Wat zijn jullie 'kinderwagen eisen'? Waar op letten? - Zwangerschapsforum

Iza - schreef op 25-09 om 08:39
Wij vonden het erg belangrijk dat de kinderwagen klein opgeklapt kon worden zodat hij makkelijk in de auto past. Ook hebben wij voor luchtbanden gekozen omdat deze ook over onregelmatige wegen lekker rijdt. Je kunt ook voor schuimrubberbanden kiezen, voordeel hiervan is dat ze niet lek kunnen gaan en je ze niet hoeft op te pompen.
Wat ik zelf een vereiste vond is dat wanneer de kinderwagen omgebouwd zou worden van reiswieg naar buggy, je kindje naar je toe gedraaid kon zitten en later wanneer ze groter zijn van je af. Hopelijk heb je er wat aan .

Wij hadden trouwens een bugaboo cameleon, erg fijne kinderwagen en voldeed aan al onze eisen. Enige nadeel is dat ik vind dat de reiswieg inzet allemaal vrij laag zit, dat is bij bijv een stokke een stuk hoger maar die zijn dan weer niet klein in te klappen.
6 antwoorden en 44150216x bekeken
kruimel - schreef op 25-09 om 23:12
Hai.

Ik ben nog niet eens zwanger maar als het zo ver is, zouden wy voor een Mutsy Evo gaan.
Wy kyken ook voornamelijk naar het budget.. een bugaboo cameleon en en stokke zyn super mooi, maar voor ons echt te duur.. een evo is een goed alternatief. Combi kinderwagen, Goede hoogte, licht en klein in te klappen, 2 kanten in te stellen, er kan een maxi cosi op.. enige nadeel zyn misschien de banden, zyn erg plat: geen lucht en geen foam maar rubber..

succes en shop ze

xKruimel
Anoniem (Gast) - schreef op 28-09 om 22:29
Mijn vriend en ik zijn allebei lang (beiden boven 1.85m).
Waar wij tegenaan liepen was dat alle kinderwagens zo laag zijn! Je loopt helemaal gebukt, geen gezicht vind ik. Uiteindelijk zijn we als een blok gevallen voor de Joolz. Niet alleen loopt ie heerlijk als langer persoon, het is ook nog eens een super wendbare wagen! En makkelijk en compact in te klappen. Enige nadeel is dat er niet veel boodschappen in passen, maar daar kun je een aparte XL boodschappentas voor bij kopen. Ik zou dus zeker de Joolz aanraden! Succes met jullie zoektocht
Lenita29 - schreef op 04-10 om 11:47
eens met kruimel... Mutsy Evo is geweldig! Mooi compact. Lekker licht. En ja luchtbanden ? Die niet , maar hij rijd geweldig. Denk eraan met luchtbanden dat ze ook weer opgepompt moeten worden. En 9 van de 10 kopen mensen normale wielen ipv luchtbanden. Dat heb ik me laten vertellen. Maar de Mutsy Evo is ook 1 van de met grootste boodschappen ruimte onder Echt ik kan me mandje bij de appie er schuin in zetten. Ideaal.
Mammie2be - schreef op 14-10 om 11:11
Hallo Mippoe,

Ik ben nu 12 weken zwanger van mijn eerste kindje
Qua kinderwagens net als jij ook nog lekker onervaren. Nou zijn mijn vriend en ik al wel wezen kijken naar wat ons zou bevallen en bij ons zou passen.

Tot nu toe valt onze keuze op de kinderwagens van Koelstra.
Een mooie combiwagen om te zien, lekker veel ruimte voor het kindje, sportieve grote banden voor het wandelen in het bos wat wij veel doen en makkelijk compact opklapbaar.

Wel twijfelen wij nog tussen de Mambo en de Binque. Dus de 3 of 4 wieler, geen idee welke duidelijke voor- en nadelen deze ten opzichte van elkaar hebben.

Ik hoop dat je wat aan onze criteria hebt. Heb je nog tips deze kant op hoor ik ze natuurlijk graag! Geniet lekker van je zwangerschap!
Abi (Gast) - schreef op 08-04 om 22:11
Heey ik heb een vraagje wat zijn beter kinderwagen met of zonder luchtbanden ?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat zijn jullie 'kinderwagen eisen'? Waar op letten?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan