Chanel eller vem? - Zwangerschapsforum

malinkastrong - schreef op 28-09 om 17:13
Jag har alltid varit övertygad om att den bästa kosmetiken är fransk, jag har alltid köpt Chanel. Men finns det inga konkurrenter?
2 antwoorden en 789977x bekeken
Degni - schreef op 28-09 om 17:59
Hudvårdsråd, jag gillar inte krämer, jag behöver någon form av serum, olja. Vad rekommenderar du?:??????:
Dogen - schreef op 28-09 om 18:32
Jag läste nyligen om https://www.beautyworldsweden.se/utbildning/microneedling-bbglow-kurs om olika typer av microneedling, om du är intresserad av hudvård. Du kan förresten ge en sådan kurs i present, den skulle definitivt överraska dig på ett bra sätt. Det är inte obligatoriskt att närvara. När jag pratade med terapeuterna fick jag till exempel så mycket användbar information att jag blev helt förtjust. Du kan t.ex. ge den i gåva och betala i rater.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Chanel eller vem?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan