Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Nina - schreef op 11-09 om 20:55
Meid nu even niet stressen. Komen nog spannende weken aan. Heel veel eitjes dat is echt super fijn! Ik. Had er maar 1 en als je er zoveel hebt als jij moet de bevruchting toch zeker lukken!! Heel veel succes donderdag. Wees lief voor jezelf. Ga lekker rusten en slapen als je thuis komt ik ben 2 dagen niet in staat geweest om te functioneren maar dat zegt niks! Heel veel succes dus moet een goed komen ik wens het je zo!
3230 antwoorden en 31005735x bekeken
meid22 - schreef op 11-09 om 21:39
@Nina bedankt voor je berichtje ;-)
Ben de laatste dagen al erg vaak moe, ben natuurlijk ook behoorlijk ziek geweest en toen toch gewoon gaan werken (was immers net terug van 22 dagen vakantie dus vond dat ik het niet kon maken me ziek te melden) dus denk dat ik beetje (te) veel van me lichaam heb gevraagd.
Heb vandaag de foto s van onze bruiloft binnen gekregen (op een USB) dus kan de komende dagen lekker creatief aan de slag met online fotoboek (bied mooi wat afleiding).
Vind donderdag ook spannend omdat ze het zaad (wat ze in juni met PESE ingreep hebben verkregen) gaan ontdooien, nu hebben we 8 rietjes maar toch zeggen ze dat er een kleine kans is dat het niet goed ontdooit en er een spoedingreep zal moeten plaatsvinden  natuurlijk is die kans maar heel klein maar maak me daar wel zorgen om ;-)
Maar goed de follikels zijn mooi gegroeid dus laat ik me vooral op het positieve richten  
meid22 - schreef op 11-09 om 21:56
dubbel
Lizzy - schreef op 11-09 om 22:55
Meid22, wow wat een super opbrengst! Daar moeten toch een paar goeie bij zitten! Ik zou niet te veel nadenken over de punctie en ook niet teveel lezen op internet. Laat het op je afkomen, je bent in goede handen. Ik zou de dagen erna wel vrij houden en er rekening mee houden dat je niet kunt werken. De dag van de terugplaatsing was voor mij de eerste dag dat ik weer een klein beetje op de been was. Maar het is voor iedereen verschillend, anderen huppelen de volgende dag alweer rond . Succes!!

Ik ben ook al een beetje aan het aftellen. Nu 11 spuiten gehad en nog maar 4 te gaan tot de eerste check. Yes!
meid22 - schreef op 11-09 om 23:06
@Lizzy Ja ben benieuwd hoeveel ze er kunnen aanprikken want ze zagen ook wel wat bloedvaten in de weg liggen op de echo van vandaag ;-) en inderdaad moet het op me af laten komen, ga die dag ook zeker niet naar kantoor (heb ik ook al gemeld op me werk) in principe wil ik vrijdag wel weer gaan werken (indien het kan natuurlijk).
Werk op de administratie van een bedrijf 3 min fietsen van mijn huis dus hoop dat ik vrijdag weer kan gaan maar ga uiteraard wel naar me lichaam luisteren.
Super spannend Lizzy ;-) Mijn eerste check was op  dag 8 maar we spuiten ook verschillende medicatie  en bij een verschillend ziekenhuis ;-) hoop dat er bij jou ook veel mooie follikels zullen groeien
@Nina bedenk me net dat jij ook laatst bent getrouwd, hoop dat je ook een hele fijne dag hebt gehad (ondanks alles)
Sorry als ik soms vergeet te vragen hoe iets is gegaan/succes te wensen merk aan mezelf dat ik door de vermoeidheid wel eens wat wil vergeten  (ook bij vriendinnen etc)
Wens jullie allemaal in elk geval heel veel succes ga nu me bedje opzoeken
Nina - schreef op 12-09 om 08:18
Lizzy aftellen geblazen voor jou!
Meid geeft niks gebeurd iedereen wel eens. Ik heb een prachtige bruiloft gehad, wel vloeide ik nog van de miskraam waardoor ik beetje onzeker was(in witte jurk en vloeien is geen fijne combi) maar het is allemaal goed gekomen. Ik merk dat ik helemaal zen ben, ik heb 3 maanden lang 2 tot 3 per week een artsen bezoek gehad Ivm icsi en later de zwangerschap en miskraam en alle zorgen daar rond. Nu ben ik al 2 weken niet bij een arts geweest en dat is echt heel fijn. Wel heb ik een opgeblazen buik, ben ik 1.5 kilo aangekomen dus ik denk dat ik toch gewoon ongesteld ga worden. We gaan het zien.
Ps @meid ik denk dat vrijdag werken wel wat vlot is, wees niet teleurgesteld als het niet lukt om vrijdag te werken neem je tijd.
meid22 - schreef op 12-09 om 09:25
@Nina goed om te lezen dat je een fijne bruiloft hebt gehad  snap dat je jezelf zorgen maakte over bloedverlies tijdens de bruiloft, was zelf normaal ook ongesteld met de bruiloft maar met overleg met het ziekenhuis mocht ik toen vast met de pil starten dus zo heb ik het gelukkig kunnen voorkomen ;-) naar de wc gaan was al niet makkelijk (had een jurk met 16 lagen) dus bloedverlies was al helemaal lastig geweest, ben blij dat het bij jou ook goed is gegaan met je jurk
Snap heel goed dat na zo veel bezoeken het heerlijk rustig is om even niet te hoeven gaan ;-) ik ben vrijdag maandag dinsdag geweest en dan morgen en zondag weer maar dat is maar 1 week dus totaal niet te vergelijken met jou.                    Vanavond hoef ik een dagje niet te spuiten ben ik wel erg blij mee kan ik dus lekker naar de bioscoop  (waar ik al 1,5 niet geweest ben) heb een abonnement op de bioscoop en dan meestal een terrasje of een ijsje eventjes quality time  
En vrijdag ja moet even kijken hoe ik me dan voel moet zeker goed naar me lichaam luisteren, maar als ik kan gaan dan ga ik zeker want anders loop ik achter het werk aan zeg maar en we zijn deze week al met zijn tweeen i.p.v. drieeen dus het is al aardig aanpoten hihi ;-) 
meid22 - schreef op 12-09 om 09:56
Dubbel
Miley - schreef op 12-09 om 10:14
Heey
Eva en meid22 bedankt voor de steun 
Lotus : het is idd kl*te , vooral omdat ik gehoopt had vandaag ongesteld op te staan , maar nee hoor nog steeds niets  
Ik blijf wachten op die stomme ongesteldheid aangezien ik weet dat mijn eiersprong 15 dagen geleden was , dus ik begin te vrezen dat dit wil zeggen dat er " iets" gelukt is , maar even snel is misgelopen ( wegens negatieve zwangerschapstesten ) .
Nina - schreef op 12-09 om 10:54
Miley, ik hoop en duim natuurlijk dat je misschien over 2 dagen positief test ofzo. Dit is zo balen, want je wilt gewoon zekerheid of zwanger of dan maar ongesteld dan kan je weer verder. Maar daar tussenin dat is niks. Ik heb maandag a.s. Nod ik ben heel benieuwd ik voel zulke gekke dingen maar geen idee wat ik er van moet denken.
Nancy - schreef op 12-09 om 12:02
Miley, Jeetje meid..wat ontzettend balen zo. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid.

Ik heb net de echo gehad en er zaten ongeveer 20 eitjes...echt veel! 1 van 13 mm, 3 van 10 mm en nog veel kleintjes.
Vrijdag weer een echo om verder te kijken hoe ze groeien. 
Het is niet te hopen dat ze alle 20 gaan groeien,want dan hebben we kan op overstimulatie..
Voorlopig wel doorspuiten.
Nina - schreef op 12-09 om 12:15
Wauw wat veel eitjes!! Hopelijk geen overstimulatie.
Ik ben jaloers op jullie, eerste poging had ik twee eitjes. Kans dat ik volgende keer meer heb is er niet echt. Heb weinig ei voorraad. Maar van 1 terugplaatsing werd het een 3-ling dus je weet nooit hoe het loopt! Nu even hopen op een natuurlijke zwangerschap... Maandag nod.

Succes dames!! Zeker als er puncties en terugplaatsingen aankomen. En natuurlijk voor iedereen op het wachtbankje!!
Miley - schreef op 12-09 om 12:22
Heey meiden , hier zijn de duiveltjes er uiteindelijk doorgekomen denk ik ! Is oud bloed dus zal snel wel in orde komen , en dan van vrijdag terug Clomid nemen , nu 150 en vingers kruisen dat dit nut heeft
Nancy - schreef op 12-09 om 12:25
Nina,dank je wel meid. Ik duim voor je.
meid22 - schreef op 12-09 om 12:28
@Nancy wat fijn dat de echo zo goed was :-) hoop inderdaad niet op overstimulatie voor je ;-) weet je al wanneer je volgende echo is?
@Nina Wat vervelend van de lage eitjes voorraad  hoop dat je maandag een mooie test mag krijgen  veel eitjes geeft natuurlijk ook nog geen garantie op een zwangerschap en super mooi dat er bij een van jou eitjes wel 3 vruchtjes kwamen  vind het echt super erg voor jullie dat het is misgelopen  
Liefs 
Nancy - schreef op 12-09 om 12:30
@ Meid, aanstaande vrijdag hebben we weer een echo. Ben erg benieuwd hoe het er dan voor staat.
Marie - schreef op 12-09 om 13:06
Meid wat spannend morgen! Ik ga aan je denken! 
Hier gaat het weer ontzettend slecht met me.. na de IUI enorm moe en geslapen. Gisteren gaan werken en smiddags ziek naar huis - migraine, overgeven... vandaag ook ziek thuis.. ik word er zo moe van..
11 oktober mag ik pas naar de dietist om te kijken of er een samenhang is tussen migraine/onvruchtbaarheid en disbalans in hormonen.. maar ik reken er op dat het enkel om een intake gaat en alvorens ik echt een antwoord heb we misschien alweer een week verder zijn.. ik hoop dat deze IUI raak is.. dan wordt 5 mijn geluksgetal

Ik drink nu - op advies uit HET boek - water met chiazaad en zout.. ben benieuwd. Intussen lig ik op m’n bank.. te niksen want tv kijken doet pijn aan mn hoofd .. en werken verergerd m’n hoofdpijn. Ik hoop zo dat deze ellende het allemaal waard gaat zijn en ik 26 september een positieve test heb! 
meid22 - schreef op 12-09 om 13:08
Dubbel
Nancy - schreef op 12-09 om 13:12
Marie, wat vervelend dat je weer zo beroerd bent. Ik snap dat je er zo moe van word.
Hopelijk helpt het drinken van chiazaad met zout en water wat om je lichaam weer wat rustiger te krijgen en dat je snel weer opknapt.
Sterkte meid
Elisabeth93 - schreef op 12-09 om 13:23
Beterschap Marie en sterkte..
Eva - schreef op 12-09 om 13:25
Nancy wat een mooi aantal , benieuwd naar je echo vrijdag !! 

Meid lekker genieten van je dag zonder spuiten en relaxen bij de film veel succes met de  punctie morgen, fijn dat je al vroeg aan de beurt bent , persoonlijk viel de punctie mij best wel mee,  de dagen erna kon ik toch wat minder dan gedacht, dus luister vooral naar je lichaam en neem je rust 

Nina duimen draaien 

Miley fijn dat de duivels niet langer weggebleven zijn ,  door naar hopelijk een mooier resultaat met de 150 

Marie beterschap ! 

Liefs 
Elisabeth93 - schreef op 12-09 om 13:46
Zijn er hier dames bekend met provera? Zoja, werden jullie er ook zo ontzettend moe van?
Heb het idee dat ik echt ontzettend loom ben. Veel gapen en wil eigenlijk gewoon slapen.
meid22 - schreef op 13-09 om 10:08
Goedemorgen,
Hier de punctie achter de rug, heel veel pijn gehad (dubbele pijnbestrijding gehad).
Maar resultaat is goed 21 eitjes  en ze hebben 1 rietje zaad ontdooid en ze dachten dat ze daar genoeg aan hadden om ze allemaal te bevruchten 
Liefs
Nancy - schreef op 13-09 om 10:15
Goedemorgen Meid,

Fijn dat je het achter de rug hebt. Vervelend dat je toch zoveel pijn hebt gehad (help...ik moet nog...).
Hopelijk heb je nu geen pijn meer en kan je je richten op de terugplaatsing.
Mooie aantal eitjes hoor! 
meid22 - schreef op 13-09 om 10:27
Ben inmens verdrietig mag geen terugplaatsing omdat ze te veel eitjes hebben, moet nu menstruatie afwachten en dan nog een hele maand afwachten ben zo verdrietig  
meid22 - schreef op 13-09 om 10:28
Ben inmens verdrietig mag geen terugplaatsing omdat ze te veel eitjes hebben, moet nu menstruatie afwachten en dan nog een hele maand afwachten ben zo verdrietig  
meid22 - schreef op 13-09 om 10:40
Ben inmens verdrietig mag geen terugplaatsing omdat ze te veel eitjes hebben, moet nu menstruatie afwachten en dan nog een hele maand afwachten ben zo verdrietig  
Elisabeth93 - schreef op 13-09 om 10:52
Jeetje meid wat vervelend... heel veel sterkte.

Eva - schreef op 13-09 om 11:07
Meid fijn dat de punctie erop zit , hopelijk knap je snel op !! het is in ieder geval een hele mooie opbrengst en als ze denken aan 1 rietje genoeg te hebben is dat wel heel erg mooi allemaal , op naar een hoop mooie bevruchtingen  !!!! 
Maar wat een kl#te nieuws over de terugplaatsing , die komt rauw op je dak zeg !!! Veel sterkte ..... 

Liefs 
Nina - schreef op 13-09 om 11:23
Ohw meid wat erg voor je! Wat een enorme teleurstelling!!! Je hebt het allemaal gedaan voor de terugplaatsing en nu moet je nog langer wachten. Heel veel sterkte. Hoe gaat het met je lichamelijk? Veel pijn nog?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan