopen bij ons thuis .. Als wij iets niet wilden hebben deed hij dit stiekem of ging hij liegen.. Ook maakte die man hele vieze seksistische opmerkingen naar mij toe zelfs naar mijn hond! Opmerkingen als: mmm zal ik een bhtje voor je maken en wrijven over de tepels en subtiel met zn vinger langs de fluit van mijn hond.. Ook naar mij vieze opmerkingen als.. Zal ik m in je spleetje douwen van je.. Of toen ik de douche aan t schoonmaken was hij gewoon om t hoekje kwam kijken en een opmerking gaf.. O jammer dat je wat aan hebt.. Dit aangegeven met mijn vriend en die heeft mij beloofd wat ervan te zeggen.. Dit is hij niet na gekomen... 
Maar nou ben ik wat ouder En wij wilden samen een kindje het lukte niet.. Na 4 jaar bezig geweest te zijn zijn wij samen naar de dokter gegaan met onze kinderwens..  Wij zijn gek op elkaar en mijn vriend is een hele lieve jongen doet alles voor me.. Ik wil met hem verder.. We gingen een iui traject in mijn familie wist het gelijk maar zijn ouders nog niet.. Dat heeft hij later maar verteld want dat wilde ie.. Wat denk je.. Was t in eens wel leuk! Maar dat sloeg snel om.. Ik kreeg weer de gekste opmerkingen.. Het zal wel aan mij liggen dat t niet lukt bla bla.. Toen over naar ivf.. 1e poging gelukt ik ben zwanger!  Embryo zat net 3 dagen in mijn buik en mijn buik was nog dik en beurs van de punctie.. Mijn schoonvader komt naast mij zitten en legt zo ongevraagd zijn hand op mijn buik! Met en hoe gaat het met jou.. We wisten niet eens of t al gelukt was embryo zat er net in! Ook had mijn schoonvader al gelijk plannen met zijn kleinkind zoals samen in bad gaan en in bed liggen.. Dit was t eerste waar meneer aan dacht ik werd er naar van! Hij is ook zo seksistisch ik vertrouw m niet en dat weet mijn vriend ook! Schoonmoeder had ook iets geks..  Want liet steeds merken dat het wel  van een ander kon zijn omdat niet haar zoon het heeft ingespoten maar een arts het heeft ingebracht.. Toen was ik het zat.. Ik Wilde geen contakt meer!
Heb het met mijn vriend over gehad en die begreep het.. Maar toch blijft hij aan hun hangen..
Toen ik thuis in de douche bezig was kwam mijn vriend thuis en vroeg heb je even? Ik wist gelijk wie er bij m was.. Mijn schoonmoeder dus ik zei nee..ik hoorde gesmoes in de keuken tussen haar en mijn vriend.. En Toch kwam zij de douche in lopen en wilde ze sorry zeggen met een chocolade letter die mijn vriend met de boodschappen voor mij meegenomen had (ik had er zelf om gevraagd) en zei ze: kan ik het hier goed mee maken sorry.. Echt met zo'n houding van.. Wat een bullshit ik doe t maar voor M.. Toen zei ik.. Nee sorry niet op deze manier.. Toen keek ze mij met grote ogen aan en zei ze.. Ik weet eigenlijk niet waarom ik nou sorry voor moet zeggen!  Toen ben ik weggelopen en gevraagd of mijn moeder mij op kon halen.. Nu was zij overstuur geweest en heeft zitten huilen bij mijn schoonvader en mijn schoonvader mijn vriend een appje heeft gestuurd wat in stond: hallo zoon, ik hoop dat ze de ballen hebt om te komen praten. Ik ben om 12.00 thuis anders ben ik er ook klaar mee.
Nou zijn de rollen omgedraaid en ben ik de boeman.. Nou dit begon allemaal toen ik 7 weken zwanger was en ik ben nu 20 weken zwanger.. En ze doen weinig tot niets om t goed te maken want hun vinden dat zij niets gedaan hebben.. En mijn vriend blijft ze ook maar pleasen hoe moet dit verder? Hoe moet het met geboortekaartje en kraamvisite met hun? Wat zouden jullie doen! 
Heel verhaal ik weet het ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat ik moet doen! 
Liefs Nora
30 antwoorden en 26204011x bekeken
Anoniempje 104506 - schreef op 10-11 om 12:52
Hey meid, ten eerste gefeliciteerd met je zwangerschap. 
Ik weet hoe je je voelt. Ik zelf heb enkel een schoonmoeder.  We waren heel goed met elkaar en ik kwam daar heel vaak. Ik bleef zelfs slapen. 
Toen mijn man ik verloofd waren zei ze, ik wil een kleinkind hebben. Dat bleef zo door gaan. Toen het na een jaar niet lukte, vertelde ze waar andere bij waren... Ze zijn al 1 jaar bezig, maar hebben nog steeds geen kind. Er zal wel wat zijn met haar. Ik gaf toen netjes aan, zwanger worden is niet vanzelf sprekend. Ik wil ook graag een kleine, maar ik wil niet dat je zoiets zegt. Ik ben niet ziek, en als ik niet zwanger ben wil het niet zeggen dat het aan mij ligt want het kan ook aan je zoon liggen. Toen was het omgeslagen. Ik was de boeman, ik deed alles fout. Ik was anders dan ik me voor deed voor ik trouwde. 
Nadat ze gestopt was met zeuren, ben ik 2 maanden later zwanger geworden. Ik wilde het nieuws niet delen, enkel en alleen met mijn familie. Maar dat kon ik mijn man niet aandoen en heb dus gewoon gezegd vertel maar. Maandje later (na mijn eerste echo) was er een familie ruzie. En ik had haar zoon van haar afgepakt en weet ik het. Ik was slecht in haar ogen en wenste mij toe dat mijn zwangerschap zou mislopen. Dat ik mijn kindje zou verliezen. Ik heb toen een hele erge periode meegemaakt. Ik kwam niet meer bij haar, zij niet bij mij. Ik vroeg niet naar haar en ze vroeg me zelfs heb je je vrouw niet bij haar ouders achter gelaten. 
Toen ik bevallen was kwam ze niet langs,  ze wilde me wel spreken en feliciteren maar ik vertikte het. Toen mijn zoontje 2 weken was kwam ze langs. 
Ik had mijn zoontje in de kamer gedaan en niet laten zien. Ik zat erbij maar gaf haar geen aandacht. Nu mijn zoontje geboren is, probeert ze weer een band te creëren. Maar ik kan het niet. Elke keer dat ik haar zie denk ik aan wat ze me aangedaan heeft. Mijn man wil ook dat ik een band heb en zegt is mijn moeder. Maar voor mij is het moeilijk. Ik zou wanneer ik thuis ben sleutel in de slot laten zodat ze er niet inkomen. Hun negeren en niet naar ze vragen. Zij komen dan bij jou. Ze liepen over je heen en dat moet je niet meer toelaten. 
Anoniempje 133327 - schreef op 10-11 om 13:27
O meid ook verschrikkelijk! 
Ik snap niet dat mensen zo kunnen zijn! Jij hebt het ook niet makkelijk gehad..  Ik snap onze partners ook niet.. Ik vind als ze je gezin zo behandelen dat ze voor hun gezin moeten kiezen en niet omdat het hun moeder/vader is dat wij daar maar mee moeten dealen.. Ik had zelf ook gedacht.. Ze hebben nooit hun spijt betuigd.. En ik ben nu al bijna over de helft van mijn zwangerschap dan hoefen ze als de kleine er is ook niet meer 'opeens' te komen zodat hun opeens opa en oma kunnen gaan zijn..  En dat weet mijn vriend ook.. En heb dan ook liever niet dat hij haar alleen meeneemt naar die mensen vind mijn schoonvader ook eng.. Mijn schoonmoeder doet alsof ze t niet hoort als hij van die seksistische opmerkingen maakt en aangezien mijn vriend er ook niets mee heeft gedaan voelt t voor mij niet goed als hij t al bij onze hond doet dan doet ie t ook vast met.. dus ik vertrouw ze alle 3 niet dan. Dit is zo lastig he.. 
Bedankt voor je berichtje! 
Anoniempje 122506 - schreef op 10-11 om 13:53
Hey Nora, als eerste gefeliciteerd met je zwangerschap!

Wat een heftige tijd heb je meegemaakt, en ik vind dat je veel gepikt hebt maar genoeg is genoeg. Dit gaat sowieso veel te ver! Dat je vriend z'n ouders al wil pleasen dat is 1 ding, maar dat terwijl er zo met jou omgegaan word is echt not done! Ik zou 'm een trap onder z'n reet willen geven, zovan joehoee zie je allemaal wel wat er gebeurd?! En je schoonvader my god, dat klinkt als een echte creep sorry. Sowieso heb jij niks fout gedaan, en zijn ouders zijn jou wel meer dan 'n excuus verschuldigd, wat betreft de kleine dalijk, op je strepen blijven staan. Als jij niet wilt dat ze daarheen gaat, gaat ze daar niet heen, en ik geef je groot gelijk! Ik zou 't ook niet willen.
Anoniempje 104506 - schreef op 10-11 om 15:41
Ja ik snap je. Je hebt inderdaad gelijk. Mijn man zegt wel mijn gezin staat op nummer 1 maar zijn moeder is er toch boven. Zij heeft ook nooit er excuses aangeboden maar wil wel dat alles koek en ei is. Maar zo makkelijk gaat dat niet. Ik heb mijn schoonmoeder 5 maanden niet gesproken of gezien. Mijn zoontje mag er ook niet alleen heen. Ook wanneer hij wat ouder is niet. Zonder mij gaat hij nergens heen.
Anoniempje 144424 - schreef op 10-11 om 17:49
Wat een gestoorde schoonfamilie. Die vader zou ik ook niet rond mijn kind willen als ik zijn opmerkingen zo hoor.
Ik denk dat je vooral met je vriend moet samenzitten en alles grondig bespreken. Regels vastleggen waar ieder zich in kan vinden en ieder zich aan houdt. Het is jullie kind en jullie gezin. 
Anoniempje 133327 - schreef op 10-11 om 21:12
Hoi allemaal bedankt voor jullie reakties! 
Ja echt belachelijk ik leef in een nachtmerrie! 
Maar gelukkig ben ik niet de enigste die deze mensen gestoord vinden de mensen om mij heen vinden het ook gekke mensen en zelfs de zus en zwager van mijn schoonvader wilt geen contakt meer met ze en mijn schoonmoeder haar eigen moeder +zussen en broer willen haar niet meer zien.. En nou hun eigen schoondochter (ik) ook niet meer.. En het mooie is het ligt niet aan hun 2 maar aan al die anderen!  Het zijn echt gekke mensen! Zij is heeel dominant wilt overal controle op hebben en hij schoonvader is een zwakke lul die gaf aan dat ie eenmaal geaccepteerd heeft dat zij eenmaal hoger staat dan hij en hij onderaan staat.. Maar wel een grote bek tegen mij hebben heel stiekem vies mannetje met rare streken. En ze hangen maar aan mijn vriend blijven maar contact zoeken ook bij m.. T lijkt wel alsof hun de kinderen zijn en mijn vriend hun ouder.. Hij moet ze vermaken en aandacht geven en hun pleasen en alles delen met ze.. Zo vermoeiend.. !   Hoop dat zijn ogen een keer geopend worden..pfff 
Anoniempje 104506 - schreef op 10-11 om 21:56
Haha gekke mensen. Het voelt wel goed dat jij en andere weten dat het aan hun ligt. 2 gekken bij elkaar. Soort zoekt soort. Ik zou wel niet over ze klagen tegen je vriend. Als mensen vies zijn, gaan ze er alles aan doen dat jij de schuld krijgt. Geef je schoonouders dan niet de kans om jou zwart te maken bij je vriend.  Geniet van je zwangerschap en van je vriend. Laat die 2 hun ding maar doen.
Anoniempje 131575 - schreef op 11-11 om 23:42
Nora, jouw schoonvader zegt tegen jou “zal ik hem even in je spleetje douwen?”?!? Bij welke tokkies ben jij beland? En sorry, maar die vent van jou heeft ook geen ballen! Dat laat je je vader toch niet zeggen tegen je liefde??
Anoniempje - schreef op 12-11 om 00:03
Ja dat is echt niet normaal! En dat hij dan meteen denk aan met de baby in bad en in bed! Snel weg zijn daar!
Anoniempje 133327 - schreef op 12-11 om 09:07
Ja het zijn echt hele rare mensen.. Mijn schoonvader is heel dom niet echt een slim persoon dus iedereen accepteerd met de gedachte van.. Dat ie t niet door heeft dat ie zulke opmerkingen maakt.. En
Ja dat zegt mijn schoonvader zogenaamd als een grapje.. Mijn schoonmoeder en vriend heeft er ook vaak bij gezeten als ie zulke vieze 'grapjes' maakte naar mij toe .. Hun doen dan aslof ze t niet horen of doen alsof het normaal is.. Want zo is pa nou eenmaal en dat zeggen ze steeds over elkaar..
Het is een hele vieze seksistische man hij heeft overal vieze seksistische opmerkingen over..
Anoniempje 133327 - schreef op 12-11 om 09:11
En ook toen ik binnen kwam bij hun wilde meneer (mijn schoonvader) gelijk aan mijn buik zitten.. Brrrrr kreeg de rillingen van en deed een stap achteruit dat ik dat liever niet wil en toch ging meneer door met.. Nee echt niet? echt niet? .. Ik was net 7 weken zwanger! En hij had al gelijk plannen met kleinkind alleen op de fiets weg en.. Samen in bed en bad gaan! Ik vertrouw m niet en heb dat ook tegen mijn vriend gezegd.. Want hij is ook.. Klinkt heel gek wat ik nu ga zeggen.. Met mijn hond waar hij zo seksistisch mee omging naakt mee in bad geweest.. Ik wist hier niets van kreeg ik later pas te horen van mijn vriend die dat dus weer heel anders zag.. Dus als 'leuk'  nou ik zie dat dus anders he! Welke vent doet dat nou? Vind het 1 heeel vies waarom heb jij die behoefte om dat  te doen als vent zijnde.. En 2 het is niet van jou maar van een ander en je kan daar niet meer doen wat jij wil toch?  Hij was gek op die hond maar kom op dit is toch gek! En mijn schoonmoeder ziet dit alles ook en doet weer.. Jawel alsof het normaal is! 
Anoniempje 104506 - schreef op 12-11 om 09:18
Dat je vriend dat accepteert snap ik niet. Vader of geen vader. Respect mag hij wel hebben. Ik heb mijn man er wel op aangesproken hoor. Dat is niet normaal. Niemand moet mij vertellen ja die is zo? Ja dan past hij zich maar lekker aan. Je moet het aangeven aan je vriend dat het nu eens moet stoppen. Want dat is geen leven zo. Ik zou me niet veilig voelen in mijn eigen huis door zo een smeerlap. Praat met je vriend, zeg wat je dwars zit. Ik wens je veel geluk. Je moet kunnen genieten van je zwangerschap. Alleen kan dat niet op die manier. Desnoods geef je aan, ik ga even een weekje naar mijn moeder. 
Anoniempje 133327 - schreef op 12-11 om 09:32
Ja ik heb al vaak met mijn vriend erover gehad.. Hij ook met zijn ouders meerdere keren aangegeven dat ze eens moesten stoppen met die kwetsende dingen en vieze opmerkingen.. Dat hielp niet ze gingen gewoon door.. Toen was dat akkefietje gebeurd toen moeders 'ongeïnteresseerd sorry' kwam doen vanaf toen is de bom ontploft, vanaf dat moment heb ik geen contakt meer met ze en hun zijn beledigd op mij en mijn vriend zit er tussen in.. Hij kiest vind ik nog steeds de kant van zijn ouders door met ze naar de bioscoop te gaan en met zn moeder op pad.. Iedere keer als ie met dr geweest is zegt ie dat ik de groetjes van dr krijg, en leuk he dat ze dat doet, of o mijn moeder dit, en mijn moeder dat, alsof er niets aan de hand is.. ik word daar gek van! hij doet dit omdat ie hoopt dat ik dan water bij de wijn ga doen en dan bij zal draaien.. Ook heeft moeders na onze ruzie op haar werk de schijn opgehouden en snoepspeentjes uitgedeeld bij collega's op hun tafel gelegd met de tekst: o wij zijn zo blij wij worden opa en oma! Dit terwijl je niet eens meer contakt met je zwangere schoondochter hebt die je zwaar gekwetst hebt en hebt aangevallen! Ook heeft ze mijn vriend gebeld met de mededeling dat ie wel gezag over de kleine moet aanvragen als het er is.. (wij hebben alleen een samenlevingscontract) terwijl ze weet dat ik naast m zit op de bank en alles dus kan horen via de telefoon! van zulke dingen.. We hebben er zovaak ruzie over gehad ik zeg ook tegen m dit is niet normaal doe je ogen eens open! Nou heb ik gister toevallig weeeer met m erover gehad.. Dat contakt verbroken was begon allemaal toen ik 7 weken zwanger was en ik zie dat mijn schoonouders weinig tot niets doen want hun zijn beledigd wabt het ligt nooit aan hun.. Als t hun echt wat deed dan zouden ze er alles aan doen om t goed te maken toch? Het word jullie kleinkind en in de omgeving toneel spelen o we zijn zo blij! Maar goed ik heb m gisteren duidelijk gemaakt dat ze dan als het zover is niet na de bevalling meer welkom zijn en dus ook geen geboortekaartje hoefen te verwachten.. 
Anoniempje 144424 - schreef op 12-11 om 10:04
Zou ook geen contact willen. En djezes met jouw hond in bad... En die opmerkingen. Ik zou al bijna de politie bellen denk ik. Ik snap dat het niet makkelijk is voor jouw vriend het zijn natuurlijk zijn ouders. Maar hij moet inderdaad ballen hebben en kiezen voor de veiligheid van het kind! 
Anoniempje 129883 - schreef op 12-11 om 10:20
Denk je echt dat je vriend hierin gaat veranderen? Dat hij ooit voor jou opkomt en get contact met zijn ouders verbreekt als ze jou zo blijven behandelen?
Als het antwoord nee is, dan zeg ik: snel weg wezen daar! Niet alleen bij je schoonouders, maar ook bij die slappe vent die dit allemaal maar accepteert. 
Anoniempje 104506 - schreef op 12-11 om 10:28
Dat met zijn moeder van alles doen dat ken ik, mijn man blijft ook bij zijn moeder plakken en zeggen je krijgt de groetjes, zullen we naar me moeder gaan?  Zal mijn moeder hier komen kunnen we met z'n alle zitten etc. Aangeven dat ik niet ben zoals ik me voor deed,  dat mijn man een fout gemaakt heeft, en het moet oplossen(ons huwelijk zo gezegd). Maar ik trek me er niets van aan. Ze heeft tot de dag van vandaag geen sorry gezegd. Ik heb haar vanaf dat ik 3 maandjes zwanger was niet gezien. En toen ik beviel kwam ze na 2 weken haar kleinzoon zien. En dan met opmerkingen dat we hem geen goeie naam gegeven hebben. Wat is dat voor naam etc. Maar dan geeft hij ook aan, het is onze zoontje onze keus. En hij neemt het ook voor me op al plakt hij bij haar. Dan borrelt het meer bij haar. 
Anoniempje 133327 - schreef op 12-11 om 15:14
Bedankt voor al jullie meningen! 
Ik heb besloten die mensen geen kans meer te geven ze hoefen hier niet meer aan de deur te komen dus ook niet na de bevalling.. Ze zoeken t maar uit met zn 2en.. Ze hebben al niemand meer alleen hun zoon blijft nog aan ze hangen...hij zoekt t ook maar uit! hij accepteerd mijn keuze maar.. Ook mag hij mijn /zijn dochter NIET alleen meenemen zonder mijn toezicht naar die 2 engerds want ik vertrouw ze niet en weet dan niet wat daar besproken word of wat voor dingen er daar kunnen gebeuren krijg de kriebels van aangezien door t verleden! En er altijd tegen mij gelogen is en doen alsof t allemaal maar normaal is..
Anoniempje 136801 - schreef op 12-11 om 22:48
Goedzo ! Tijd om aan jezelf en je kindje te denken. 
Anoniempje 144424 - schreef op 13-11 om 09:56
Inderdaad! Zet vooral nu duidelijke regels vóór de geboorte. 
Anoniempje 133327 - schreef op 13-11 om 11:01
Dank je wel allemaal lieve mensen! mede door jullie ben ik zekerder van mijn zaak en hoef ik niet meer te twijfelen en iedere keer te denken.. wat als dit of dat..  En voor mijn vriend te denken elke keer want voor hem vond ik t zielig maar t is juist zielig voor mij en die kleine meid! Hij zoekt t ook maar uit! vind t belang voor mijn kleine meid en mij VEEEEL belangrijker dat ik er nog mee rekening ging houden zeg wat belachelijk! mijn oogkleppen zijn geopend! dat hij voor die ouders blijft zwichten moet ie lekker zelf weten!
Zijn ze helemaal gek geworden! Hahaha 
Heel veel Liefs! En nogmaals bedankt allemaal! 
Anoniempje 104506 - schreef op 13-11 om 11:04
Goed zo meid. Geniet van je zwangerschap. Laat dat niet van je afnemen.
Anoniempje 131575 - schreef op 13-11 om 13:10
Heel stoer van je meis en heel verstandig! Zoals jij het omschrijft is die familie voor jullie veiligheid een tikkende tijdbom! Gelukkig had die laffe vent niet het lef je ook echt aan te raken (op je buik na).
Anoniempje 136801 - schreef op 13-11 om 14:56
Mensen die niks positiefs toevoegen in je leven hebben daar niks te zoeken. Ik snap dat het voor je partner wat lastiger is omdat hij een andere band heeft met hun. Het zijn zijn ouders. Maar dan hoef jij er nog geen contact mee te hebben. 
Anoniempje 133327 - schreef op 12-12 om 12:03
Hallo allemaal!

Even een update.. Mijn vriend is 4x bij ze langs geweest om te praten en  hun duidelijk te maken dat ze onze grenzen moeten accepteren en als ze t goed willen maken dat ze echt hun best moeten doen ( hij wilt natuurlijk dat t goed komt snap ik ook wel voor mij hoeft t niet meer) .. 3 maanden verder gebeurde er niets... 
Opeens stond schoonpa aan de deur.. Overlegd met vriend of ik m  binnen wilde laten.. Ik ging akkoord kijken wat ie wilde misschien kan ie t nu goed maken en zet ik dus mijn deur op een kiertje dit doe ik voor mijn vriend.. Toen hebben we WEER gepraat nu ik zelf met schoonpa..hij zat in het hele gesprek alles te ontkennen en omheen te draaien!! Ik hem verteld over onze hond dat ik het heel seksistisch vond hoe hij ermee omging en tegen mij vieze opmerkingen maakte en vroeg hem dus waarom en of hij dat zelf normaal vind om dat te doen.. Hij vond het zelf niet seksistisch..en ging ontkennen Toen ik hem confronteerde hoe mijn schoonma tegen mij deed en toen noemde ik op dat zij tegen mij zei dat als ik achter mijn vriend zn rug om stiekem zwanger zou worden zij hem zou hersenspoelen dat ik een abortus moet gaan doen.. Toen ik vroeg of hij dat ook normaal vond  Gaf schoonpa daarop weeeeer een raar antwoord  :  dan wil ze je iets bijbrengen en iets duidelijk maken. Ik keek mijn vriend aan.. En zei kijk zie je wat ik bedoel die mensen draaien eromheen of ze zijn echt gek! wat moet ik met dit antwoord volgens mij willen ze niet veranderen!! toen zei ik jullie vinden dus normaal om mij zo te behandelen! Zo zijn wij eenmaal zei die toen!  Dus ik zei.. dan heb je alle recht om mij te schofferen?Wat is dat nou weer voor raar antwoord toen keek ik mijn vriend aan wat is dit... snap jij dit nou? Wij vragen alleen of ze onze grenzen willen respecteren en dat ze moeten ophouden met kwetsende dingen zeggen! Dat is alles wat is dit! ... Toen kwam het bad verhaal.. Ik zei.. Jij bent ook met mijn hond in bad geweest daar was ik niet blij mee he! Je kan toch niet zomaar dingen doen wat niet van jou is!? En als ik zeg nee dan is t toch nee wat snap jij niet aan nee!? Want hij nam ook stiekem mijn hond mee terwijl ik toen duidelijk heb gezegt dit niet te willen toen ik m mee ging confronteren ging ie liegen en zijn vrouw loog met m mee en liet alles toe wat ie deed ook dat zn vinger langs t fluitje ging zei ze niks!.. En waarom heb jij ook die behoefte om dit met mijn kind te doen.. Ik vind dit niet kunnen en ik zeg t je nu dat gaat niet gebeuren .. Gaf hij weer een antwoord.. Ik vind dit wel kunnen en ik vind t wel normaal zei hij! .. En toen werd ik steeds bozer en zei ik.. En ik niet! En toen gaf hij weer een opmerking ik ging ook met mijn neefjes en nichtjes in  bad.. ( dit was volgens mij met zijn eigen leeftijdsgenootjes vroeger zn eigen neefjes en nichtjes kinderen van zijn tante dus..ik vroeg aan mijn vriend of zijn vader met mijn vriend zn neefjes of nichtjes (kinderen van zijn zus in bad heeft gezeten zei die van niet..) dat is heel wat anders vind ik met eigen leeftijdgenootjes en dat hij hier al geen verschil in ziet vind ik al apart en dat hij zn zin wilt doordrammen krijg ik al de kriebels van..vooral ook omdat ie hele enge signalen al heeft afgegeven.. Dat hij die behoefte zo graag heeft klopt niet!!!  Toen heb ik m bedreigd.. En ben ik weg uit mijn eigen huis gelopen want ik wilde m aanvliegen! 
Heb meerdere dingen aangegeven zoals dat ik altijd ruzie heb met mijn vriend wat altijd over hun gaat.. Etc het deed m allemaal niets! Bleef ontkennen omheen draaien en hij zei ook nog.. Zo zijn wij eenmaal wij gaan niet veranderen. 
Pffff het zijn echt gekke mensen  want daarvoor was weer wat gebeurd mijn schoonmoeder stond (terwijl mijn vriend op oefening van zn werk was toen moest ie 2 weken weg van huis ik was dus alleen)  zd stond op de 2e verdieping in mijn flat bij mij naar binnen te kijken! Ik heb toen mijn vriend overstuur opgebeld  en zei dat ik mij niet meer veilig voelde en ze mogen de sleutels van ons huis inleveren! Ik heb dit toen ook aan mijn ouders verteld en die zeiden.. Misschien was ze je aan t controleren of die 'ander' er was ( kreeg iedere keer te horen in mijn zwangerschap van schoonmoeder dat het kind van een ander kan zijn) mijn vriend is er nou ook klaar mee.. Hij ziet zelf nu ook eindelijk in dat ze toch wel gek zijn..! Hoop dat ie ze uiteindelijk een keer gedag zegt.. Hij zegt zelf al.. Als ze onze regels niet willen accepteren jammer dan... 
Anoniempje 144424 - schreef op 12-12 om 12:19
Wat een griezels!!! Zou ze ook niet rond je kind en hond laten!!! Echt vies! Je maakt de juiste keuze. De verantwoordelijkheid voor je kind (en hond) ligt bij jou. Blij om te horen dat je vriend het ook eindelijk door heeft. En laat je slot maar veranderen   hoe ver ben je nu in jouw zwangerschap? 
Anoniempje 104506 - schreef op 12-12 om 13:22
Goed hoor van je vriend. Sloten veranderen inderdaad. Die zullen wel stiekem een kopie maken. Wat een smerig stelletje is het toch. Probeer verder van je zwangerschap te genieten meid.
Anoniempje 133327 - schreef op 12-12 om 13:38
Ja echt ze sporen echt niet kan gewoon steeds niet geloven dat mensen zo kunnen zijn! Maar heel veel mensen om mij heen vinden t ook hele gekke mensen behalve mijn vriend.. Die zag t toen nog niet die wist niet beter natuurlijk tot hij zag hoe ze met mij in gesprek zijn geweest iedere keer.. Ze proberen alles te ontkennen en erom heen te draaien zodat je toch maar toe gaat geven en denkt laat maar zodat hun lekker ongestoord verder kunnen gaan en jij je er maar bij neer moet leggen want het heeft toch geen zin want je wint t niet zo... zo vies spelletje spelen ze en bij mijn vriend lukt hun dat blijkbaar en bij mij niet.. Bij mij vielen ze door de mand want ik laat mij niet zo afschepen en manipuleren.. En mijn vriend zag toen pas in hoe t zat.. En hoe die mensen zo een gesprek proberen over te nemen door alles te ontkennen en rare antwoorden te geven waar je niets mee kan enzo. 
Voor mijn vriend is dit ook heftig.. Hij zei ook toen ie t eindelijk in zag.. Dat zijn gewoon mijn ouders ook nog.. Zei ie.. 
Ik ben nu 25 weken zwanger! En mn meisje is lekker druk dus dat leid wel een beetje af gelukkig van alle ellende wat ik in mijn zwangerschap moet meekrijgen.. 
Anoniempje 133327 - schreef op 13-12 om 11:24
Nog iets aparts.. 3 dagen geleden dat heftige gesprek met schoonvader gehad..   Gisteren een kerstkaartje van ze binnen gekregen! Oh die mensen sporen echt niet! Wat zijn dit voor gekke dingen ik ben toch duidelijk geweest? Mijn ouders hebben ze er ook 1 gestuurd en ze weten dat mijn ouders hun ook zat zijn! Dit is net als die speensnoepjes uitdelen toen wat mijn schoonmoeder gedaan heeft met de tekst ooo wij zijn zo blij wij worden opa en oma op haar werk toen ik al t contakt verbroken had met ze en ruzie heb gehad met haar.. Alsof er niets aan de hand is! Wat voor plaat heb je voor je harses denk ik dan.. Of is dit weer domineren pesten of... Ik weet t niet.. Word er niet goed van.. Pfff

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ruzie schoonouders en zwangerschap. ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan