Welke autostoel? - Zwangerschapsforum

anoniem22 - schreef op 10-05 om 19:29
Hoi mama’s en mama’s to be.
De titel zegt het al welke auto stoel hebben jullie? Zit al weken op internet te speuren revieuws te lezen maar een keuze maken is niet mijn sterkste vak haha, zou graag willen weten van de mama’s die de moeite willen nemen te reageren welke auto stoel jullie hebbe en waarom die? En hoe oud jullie kindje nu is ivm welke stand je gebruikt. Jullie zouden me enorm helpen want ik kom er niet uit! Mijn zoontje is nu 9 maanden en kan nog wel even in de Maxicosi maar gaat gene maanden meer duren, Alvast bedankt voor de moeite !
4 antwoorden en 28382180x bekeken
anoniem22 - schreef op 11-05 om 08:32
Up
anoniem22 - schreef op 11-05 om 20:16
Niemand?
Kat - schreef op 13-05 om 11:38
Hey anoniem, wij hebben onze oudste dochter (bijna 3) in een stoeltje van Britax Römer. Is zo'n doorgroeistoel groep 1,2,3. We zijn er heel tevreden over. Ze zit er in vanaf dat ze 11 maanden was ongeveer. Wij hebben voor een doorgroeistoel gekozen omdat die stoeltjes allemaal super duur zijn en we niet om de 3 jaar zoveel geld uit wilde geven. En dit merk stond toen goed bekend en kwam goed uit alle testen. Ik denk wel dat we over een half jaar deze stoel voor de jongste gaan gebruiken en voor haar een nieuwe kopen. Maar tegen die tijd moet ik me er ook weer even in verdiepen, want de regels zijn nu vast al weer veranderd ten opzichte van twee jaar geleden.
Falca - schreef op 19-05 om 15:48
Die van mij zit vanaf de geboorte al in een cybex serona. Als het goed is moet ze daar tot bijna 4 jaar in kunnen. Enige nadeel is dat die dus in de auto moet blijven. Ze is nu ongeveer 18 maanden en staat nog in de achterwaardse stand. Ligt er even aan hoe hard ze nu nog in de lengte gaat groeien of ik hem zo nog laat staan of ga omdraaien want ze begint iets minder ruimte voor de benen te krijgen. 
Ik heb voor een vaste stoel gekozen omdat ik dat gesleep met een maxicosi veel te zwaar vind en ik betaalde liever in een keer een wat hoger bedrag voor een stoel waar ze 4 jaar in kan als telkens een nieuwe stoel te moeten kopen omdat ze eruit gegroeid is. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke autostoel?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan