het wachtbankje ovulatie tot nod - Zwangerschapsforum

Poll: Wanneer begonnen voor een kindje?


1-6 mnd
6-12 mnd
12 mnd of langer


cat89 - schreef op 02-02 om 20:55
Hallo meiden,
ff een speciaal forum voor de meiden die momenteel weer op het wachtbankje zitten.. ikzelf heb momenteel al 2 dagen een dik positieve ovutest. En vanavond toch wel heftige steken in mn rechter lies, dus ik verwacht dat die aan het springen is. Gisteren geklust en straks nog een keer.
Ik ben echt veel te ongeduldig voor dit wachten... voor wie zin heeft om mee te wachten haha ik zou zeggen sluit je aan! 
3476 antwoorden en 20563522x bekeken
lillyyy - schreef op 02-02 om 21:33
Hey cat! 
Afgelopen maandag/ dinsdag eisprong gehad. Dus ik zit alweer op het wachtenbankje  gaat altijd zooooo traag he!
Volgende week zondag of iets later men NOD. Ben benieuwd!
Hoeveelste ronde zit je al?
cat89 - schreef op 02-02 om 21:58
ooh spannend! 7e ronde dat ik echt tel zeg maar, en heb echt n onregelmatige cyclus die het niet makkelijker maakt.

merk nu wel dat ik ongeduldig wordt omdat ik vooral de afgelopen 3 maanden echt continu bezig ben ermee. vooral die 2 weken na je eisprong zijn zooo vervelend. Spannend dan weet jij sneller iets.. ik moet nu nog 14 dagen ongv gaan wachten hihi.

hoeveelste ronde voor jou?
Babywish - schreef op 02-02 om 22:03
Jaaa ik ben ook aan het wachten! Verwacht hem volgende week woensdag of vrijdag. Gaat idd super traag! Pfff elke keer probeer je jezelf af te leiden en niet continue op het forum rond te hangen, maar tevergeefs haha
cat89 - schreef op 02-02 om 22:15
vreselijk he. Ik vind t ook wel weer iets hebben hier op t forum hoor haha.. mijn vriend die hoeft dit ook.niet allemaal.aan te horen en snapt helemaal niks van cyclussen, ovulaties, innesteling etc. die zegt alleen maar pfff wacht nou maar gewoon.. ja makkelijker gezegd dan gedaan he ? 
Ik heb morgen een feestje en vraag me eigenlijk af of ik zou kunnen drinken???
lillyyy - schreef op 03-02 om 00:02
Ik ronde 6 nu. Cyclus is ook wat onregelmatig vandaar de ovulatietesten! De periode tussen eisprong en menstruatie is meestal wel maar 12 dagen. Afgelopen cyclussen toch
Mijn vriend was in het begin van oh wacht het maar af enz. Maar nu is hij echt van slag wanneer ik ongi ben. Hij wilt het zoooo graag! 
Je bent er sowieso mee bezig dus blijf ik hier op het forum meedoen hehe. Vind het leuk dat we alles kunnen delen met elkaar.
Cat, ikzelf drink nooit alcohol dus heb dat probleem niet maar weet ook niet of dat kwaad kan. Eitje is normaal nog ni ingenesteld ook he?
cat89 - schreef op 03-02 om 06:36
Ik weet eigenlijk niet hoe lang het duurt voor ik na ovulatie ongesteld word, volgens mij gewoon 14 dagen de keren dat ik positief heb getest. Maar heb bijvoorbeeld nu weer een cyclus van al bijna 70 dagen, dus ff compleet een menstruatie overgeslagen waardoor het zo moeilijk is om te ontdekken wanneer je eisprong is. Toevallig dat ik het echt zelf dik heb gemerkt dit keer, ik voel het af en toe wel maar nu 3 dagen geleden steekjes in de lies (gingen wel weer over) dus ik dacht ik zal eens testen en mn slijm veranderde..positief gelijk savonds dan geklust en gisteren na het werk echt de hele avond weer zeurende pijn in mn lies en nou vannochtend is het weg. Ik ga zo even testen en zoals ik het voel is mn eisprong gisteren dan geweest. Wilde nog klussen gisteren maar was zo moe dat ik gewoon in slaap ben gevallen !
Als mn eisprong klopt heb ik wel op het ideale moment geklust.. precies 21 uur ervoor haha. die berekeningen ook he..voel me soms net einstein met al die cijfers
cat89 - schreef op 03-02 om 06:39
ohja nee als het goed is mocht het bevrucht zijn. zal innesteling de aankomende week zijn. Ik drink zelf al 2 maanden niets meer.. maar nu met een feestje toch wel zin in. Lees veel dat het nog geen kwaad kan idd.
mijn vriend laat het meer op zich afkomen.. vorige maand eerst n positieve test gehad heel lichtjes dus toen die 3 dagen later negatief was..was hij wel zichtbaar teleurgesteld
lillyyy - schreef op 03-02 om 07:15
Ja die berekeningen he betrap er mezelf ook altijd op . Wij gezellig gemaakt 2 dagen voor eisprong, op dag zelf en de dag nadien dus hoop dat het de moeite geweest is 
Weet niet of ik de enige ben maar ik heb zoveel het gevoel van ik ga niet zwanger kunnen worden of zonder die medische toestand enz.. al de verhalen die je leest. Mensen die jaren proberen zonder resultaat maakt me zooooooo onzeker!
Amai cyclus van 70 dagen ik zou gek worden! 
En ik zou gewoon doen waar je je goed bij voelt. Denk niet dat het echt kwaad kan hoor.
Babywish - schreef op 03-02 om 07:45
Hoi meiden, ik herken zoveel dingen die jullie schrijven. Heb gelukkig alleen geen onregelmatige cyclus in de zin van niet langer dan 32 dagen. ML snapt er bij mij ook weinig van maar ik merk nu ook wel dat hij zijn best probeert te doen als ik in m'n vruchtbare dagen zit. Haha jaaa die berekeningen van je ei hou op!! Als ik het goed begrijp hebben we wel alledrie op het juiste moment gevreeën. Alsnog twijfel ik dan want ik gebruik geen ovulatietesten. Doe nu m'n temperatuur bijhouden en vandaag was hij nog steeds hoogen en wat hoger zelfs geworden. Het gevoel van 'ik raak nooit zwanger' ken ik ook. Probeer mezelf wel ervanaf te praten maar is soms lastig. Cat89 ik dacht dat jij al wat langer bezig was? Nog niet naar de huisarts geweest? Wat ik begrijp is het idd niet erg als je nog alcohol drinkt in dit stadium. Nog een positieve ovulatietest vandaag? Ergens deze week zou ik m'n innesteling ook kunnen hebben maar ik voel niks bijzonders en denk dan ook dat het niet gelukt is. Maar je kunt er niks zinnigs over zeggen dus we wachten af! 
cat89 - schreef op 03-02 om 07:47
ja snap het heel goed hoor. Ik denk dat ook elke keer als het niet is gelukt. Maar als ik zo als nu wacht dan denk ik altijd nou het zou zo maar kunnen. Ik heb alleen nu ook heel sterk het gevoel dat het raak zou kunnen zijn.. dat is wel vervelend.
vannochtend getest en mn eisprong is sowieso gisteren avond/nacht geweest dus die pijn die ik voelde was dus echt mijn eisprong. Dat vindt ik ook wel een geruststellend idee. Ik heb dan op 1/2 geklust en op 2/2 is die gesprongen. Ik neem aan dat het qua timing dan perfect is geweest toch? 
cat89 - schreef op 03-02 om 07:54
ja babywish die temp kan natuurlijk bij bevruchting hoog blijven he.. dus dat is niet perse direct negatief!

ik ben in juni 2015 gestopt met de pil maar omdat ik natuurlijk extreem lange cyclussen had en ook geen ei heb ik niet echt rondes bij kunnen houden en sowieso minder kansen/rondes gehad.

spannend he dames! ik ben echt stiekem aan het wachten op de eerste symptomen..veel te vroeg. Zit ik nu op 1DPO? Nu mn test vannochtend negatief was?
cat89 - schreef op 03-02 om 07:57
oh en huisarts wel geweest mag door naar de gynaecoloog. Door werk en omstandigheden alleen pas over 2 weken mogelijk. Nu heb ik dan ook mn ei gehad dus heb echt hoop dat t ons toch zelf is gelukt. Als dit niet het geval is ga ik wel even langs de gyn
Babywish - schreef op 03-02 om 09:53
Ja je hebt perfect getimed zo!! Oeeh misschien is het deze ronde wel echt raak voor jullie! Hopelijk wel dan hoef je niet naar de gynaecoloog. Mocht het niet zo zijn ook een fijn idee dat er mee gedacht en gekeken wordt met jullie. Hier vanmorgen met hoofdpijn opgestaan vrees een beetje van de spanning dus ik probeer mezelf echt even los te maken van het hele zwanger gedoe haha. Niet teveel bij elk steekje iets denken, moeilijk hoor! Ben zo benieuwd!
JojoB - schreef op 03-02 om 10:03
Ik wil even inhaken op het drinken van alcohol in de zgn wachtperiode of überhaupt als je zwanger probeert te worden... alcohol gaat namelijk in iedere cel cab je lichaam zitten. Dat betekent dat het dus altijd schade kan toebrengen.  Misschien nog niet een een embryo maar het kan de eicel dus danig beschadigen dat er bijv geen bevruchting plaats vindt of dat het een mk wordt. De keuze Is natuurlijk aan jezelf. Maar niet drinken Is natuurlijk het beste. Je kunt jezelf ook nog de vraag stellen... stel ik blijk wel zwanger te zijn en heb nog gedronken.... Zou ik me dan schuldig voelen? Als het antwoord ja Is zou ik zeggen NIET DOEN!
cat89 - schreef op 03-02 om 10:33
Ja ik snap het. ik vindt het alleen wel extreem als je al zo lang als ik bezig bent en je je zodanig moet gaan aanpassen al bijna 2 jaar. Ik ben sowieso al een paar maanden gestopt met drinken. Alleen denk ik wel ja stoppen met drank als je zwanger bent logisch en niet drinken omdat ik zwanger wil worden is een bewuste keuze. maar zo sporadisch dan ook nog niet kunnen drinken terwijl je elke maand niet eens zwanger bent geworden en niet weet of je zwanger gaat worden vindt ik wel echt n vervelende keuze. Dan mis ik leuke dingen misschien wel voor niets en wat krijg ik er voor terug? elke keer een teleurstelling. Ik moet straks al zo lang rustig aan doen..wat ik graag doe hoor maar dan doe je het wel voor iets tastbaars snapje me een beetje? ik vind t erg lastig.. maar ik wacht vanavond wel af ? ik wist niet dat alcohol van invloed kon zijn op je eventuele innesteling..dat vindt ik toch wel een enge gedachten om dan te gaan drinken
JojoB - schreef op 03-02 om 10:56
De keuze blijft natuurlijk altijd aan jezelf. En alcohol is geen garantie dat het altijd maar fout gaat (net als roken btw) het Is alleen niet bevorderlijk. En als ik dan lees op dit forum dat t geen kwaad kan dan 'moet'  ik voor mn gevoel dat toch even rechtzetten. Maar snap je punt wel hoor. Ik vond t destijds ook lastig. Lang bezig geweest om zwanger te worden. En ja ik dronk dan ook wel es een wijntje... en ook wel 2.... maar voelde me daarna mega schuldig en Was dan soms ' blij' dat ik ongesteld werd omdat ik het dan geen goede start voor mn kind vond. Toen dus bewust de keuze gemaakt om niet meer te drinken. En voelde me daar toch beter bij.
maar nogmaals het Is geen veroordeling. Meer iets om over na te denken 
succes met zwanger worden!
Babywish - schreef op 03-02 om 11:02
Hè meiden ik denk dat er van beide kanten iets te zeggen valt. Mijn huisarts gaf aan dat bijv. een wijntje in de twee weken tussen je ei en menstruatie nog niet zoveel kwaad kan. Wel lees ik idd verschillende verhalen die dit tegenspreken. Doe waar je je goed bij voelt! Ik drink zelf overigens niet. Maar meer omdat ik het niet echt lekker vind. 
cat89 - schreef op 03-02 om 12:32
ja precies. tis ook wel eng inderdaad. ik laat de avond wel op me afkomen haha.
Babywish - schreef op 04-02 om 10:54
Oh nee ik ben weer aan het nachtzweten. Dat krijg ik altijd een paar dagen voordat ik ongesteld word. Ik vrees dat het deze ronde niet gelukt is. Hoe gaat het met jullie? 
cat89 - schreef op 04-02 om 11:32
oooh nee.. hopelijk blijft het weg! vervelend he als je dan dingen krijgt die je helemaal niet wil!
zou balen zijn meid.

Ik ben gisteren uiteten geweest en op die verjaardag. Heb wel wat wijntjes op maar me toch redelijk ingehouden. Normaal gaan er met gemak 2 flessen doorheen..Nu nog niet eens 1 fles. Ik moet wel zeggen heb er wel erge last van en normaal heb ik dat niet. gisteren heel moe onder het eten en ben veel aan het dromen/staren en heb daarbij af en toe van die menstruatiepijn. het valt me op en weet ook niet of ik dit allemaal iets te betekenen heeft nu al. Ik vertelde mn zusje gisteren dat ik zo dromerig was en mn zusje zei dat waren mijn eerste symptomen, dan ga je wel gelijk weer helemaal nadenken.. en bij elk klein ding extra aandacht besteden haha als ik mezelf nou terug lees klinkt het idioot he. is ook veel te vroeg natuurlijk
lillyyy - schreef op 04-02 om 13:13
Babywish, ik hoop voor je dat de ongi wegblijft! Wanneer is je NOD? 
Ik voel nog niet echt iets. Soms nog steekjes in men buik Maarja zegt niets he .
Afwachten maar!
Babywish - schreef op 04-02 om 13:44
Ja dit zijn dan dingen die je juist niet wil hebben omdat het me overtuigd dat ik ongesteld word. M'n nod is rond as woensdag. Ga er maar gewoon vanuit dan is de teleurstelling minder. Je gaat idd meer letten op elk steekje en dingetje! Om soms gek van te worden haha. Ben benieuwd naar jullie verloop komende week!! 
Babywish - schreef op 04-02 om 13:48
Oh ja kennen jullie het gevoel tussen je ei en nod dat je baarmoeder heel gevoelig is? Sneller pijntjes ook met bepaalde bewegingen die je maakt.. 
lillyyy - schreef op 04-02 om 14:03
Ja dat heb ik ook Babywish!
Vaak steekjes in men lies.. Maarja zit pas 5dpo dus is misschien nog niet eens ingenesteld denk ik?
cat89 - schreef op 04-02 om 15:08
ja steekjes in mn lies heb ik sowieso rond mn eisprong en dat heb ik nu ook regelmatig beetje op en af. heb momenteel vooral veel last van de onderbuik net onder mn navel zeg maar en erg opgeblazen gevoel en niet naar de wc kunnen.

Dpo 5 kan al innesteling plaatsvinden hoor. ik geloof vanaf 3 tot 12 dagen zelfs nog. gemiddeld ongeveer n weekje na je eisprong.

ik ben ook echt heeeel benieuwd. hoop ook echt op mooie berichten van jullie allemaal straks!
lillyyy - schreef op 04-02 om 16:59
Ik ben zooooo benieuwd! 
Wou dat we al een weekje verder zaten! Hoop zo dat het deze keer raak is!
cat89 - schreef op 05-02 om 10:31
hoe gaat het hier dames? wanneer is nou jou nod babywish? en nog klachten? 
ik heb vannacht gedroomd dat ik een positieve test in handen had heel lichtjes haha
lillyyy - schreef op 05-02 om 11:35
Hey! 
Ik gisteren af en toe felle steekjes aan rechterkant in men buik. Deze nacht/morgen menstruatiekrampen. Is ondertussen wel over. Zou het een innesteling geweest zijn? Ik hoop het .

Hoe gaat het met jou?
cat89 - schreef op 05-02 om 12:04
ja wie weet, zou zomaar kunnen he ???? hier eigenlijk niet veel bijzonders hoor. beetje prikkelbaar ik ga vandaag lekker heel de dag op de bank hangen en series kijken

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'het wachtbankje ovulatie tot nod' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan