Kleding newborn hoogzomer - Zwangerschapsforum

Dana (Gast) - schreef op 26-05 om 21:22
Heey iedereen,

Ik ben midden augustus uitgerekend, nu vraag ik me dus af wat voor kleding je je kindje dan aan doet. Lange mouwen of korte??
Stel het wordt rond de 30 graden wat is dan het beste. Mijn eerste kindje was een winterkind dus heb even totaal geen idee.

Alle tips zijn welkom
8 antwoorden en 19418392x bekeken
Jo (Gast) - schreef op 26-05 om 22:19
Met warm weer gewoon korte mouwen doen. 
Anoniem (Gast) - schreef op 26-05 om 22:21
Augustus is meestal warm dus ik qua rompertjes voor korte mouwen gaan. Je kunt altijd een kleding laagje erover aantrekken. En anders koop je voor de zekerheid 1 of 2 met lange mouwen erbij voor het geval er een frisse nacht tussen zit of je een koukleumpje hebt. Later erbij kopen als die geboren is kan altijd nog. 
Puck - schreef op 27-05 om 07:01
Mijn dochter is van juli 2018 en toen was het ook erg warm. Toch hebben kindjes in het begin moeite zich warm te houden en sliep ze gewoon met kruikjes. Na een paar weken lag zevaak alleen in een rompertje met korte mouw of, bij 35 graden, soms zelfs alleen in een luier. Ik ben nu ook in augustus uitgerekend en heb voor het begin wat overslagrompertjes met lange mouw en ook een paar met korte mouw voor daarna. 
Orchidea - schreef op 27-05 om 10:36
Ik was Augustus 2018 net na de hitte golf uitgerekend. Toen hebben we onze dochter ook gewoon lange mouwen aangegeven, net als wat puck zegt, in het begin kunnen kindjes zich nog niet goed zelf warm houden. 
An1990 - schreef op 27-05 om 12:36
Pasgeborene zou ik toch lange mouwen (en lange broek) geven ondanks het zomer is. Ze komen uit een lekker warme buik he. 
Ik (Gast) - schreef op 27-05 om 21:54
Nou mijn zoontje heeft tijdens de hittegolf echt alleen in een rompertje met korte mouwen gelegen. 
Gewoon goed zijn temperatuur in de gaten houden. 
Dana (Gast) - schreef op 27-05 om 22:08
Oke dus echt verschillend per baby. Ik heb al best veel lange mouw rompers en pakjes dus misschien niets meer bijkopen.
Dankjewel voor de tips
Mamsie92 - schreef op 28-05 om 14:53
Ik was april 2018 bevallen net voor de hittegolf. Tijdens de hittegolf droeg mijn zoontje meestal alleen een omslag romper en als we oppad gingen deed ik ook een kort dun broekje aan. Had een hele kast vol leuke kleding maar hij heeft daar weinig van gedragen alleen de eerste dagen maar toen vond ik boxpakjes van Noppies echt het beste wat er is had er wel iets van 5

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kleding newborn hoogzomer' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan