Het gezellige mmm groepje deel 7 - Zwangerschapsforum

roosje - schreef op 12-03 om 10:44
21 weken
Ik zit nog maar ik de voorlaatste cyclus me 100 mg chlomid en pregnyl 5000, in juni zijn we 2 jaar bezig. 
nog een maand hierna en ik moet naar de fertiliteitsarts dus ik moet nog aan de medische molen beginnen, ik hoopte hier al wat info te verzadigen .. 
2144 antwoorden en 4985694x bekeken
Nancy - schreef op 12-03 om 12:04
Zo verdrietig...het zit weer niet goed. Niks te zien in mijn baarmoeder.
Nu hopen dat het al weg is en niet op de verkeerde plek zit...ze zag niks via de echo..nu aan de hand van mijn bloed kijken of het hcg zakt....
Ben kapot 
Nancy - schreef op 12-03 om 13:07
Het hcg in mijn bloed is nog erg hoog. Ik moet zo gelijk terug naar het ziekenhuis.
Ze willen nog een keer kijken of ze ons vruchtje niet ergens zien zitten...
Puck - schreef op 12-03 om 13:35
30 weken
He bah Nancy! Waarom nou niet gewoon een geruststellende echo. Mijn duimen draaien hier voor je. Sterkte. 
sneeuwvlokje - schreef op 12-03 om 13:39
32 weken
Ai Nancy, heel veel sterkte! 
daphne21215 - schreef op 12-03 om 14:51
We duimen Nancy 
Nancy - schreef op 12-03 om 17:25
Het is een buitenbaarmoederlijke zwangerschap...weer.. Ik ben kapot!
Ik heb nu een spuit methotrexaat gekregen om het af te laten breken.
Vertel jullie later meer lieve meiden...wil nu rust 
Puck - schreef op 12-03 om 17:46
30 weken
Jeetje Nancy, hoe is het mogelijk?!  Heel veel sterkte
stff48 - schreef op 12-03 om 17:55
20 weken
Ohnee zeg Nancy verschrikkelijk nieuws
Veel sterkte !
Stef - schreef op 12-03 om 18:22
Hey Dames, mag ik mij hier ook aanmelden? 
Wij zitten er nog niet in maar we hebben wel 14juni een afspraak. 
Ik heb 2 zonen , 1 van bijna 11 jaar en een baby van bijna 10 maanden. Wij hebben er 2x 2 jaar overgedaan om zwanger te blijven.  2 x voor dat we met iui gingen beginnen bleef ik in de maand ervoor zwanger. 
Ben 36 jaar en deze keer willen we niet te lang wachten.
Na alle onderzoeken blijkt dat ze niets vinden waarom het zo lang duurd. Zwanger kan ik worden maar het duurd zooooooo lang. Onze wens voor een derde is groter dan de eerste en de tweede omdat wij nu 100% zeker weten dat het de laatste gaan zijn. Als het van ons afhing hadden wij 5 kinderen, maar daar hebben wij helaas niet over te beslissen.
Ik hoop dat ik welkom ben. Ik zit nu in mijn 6de ronde.
Veel liefst xxx
Louisag - schreef op 12-03 om 20:22
Lieve nancy, wat lees ik nu
Wat erg... ik wil je heel veel sterkte wensen met het verwerken van dit verdrietige nieuws. Heb er verder geen woorden voor want... Wat moet je zeggen?ik denk aan je lieve Nancy. Neem de tijd om deze teleurstelling een plekje te geven. Geef de moed niet op en zoek steun bij elkaar. Hele dikke virtuele knuffel. 
Stef - schreef op 12-03 om 21:07
@ Nancy, veel sterkte 
Lizzy - schreef op 13-03 om 00:25
19 weken
Nancy, wat vreselijk en ook zo onverwacht! Veel sterkte meis!

Welkom nieuwe dames
Betty - schreef op 13-03 om 10:18
Oh nancy wat een klap dit.. 
Heel veel sterkte en neem je tijd meis. Ik leef erg met je mee, vind het heel verdrietig voor jullie. 

Welkom stef. Hopelijk gaat het deze keer wat sneller. 

Roos er zitten genoeg ervaringsdeskundigen hier (helaas) dus vraag gerust als je iets wil weten. 
Betty - schreef op 13-03 om 19:17
Niks nieuws uit de bespreking gekomen. Linker eileider zit ws wel dicht, maar dat moet rechts op kunnen vangen. We kunnen met de iui beginnen als wij het er aan toe hebben, wat half april of mei zal zijn. Ze vond het ook prima om de natuur nog even een kans te geven na de hsg omdat de kans op een spontane zwangerschap nu iets hoger ligt.
Ik heb zelf wel aangegeven dat mocht het na een aantal keer iui nog niet gelukt zijn, ik dan wel graag verder wil kijken of er geen littekenweefsel oid in de weg zit. Dit zou ze bespreken. 
Al met al een goed gevoel dat het komend jaar wel goed komt. 
Lizzy - schreef op 14-03 om 23:09
19 weken
Betty fijn dat je weer een stap verder bent. Heb je eerder een buikoperatie gehad, omdat je het over littekenweefsel hebt?

Nancy, hoe gaat het nu met je?
skybles - schreef op 15-03 om 06:25
Hey meiden,

Mag ik mij ook weer aanmelden, heb voor mijn vorige traject (die eindigde uiteindelijk in een zwangerschap) heel veel gehad aan de mmm groep.

Inmiddels is ons zoontje 7,5 mnd oud. Door de onzekerheid van de laatste keer (ze hebben nooit kunnen ontdekken waarom ik maar niet zwanger werd) en omdat we 2,5 bezig zijn geweest, besluiten we dat we langzaam weer gaan proberen.

Ikzelf twijfel nog een beetje of we direct iui moeten aanvragen. Ze zijn in ons ziekenhuis vrij soepel dus denk dat ze daar wel in mee zouden gaan. Maar merk ook dat ik onwijs opkijk tegen al die hormonen en ziekenhuis bezoeken.
Betty - schreef op 15-03 om 08:20
Lizzy ja onze zoon is met een keizersnede geboren en ik heb als baby een liesbreukje gehad, in die breuk heeft misschien een eierstok gezeten en ze zijn flink aan het duwen geweest op die plek heefy mn moeder me verteld. Nou zei de 1e gyn dat ze de eierstokken ook altijd even checken met een keizersnee voor zover ze wat kunen zien natuurlijk. En verder doen ze er niks mee. 
Ik vind dat ze wel erg makkelijk aan verkleving voorbij gaan. Zeker omdat we zelf met onze vleeskoeien ook wel merken dat sommige dieren na een keizersnede soms moeilijk of niet weer drachtig worden. Vandaar dat ik wel graag wil dat ze er na een keer of 3 uiu verder naar kijken, maar hopelijk is het niet nodig!

Hoe is het met jou Lizzy 
Nancy hoe gaat het nu? 
En de anderen? het is hier wel stil geworden. 

Skybles welkom hier! een baby en al die ziekenhuisbezoeken lijkt me ook heel pittig. Maar wat fijn dat het na 2,5 jaar wel gelukt is. Ik hoop dat jullie voor de 2e niet zo lang hoeven te wachten. 
Wij stellen de iui uit tot eind april of mei vanwege de lammertijd. Daar passen al die ziekenhuisbezoekjes niet bij. 
Nancy - schreef op 15-03 om 08:22
Haimeiden,
Welkom voor de nieuwe meiden.

Met mij gaat het wel. Ik ben erg verdrietig om alles. En zo ontzettend moe..maar dat is 1 van de bijwerkingen van die spuit. 
Gelukkig heb ik geen pijn.
Ik hoop dat die spuit zijn werk doet en dat ons embryootje gestopt is met groeien (hoe verdrietig ook..want eigenlijk wil ik dat helemaal niet)

*Lotus* - schreef op 15-03 om 09:02
Aah nancy neem je tijd. 
Hee skybles wat leuk nu voor een baby girl  
skybles - schreef op 15-03 om 09:58
Haha ja Lotus, een meisje zou wel heel gaaf zijn (!mochten we überhaupt gezegend worden en nog een tweede wonder krijgen!).

Hoe is het met jouw kleintje?

Betty, snap dat je voor het lammeren nog even wilt wachten. Lijkt me ook best hectisch al die onregelmatige uren. 

Ik heb net gister te horen gekregen dat ik miss een nieuwe baan kan krijgen. Tis nog helemaal niet zeker, maar jakkes dan ga je toch rekening houden met wat als. Maar het stomme is dat we dat de vorige keer daarom dus ook altijd hebben uitgesteld en gewacht en uiteindelijk moesten we nog 2,5 jaar wachten. Geen idee wat we hier nu weer even mee moeten. 

Nancy dikke knuffel voor jou! Wat ontzettend ontzettend kut zeg dat het zo moest lopen 
Nancy - schreef op 15-03 om 10:30
Dank je wel  Skybles. Helaas de 2x dat we dit mee moeten maken :-(
Marie - schreef op 15-03 om 14:17
Heee Skybles, long time not spoken! Ik lees alleen mee op de achtergrond van de mmm omdat ik inmiddels na 3,5 jaar zwanger ben geraakt in een medische pauze. Ben benieuwd hoe het met je gaat! Ik ga je volgen, wij hopen ook gauw voor ronde 2 te gaan als we in de zomer een gezond kindje hebben mogen verwelkomen. Spannende tijd weer voor jullie - ik duim dat het voor deze ronde snel voor jullie mag gaan
Lira (Gast) - schreef op 15-03 om 17:51
Hoi allemaal,
Ik lees al een tijdje mee en vorig jaar heb ik af en toe berichtjes gepost maar ik ben niet heel actief. Omdat ik het fijn vind soms mijn ei kwijt te kunnen maak ik dit berichtje. Mijn vriend en ik zijn zo’n 1 en 3/4 jaar aan het proberen voor ons eerste kindje. Helaas nog zonder resultaat. Vorig jaar zomer zijn we voor het eerst bij de fertiliteitsarts geweest en in december heb ik een HSG gehad. 1 eileider was mooi open, de andere was moeilijk vast te stellen. Het zou moeten kunnen dus eerst weer zelf proberen. Dit is de laatste cyclus voordat ik weer ga bellen. Nu merk ik deze cyclus dat ik eisprong symptomen heb terwijl de ovulatietestjes negatief blijven. Vind ik heel vreemd. Iemand dit al eens gehad? 
skybles - schreef op 15-03 om 19:17
Hi Marie! Zo fijn dat het gelukt is, heb in mmm5 nog wel mee gelezen maar niet meer in de nieuwe (6). Mee lezen is toch ook fijn want je leeft nog zo mee met iedereen. Daarnaast had ik tijdens de zwangerschap nog heel veel te verwerken van het traject. Pas de laatste weken durfde ik te geloven dat het echt zo was en kon ik pas genieten izzy: maar toen heb ik het dubbel en dwars ingehaald. Ik hoop dat alles goed me je gaat verder!

Vind het nu vooral weer fijn om mee te praten omdat de nod groepjes mij iets te makkelijk gaan zeg maar. Hier weet iedereen (helaas!) ook hoe je er mee bezig bent en hoeveel impact het heeft als het niet lukt en als je van alles op je hals moet halen om toch zwanger te kunnen worden.

Gelukkig zie ik hier weinig oude bekenden! Dat moet toch zeker hoop bieden  (er vanuit gaande dat de meeste zwanger zijn geworden in de laatste 1,5 jaar).

@nancy wat enorm verschrikkelijk dat je dit gewoon 2 keer moet meemaken! Is het toeval en dus gewoon dikke vette pech? Of kunnen ze een oorzaak vinden (en verhelpen)?
Betty - schreef op 16-03 om 00:40
Hai Lira gezellig dat je weer mee kletst. 
Ik herken je verhaal niet, maar gebruik ook niet elke maand testjes. Normaal verlies ik ca 5 dgn voor mn ei een klodder slijm en dan begint het vruchtbare slijm en voel ik dichter bij de eisprong vooral ook links wat gevoelig bij de eierstokken  . Lastig wat nu aan te houden he? 
Nancy - schreef op 16-03 om 17:49
Skybles, tot nu toe gooien ze het op pech,maar ik ga aandringen op meerdere onderzoeken. Na 2 miskramen en 2x een bbz kan ik het geen pech meer noemen.
Hopelijk gaan ze me helpen met onderzoeken...
Betty - schreef op 16-03 om 19:10
Goedzo nancy, soms word je alleen geholpen als je doorzeurt en heel stellig bent. 
Al 4x mis gegaan is emotioneel ook niet te doen he. 
Lira (Gast) - schreef op 16-03 om 22:42
Ja Betty inderdaad. Ik moet maar gewoon afwachten natuurlijk, maar ik was benieuwd of iemand het misschien herkent. 
Nancy - schreef op 19-03 om 18:03
Hai meiden,

Vandaag helaas weer slecht nieuws gekregen.
De spuit methotrexaat heeft zijn werk niet gedaan. Mijn hcg was gestegen en de plek in mijn buik met de zwangerschapsring was zelfs gegroeid.
Vandaag weer een spuit gekregen.
Hopelijk doet deze wel z’n werk. 
Mocht deze ook niet zijn werk doen,overwegen ze een operatie waar dan ook een deel van mijn baarmoeder weg gehaald zou moeten worden :-(.
Nu eerst weer een week afwachten...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 7' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72
asd
Zwangerschapsyoga: live en online!
  • 6 live lessen,
  • 6 yoga lessen,
  • 2 partner lessen
30% korting met de code BRABBELS
Lees meer
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan