Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Nina - schreef op 18-06 om 18:42
Beterschap meid. Veel fruit eten.
Zorgen voor je vriend en alles erbij heeft te veel van je gevraagd denk ik.

3230 antwoorden en 31025202x bekeken
meid22 - schreef op 18-06 om 22:43
@Nina ja klopt helemaal, beetje veel tegelijkertijd allemaal en natuurlijk ook de nodige stress gehad ;-) ga proberen wat rustiger aan te doen  morgen wordt de logeerhond weer opgehaald ;-) 
Miley - schreef op 19-06 om 09:09
Heey , hier is gisteren in de namiddag de ms doorgekomen dus op naar ronde 14 ( 2de met clomid ) , toch blij dat mijn cyclus alleszins een beetje korter is , vorige ronde was clomid 50 ( 2 keer aangezien er de eerste keer niet genoeg resultaat was ) dus nu deze ronde nemen we 100 en hopen dat dit wel voldoende is  
Nina - schreef op 19-06 om 18:41
Succes Miley met deze nieuwe ronde!
Jammer dat het niet gelukt is.
Hoe is het verder met iedereen?
Lizzy - schreef op 19-06 om 18:55
Jammer Miley! Nina, voor jou zijn de spannende weken ook aangekomen!
Hier nog steeds geen bloed gezien. Ik krijg meer stress van het testen dan van het wachten, dus vandaag niet getest. Morgenochtend ga ik opnieuw testen, ben reuze benieuwd! Maar ik heb nog steeds geen heel duidelijke symptomen dus ben bang dat mijn lijf me voor de gek houdt. Alleen wat moe en last van buikspieren. Ik heb wel nog even teruggekeken dat in de laatste 1,5 jaar sinds ik ovu testen doe, het nog nooit is voorgekomen dat ik 17 dpo of later ongesteld werd (vandaag is 16 dpo) dus laten we hopen dat dat nu ook niet zo is. Of mijn ei is toch later gesprongen, wat enorm balen zou zijn maar ik heb 2 verschillende testen gedaan toen en die waren beiden positief. Jullie horen het al... mijn gedachtes maken overuren.
Lizzy - schreef op 20-06 om 06:52
Lizzy - schreef op 20-06 om 06:54
Mijn man is nog niet overtuigd, (hij heeft nog nooit een zwangerschapstest afgelezen en is kleurenblind), maar ik wel!! Voor het eerst in mijn leven een positieve test. Wat een wonder, wat een geluk!
Ben ook heel dankbaar dat een 2e keer hormonen spuiten en punctie me tot dusver bespaard is gebleven.
Meiden, het was ronde 25 voor ons. Ik duim voor jullie dat jullie snel hetzelfde resultaat hebben en hoop dat dit jullie ook weer moed geeft.
meid22 - schreef op 20-06 om 07:06
@Lizzy vind ze heel duidelijk, hartelijk gefeliciteerd  ben super blij voor jullie  nu proberen om er van te gaan genieten
Liefs
Louisag - schreef op 20-06 om 07:22
Lizzy gefeliciteerd. Wat een mooie test.

Nina spannende wachtweken nu. Probeer afleiding te zoeken.

Meid22 beterschap!

Hier gaat alles z'n gangetje. Verwacht dat de ms aankomend weekend/begin volgende week door breekt. Sinds de operatie (verwijderen van cyste in mijn eierstok) is mijn cyclus nog maar 25dgn.
Eva - schreef op 20-06 om 09:07
Jaaaa lizzy mooie testen hoor meid  gefeliciteerd  

Louisag spannend voor jou zo naar het weekend toe hopenlijk blijft de memstruatie uit 

Meid 22 beterschap !!!

Miley altijd balen als het doorbreekt  meis  vol goede moed op naar ronde 2 met clomid .

Nancy hoe is het met jou is het nieuws al doorgedrongen en wanneer mag je voor een echo ? 
Trees87 - schreef op 20-06 om 09:13
Lizzy  hopelijk dat allrs goed blijft gaan!!!'proficiat!
Nina - schreef op 20-06 om 11:09
Lizzy gefeliciteerd!!!! Prachtig zo'n test.
Sinds vandaag slecht gevoel over de tp. Denk niet dat het is gelukt maar goed we wachten af tot volgende week vrijdag.

Iedereen veel succes en strekte voor Miley.
Marie - schreef op 20-06 om 14:22
Hi meisjes!!! Ik ben terug van weggeweest! 
WOW wat hebben we een fantastische bruiloft gehad en WAT een geweldige huwelijksreis hadden we! We zijn allebei weer helemaal opgeladen om er voor te gaan. Ik zie dat er heel wat is gebeurd en begin meteen al op een pagina waar Lizzy een positieve test laat zien - wat een binnenkomer weer  gefeliciteerd Lizzy!!

Hoe is het met iedereen? Is er nog meer goed nieuws dat ik heb gemist? 
Ik zit op het wachtbankje - heb 25 juni mijn NOD. Tijdens onze huwelijksreis hebben we dagelijks gevreeen en op de dag van mijn positieve ovulatietest en de dag erna hebben we ook nog geklust. Hopelijk is het voldoende geweest om de 26ste een positieve test te hebben  We zullen zien, we wachten rustig af!
Eva - schreef op 20-06 om 18:15
Marie van harte gefeliciteerd wat fijn dat jullie bruiloft en huwelijksreis fantastisch waren !!!! Hopenlijk een mooie positieve test voor jullie de 26 ste 
*Lotus* - schreef op 20-06 om 19:14
Marie gefeliciteerd met je huwelijk.
Toch de ovutesten meegenomen. Hihihi en een mooie reis gehad?
Hopelijk volgende week goed nieuws voor jou/jullie
Lizzy gefeliciteerd. Hopelijk over 8 maanden een mooi wonder  op naar de 1e echo. 
Nancy - schreef op 21-06 om 07:24
Lizzy, Gefeliciteerd!!!!!
Wat een geweldig nieuws!! Lekker van genieten meid.

Marie, welkom terug meid! En gefeliciteerd! Ik ga natuurlijk hard duimen op een mooi huwelijkskado voor jullie.

Bij mij gaat het goed. Het nieuws is op zich wel ingedaald...alleen blijf ik het spannend vinden. De symptomen zijn soms aanwezig en soms weer niet...naast het moe zijn dan,dat is er continue.
Van de week het ziekenhuis gebeld en zij adviseerden mij om vrijdag nog 1 keer te testen om te kijken of het helemaal mooi is opgelopen. En zo ja..dan lekker gaan  genieten.
Dus nog even spannend morgen,maar ik krijg er wel steeds meer vertrouwen in dat het goed gaat komen.
12 juli de allereerste echo..zo spannend
C81 - schreef op 21-06 om 11:19
Lizzy gefeliciteerd met je zwangerschap!! 
Marie gefeliciteerd met je huwelijk!! 
Meid22 beterschap!!
Nina ik duim!
Mir - schreef op 21-06 om 16:20
Hey lieve meiden! Ook ik ben weer terug van weggeweest, ookal zal ik niet heel veel en vaak aanwezig zijn denk ik....
Marie gefeliciteerd met je huwelijk en Lizzy gefeliciteerd met je zwangerschap!
Ik ben morgen alweer 8 weken zwanger en heb morgenmiddag ook weer een echo. Ben alweer zo benieuwd en kan niet wachten om onze "Polly" weer te zien 
Nina - schreef op 21-06 om 16:48
Spannend Mir.
Geniet ervan he!!
Ik voel hier niks geen symptomen ik zou wensen dat ik iets voel maar helaas helemaal niks. Over een week mag ik testen dus afwachten.
Lizzy - schreef op 21-06 om 21:04
Heel erg bedankt voor alle felicitaties! Heel lief! Ik moet nog wel een beetje aan het idee wennen. Ik kan me nog niet echt voorstellen dat er iets groeit in mijn buik. Het heeft nog even tijd nodig denk ik maar ik ben gelukkig wel vrij rustig. 13 juli eerste echo, dus bijna gelijk met jou Nancy.
Marie, van harte gefeliciteerd met je huwelijk!
Nina, ik voelde ook nauwelijks iets tot niets dus hou hoop!
Veel succes morgenmiddag, Mir!
Mir - schreef op 21-06 om 22:01
Ooooh Nancy, ik lees het nu pas... Jij ook gefeliciteerd met je zwangerschap! 
Nina - schreef op 21-06 om 22:17
Wauw 3meiden zwanger ik vind het een top score! Ik heb veel last van mijn rug dat heb ik altijd als ik menstrueer maar dat zou nog een week moeten duren. Maar goed ik hou nog even hoop. Zolang er geen bloed is kan het allemaal nog en voor volgende week vrijdag weet ik het toch niet. Ik zou eerder kunnen testen maar ja wanneer dan? Wat adviseren jullie? Officiël mag ik 29 juni testen.
Eva - schreef op 21-06 om 22:37
Mir van harte gefeliciteerd en al mooi 8 weken op weg ben heel blij voor jullie 

Spannend nina duim hard voor jullie en testen ja lastig vind dat altijd erg persoonlijk haha zelf in het verleden vaak vroeg begonnen maar de laatste tijd hooguit 1 dag van te voren gewoon doen waar je je goed bij voeld denk ik dan maar 

Hier morgen de afspraak bij de gyneacoloog ben weer volop zenuwachtig ..... manlief kan helaas niet mee die zit in zuid frankrijk maar een vriendin gaat mee super lief en erg blij mee  aangezien ik vaak een hoop informatie  mis van een gesprek is  altijd fijn om er een paar oren  extra bij te hebben   
Al die positieve berichten hier geven in ieder geval weer moed en hoop !!!
 
Mir - schreef op 22-06 om 06:46
Nina ik testte bij deze zwangerschap al op wachtdag 3 positief. Ik was eigenlijk aan het testen of de Ovitrelle al uit m'n lichaam was. Op wachtdag 2 een witte test en op wachtdag 3 weer een streepje. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik pas op wachtdag 14 getest. Ik wist toen zeker dat ik ongesteld was geworden. Heb 17 dagen flink bloedverlies gehad en had een knaller van een positieve test! Bij m'n tweede zwangerschap testte ik vanaf wachtdag 5 positief. Ik ga heel hard voor je duimen!
Eva succes bij de gynaecoloog vandaag!
Nancy - schreef op 22-06 om 07:37
Nina, ik zou proberen om zo lang mogelijk te wachten. Ik heb 1 dag voor NOD getest (kon echt niet langer wachten..hihi).

Lizzy, wat leuk! Dan lopen we aardig gelijk op . Spannend allemaal he. Hoe voel jij je?

Eva, succes bij de gyn vandaag.
Marie - schreef op 22-06 om 09:17
Dankjewel Eva, daar hopen wij ook op!  
Lotus, ja wel meegenomen, maar uiteindelijk heb ik er maar 3 gedaan - ik vergat het telkens! En de tweede test die ik deed was een knaller dus zijn we er maar weer voor gegaan  
Nancy, C81, Mir, Lizzy dankjulliewel. 
Mir succes vandaag met je echo! 

Spannende tijd Nina, ik weet dat het soms moeilijk is om niet te testen  maar door de jaren heen heb ik geleerd dat je lichaam je goed voor de gek kan houden als je gespannen bent. Ik kan me voortaan redelijk goed ontspannen rondom de NOD, waardoor ik soms zelfs een dag eerder ga menstrueren terwijl ik voorheen allerlei tests deed, over tijd raakte, daardoor nog verder gespannen werd en uiteindelijk ging menstrueren - cyclus op z'n op kop en geld kwijt aan allerlei tests... geloof me dat gaat frustreren. Zoek afleiding, ga leuke dingen doen met vriendinnen... Dat is het beste en als je dan NOD+1 niet menstrueert kun je nog altijd testen.. of zelfs later als je soms wat onregelmatiger bent. Ik heb mijn vermoedelijke NOD zondag of maandag, maar zou pas op dinsdag gaan testen denk ik.. Eerst maar eens zien wat moeder natuur laat zien dit weekend  Ik heb wel gevoelige borsten, maar dat heb ik ook wanneer ik ga menstrueren.. kortom, afwachten... 
Eva - schreef op 22-06 om 13:25
Haay meiden ,
Ben weer thuis van de gyn alle spullen meegekregen voor onze eerste IUI zoooo blij !!!!! We gaan hem ook nog eens  doen  in mijn natuurlijke cyclus omdat ik al de laatste 3 rondes een mooie cyclus heb van 30 dagen dus enorm veel verschil met daarvoor en zeker het proberen waard !!! Helemaal happy dus en ineens is het een heel ander dubbel wachtbankje nu 

Het rare was wel dat de uroloog dus zo tevreden was met de 2e semen test de gyn het dus nog steeds veels te weinig vond ik vomd dat toch wel een apart verschil maar goed ik vaar gewoon  mee op de positieviteit van de uroloog haha 

Ze gaat 3 x IUI proberen is het dan nog niet gelukt krijg ik een HSG,  de HSG had ook meteen gemogen voordat we zouden starten  met de IUI maar dan duurde alles nog langer en ik wil het graag ook zelf eerst zonder proberen  en dat was ook haar advies dus hopenlijk is 3 x voldoende  ... 

 Ik heb dus alles al meegekregen aan  potje, folders , ovulatie testen en telefoonnummers  tasje vol dus 
 Ik Zit nu op het wachtbankje en verwacht 2juli mijn NOD  te hebben,   met altijd  een beetje hoop dat de hulp niet meer nodig is,  maar  zo dubbel  kijk ik ook  enorm uit naar de hulp die we gaan krijgen dus als deze ronde de menstruatie doorbreekt  staan de hulptroepen te wachten om de hoek en dat is na al die jaren een heel fijn gevoel  
Nancy - schreef op 22-06 om 14:19
Eva, wat fijn zeg!! We duimen op mooi bericht van je over een tijdje
Nina - schreef op 22-06 om 14:35
Meid22 heel veel sterkte. Zeker omdat je nog een paar maanden moet wachten.
Geeft de moed niet op hoor!
Eva heeeeel veel succes met alles. Natuurlijk hoop ik dat je hulp niet nodig hebt maar ze staan ieder geval voor je klaar straks heel veel succes.
*Lotus* - schreef op 22-06 om 19:01
Jeetje meid vreselijk zo een ervaring voor je partner nu idd eerst maar op je bruiloft en andere dingen richten. 
Ik duim dat 1 van die rietjes jullie kindje gaat worden hopelijk meerdere kindjes
Marie hahaha you go girl. Echt super dat je een fijne bruiloft hebt gehad. Ik hoop op mooi nieuws over een week.
Mir wouw wat gaaf hopelijk heb je een mooie echo gehad.
Dames die voor een echo zitten heel veel succes hopelijk mooie kloppende hartjes

Eva ik duim me suf ik gun t je zooo erg (andere dames ook hoor)
Voor dames op t wachtbankje ik stuur heel veel hcg dust

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan