Discussie om leeftijdsverschil mij en mijn vriend... - Zwangerschapsforum

Roseanne (Gast) - schreef op 11-08 om 22:32
Hey allemaal 

Mijn naam is Roseanne , ik ben 24 en samen met Bastiaan 31 samen hebben we al 1 dochter en is onze 2 kindje een zoontje opkomst we zijn al 6 jaar bij elkaar .. 
Vandaag in de supermarkt kwamen we een oude bekende van mij tegen 'gezellig' dacht ik .. Nou dus niet .. Ze had mijn vriend nog nooit ontmoet en dus onze dochter ook nooit gezien  we hebben even staan praten toen mijn vriend terug kwam uit de winkel met luiers en de boodschappen .. Nou zoals normaal stel je jezelf voor aan de ander .. Toen eenmaal mijn oude bekende vroeg hoe oud we nu waren zei mijn vriend ik ben 31 .. Ze schrok en zei dat het niet normaal was dat ik al 24 jarige met iemand van 31 ging samen wonen en kinderen kreeg .. Ik was helemaal stil.. Iemand die mij al vanaf de vmbo niet meer heeft gezien en toen altijd vriendjes had die 6 jaar scheelde .. (Ik weet nog goed zij was 14 en haar destijds vriend was 20.. ) nu ben ik 24 en mijn vriend 31 en gaat ze zeggen dat het niet normaal is .. , kom op ik heb zeker wel een half uur een dikke discussie gehad met haar .. ze vroeg hoe het nu ging en hoe oud ons kindje was ons dochtertje is 19 maanden en ik ben 28 weken zwanger .. En dat was ook niet normaal .. Ik heb toen mijn spullen gepakt en ben weggegaan .... Mensen kunnen z'n drama maken.. Zolang je gelukkig bent en er niks verkeerd gaat is alles toch goed !? Of zie ik dat verkeerd

Kortom het ging er dus over dat ik 24 ben en mijn vriend 31 .. En dat dat niet normaal was/is 

Wie heeft ook een vriend die ouders is als jezelf.. En ook zon rare antwoorden gehad ?
25 antwoorden en 39177451x bekeken
Elineke - schreef op 11-08 om 22:37
das is heel normaal meid . ik scheel ook 6jaar met mijne man 
trek van die gekke mensen niet aan schandalig .

Groetjes
Elfje - schreef op 11-08 om 23:39
Nouja zeg! Wat maakt een getal nou uit? Ik scheel 14jaar met mijn man. We kregen wat toen ik 19 was en hij 33. Enige waar ik toen over twijfelde was wat anderen ervan zouden vinden. Maar dat hebben we heel snel overboord gegooid. Nu zijn we 6 jaar verder en niemand die er een probleem van heeft gemaakt! Iedereen is juist heel positief en ziet dat we gelukkig zijn met elkaar.  Daar gaat het om toch 
:-) - schreef op 12-08 om 00:56
Wat een dom oud klasgenoot je zeg! Haha
Die spoort niet hoor!

Ik 35. Man 49. Nog nooit een enkele nare opmerking. Kids zijn uit vorige relatie waar ik 17 was en de vader van mijn kids 26. Ook nooit rare opmerkingen.
Kids zijn 17 en 13.
Wij hebben een kinderwens,.. Wie weet gaat men min straks vragen of het een ongelukje was. Haha. Verre van.

Dus lekker voorbij lopen die meid volgende keer.

Jij bent gelukkig! Dat telt. Leeftijd zegt helemaal niks.
Elineke - schreef op 12-08 om 16:34
hey roseanne ,
ik ben 24 en mijne man is 30.
Ik heb ook rare vragen al gekregen maar trek me er niks van aan . 
Heb een jongen van 3jaar en een meisje van 3maanden nu
Elineke - schreef op 12-08 om 22:04
ik heb zelfs vragen gehad toen ik zwanger was van de eerste , twas zeker niet gepland da ik zo dacht waar moei je je mee.
Zelfs met de 2de kreeg ik zo van die vragen . Mensen moeten altijd kunnen klagen over alles .
samantha - schreef op 13-08 om 11:15
Echt belachelijk! Ik heb zelf heb het nooit mee gemaakt ik scheel 12 jaar met mijn vriend was 20 toen ik heb leerde kennen en nu 26 en hij 38 bijna 39 en een zoontje van 4 en half en zwanger van onze 2de wonder laat ze lekker lullen zijn vast jaloers
kruimel - schreef op 13-08 om 12:16
hahahhah wat een onzin zeg!
lekker laten lullen joh

ik ben 23 en mijn vriend is bijna 33
ons dochtertje is 7,5maand en gaan binnen een half jaar aan een broertje/zusje 'beginnen'.
oftewel, een schan-da-lig-e situatie hihihi!

xKruimel
chantieeeee - schreef op 14-08 om 09:34
leeftijdsverschil heb ik nauwelijks met mijn man we schelen maar anderhalf jaar, maar ik vind leeftijd ook niets zeggend. Een vriendin van mij is 36 en haar man is net 51 geworden. En hun hebben 1 vd sterkste relaties die ik ken in mijn omgeving.  Maar als ik jou verhaal zo lees, denk ik, misschien is het ook wel een beetje jaloezie van haar? Misschien wil ze wel wat jij "hebt". Een gezinnetje met een man en 2 prachtige kindjes. Je weet nooit wat voor emotie er achter een reactie zit.  Ik zou me er niet druk om maken in ieder geval. Jij bent gelukkig en dat is wat telt niet wat een ander denkt 
Anoniem (Gast) - schreef op 14-08 om 13:20
Leeftijdsverschil tussen mij en mijn vrouw is 3 jaar, maar ik ken heel veel koppels die 8 -10 of 12 jaar schelen... Wat die vriendin beweert is echt je reinste onzin!
Het is meest voorkomend dat de vrouw zo'n 3 à 5 jaar jonger is dan de partner. Ochottekes bij jullie is het 7 jaar. En ook al scheelt het 12 jaar, dan nog hoeft er niemand een opmerking over te maken...En wie is zij om te zeggen wat haar van de pot gerukte versie is van "normaal"

En haar standpunt van uw kinderen... man man, ik ga er zelfs niet op reageren...


Je had gewoon te maken met een jaloerse vriendin. De enige fout die je gemaakt hebt is ermee in discussie te gaan. Laat dergelijke personen gewoon lopen... Waarschijnlijk heeft ze zelf enkele problemen waar ze geen raad mee weet... misery lovers company...
Madelene - schreef op 14-08 om 16:46
Wat een onzin zeg hoeveel je in leeftijd verschilt
hebben sommige mensen niks beters te doen ?
dan achterlijk commentaar geven over het leeftijds verschil tussen 2 mensen.
Heeft mij nou echt nooit geboeid of gestoord.
ik en mijn man schelen 13 jaar nou en
ik vind het juist prettig kun je goed op bouwen zulke mannen behandelen je juist ala hun prinsesje 
ik leerden mijn man kennen toen  ik 17 was en vanaf die tijd kregen we ook een relatie .
hij behandelden mij echt als zijn prinsesje en nog
het gaat om de liefde tussen 2 mensen dan telt leeftijd niet.
Madelene - schreef op 14-08 om 16:54
Meestal is het ook jaloezie want het ergert iemand pas wanneer die persoon jaloers is en eigenlijk wilt wat jij hebt.
ze zal het zelf wel heel graag zo willen en is jaloers opjjullie plaatje en met die commentaar hoopt ze dat jij gaat twijfelen . misselijk zulke mensen.
jessie95 - schreef op 16-09 om 08:26
hahahahhhhaa
Ik ben op mijn 19e getrouwd met mijn man van 36.
Ben nu 20 en zwanger van ons eerste kindje.
Wij hebben nooit echt commentaar gehad op het leeftijds verschil mijn ouders kunnen het goed vinden met hem maar ja misschien omdat hun niet zoveel schelen ahahahahahhhah
Esra♡♥ - schreef op 16-09 om 13:40
HAHA meiden..mijn man en ik schelen 25 jaar!! Ikke nu 27 hij 52.. nou hij ziet er zeer sportief en jong uit voor zijn leeftijd..we zijn vier jaar getrouwd  en ik heb veel baat bij leeftijdsverschil tussen ons. K leer van zijn levenservaring en k hou hem lekker sportief en jong...gaan regelmatig sporten samen en hij ziet eruit met zijn 52 jaar als een vin diesel / mike tyson...hahaha dus wat zegt leeftijd??? Owja... en hebben een dochter van 1.. dus als die mevrouw in questie voor mijn neus zou staan krijgt ze een beroerte denk ik haha. Tjah het had mn vader kunnen zijn..maarja boeie!!! Ben er heeeeel gelukkig mee...een zeer geslaagd huwelijk kum je het wel.noemen...... niet druk maken dus... xxx
jessie95 - schreef op 16-09 om 13:45
Zo zie je maar weer esra oudere mannnen zijn gewoon leuker hahah
Butterfly2bloom - schreef op 17-09 om 20:15
Ooooh, wat klinkt dit allemaal bekend. Ik ben 32, hij 51. Het leukste commentaar vind ik nog wel, dat ze mij ouder en hem jonger inschatten. Moet je de gezichten zien als ze de leeftijden horen  om je te bescheuren.
Zoals iemand hierboven al beschreef, niks van aantrekken van jaloerse en kortzichtige mensen. Zo te horen ben jij gelukkig, je man gelukkig en je kind(eren) gelukkig. Wat kun je je nog meer wensen!?!
Blauwdeb - schreef op 18-09 om 13:05
Wat een onzin zeg!Ik zou me er echt niets van aantrekken. Age aint nothing but a number. Zo jammer dat mensen niet gewoon blij voor je kunnen zijn. Als je niets liefs of normaal kan zeggen, zeg je toch beter niets?!!

Kop op meid, trek je er niets van aan!
Miss Butterfly (Gast) - schreef op 02-01 om 22:27
Mijn man is vijf jaar ouder dan ik. Vroeger vond iedereen dat echt veel (of zelfs te veel) want wij zijn al twaalf jaar samen dus ik was toen 17 en hij 23. Mijn ouders hebben er nooit een probleem mee gehad want ik was mentaal altijd een stuk ouder dan mijn leeftijd. Hoe ouder je wordt hoe kleiner dat verschil alleen gaat lijken. We zijn nu 29 en 34 dat is evenveel maar dat lijkt veel minder. Onze dochter is bijna 2 en de tweede wordt geboren in juni.

Wel eerlijk: als mama zou ik er wel een groot probleem mee hebben als mijn dochter van 14 thuis kwam met een vriend van 20... maar als je 24 bent: so what? :-) dat is ook echt wel anders hé. Dan is die relatie sowieso gelijkwaardig. Ik geef les aan 14 tot 18 jarigen: 14 jarigen zijn over het algemeen echt nog niet volwassen (misschien 1 procent?)
Marlies - schreef op 05-01 om 07:18
Ik was zelf 19 en mijn vriend 25. Hij had al een zoontje van 3,5 en een kindje onderweg. Nou als dat niet schandalig is, weet ik het ook niet meer.

En toch heb ik heel veel begrip gehad vanuit mijn omgeving. Als ik me voorstel en vertel dat we 5 jaar samen zijn terwijl zijn jongste zoon 4,5 is, komt die situatie altijd voorbij. Verliefd Is verliefd. En daar doe je met je boeren verstand helemaal niks aan.

Wij schelen dus 6 jaar. En ik vind dat helemaal niet veel.
Mannen zijn vaak later volwassen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Discussie om leeftijdsverschil mij en mijn vriend... ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan