Valse start - Zwangerschapsforum

Lina (Gast) - schreef op 19-11 om 05:45
VALSE START
Iemand ervaring mee?
Gisteren 36+3 en uit het niks kreeg ik hevige buik- en rugweeën. Er zat een duidelijke pijnpiek in, ik kon niet zitten of liggen en moest uiteindelijk overgeven. Ik heb nog een kindje dus ik herkende de pijn als echte weeën. Na het overgeven kreeg ik nog 3x een flinke wee en toen was het weer net zo snel verdwenen als het gekomen was. Alles bij elkaar duurde het een minuut of 25 à 30 met ongeveer elke 2 à 3 minuten een wee.

Bij mijn oudste begon de bevalling met gebroken vliezen (met 37+4) en daarna weeën (vooral rug) die een heel rustige opbouw hadden dus dit is totaal nieuw voor me, het is nu nog wat gevoelig maar de weeën kwamen in alle heftigheid en waren ook net zo snel weer helemaal verdwenen..

Het waren absoluut géén voorweeën, die heb ik al weken en dit was echt kronkel-van-de-pijn, weet-niet-wat-je-met-jezelf-aan-moet-pijn met een hele duidelijke pijnpiek. Stond op het punt de vk te bellen omdat het zo heftig was, mijn vriend stond ook al in de startblokken.

Kan ik er vanuit gaan dat het alsnog snel door zal gaan zetten? Moet ik hier alsnog over bellen? Ik wist helemaal niet dat het kon dat weeën weer stoppen  krijgen een kleine baby, de vk zei dat deze vaak eerder komen (mijn oudste was ook een kleintje en kwam spontaan met 37+4) maar heb toch liever dat ze nog even blijft zitten tot minimaal 37 weken natuurlijk!

Dank jullie wel alvast!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Valse start' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan