Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Lucky - schreef op 06-04 om 08:43
Succes allemaal dames.

Nog even een tip.
Als je bij ivf of icsi nog pregnyl moet spuiten dat blijft langer in je systeem.

Dus moet je bv pregnyl 1500 spuiten dan blijft dat na zetten nog 7 dagen in je lijf.
Kan wat minder dagen zijn maar ook daarom zetten ze neer pas na 16 of 17 dagen testen dan is hcg van pregnyl uit je lijf.

Nogmaals veel succes allemaal.
3230 antwoorden en 31034397x bekeken
meid22 - schreef op 06-04 om 10:30
We hebben zojuist telefoontje gehad.
Het wordt PESA, mits het dna goed is.
Over 1-2 weken krijgen we de voorlopige datum van de ingreep, het zal sowieso 3 maanden duren omdat hij 3 maanden de leefregels moet uitvoeren.
Over een maand komt de uitslag van dna onderzoek.
Pas na de PESA ingreep kom ik aan de beurt met het icsi traject.
Dus opzich positief nieuws maar het is dus allemaal nog wel heel ver weg voordat er echt iets gaat gebeuren, wat ik wel erg jammer vind zeker omdat het voor ons onmogelijk is om natuurlijk zwanger te worden.
Ga me nu voorlopig op andere dingen richten ;-) succes allemaal
Nancy - schreef op 06-04 om 11:37
Meid22, Ik kan me voorstellen dat het allemaal nog erg lang duurt voor jullie,maar er is vooruitgang gelukkig.
Er gaat wat gebeuren!!

Ik heb net een echo gehad,maar we moeten maandag terug komen.
Rechts waren een paar kleine eitjes te zien,maar mijn linker eierstok kregen we niet te zien..die bleef  verstopt.
Aan de hand van mijn slijmvlies,verwacht ze dat we te vroeg zijn en wil ze maandag weer kijken.
Er is een hele kleine kans,dat we maandag te laat gaan zijn..maar dat verwacht ze niet.
meid22 - schreef op 06-04 om 12:40
@Nancy ben wel blij dat er iets gebeurd maar het duurt allemaal zo lang, ze hadden bijvoorbeeld ook die leefregels alvast kunnen geven na het semenonderzoek ;-) 
Maarja ik kan er toch niks aan veranderen dus ga me niet meer druk maken, heb ik immers alleen mezelf mee.
Hoop dat je maandag een mooie echo krijgt
Nancy - schreef op 06-04 om 13:26
@ Meid22, Inderdaad erg jammer dat ze gewacht hebben met de leefregels..soms snap je toch niet hoe zij denken...
Heel goed dat je je er niet meer druk om gaat maken.
Eva - schreef op 06-04 om 19:27
Haay meiden ,

Hier goed nieuws gekregen alles is helemaal goed !!!
Na heel veel uitleg en heeeel veel informatie kon ik  meteen door bloed laten prikken  voor de eiwaarde , en manlief volgende week nog 1 keer  een potje zaad afgeven en dan horen we 20 april  wat ze  precies gaan doen.
Een indicatie van wat ze wil doen ( als de laatste 2 onderzoeken ook goed zijn )  is mijn cyclus een handje helpen met  de eisprong met behulp van "pillen" & "spuiten" zoals ze dat zo leuk zei aangezien mijn ei met tempen en ovulatie testen niet te vinden is . Na de miskraam vorig jaar maart is mijn  cyclus  een drama en heeft er ook geen nieuwe zwangerschap plaats gevonden en dus hoopt ze dat dat op deze manier wel gaat lukken .
Als ik zwanger raak krijg ik meteen antistollingsmiddel toegediend om op die manier een miskraam proberen te voorkomen , de studies daarin lopen echter uiteen vertelde ze , dat jaar werkte het wel en dat jaar daarna  weer niet , maar het is het proberen waard is haar ervaring ,  dus daar ga ik dan ook maar vanuit hier beginnen ze uiteraard niet zomaar aan .. 
Al met al nu flinke hoofdpijn van alle spanning en informatie  maar pfff er valt toch aardig wat van onze schouders  en het voeld alsof we er opnieuw helemaal voor gaan op dit moment .

Marie succes morgen met de IUI  wat een goed nieuws !!!

Lizzy / trees hoop op mooie positieve testen voor jullie !!!
Meid 22 zeker jammer dat ze die leefregels niet eerder hebben gestart  hoop dat je toch een beetje  afleiding kunt vinden een moestuintje is in ieder geval super leuk  !!!
Nancy ik hoop op een goede echo maandag voor jullie !!

  fijn weekend meiden 
meid22 - schreef op 06-04 om 19:38
Wat een fijn nieuws voor jullie Eva dat is nog eens fijn het weekend in gaan  
Ja wat afleiding is zeker goed, en met het mooie weer van dit weekend kan ik mooi een begin maken van de moestuin  
stff48 - schreef op 06-04 om 19:56
Hè dames ! Wat heb k hier weer allemaal gemist zeg ! 
Iedereen veel succes gewenst !
Ik heb er een zeer stresserende week opzitten .. maar ik voel me tot nu toe goed. Nog geen hoofdpijn enz Marja we zien wel , hopelijk blijft het weg ! Want morgen gaan we nog eens weg naar i love the 90s , dus hopelijk even genieten 
Marie - schreef op 07-04 om 10:40
Meid 22, wat sterk van je.. maar je weet nu wel waar je aan toe bent. Hoop voor jullie dat de eerste icsi raak mag zijn!
Spannend Nancy! Ik duim voor een mooie echo maandag!
Eva wat fijn zeg! Klinkt erg hoopvol allemaal!!

Hier is de IUI in tegenstelling tot de vorige keer fantastisch verlopen!! Borige keer hadden 24 mln zaadjes na filtratie, nu 140 mln!!!! Zelfs de laborante stond te stuiteren hahaha! Daarna naar de gyn - een andere dan normaal maar wat een topvent! Denk dat hij onze halve stad al heeft geholpen met de bevalling maar hij is echt geweldig!! De procedure ging zo vlotjes zei hij. Het voelt allemaal goed! Nu twee weken wachtbankje en moeder natuur gaat zn werk doen! Ik hoop zo hard dat dit de laatste keer is! En dat het dit keer wel allemaal goed mag gaan! Ik stuiter - voelt alsof het kerst is
Trees87 - schreef op 07-04 om 14:44
@meid ... het lange wachten gaat zeker beloond worden. Dat de tijd snel mag gaan voor jullie!!!!
@marie...whooow wat een super productie ... dat er maar ene sterke tussen zit die het werk gaat doen! Stuiter maar lekker verder! 

Ik zit vandaag op nod dag. Sinds de eerste keer in maaaaaaaaanden heb ik eens geen vroegtijdig bloedverlies gehad en met die hormonen kon ik er ook geen staat opmaken. Van de dokter mag ik eigenlijk pas testen cd35 omdat dan de pregnyl er volledig uit zou zijn, maar nu staat in de bijsluiter 10d na toedienen. Ik zit vandaag op d15 na de pregnyl ofwel cd 29. Dus nu zojuist getest .... ik hoop natuurlijk dat dit niet meer rpegnyl is. Want ik heb geen bloedverlies vandaag... ook een beetje aan het stuiteren :-). 
Wie van jullie heeft daar ervaring mee? 
skybles - schreef op 07-04 om 16:47
Trees WoW!!! Wat een mooie testjes al!

Ieder lijf reageerd natuurlijk anders op pregnyl. Ik teste daarom al op dag 7 en op dag 10 om te zien dat het afliep. Daarom wist ik ook zeker dat ik positief teste 4 dagen  voor nod.
Jou testjes zijn nog veel duidelijker dan die van mij hoor!

1 advies, morgen niet gelijk weer testen, maar wacht even een extra dag. Dan kan je misschien het verschil zien dat die oploopt.

Ik ben iig super positief na het zien van je foto!
Trees87 - schreef op 07-04 om 17:37
Skybles . . Ik word ook positief !!! Nee heb er gn in huis :-)
Lizzy - schreef op 07-04 om 17:59
Oh Trees87! Super spannend!! Lucky zei op de vorige pagina dat het gemiddeld na 10 dagen uit je lijf is maar na 16/17 dagen is het zeker. Het ziet er wel heeeel goed uit hoor maar idd over 2 dagen weer en dan kijken of t oploopt. Ik heb zelf ovitrelle gespoten, de niet natuurlijke variant van pregnyl. Dat is nu 15 dagen geleden en ik mag van de arts over 2 dagen testen. 
Meid22, fijn dat jullie weten wat het gaat worden. Nu helaas weer wachten...
Eva, wat goed dat jullie nu ook meer duidelijkheid hebben.
Marie, wat een superscore!! En nu maar duimen. Ben wel benieuwd hoe lang geleden de 24 miljoen was?
Ik hou het bijna niet meer hoor! Gisteren laatste hormonen gebruikt. Morgen zou NOD zijn maar nog geen druppeltje gezien. Kan ook tegengehouden worden door de hormonen. Trees87 nu ik jouw test zie, wil ik ook testen! Maar ik hou me nog even in! Had jij nog iets van symptomen/kwaaltjes? Hier nog steeds weinig, wel veel nattigheid maar ja kan van de crinone komen... nog 2 dagen!
Trees87 - schreef op 07-04 om 18:43
Ik heb nergens speciaal last van ... maar had ik bij men mk vorig jaar ook niet. Postieve testen zetten aan tot testen ... khad dat ook :-) 
@lizzy dan duim ik nu ook voor binnen 2 dagen. 
Trees87 - schreef op 07-04 om 18:47
Enkel af en toe een ambetante kramp  in onderbuik. Maar dat trekt weg ... maar tlijkt wel of ms zich aan het aankondigen zijn. 
stff48 - schreef op 08-04 om 13:34
Hier heeft de ms zich weeral 2 dagen vroeger dan verwacht aangemeld ..& ik ga eerlijk bekennen dat ik echt teleurgesteld ben in mijn eigen lichaam momenteel 
Trees87 - schreef op 09-04 om 08:20
Nancy... jeetje ... wat een storm aan emoties en gevoelens... khoop dat alles zich wat stabiliseert. 
Ik heb zo nergens direct mast van wat ik speciaal zou linken aan zws. Dus gwn duimen dat het zo mzg blijven verder gaan. 
Nancy - schreef op 09-04 om 08:28
Trees, ik duim zo hard voor je!
Marie - schreef op 09-04 om 09:55
Trees wat fijn!!!! Ik zeg alvast gefeliciteerd - voorzichtig, maar denk wel dat je een klein vreugdedansje mag gaan maken!!

Lizzy, wat spannend vandaag !!! Ik duim voor je! de 24 mln telling was van 1 december 2017. Mijn vriend heeft intussen niets anders gedaan dan anders... we weten niet waar dit grote verschil in zit maar we zijn wel heel blij!

Nancy, jeetje meid! Hoop dat je snel duidelijkheid hebt na de echo! 

Stay strong ladies! Ik duim voor jullie allemaal & voor mezelf natuurlijk ook  Spannende tijden! Hopelijk brengt het voorjaar weer vruchtbaarheid  
Nancy - schreef op 09-04 om 12:02
Hai meiden,
Net terug van de echo en tot mijn verbazing groeit er 1 heel mooie eitje .
Waarschijnlijk heeft mijn lichaam iets gedaan waar ik heel erg trots op mag zijn. Afgelopen vrijdag zagen we meerdere eitjes rechts zitten. Nu zat er nog maar 1. Waarschijnlijk heeft mijn lichaam het overschot aan eitjes zelf weg gewerkt voordat er problemen zouden komen (overstimulatie).

Donderdag mogen we terug komen om te kijken hoe dit eitje is gegroeid.
Lizzy - schreef op 09-04 om 19:24
Helaas... gisteren kreeg ik al een beetje bruine afscheiding, test was vanochtend negatief en daarna is de ms losgebarsten. Als troost heb ik ook nog gigantische hoofdpijn en buikpijn.
Komt toch wel ff aan... van de stress en de zenuwen vergat ik zelfs mijn man te feliciteren met zijn verjaardag . In 1x zou ook wel heel erg mooi zijn maar nu word ik gelijk wel een beetje onzeker of het ooit wel gaat lukken. Nu maar weer op naar de vervolgafspraak op 1 mei.
Ellatje - schreef op 09-04 om 20:44
Na een zeer stressvolle week (prive-problemen,laten we het daar op houden ) was vrijdag mijn nod.
Ttz,toen was de inseminatie 14 dagen geleden.
Vrijdag negatieve test gedaan.allez,er leek iets te staan,maar ik hield het op een indrooglijntje.
Zondag nog een test gedaan,en daar was een heel licht streepje te zien.
Vandaag om zo'n clearblue geweest,en daar kwam op te staan 1-2 weken.(vanaf de bevruchting dus).
Ook bloedtest laten doen en hcg stond,'maar' op 53.
Oei.ik wéét dat 1 bloedtest niet alles zegt ,dat je best twee maal bloed neemt en dan kijkt dat het goed verdubbeld,maar ik ben momenteel een beetje terughoudend.
Ik héb al een miskraam gehad+ de zwangerschap van zoon en dochter zijn kantje boordje geweest en toen waren mijn beginwaardes zelfs hoger.
Enige wat ik momenteel kan doen is afwachten.
En mss een kaarsje branden.
Trees87 - schreef op 09-04 om 20:56
Idd een kaarsje branden en afwachten... maar in eerste instantie lijkt dat wel positief. 
Nancy - schreef op 10-04 om 07:30
Lizzy, nog gefeliciteerd met je man. Wat ontzettend vervelend dat je ms toch is doorgebroken.
Sterkte meid. Ik snap je onzekerheid heel goed,dat het niet in 1x is gelukt..ik had dat ook na m'n eerste IUI.
Probeer moed te houden meid..hoe moeilijk ook.

Ellatje,het klinkt allemaal positief,maar ik snap je bezorgdheid. Ik duim voor je meid.
meid22 - schreef op 10-04 om 07:56
Lizzy wat vervelend dat de menstruatie is doorgekomen  snap dat je er heel erg van baalt ;-) gelukkig heb je nog een mooi vruchtje in de vriezer hoop voor je dat die wel zal blijven plakken
@Ella snap dat je onzeker bent, maar het is nog pril en het is geen goed teken dat je 1-2 weken krijgt bij Clear blue test  online heb je schema s wat voor hcg waarde je hebt in welke tijd en volgens mij is 53 echt niet zo slecht en het verdubbeld elke 48 uur dus wellicht is hij nu al boven de 100 ik zal voor je duimen dat het mag blijven plakken
C81 - schreef op 10-04 om 12:20
Hallo allemaal.  Ik moest ff flink bijlezen.
Marie klinkt goed! Succes met afwachten!
Ellatje de moed nog niet opgeven.  Even afwachten wat de volgende bloed test doet.
Lizzy dat is gewoon heel erg rot! (Zacht uitgedrukt) ik weet ook wat het is en de onzekerheid neemt alleen maar toe.  Je moet voor ivf/icsi zoveel ondergaan en dan zonder resultaat is verschrikkelijk.  Er zijn geen garanties en dat is het ergste.
Nancy goed zorgen voor je mooie eitje! 
Trees heb je nog getest? 
Hier over 6 dagen de hysteroscopie.  Ik krijg deze onder lichte narcose omdat ze met de scratching bij mij bijna niet naar binnen konden. Hopelijk kunnen ze iets kleins vinden wat opgelost kan worden. Als dan alles goed is kan ik de cryo weer laten terugplaatsen. 
Nancy - schreef op 10-04 om 14:02
C81, sterkte met de hysteroscopie. En hopelijk kan je snel verder met een gelukscryo.
Ellatje - schreef op 10-04 om 19:29
Ik moest een update sturen naar gyne.
Had hcg waarde laten weten.ze vroeg daarop of progesteron ook genomen was.ik heb naar huisarts gebeld en zij zei dat de nog normaal was.ze ging uitslag doorsturen naar gyne.
Gyne stuurde mij mail terug dat deze progesteron ook 'limiet laag' was en stelde voor om utrogestan op te steken.
Vrijdag terug bloedname en voor de rest vooral afwachten,meer kunnen we niet doen.bedankt voor duimpjes!
Nancy - schreef op 11-04 om 08:01
Ellatje, We blijven duimen voor je
Nancy - schreef op 11-04 om 15:14
Hai meiden, Morgen weer een echo om te kijken of en hoe mijn eitje gegroeid is. Ik hoop van harte dat mijn eitje nog niet gesprongen is..dat we te laat zijn,maar we gaan het zien morgen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan