Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

DB - schreef op 12-06 om 10:11
Ik heb in oktober mijn spiraal eruit laten halen om ik er heel veel pijn van had. Maar ben bang dat er nou iets mis is omdat ik er zoveel last van had. Wat moet ik doen? Naar de dokter gaan om me te laten onderzoeken of er iets is? Of afwachten tot ik een jaar bezig ben? Iemand een idee? 
3230 antwoorden en 30860642x bekeken
DB - schreef op 12-06 om 10:16
Ik heb in oktober mijn spiraal eruit laten halen om ik er heel veel pijn van had. Maar ben bang dat er nou iets mis is omdat ik er zoveel last van had. Wat moet ik doen? Naar de dokter gaan om me te laten onderzoeken of er iets is? Of afwachten tot ik een jaar bezig ben? Iemand een idee? 
Florianne (Gast) - schreef op 12-06 om 10:17
db hoe ben je daarachtergekomen?
Heb vorige woensdag een blasto teruggehad. Zou je nu dan niet al iig een tuurstreep moeten zien? Hij is al vorige week ingestenest (als dat is gebeurt)

Nina - schreef op 12-06 om 11:42
DB ik zou een afspraak met de huisarts maken. Als je nog geen jaar bezig bent zeggen ze meestal nog even geduld te hebben. Maar je kan uitleggen dat je je zorgen maakt. Heb je al eens ovulatietesten gedaan?

Geduld is iets wat je echt moet oefenen. Voor nod zou ik niet testen omdat dat sowieso niet echt iets zegt. Hoewel dat makkelijker gezegd is dan gedaan.
Eva - schreef op 12-06 om 12:01
Florianne geef het even de tijd tot zaterdag niet iedereen maakt snel hcg aan, en niet iedere innesteling is even vlot ik duim voor je en  hopenlijk een mooie test voor jullie aanstaande zaterdag  !!

Db ik voel mijn eisprong heel goed en heb 3 dagen last en 1 dag veel pijn daar is niks mis mee de 1 voelt het wel en de ander voelt niks ,
Naar de dokter kom je eigenlijk  pas in aanmerking als je een jaar bezig bent, en vaak met jouw leeftijd helaas laten ze je nog wel even aanmodderen omdat in 2 jaar grotendeels van de vrouwen zwanger raakt .
Het klinkt lang als je iets zooo  graag wilt daar weten we hier alles van helaas  De meiden hier zijn allemaal al jaren bezig helaas . 
Geduld hebben en alleen maar afwachten is een heel moeilijk proces en je weg erin vinden is en blijft moeilijk .
Mijn spiraal is verwijderd in 2011 omdat ik er ook heel veel last van ervaarde (daarna nooit geen anticonceptie meer gebruikt ) pas na een klein jaar is dat minder geworden dus dat kan ook echt wel even duren helaas .
Je kan natuurlijk altijd bellen voor een afspraak als je je ergens zorgen over maakt meid  .
Maar Hopenlijk is het voor jullie allemaal niet nodig in  de mmm en ben je binnenkort zwanger 

Meid 22 ja heerlijk dat er wat schot in komt super blij voor jullie !! 
DB - schreef op 12-06 om 12:04
Ja het is allemaal heel lastig. En vooral nou omdat voor mijn gevoel iedereen ineens zwanger word (niet verkeerd bedoeld) 
Ovulatie testen heb ik ook al gebruikt maar die geven ook aan dat ik mijn ei sprong krijg, maar wij doen het al 4/5 maanden op het juiste moment en blijf altijd even liggen dus vandaar ook mijn zorgen 
DB - schreef op 12-06 om 12:08
Met mijn spriraal wist ik precies wanneer ik normaal ongesteld moest worden en tijdens het vrijen heel veel pijn dat wij gewoon moesten stoppen en constant een blaas ontsteking, en ik ben toen naar de dokter gegaan en die hadden een echo en een uitstrijkje gedaan maar daar kwam niks uit. Maar toch vertrouw ik het gewoon niet omdat ik elke keer wel ergens last van heb 
Louisag - schreef op 12-06 om 12:09
Meid22 wat een fijn nieuws.

Ben net gebeld door de fertiliteitsarts en alle bloeduitslagen voor starten van het icsi traject zijn goed, ook schildklier is alvast gecontroleerd en deze is ook goed. Dus nu gaan we 100% zeker het icsi traject in.
17juli de intake gepland.
In sept gaan we naar Amerika, daarna gaan we waarschijnlijk starten. Of wat is jullie advies... Eerder starten of nog een verre reis zonder spanningen en mogelijke bijwerkingen van de behandeling.

Succes dames die nu in de wachtweken zitten. Het is zo zenuwslopend allemaal.
meid22 - schreef op 12-06 om 12:26
@DB snap dat je het heel graag wilt, maar zeker als er al een uitstrijkje en echo is gemaakt kun je beste gewoon eventjes afwachten ;-) pas als je langer dan een jaar bezig bent zullen ze je doorsturen naar het ziekenhuis, en ook als je eenmaal daar aan de beurt bent (na de wachtlijst) gaat het allemaal nog niet zo snel ;-) medische molen is echt totaal niet leuk, hoop dat het jou bespaard zal blijven en je natuurlijk zwanger mag gaan worden ;-) 
Als er bij ons ook maar een kleine kans was geweest dat we natuurlijk zwanger hadden kunnen worden was ik deze medische molen zeker niet ingegaan, helaas is het voor ons medische molen of nooit zwanger kunnen worden ;-) 
@Louisa wat super fijn meid  hoop dat wij dat vrijdag ook kunnen zeggen (alle bloedwaarden zijn al gecontroleerd alleen nog even afwachten op de ingreep)
Zelf zou ik het liefst zo snel mogelijk willen beginnen omdat t wachten al zo lang duurt maar begrijp dat je twijfelt, misschien eventjes met de arts overleggen?
Nina - schreef op 12-06 om 12:54
Hoi Louisag,

Ik zit nu in icsi. Ik zou als je een beetje geduld hebt nog. Na de vakantie doen. Ik vind dat er veel op je afkomt in het traject. Persoonlijk zou ik het doen na je reis. Maar keus is aan jou. Succes!
Lizzy - schreef op 12-06 om 19:07
Meid22 wat een supergoed nieuws!! Ben heel blij voor je! Hoor je dezelfde dag of er zaad gevonden is?

Nina, ook supergoed nieuws voor jou! Veel succes met de punctie! Hopelijk niet al te veel zenuwen?

Nancy, wanneer is jouw NOD?

Eva, hopelijk goed nieuws vrijdag. Wat zijn de mogelijke vervolgstappen?
Ik had vrijdag en zaterdag heel licht bloedverlies, zondag en maandag overdag weer helemaal niks en toen gisteravond ineens weer een heel klein beetje en vandaag weer niks... Weet niet wat ik er van moet denken. Verder heb ik niet echt symptomen kunnen ontdekken. Ik ga iig niet testen voor maandag. We zien t wel!
meid22 - schreef op 12-06 om 20:14
@Lizzy dankjewel, ja dat horen we meteen  ze doen PESA en als dat niet genoeg resultaat heeft of geen (wordt meteen onderzocht) dan gaan ze meteen door op TESE ;-) mocht dat ook niet het resultaat opleveren dan houdt het op, dan zal het ziekhuis geen ICSI doen want ze werken niet met donor en dan moeten we dus ook weg bij dit ziekhuis plus dan zal ik nooit een kindje krijgen wat biologisch gezien van me verloofde is, dus het is heel heftig natuurlijk ben ik blij dat het bijna zo ver is maar aan re andere kant ook heel erg bang.. 50% slagingskans, natuurlijk duim en hoop ik heel hard (en me mannetje natuurlijk ook) maar moet ook beetje indekken tegen eventuele klap 

Liefs 
Nina - schreef op 12-06 om 23:01
@lizzy mega spannend! Zeker met licht bloedverlies. Ik zou helemaal in de zenuwen zitten. Helaas heeft testen nog geen zin.

@meid22 wat een mega spannende tijd voor je. Je durft dan ook niet te veel hoop te hebben. Toch duim ik voor goed nieuws voor je.

Ik had vandaag veel buikpijn dat maakt me onzeker. Verder zat ik er vandaag behoorlijk doorheen, collega's leven erg mee gelukkig. Ik heb het gewoon verteld op mijn werk zodat ik niet geheimzinnig hoef te doen. Ik ben het traject nu al een beetje beu. Alles draait nu om het traject. Al dat gepraat erover. En al die spanning, en dan moet het spannendste nog komen. In de wachtweken ga ik veel plannen en veel weg anders wordt ik gek denk ik.

Morgen hoor ik hoeveel eitjes er gevonden zijn. Nog 1 nachtje op de eitjes broeden. Slaap lekker meiden en zet hem op met al onze spannende weken!
Nancy - schreef op 13-06 om 07:51
Hi Meiden, aanstaande zaterdag is mijn NOD...dus nog een paar daagjes afwachten.
Maar ik verwacht er niet teveel van...mijn gevoel zegt,dat ook deze poging niet is gelukt. Ik voel helemaal niks...
16 juli hebben we een afspraak om het zaad van manlief te testen voor ivf. Dan na onze vakantie beginnen met ivf.
In het ziekenhuis zeiden ze,dat we evt nog een iui poging kunnen doen mocht deze niet gelukt zijn. Misschien toch maar proberen...niet geschoten is altijd mis toch .

Lizzy, hopelijk is de bloeding bij jou een innesteling geweest meid. Ik duim zo hard voor je!

Nina, tipje van mijn kant. In het begin vond ik het ook erg lastig om met alles om te gaan...alle afspraken,allemaak nieuwe dingen...maar probeer het stap voor stap te bekijken en laat alles over je heen gaan.
Het is veel..maar wij powervrouwen kunnen dat aan
Louisag - schreef op 13-06 om 09:02
Dankjewel voor jullie reacties.
Ik ga na de zomer starten.. even mijn lichaam rust geven en ook niet bang zijn om me op vakantie druk te moeten maken, daar hebben we daarna nog tijd genoeg voor.
Nancy - schreef op 13-06 om 09:07
Louisag, Spannend meid. Wanneer ga je op vakantie? Daar even lekker van genieten en dan vol goede moed het traject in.
Eva - schreef op 13-06 om 11:37
Lizzy spannend met je bloedverlies hopenlijk is het van een mooie innesteling 

Nancy spannend zaterdag nod  hopenlijk zit je gevoel ernaast en heb je zaterdag een mooie test in handen zo niet zou ik zeker die laatste poging iui wagen voordat de ivf begint nooit geschoten is altijd mis 

Meid 22 hopenlijk vrijdag mooi resultaat voor jullie begrijpenlijk dat je je voorbereid op het ergste  ik hoop in ieder geval voor jullie hard op het beste !

Louisag idd lekker genieten van jullie vakantie en daarna uitgerust  vol goede moed aan de slag 

Nina hopenlijk een goede uitslag vandaag voor de eitjes meid  het is ook allemaal niet niks en vergt zoveel van je gestel  en je mag je soms best even zo voelen meis en zoals nancy zegt probeer het stap voor stap te bekijken ook jij kan dit 

Lizzy vervolg stap hier zou voor ons  alleen IUI  zijn dat heeft een aantal redenen ,

 Mijn man is internationaal vrachtwagen chauffeur en maar 1 dag en soms 2 dagen in de week even thuis ,nu met al  de afspraken in het ziekenhuis is het  al een heel gedoe en gevecht met plannen voor zijn baas ,  dus ivf of icsi gaat hem echt niet worden hier, verlof nemen is onmogenlijk aangezien hij het moet hebben van zijn overuren anders verdiend hij  vrijwel niks .
Daarbij heb ik 2 dochters uit een eerdere relatie en die zijn 10.5 en 12.5 de oudste gaat na de zomer naar de middelbare en dus begint het puber gedeelte ,
 Ik  wil niet dat hun teveel last hebben van een zwaar traject  dus dat zijn allemaal overwegingen die we hebben moeten  maken , ook omdat ik eiceldonor ben geweest voor mijn nicht weet ik hoe het eraan toe gaat en toen heb ik ze al steeds overal onder moeten brengen, en dat zou nu dan ook moeten omdat ons ziekenhuis alleen IUI doet voor de andere trajecten  moeten we dan naar een ander ziekenhuis, ik heb toen al gezegt die mmm wil ik niet in ik heb mijn nicht er flink aan onderdoor zien gaan en na 17 jaar gevochten te hebben is ze  kinderloos gebleven maar toch zijn we dat stapje verdee gegaan  .
Ook ga  ik al  richting de 36 en dat speelt dus ook een hele grote rol voor mij persoonlijk  .
Het is allemaal een beetje lastig uitleggen zo ,en mensen denken vaak dat de wens dan niet groot genoeg is , dat is absoluut  niet waar de wens is nog nooit zo groot geweest !!! maar ik mag er ook niet egoistisch in worden ten opzichte van de meiden , dus  ik heb echt  met een aantal dingen rekening te houden en wellicht als ik nog geen kinderen had gehad dat het anders was geweest of als we eerder aan de bel hadden getrokken maar het is helaas wat het is .ik gun mijn man echt een wondertje ook al ziet hij  de meiden echt als zijn dochters .
Dus als de gynaecoloog volgende week vrijdag aangeeft dat IUI geen optie is dan proberen we het zelf tot en met december en dan houd het voor ons op .
Als IUI wel kan strarten we hopenlijk in juli dus zit ik deze ronde nog uit en dan zou december ook de laatste behandeling zijn 
Dus al met al houden we nog even hoop voor 2018 
Nancy - schreef op 13-06 om 12:25
Eva..jeetje,wat een heftig verhaal meid. En wat ontzettend knap,dat jullie dit besluit hebben genomen! Ik vind dat zo goed van jullie. Niet ten koste van alles voor een kindje gaan,maar goed aan je meiden (en aan jullie zelf) denken.
Nu hoop ik van harte dat IUI toch nog een optie gaat zijn voor jullie,het is je gegund.
En inderdaad..hou hoop meid..hoop doet leven
meid22 - schreef op 13-06 om 12:28
@Eva begrijp je helemaal, wat lastig dat hij zo weinig thuis is ;-) hoop echt dat het jullie op de natuurlijke weg of via lui mag gaan lukken  wel heel fijn dat je al 2 dochters hebt en dat je man ze als zijn eigen kinderen beschouwd als snap ik dat zowel jij als zeker ook hij ook graag een kindje van jullie samen wilt, duim heel erg dat het gaat lukkken voor jullie
Heb zelf altijd gezegd dat ik graag 2 kinderen zou willen, echter in deze situatie zou ik al heel erg blij en dankbaar zijn met 1 en zou ik het met liefde accepteren als het daarbij zal blijven ;-) kinderloos blijven is overigens voor ons geen optie, dus mocht het vrijdag toch slecht aflopen dan zullen wij waarschijnlijk voor een donor gaan, of in het uiterste geval voor adoptie, we hebben zo veel liefde te geven en een veilige plek om op te groeien  hoop echt dat onze wens in vervulling mag gaan net zoals die van jullie allemaal
We zijn nu op Schiphol aan het wachten om een dagje naar Londen te gaan, vliegtuig heeft vertraging zouden al 12:10 vliegen  heb het gewonnen via Vue, wij gaan naar de première van Oceaans 8 en slapen in het Hilton hotel in Londen dus heb er echt super veel zin in en even gedachten verzetten voor vrijdag.
Eva - schreef op 13-06 om 12:29
Nancy super lief dank je wel meis!!   we hebben goede hoop dat IUI gewoon mogenlijk is en dat dat het extra zetje is voor een goede zwangerschap dus dat houden we idd nog even vast en zoals je mooi zegt  idd hoop doet leven 
Eva - schreef op 13-06 om 12:44
Meid 22 ik snap het helemaal hoor en gelukkig zijn jullie nog "jong"dat adoptie ook een goede optie is  al is dat uiteraard altijd de laatste optie en hoop ik op vrijdag goed nieuws voor jullie !!! mijn nicht en haar man waren al te oud voor adoptie  helaas ,en ik heb zelf vroeger altijd al gezegt als ik geen kinderen kan krijgen zal ik kinderen adopteren want  die liefde heb ik zeker te geven dat maakt voor mij geen verschil maar ik snap ook dat niet iedereen dat zou kunnen   zo is elke situatie en gedachte omtrend dit proces voor  iedereen hier weer anders .
Mijn meiden zijn m'n kadootjes dat realiseer ik me  al te goed en ik vind ook zeker niet dat ik mag klagen ! 
Maar mijn man wil ook heel graag een kindje en dat gun ik hem zo dus ja het enige puntje waar ik spijt van heb is dat ik dus niet eerder aan de bel getrokken heb maar goed het is wat het is ....
Heel veel plezier in londen super leuk !!! En  lekker van genieten meis 
Florianne (Gast) - schreef op 13-06 om 16:34
eva zo te lezen bevind je je in een moeilijke fase mbt je kinderwens. Nog niet kunnen loslaten , maar beseffen dat je ook een streep ergens moet zetten voor de rust. 
Ik heb besloten geen verse poging te doen. Ik heb nog 2 Eskimo s en zit nu in de ww. Als dit niet lukt is het klaar. Verdrietig maar geeft ook zoveel meer rust. We hebben een kindje  gelukkig 
Louisag veel plezier op vakantie!alles op zen  is goed voor je lichaam en geest. Daarna Kun je stressloos de poging aangaan 
Lizzy
T zou de Innestelling kunnen zijn. Spannend. Wij gaan gelijk op volgens mij
Ik mag maandag officieel testen. Heb mezelf gek gemaak door op dag 5 al te testen pfff dom dom, tuurlijk is hij negatief Haha
Maargoed het is dus vorige week woensdag dat ik een blasto cryo terug heb gekregen
Ik heb menstruatie voorbode krampjes, dus ik weet t niet...ga vrijdag testen weer
Nina - schreef op 13-06 om 19:55
Poeh hè wat een heftige dagen maken jullie ook door!
Eva hopelijk kan je iui doen!
Lizzy het is spannend voor je in duim voor je.
Ik heb vandaag de punctie gehad. 2 eitjes gevonden, dat is voor mijn situatie heel goed nieuws. Morgenochtend hoor ik of de bevruchting is gelukt.
Iedereen heel veel succes!
Miley - schreef op 13-06 om 20:29
Heey meiden ,mijn duimen draaien overuren voor jullie hoor ! 
Ik zit ondertussen 4 dagen voor nod normaal , heb gisteren een test gedaan maar blanco jammer genoeg dus ik vrees ondertussen al dat ronde 1 met clomid nog niets heeft opgebracht ik heb nog een sprankeltje hoop , maar we moeten jammer genoeg afwachten 
Nina - schreef op 13-06 om 21:40
Miley,

Spannend he. En wachten duurt zo lang. Ik hoop met je mee hoor!! Kaarsjes branden, duimen draaien hier doen we alles om invloed uit te oefenen op ons geluk, helaas nog nooit bewezen dat het ook maar een klein beetje helpt.
Louisag - schreef op 14-06 om 07:20
Nina, 2 eitjes bij je punctie wat fijn! Hopelijk gaat de bevruchting goed maar daar gaan we gewoon vanuit.

Miley, 4dgn voor nod is ook nog erg vroeg om te testen. Alles kan nog!
Nancy - schreef op 14-06 om 08:08
Spannend allemaal meiden,ik duim heel hard voor jullie.

Hier ondertussen dag 12 na iui en nog geen teken van ms. De afgelopen keren kwam mijn ms door op dag 11 en 12..dus erg spannend.
Eva - schreef op 14-06 om 08:46
Ooo meiden wat gaan er een hoop van jullie  een beetje tegelijk op zeg, wat spannendddddd  duimen draaien hard hoor word wel weer tijd voor mooi nieuws hier 
Nina - schreef op 14-06 om 09:50
Spannend ja. Ik ben net gebeld mijn twee eitjes zijn allebei bevrucht!
Zo super fijn. Morgen hoor ik of ze verder delen. Zaterdag of maandag is de terugplaatsing. Dus ook hier weer duimen draaien. En daarna 2 weken wachten. Wish my luck.
Nancy - schreef op 14-06 om 10:34
Nina, wat een geweldig nieuws!!!! Ik wens je alle geluk toe

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan