DPO tot nod maart leuk om symptomen mee te delen. - Zwangerschapsforum

Cella (Gast) - schreef op 25-03 om 18:02
.... maar veel belangrijker; die Elvira is binnenkort mama!!!  
199 antwoorden en 15387163x bekeken
Elvira - schreef op 25-03 om 18:07
@cella ik vind hem nog wel erg licht voor 13dpo...ik ben al mama van 2 wondertjes
. - schreef op 25-03 om 19:01
Oh Elvira ik lees de berichten net... voorzichtig gefeliciteerd!  Wat fijn 
Cella (Gast) - schreef op 25-03 om 19:19
Ja dat wist ik, maar dan wordt je toch weer mama? Ik denk echt dat het goed zit bij jou! Duim nog hard voor je.
Elvira - schreef op 25-03 om 20:13
Het was helaas een indrooglijntje / vals positief want zonet de 1ste vegen bloed...
. - schreef op 25-03 om 20:53
Oh nee  dat is echt verschrikkelijk naar.. het spijt me voor je Elvira. Veel sterkte 
Goedemorgen, ow nee wat vervelend @Elvira. Ik hoop dat het niet is doorgekomen.
Ik wilde zojuist gaan testen, maar ik had geen test meer liggen. Dus dan morgen maar, als ik nog niet ongi ben geworden.
Cella (Gast) - schreef op 26-03 om 06:50
Ahhhh Elvira! Ik had het je zo gegund meid!
Cella (Gast) - schreef op 26-03 om 06:52
Laila, wat jammer is dat als je dat besluit voor jezelf genomen hebt. Is vandaag je nod? Dan zou je ook vanmiddag mogen testen! Heb je gekke dingen?
Hoi Cella,
Morgen is mijn nod, ik ga vanmiddag kopen en dan toch liever testen met 1e urine. Ik ben eigenlijk super relaxed. Ik voel aan alles dat ik zwanger ben. Normaal val ik iedere dag vroeg in slaap, heb ineens zeeën van energie. Ik weet normaal word je energielevel juist laag, maar ik ben echt hyper. Normaal ben ik echt een vreetzak en eet ik het liefst de hele dag alles wat lust en vast zit. Nu totaal geen eetlust. Constant beetje misselijk gevoel. Heb echt een opgezet buikje, komt door m'n darmen. Deze zijn nu al een week van slag. Ben super emo, terwijl ik normaal altijd die coole kikker ben. Voel van die popjes in mijn buik.
Als het niet raak is, dan weet ik het echt niet meer
GEMMA - schreef op 26-03 om 10:21
@LAILA je hou het wel spannend 
@Gemma ja maar doe ik niet bewust hoor. M'n moeder past vandaag op ons dochter, bij ons thuis. Dus vandaar dat ik liever morgenochtend test. En mocht het zo zijn, dan wil ik manlief ook verassen. Morgen weten we hopelijk meer .Hoe voel jij je op het moment? 
Goedemorgen dames,
Ik heb zojuist getest en wederom een tuurstreepje. Ik heb goed op de tijd gelet. Dit streepje was na 3 min zichtbaar en na 5 min nog hetzelfde. Ben deze ochtend een beetje misselijk opgestaan en verder niet echt symptomen. 
Truus - schreef op 27-03 om 08:02
Dit is geen tuurstreepje hoor.. turen betekend dat je t bijna niet kan zien en je test in allerlei houdingen en lichtvallen moet houden om het te zien. 

Dus gefeliciteerd laila! 
Ow echt, ik d8 dat dit als een tuurstreepje werd gezien. Ik ga over 2 dagen nog eens testen en dan hopelijk een giga streep.
Bedankt iig Truus.. M'n vermoeden was er al, maar als je dan toch een bevestiging krijgt door een test dan is het allemaal ineens zo echt. Nu hopen dat het allemaal goed blijft gaan. 
GEMMA - schreef op 27-03 om 08:29
LAILA proficiat deze is duidelijk
Dank je Gemma.
Ik heb even gekeken wanneer mijn uitgerekende datum dan is. En dit is op 5 december. M'n dochter was op 1 april uitgerekend. Ze kwam gelukkig de 6e
Eline89 - schreef op 27-03 om 16:00
DPO 8: krampjes in me buik. Buik erg opgeblazen. Borsten voelen zwaar.
DPO 9: borsten zwaar, tijdens seks zijkanten gevoelig van me borst. Tepels harder dan normaal. Opgeblazen buik. Emotioneel
DPO 10: borsten zwaar/vol. Buik opgeblazen, krampjes. Emotioneel bang om ongi te worden. Uur gewandeld in het bos om hoofd leeg te maken. Buitenlucht heeft me goed gedaan. Testen? Denk 1 april pas om teleurstelling te voorkomen. 
Oeee spannend Eline, hoop voor je dat het raak is. Dat emo had/heb ik ook heel erg. Hoop dat je ook een beetje rust kunt vinden. 
Chahida - schreef op 29-03 om 13:36
Wauw gefeliciteerd Chahida. Ik hoop dat je kunt genieten van je zwangerschap. Ondanks je hele zware nare ervaring.
Ik heb vanmorgen weer getest en eigenlijk was m'n streepje net zo licht als zaterdag. Ik voel me verder gewoon goed, dus ik blijf vooral positief 
Chahida - schreef op 29-03 om 21:51
@Laila
Dankjewel!! Jaa we proberen er indd intens van te genieten. Al wordt het komende tijd wel ergg spannendd   Ahhh leukkk!! Gefeliciteerd. Heb jij al kwaaltjes? Xx
Ik heb bijna geen kwaaltjes eigenlijk. M'n borsten beginnen een beetje licht gevoelig te worden, sinds begin van de avond. Ik voel af en toe plopjes in m'n buik, maar that's it eigenlijk. Jij @chahida?
Chahida - schreef op 30-03 om 00:13
@Laila
Ahh jaa hier voel ik indd ook vrij weinig. Vollere wel wat zere borsten, rommelende darmen en af en toe krampjes netals de menstruatie krampen. 
stephanie - schreef op 31-03 om 14:18
In september een miskraam gehad en na een half jaar proberen om zwanger te raken op 17 maart een positieve test ik was zo blij en kon het niet geloven en ik was ook erg bang dat het mis zou gaan, ik heb gelijk een afspraak gemaakt bij de verloskundige.. misschien had ik nog even moeten wachten ik heb weer een miskraam gehad gisteren en net is het helemaal doorgezet. 
 het vertrouwen in me lichaam ben ik even kwijt.. ik ga me hier ook afmelden en wanneer ik er weer klaar voor ben dan ga ik weer meelezen/reageren

Heel veel succes en veel geluk
Eline89 - schreef op 31-03 om 16:16
Wat vreselijk Verdrietig Stephanie! Heel veel sterkte en gun jezelf wat rust! 
Vandaag NOD: nog geen menstruatie.
Ik voel me eigenlijk gewoon. Borsten beetje  zwaar en als ik voel, iets pijnlijk. Afscheiding wit/geel. Maar nog geen droge vagina. Beetje gevoelige onder buik maar geen kramp. Tja vaag... of word vandaag nog ongi....? Anders gaan we morgenochtend vroeg testen samen met mijn verloofde. 
GEMMA - schreef op 10-04 om 09:35
WONDERTJE hier is hij
Wondertje3 - schreef op 10-04 om 10:19
Laat maar 
Wondertje3 - schreef op 17-04 om 20:24
En nog steeds voel ik niks meestal voel ik vanalles en is het niks nu voel ik niks... 
GEMMA - schreef op 19-04 om 08:59
Word spannend wondertje hopen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO tot nod maart leuk om symptomen mee te delen.' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan