Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 07-08 om 05:08
 wat verdrietig nina  ergens hou je toch een bepaalde hoop. 
Sterkte meis. 
3230 antwoorden en 31034828x bekeken
*Lotus* - schreef op 07-08 om 05:10
 wat verdrietig nina  ergens hou je toch een bepaalde hoop. 
Sterkte meis. 
Louisag - schreef op 07-08 om 08:07
Sterkte Nina.
Nina - schreef op 07-08 om 08:54
Dank jullie wel!

Iedereen veel succes met alles
daphne21215 - schreef op 07-08 om 12:50
Sterkte Nina. 
Anoniem (Gast) - schreef op 08-08 om 16:55
Sterkte Nina en Lizzy, wat naar is het als het niet goed zit. Hopelijk is het gouw over en kunnen jullie weer vooruit kijken. 
Ik zit weer in de wachtweken. Nog 1 week tot nod. Ik heb alles een paar mnd los gelaten en ontspannen, maar dat helpt ook niet. 
De huisarts stelde nog voor om met clomid te beginnen, maar daar zag de gyn niks in, omdat mn cyclus wel heel netjes regelmatig is. We gaan wel mee doen aan een onderzoek van het umc over of begeleiding bij het zwanger worden helpt. Dan krijg je extra info, opdrachtjes en digitaal toegang tot specialisten. Nu maar hopen dat we in de goede groep geloot worden en niet in de controle groep. Als het goed is dan hoor ik morgen meer. 
Lotus wat fijn om te lezen dat het bij jullie nu eindelijk gelukt is en de 20 weken ook al over. Kun je er van genieten? Ik kan me voorstellen dat je het in 1e instantie heel eng vind met zoveel mks en ook nog een ma. Volgens mij ken ik je nog van onze 1e (toen nog onder Bertha). 
Betty (Gast) - schreef op 08-08 om 16:56
Voorgaande bericht was ik
*Lotus* - schreef op 08-08 om 17:20
Hi Betty ja ik weet t nog wel hoor wat leuk. Nou t genieten is nog maar mondjesmaat hoor maar ik doe er wel me best voor  hoe is t met jou en je kinderen  
*Lotus* - schreef op 08-08 om 17:22
Hi Betty ja ik weet t nog wel hoor wat leuk. Nou t genieten is nog maar mondjesmaat hoor maar ik doe er wel me best voor  hoe is t met jou en je kinderen  
Miley - schreef op 08-08 om 20:11
Heey meiden , mijn vruchtbare week is bijna in zicht , morgen middag nog eens naar gynaecoloog in de hoop nu wel een eicel te zien deze ronde gaan we wel eens stipt om de dag klussen ( wat voor ons niet simpel is ) en we zullen wel zien wat het brengt . Ik merk dat ik elke ronde minder en minder hoop heb dat het lukt , dit is heel raar voor mij aangezien ik van lijn dochter ben zwanger geraakt zonder problemen
Miley - schreef op 09-08 om 13:13
Net terug van gynaecoloog en op dag 17 nog steeds niets te zien dus clomid bijnemen ( 2 pilletjes dus 100mg) hopen dat er dan wel iets groeit , en hopen dat ik volgende ronde dan ook een verhoging mag nemen ipv enkel 100 .
Voel me wel serieus in een dipje aangezien er vorige cyclussen op dag 17 wel steeds een eitje te zien was
Betty (Gast) - schreef op 09-08 om 13:34
oh miley wat jammer zeg.. dat wordt een flink langere cyclus dus. Ik ga mee helpen duimen voor een mooi ei. Moet je binnenkort nog een keer voor een echo? 
Hier ook een dipje. We zijn met het onderzoek in de controlegroep geloot. Dus geen toegang tot extra info, opdrachten en een team specialisten. Nee, we moeten het tot begin volgend jaar zelf maar uitzoeken. 
Nog 1 week weer in een roalercoaster van hoop en dan weer niet en dan weten we weer meer. 
Lotus onze zoon doet het fantastisch. Een heerlijke 2 jarige alweer die vanalles uitspookt en alles bij elkaar kwebbelt. 
Ik kan me voorstellen dat het genieten nog ff lastig is. Eerst maar eens gezond en wel op de wereld zetten he. En dan kun je er niet meer om heen. 
Ik ben ook trots op ons allemaal voor ons doorzettingsvermogen om onze wens waar te maken. Op het omgaan met alle hormonen en emoties. Het dealen met koppels waar het wel gemakkelijk gaat of mensen die soms bot of grof zijn en soms ook juist mensen die lief mee leven. Het slikken of spuiten van medicijnen. En het omgaan met groot verlies en verdriet om te hopen dat het ons ook ooit (weer) lukt om een kindje op de wereld te zetten. Ik hoop en duim dat het ons allemaal lukt. 
*Lotus* - schreef op 09-08 om 13:43
Super om te horen dat je zoon t goed doet betty. Super jamner dat jullie niet in de groep uitgeloot bent in de groep waar je in wilde zitten.  
En idd eerst maar is gezond op de wereld dan praten we weer verder.  
In de tussentijd van elke echo genieten die ik krijg

Miley wat super jammer  hopelijk is deze ronde niet verloren. 
Lizzy - schreef op 09-08 om 22:42
Gisteren heb ik een check gehad en alles is weg na de miskraam. Ik ben blij dat het allemaal natuurlijk is gegaan. Heb nog een beetje bloedverlies maar dat is ook bijna over. Vakantie in oktober was geen probleem volgens de arts alleen uitkijken met Zika uiteraard. De komende weken maar weer even moed verzamelen voor een nieuwe icsi ronde. Moet er nu nog even niet aan denken.
stff48 - schreef op 09-08 om 23:20
Hè Lizzy , ben blij voor je dat alles toch op natuurlijke wijze is gegaan. Ik begrijp je heel goed dat je nu even niet aan een nieuwe icsi gehandeling wil denken .. maar hoofd omhoog & alles rustig een plaatsje geven .. Alles komt goed lieve meid , je zal het zien & dat geldt voor elk van ons 
Dikke knuffel 
*Lotus* - schreef op 09-08 om 23:34
Lizzy fijnn dat je lichaam t zelf heeft opgelost   Hopelijk ben je er straks weer helemaal klaar voor. 
Stff hoe is t met jou!!!!
Eva - schreef op 10-08 om 11:02
Foutje dubbel bericht .

Eva - schreef op 10-08 om 11:06
Nina heel veel sterkte !

Miley wat vervelend dat er niks te zien was op de echo duim hard voor je dat er alsnog een mooi  eitje groeit !
Lizzy fijn dat je lichaam het zelf heeft opgelost  logisch dat je nog even niet aan de volgende icsi wilt denken , neem je rust en hopelijk vol goede moed door naar de volgende .

Betty wat balen dat jullie in de controle groep zitten  echt heel jammer !

Hier loopt ronde 2 voor iui niet zoals gehoopt,   net het ziekenhuis gebeld de ovulatie testen zijn op en nog geen piek te zien!!
 Dus moet morgen om 12:00 langs  komen voor een echo,  helaas hier  dus ook weer een langere  onzekere cyclus na maanden mooie cyclussen te hebben gehad zooo balen , en manlief nu dus  vrij had "voor niks"!
Hopelijk  morgen wat meer duidelijkheid aangezien hij vanmiddag weer vertrekt naar italie!!
 IUI  zonder hormonen is heel  fijn alleen valt er niks te plannen en dat vind ik erg lastig en word er erg stressie van af en toe, aangezien mijn man altijd in het buitenland zit  ik heb daar nooit moeite mee gehad maar nu grrr haha ach het komt  vast wel goed denk ik dan maar  . 

Liefs 

Miley - schreef op 10-08 om 11:14
Heey , 
Maandag moet ik terug naar de gynaecoloog voor weer een echo - waar waarschijnlijk ook niets op te zien gaat zijn aangezien ik maandag pas de laatste 2 clomid pillen neem . Vind dit zelf een beetje tijd en geld verspilling,  maar zoals de gyn zegt , je weet maar nooit of er dan al iets groeit dus kunnen we zeker beter even checken . Het gaat idd een lange cyclus worden en ik hoop dat het niet voor niets is
stff48 - schreef op 10-08 om 19:59
Hè lotus ! 
Met mij goed momenteel , op het wachtbankje maar ik heb het heel heel heel druk op het werk dus ik heb weinig tijd om ermee stil te staan .. misschien maar goed ook , vorige week in mijn verlof even een huil momentje gehad maar het gaat alweer  hoe is het met jou lotus? 
Xx
*Lotus* - schreef op 10-08 om 20:15
Eva enorm balen dat t zo loopt  morgen wellicht meer duidelijkheid..
Stff oeh wachtbankje. Hopelijk goed nieuws ik duim heel hard voor jullie hoor
Met mij gaat t wel goed hoor. Had aan t begin van de middag veel pijn in me onderbuik, maar dat zijn de banden. Eerdere zwangerschappen niet zo een last van. Maar ja elke zw is echt anders hoor. 
Wanneer is je testdag of ga je niet testen?
*Lotus* - schreef op 10-08 om 20:16
Eva enorm balen dat t zo loopt  morgen wellicht meer duidelijkheid..
Stff oeh wachtbankje. Hopelijk goed nieuws ik duim heel hard voor jullie hoor
Met mij gaat t wel goed hoor. Had aan t begin van de middag veel pijn in me onderbuik, maar dat zijn de banden. Eerdere zwangerschappen niet zo een last van. Maar ja elke zw is echt anders hoor. 
Wanneer is je testdag of ga je niet testen?
stff48 - schreef op 10-08 om 22:03
Lotus , 21 augustus is nod .. dus is nog wel eventjes .. 
Nee , ik ga echt niet testen deze maand , vorige maand veel teveel verdriet gehad toen mijn menstruatie na 5 dagen over tijd toch kwam . Ik ga proberen er gewoon niet bij stil te staan & positief denken , dinsdag manlief zijn staal voor tweede maal binnenbrengen  ( heeft hij 'geluk' dat hij een dag vrij heeft Haha  ) & als ik dan toch mijn menstruatie krijg de HSG laten inplannen en verder kijken om ons doel te bereiken hè .. 
Klinkt misschien heel raar maar we hebben op vakantie houten letters gekocht met een treintje aan in de naam van een jongen en een meisje .. beetje dromen mag wel denk ik ? 
Hopelijk valt de pijn nu wat mee Lotus ? Een vrouwenlichaam krijgt toch wel wat te verduren eigenlijk hè 
Xxx
*Lotus* - schreef op 11-08 om 03:30
Aah leuk dat van die trein namen jongen of meisje  nou valt niet mee de pijn is niet leuk in dit geval. Zijn echt van die steken die ik had. Heb nu vrij maar zal mij benieuwen of ik dit vol hou straks als ik weer al die gangenn door moet
*Lotus* - schreef op 11-08 om 03:32
Aah leuk dat van die trein namen jongen of meisje  nou valt niet mee de pijn is niet leuk in dit geval. Zijn echt van die steken die ik had. Heb nu vrij maar zal mij benieuwen of ik dit vol hou straks als ik weer al die gangenn door moet
stff48 - schreef op 11-08 om 06:57
Heb je daar nogal last van gehad deze zwangerschap meid of wordt het gewoon erger nu je buik aan het groeien is ? 
Jij moet lange afstanden afleggen op het werk ? 
Dikke kus
*Lotus* - schreef op 11-08 om 07:08
Nu me buik aan het groeien is heb ik daar meer last van..
Ik moet veel lopen op me werk lange gangen.
Nu nog 16 dagen dan weer vroeg op weer om 4.45
Nijn - schreef op 11-08 om 08:59
Hallo dames,

Ik kom helaas bij jullie groepje. Ik merk dat ik het steeds moeilijker vind om hoop te houden dat het nog gaat lukken en mezelf niet als een mislukking te zien, ik heb dus even wat steun nodig van dames waar het ook niet vanzelf gaat met het zwanger worden.
Ik ben 27 en sinds jan 2017 gestopt met de pil om voor ons eerste kindje te gaan. In jan 2018 naar de huisarts geweest en we mochten meteen door naar het ziekenhuis. Bij mij en mijn vriend lijkt alles goed te zijn. 2 maanden terug heb ik een HSG onderzoek gehad en deze maand heb ik een cyclus analyse waarbij op de echo in beide eileiders een groeiend eitje te zien was. Nu is de bedoeling dat we tot en met december proberen en daarna evt. Verder het traject in gaan. Ik wil er alles aan doen om zwanger te worden en vind het wachten niet prettig. Ik ben er iedere dag mee bezig en het lukt me nog niet om het zwanger worden los te laten. Hoe doen jullie dit?
Liefs, nijn
Eva - schreef op 11-08 om 16:43
Welkom nijn ,

Wat jammer dat jullie ook al lang op jullie wens moeten wachten hopelijk dit jaar toch nog goed nieuws voor jullie  ! 
Het omgaan met wachten is heel lastig en het "loslaten" is allemaal nog niet zo makkelijk helaas . Ik heb daar ook niet echt goede tips voor ,  behalve dan om  voor veel afleiding  te zorgen , maar goed  dat werkt ook maar tot een bepaald punt .Het word meer een manier van leven en er een weg in vinden vind ik zelf maar denk dat dat voor iedereen anders is .  Maar lastig blijft het altijd wel een beetje helaas .


 Hier vandaag een echo gehad om te zien waar m'n eitje blijft mijn baarmoeder ligt nogal ver naar achter gekanteld en het is altijd een drama om hem goed in beeld te krijgen maar nu vandaag pfff, het was  echt drama( en dus vooral erg pijnlijk)  dus de eileiders waren echt een hel, maar goed na veel duwen en draaien en drukken  en niet het allerbeste scherpe beeld was de conclusie veels  te kleine eieren deze ronde en dus word er deze ronde niks meer mee gedaan en dus geen IUI deze maand   ben echt even flink verdrietig  en nu maar zien wanneer de menstruatie gaat komen het kan dus een hele lange cyclus worden, en dan maar zien hoe het de volgende ronde gaat !  Na zoveel mooie cyclussen eindelijk is het een klap in ons gezicht en voeld het alsof m'n lichaam me weer behoorlijk in de steek laat momenteel ...
Ik zal m n positieve mojo weer even moeten zoeken deze dagen en dan kunnen we er weer tegenaan

Liefs 
*Lotus* - schreef op 11-08 om 17:09
Welkom nijn loslaten is volgens mij een woord wat uit t woordenboek gehaald moet worden.. ik kon niet wachten bijv.met testen heb nu geduld. Ach hou toch op dacht ik. Ik wilde t en ik wilde t hier en nu.  Maar helaas zo werkte t njet. 
Ik heb heel hard ook aan mezelf gewerkt. En t allemaal een plekje proberen te geven. Ik had t eigenlijk allemaal al opgegeven toen hoop op de deur klopte, de test was al elke keer positief alleen dat bleef ie niet. Tot dat ene moment die dag in maart. Het was echt zo na 3 jaar en 10 maanden. Dus ik heb echt t recept niet. Maar ik weet wel dat ik er teveel mee bezig was. 
Lieve Eva wat enorm kl*#e k#t situatie ik snap dat je heel verdrietig bent. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blijf duimen en je heel veel babydust toestuur

Liefs. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan